| | |
18.07.2013 20:57 -
Re: Auto se nezvedá
|
2599871
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
defuckto: čerpadlo se spíná poměrně často, to si myslím nepotřebuje "procvičit"
defuckto: čerpadlo se spíná poměrně často, to si myslím nepotřebuje "procvičit"
|
|
19.07.2013 08:10 -
|
2599914
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ano, čerpadlo ne.. Ale co třeba pístnice? Proč myslí e hodně lidem zarezávají? Protoe je nepouívaj a kdy to pak chtěj pouít, tak rup-křup a je to v pytli.. Typickej příklad je klimatizace. Jen si zadej do gůgla "nefunkční klima po zimě" a uvidí co jich je. A proč? Protoe to za celou zimu nezapnou..
Zkrátka jak se s nějakým hejbátkem nehejbe, tak to má ve zvyku u se nehejbat.. Něco jako kdyby tebe někdo svázal do kozelce, po tejdnu by ses taky z fleku nenarovnal..
Ano, čerpadlo ne.. Ale co třeba pístnice? Proč myslí e hodně lidem zarezávají? Protoe je nepouívaj a kdy to pak chtěj pouít, tak rup-křup a je to v pytli.. Typickej příklad je klimatizace. Jen si zadej do gůgla "nefunkční klima po zimě" a uvidí co jich je. A proč? Protoe to za celou zimu nezapnou..
Zkrátka jak se s nějakým hejbátkem nehejbe, tak to má ve zvyku u se nehejbat.. Něco jako kdyby tebe někdo svázal do kozelce, po tejdnu by ses taky z fleku nenarovnal.. :-)
|
|
19.07.2013 13:31 -
|
2599963
|
|
jumep
|
|
|
jo ale pruzenie chodi hore dole stale, jedine zeby si jazdil po totalnej rovine ...
jo ale pruzenie chodi hore dole stale, jedine zeby si jazdil po totalnej rovine ... :))
|
|
19.07.2013 14:05 -
|
2599982
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Jezdím převáně okresky ale sám. Asi tak dva měsíce jsem s autem necvičil a poté jsem jej potřeboval zvednout do horní polohy a jak pěkně vrzala zadní náprava. Jinak mám výhodu, kdy vyjídím ze dvora tak mi tam udělali retarder a ja pokadé zvedám vůz o jednu polohu. A abák si ji sám při 40 srovná.
Jezdím převáně okresky ale sám. Asi tak dva měsíce jsem s autem necvičil a poté jsem jej potřeboval zvednout do horní polohy a jak pěkně vrzala zadní náprava. Jinak mám výhodu, kdy vyjídím ze dvora tak mi tam udělali retarder a ja pokadé zvedám vůz o jednu polohu. A abák si ji sám při 40 srovná.
|
|
19.07.2013 14:25 -
|
2599988
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Auto mi houpe jak má,nicméně jednou do měsíce procvičim také vechny polohy,kdy jsem zvedal auto po dlouhé době,nějak mu vechno moc dlouho trvalo,el i trhaně,také nevim,jak dlouho s nim nikdo necvičil přede mnou,stačí jednou za měsíc a jde zaplapánbů skoro hned a čistě,rozvičkou nic nepokazím tak proč ne.
Auto mi houpe jak má,nicméně jednou do měsíce procvičim také vechny polohy,kdy jsem zvedal auto po dlouhé době,nějak mu vechno moc dlouho trvalo,el i trhaně,také nevim,jak dlouho s nim nikdo necvičil přede mnou,stačí jednou za měsíc a jde zaplapánbů skoro hned a čistě,rozvičkou nic nepokazím tak proč ne.
|
|
19.07.2013 14:39 -
|
2599991
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Přesně tak, ze začátku jsem taky necvičil, pak jsem to jednou chtěl zvednout a ty zvuky byly příerný.. Oni se samosebou ty pístnice hýbají i při klasické jízdě, ale rozhodně ne v celém svém rozsahu - leda na D1, kde nejezdím..
Přesně tak, ze začátku jsem taky necvičil, pak jsem to jednou chtěl zvednout a ty zvuky byly příerný.. Oni se samosebou ty pístnice hýbají i při klasické jízdě, ale rozhodně ne v celém svém rozsahu - leda na D1, kde nejezdím.. :D
|
|
19.07.2013 16:11 -
|
2600014
|
|
jumep
|
|
|
mno divne zvuky je skor nieco zle a ked vrze naprava tak to neni tym ze sa s tym necvicilo ... ale o tom potom
mno divne zvuky je skor nieco zle a ked vrze naprava tak to neni tym ze sa s tym necvicilo ... ale o tom potom
|
|
19.07.2013 16:30 -
|
2600015
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Dovoluju si s tebou nesouhlasit.. Rozhýbal jsem to a lape to jak má, je to u skoro rok a půl.. Těko to popsat, vrzání sem neměl, bylo to takový lup, trochu se zvedlo, lup, zvedlo, lup.. a takhle asi 6krát ne se to zvedlo na max..
