| | |
11.11.2008 21:51 -
Re: Auto se nezvedá
|
166716
|
|
jumep
|
|
|
pri aute v spodnej pozicii (servisna poloha) ma byt LDS a po spodok toho koíku co vidí v nalievacom otvore nádrky
pri aute v spodnej pozicii (servisna poloha) ma byt LDS a po spodok toho koíku co vidí v nalievacom otvore nádrky
|
|
11.11.2008 21:55 -
|
166717
|
|
Darja
|
|
|
LDS je cervena. Alespon ve flasce
Jak pise jumep, mas tam kosicek a v nem bys mel videt hladinku. Pokud je v kosicku sucho, mazej pro LDS Samotne nadobky jsou alespon u me dosti nepruhledne, takze nevim, jestli ten sev je dostacujici hladina.
LDS je cervena. Alespon ve flasce :-)
Jak pise jumep, mas tam kosicek a v nem bys mel videt hladinku. Pokud je v kosicku sucho, mazej pro LDS :-) Samotne nadobky jsou alespon u me dosti nepruhledne, takze nevim, jestli ten sev je dostacujici hladina.
|
|
11.11.2008 22:06 -
|
166718
|
|
petrik1
|
Město: LV, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 51 |
|
|
ja som tento vikend kontroloval hladinu a cistotu LDS a mozem povedat ze ja tam mam zltu a bola krasne cista. Mnozstvo bolo tiez dostacujuce.
ja som tento vikend kontroloval hladinu a cistotu LDS a mozem povedat ze ja tam mam zltu a bola krasne cista. Mnozstvo bolo tiez dostacujuce.
|
|
11.11.2008 23:04 -
|
166719
|
|
jumep
|
|
|
LDS ma byt oranzova, ale zalezi od pohladu
myslim ze najpodstatnejsie je ako vypada, teda ze neni cierna, ja musim vymenit zadnu manzetu na piestnici, lebo som ju sekol a vymenit lds lebo ju mam v strasnom stave
LDS ma byt oranzova, ale zalezi od pohladu :)
myslim ze najpodstatnejsie je ako vypada, teda ze neni cierna, ja musim vymenit zadnu manzetu na piestnici, lebo som ju sekol a vymenit lds lebo ju mam v strasnom stave
|
|
11.11.2008 23:06 -
|
166720
|
|
Darja
|
|
|
Hele LHM taky nekomu prisla zelenkava, nekomu zluta. Ja koukala na LDS ve flasce a barvou mi pripomina cerny caj s citronem.. mno
Hele LHM taky nekomu prisla zelenkava, nekomu zluta. Ja koukala na LDS ve flasce a barvou mi pripomina cerny caj s citronem.. mno :-D
|
|
12.11.2008 18:58 -
|
166721
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Ahoj vichni,tak jsem dal na vae rady a objednal si nějakou tu LDS .Na nádrce jsem nael nálepku TOTAL LDS tak doufam,e to samé je i v ní.Jak píe Darja, posadil jsem auto do servisní polohy a koíček v nádce je suchý.Moc toho asi nechybí ale pořádek musí by Dík
Ahoj vichni,tak jsem dal na vae rady a objednal si nějakou tu LDS .Na nádrce jsem nael nálepku TOTAL LDS tak doufam,e to samé je i v ní.Jak píe Darja, posadil jsem auto do servisní polohy a koíček v nádce je suchý.Moc toho asi nechybí ale pořádek musí by :-)Dík
|
|
19.11.2008 13:23 -
|
166722
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Take jsem dnes doplnil LDS a od vu nádobky ke dnu koíčku se velo 0,75l .Děkuji za info
Take jsem dnes doplnil LDS a od vu nádobky ke dnu koíčku se velo 0,75l .Děkuji za info
|
|
09.06.2010 14:32 -
Nefunkční hydraulika - nezveda se
|
2347682
|
|
imi
|
Město: Nepomuk 1, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahoj mám auto necelé dva měsíce a u mám problém!Auto je po celkové kontrole výměna rozvodů, olejů, filtrů, brzdy,atd. první investice cca 21000kč Ale dnes sem se chtěl jet konečně svézt na výlet a po 15km sem měl auto vyputěný a tak sem se musel vrátit domů. Auto nereaguje na jaký koli podnět ho zvednout! Koukal sem na pojistky na konektory a i sem měl odpojenou baterii pro restart a nic.Olej je tak do poloviny nádrky ale to by snad signalizovalo a tak se obracím k vám pro radu.Předem děkuji za pomoc!!