Dovoluju si s tebou nesouhlasit.. :) Rozhýbal jsem to a lape to jak má, je to u skoro rok a půl.. ;-) Těko to popsat, vrzání sem neměl, bylo to takový lup, trochu se zvedlo, lup, zvedlo, lup.. a takhle asi 6krát ne se to zvedlo na max..
|
|
19.07.2013 16:36 -
|
2600016
|
|
jumep
|
|
|
hmmm ... podla mna to boli nacate loziska ...
ale to je na strasnu polemiku, musel by som videt / pocut
hmmm ... podla mna to boli nacate loziska ...
ale to je na strasnu polemiku, musel by som videt / pocut
|
|
19.07.2013 22:59 -
|
2600079
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
mám víc jak 12let starýho veterána, najeto nějakých +-315000km, mám ho 6,5roku, za celou dobu s nim necvičím a nevre mi v nápravách či odpruení.
mám víc jak 12let starýho veterána, najeto nějakých +-315000km, mám ho 6,5roku, za celou dobu s nim necvičím a nevre mi v nápravách či odpruení.
|
|
29.07.2013 18:01 -
|
2603264
|
|
burlak
|
Město: Čadca, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Vie tu niekto vloi foto koncovky tej tenkej trubky na hydro.Pred to plastove čudo ide asi ete o kruok?
Vie tu niekto vloi foto koncovky tej tenkej trubky na hydro.Pred to plastove čudo ide asi ete o kruok?
|
|
29.07.2013 19:40 -
|
2603322
|
|
jumep
|
|
|
je tam rozpertlovana trubka na tom je o kruzok a za nim taky biely plast (skor teflon) a kuzelovy kus zeleza
je tam rozpertlovana trubka na tom je o kruzok a za nim taky biely plast (skor teflon) a kuzelovy kus zeleza
|
|
30.07.2013 10:32 -
|
2603454
|
|
burlak
|
Město: Čadca, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ďakujem o kruok ostal v kocke-zmontované.
Ďakujem o kruok ostal v kocke-zmontované.
|
|
01.08.2013 20:12 -
|
2604180
|
|
karkulin77
|
|
|
Ahoj, mám problém se zvedáním auta. Ve začalo cca před měsícem kdy manelka spustila auto dolů po zvednutí do normální polohy se objevil nápis serious suspension fault tedy dle překladače na googlu - váné poruchy zavěení. Poté se hláka přestala objevovat tak jsem nic neřeil. Asi za 14 dní při cestě na dovolenou se začli ozývat skřípavé zvuky s pérování vdy pomohlo zastavit a s autem zacvičit nahoru a dolů. Před 2 dny se znovu objevila hláka a navíc ji s autem nejde cvičit je stále v jízdní poloze a nejde ani zvedat zadek v zavazadlovém prostoru. Hladina LDS je po dnení kontrole a po spodní část sítka, odpojení baterie nepomohlo, vechny pojistky jsou v pořádku. Poradí prosím někdo díky.
Ahoj, mám problém se zvedáním auta. Ve začalo cca před měsícem kdy manelka spustila auto dolů po zvednutí do normální polohy se objevil nápis serious suspension fault tedy dle překladače na googlu - váné poruchy zavěení. Poté se hláka přestala objevovat tak jsem nic neřeil. Asi za 14 dní při cestě na dovolenou se začli ozývat skřípavé zvuky s pérování vdy pomohlo zastavit a s autem zacvičit nahoru a dolů. Před 2 dny se znovu objevila hláka a navíc ji s autem nejde cvičit je stále v jízdní poloze a nejde ani zvedat zadek v zavazadlovém prostoru. Hladina LDS je po dnení kontrole a po spodní část sítka, odpojení baterie nepomohlo, vechny pojistky jsou v pořádku. Poradí prosím někdo díky.
|
|
01.08.2013 20:22 -
|
2604185
|
|
jumep
|
|
|
vrzanie predpokladam ze bude naprava a ze to nejde dvihat je najskor niektory vyskac (viac by mala povedat diagnostika)
vrzanie predpokladam ze bude naprava a ze to nejde dvihat je najskor niektory vyskac (viac by mala povedat diagnostika)
|
|
01.08.2013 20:41 -
|
2604188
|
|
jruze
|
|
|
Při pokusu o zvednutí je autíčko na disleji překrtlé? Na silné kabeli do motoru BHI jde + a - ? na slabej do motoru BHI jde napájení (při poadavku zvedání)- odpoj ho a pus do motoru (konektoru na motoru) 12V - pokud půjde je BHI OK a hledej v korektorech , ale nejlépe diag a otestovat - zkouknout v měřených hodnotách (ne tomu pomůe do věčných lovi)
A nech udělat loiska v ramenech!! jak píe Jumep a to co nejdříve ne bude shánet celá ramena.
Při pokusu o zvednutí je autíčko na disleji překrtlé? Na silné kabeli do motoru BHI jde + a - ? na slabej do motoru BHI jde napájení (při poadavku zvedání)- odpoj ho a pus do motoru (konektoru na motoru) 12V - pokud půjde je BHI OK a hledej v korektorech , ale nejlépe diag a otestovat - zkouknout v měřených hodnotách (ne tomu pomůe do věčných lovi);-)
A nech udělat loiska v ramenech!! jak píe Jumep a to co nejdříve ne bude shánet celá ramena.
|
|
01.08.2013 21:41 -
|
2604196
|
|
karkulin77
|
|
|
Autíčko je překrtlé zítra zajedu ke známému do dílny a dám vědět.
Autíčko je překrtlé zítra zajedu ke známému do dílny a dám vědět.
|
|
| |
|
|