Ahoj mám auto necelé dva měsíce a u mám problém!Auto je po celkové kontrole výměna rozvodů, olejů, filtrů, brzdy,atd. první investice cca 21000kč Ale dnes sem se chtěl jet konečně svézt na výlet a po 15km sem měl auto vyputěný a tak sem se musel vrátit domů:(. Auto nereaguje na jaký koli podnět ho zvednout! Koukal sem na pojistky na konektory a i sem měl odpojenou baterii pro restart a nic.Olej je tak do poloviny nádrky ale to by snad signalizovalo a tak se obracím k vám pro radu.Předem děkuji za pomoc!!
|
|
09.06.2010 14:58 -
Re: Nefunkční hydraulika - nezveda se
|
2347683
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Myslim, ze nizku hladinu LDS pocitac nehlasi. Ci mas dost kvapaliny zistis, ked budes mat auto v spodnej polohe a otvoris nadrzku LDS-malo by byt zaliate sitko alebo ten lievik co tam je. Ked si sadnes do auta, pripadne ked pri nastartovanom motore dvihas podvozok, vrci ti cerpadlo?
Myslim, ze nizku hladinu LDS pocitac nehlasi. Ci mas dost kvapaliny zistis, ked budes mat auto v spodnej polohe a otvoris nadrzku LDS-malo by byt zaliate sitko alebo ten lievik co tam je. Ked si sadnes do auta, pripadne ked pri nastartovanom motore dvihas podvozok, vrci ti cerpadlo?
|
|
09.06.2010 15:57 -
|
2347685
|
|
tomc
|
|
|
nejjednoduí zavada v háji snímač výky.na diagnoze to pie zavada,,ukostření"stačí jen vymněnit snímače a u to běhá.v citroenu 918kč 1kousek pojistky jsou v motoru a v druhé vrstvě/pod pojistkama které vidí hned pokud bude v háji je velká pravděpodobnost,e čerpadlo maká furt a není regulováno tak odpálí pojistku.
nejjednoduí zavada v háji snímač výky.na diagnoze to pie zavada,,ukostření"stačí jen vymněnit snímače a u to běhá.v citroenu 918kč 1kousek:-p pojistky jsou v motoru a v druhé vrstvě/pod pojistkama které vidí hned:-o pokud bude v háji je velká pravděpodobnost,e čerpadlo maká furt a není regulováno tak odpálí pojistku.
|
|
09.06.2010 16:21 -
|
2347687
|
|
imi
|
Město: Nepomuk 1, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Tak kapalinu opravdu nemám a po ten koíček nalejvací a auto je na nejspodnějí poloze tak moná bude problém vyřeen ale nádrka je z poloviny plná(doplním uvydím)Jinak čerpadlo nejde aspon si to myslím není nák znatelně slyet a pojistky sou o.k i v té druhé vrstvě. Dík za odpovědi a rady!! Snad budu zas jezdit.
Tak kapalinu opravdu nemám a po ten koíček nalejvací a auto je na nejspodnějí poloze tak moná bude problém vyřeen ale nádrka je z poloviny plná(doplním uvydím)Jinak čerpadlo nejde aspon si to myslím není nák znatelně slyet a pojistky sou o.k i v té druhé vrstvě. Dík za odpovědi a rady!! Snad budu zas jezdit:).
|
|
09.06.2010 19:56 -
|
2347701
|
|
jumep
|
|
|
na 90% vyskac, ak by bolo malo lds, blblo by aj servo
na 90% vyskac, ak by bolo malo lds, blblo by aj servo
|
|
09.06.2010 20:22 -
|
2347705
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
myslis oba vyskace ???
myslis oba vyskace ???
|
|
10.06.2010 21:41 -
|
2347793
|
|
imi
|
|
|
Tak dnes sem dolil LDS a zkouel sem to zvednout a stále nic tak asi kapalinou to není je taky moné e je to zavzduněný? A zjistil sem malou louičku pod autem (pod motorem)Jen si myslím jestli tam někde nevypadla náká hadička nebo něco takového protoe po tom nastartování sem cítil jak se troku zvedl zadek ale pak u zase nic?Tak nevým asi pojedu na tu diagnostiku a uvidí se!! Jinak se chci jetě zeptat jestli můu doject k mechanikovi při vyputěném autě?? Děkuji za odpověd!! Leí mi tu před barákem a neslyí na ádný povel co je to?? ( C 5 )
Tak dnes sem dolil LDS a zkouel sem to zvednout a stále nic tak asi kapalinou to není je taky moné e je to zavzduněný? A zjistil sem malou louičku pod autem (pod motorem)Jen si myslím jestli tam někde nevypadla náká hadička nebo něco takového protoe po tom nastartování sem cítil jak se troku zvedl zadek ale pak u zase nic?Tak nevým asi pojedu na tu diagnostiku a uvidí se!! Jinak se chci jetě zeptat jestli můu doject k mechanikovi při vyputěném autě?? Děkuji za odpověd!! Leí mi tu před barákem a neslyí na ádný povel co je to?? ( C 5 ):-)
|
|
10.06.2010 21:43 -
|
2347795
|
|
jumep
|
|
|
system sa odvzdusni sam, nemas co riesit ..
ako som uz povedal - 90% niektory vyskac nejde a ono to potom nejde vobec lebo to netusi v akej polohe je
dojst s tym niekam, ako daleko to je?
system sa odvzdusni sam, nemas co riesit ..
ako som uz povedal - 90% niektory vyskac nejde a ono to potom nejde vobec lebo to netusi v akej polohe je
dojst s tym niekam, ako daleko to je?
|
|
10.06.2010 21:47 -
|
2347797
|
|
imi
|
|
|
Tak do 5km. dik za odpověd!!
Tak do 5km. dik za odpověd!!
|
|
10.06.2010 21:48 -
|
2347798
|
|
jumep
|
|
|
do 10km/k a nenacni podvozok, si na zemi, vyhybat sa hrbom a skontrolovat potom dorazove silentbloky
do 10km/k a nenacni podvozok, si na zemi, vyhybat sa hrbom a skontrolovat potom dorazove silentbloky
|
|
10.06.2010 21:48 -
|
2347799
|
|
Darja
|
|
|
s vyputěným autem nikam nejezdi, není li to ivotu nutné.
vem si někoho s diag (na to se nemusí nikam jezdit, diag se vezme k tobě), vejkáč se dá zjistit. e by odely oba najednou je divoká představa, ale stát se můe ve
Ale pokud se ti zvedl zadek, zvedl se do jízdní polohy?
s vyputěným autem nikam nejezdi, není li to ivotu nutné.
vem si někoho s diag (na to se nemusí nikam jezdit, diag se vezme k tobě), vejkáč se dá zjistit. e by odely oba najednou je divoká představa, ale stát se můe ve :D
Ale pokud se ti zvedl zadek, zvedl se do jízdní polohy?
|
|
10.06.2010 21:54 -
|
2347803
|
|
imi
|
|
|
NN do jízdní polohy se mi to nezvedlo jen troku a hned dost a asi bude opravdu lepí kdy přijede s diag. mechanik a nebudu muset nikam jezdit.
NN do jízdní polohy se mi to nezvedlo jen troku a hned dost a asi bude opravdu lepí kdy přijede s diag. mechanik a nebudu muset nikam jezdit.
|
|
10.06.2010 21:56 -
|
2347804
|
|
imi
|
|
|
Jen ted je na dovče a tak musím čekat do středy a se vrátí pak budem moct něco řeit dál!
Jen ted je na dovče a tak musím čekat do středy a se vrátí pak budem moct něco řeit dál!:(
|
|
| |
|
|