| | |
20.01.2013 21:48 -
Re: Auto se nezvedá
|
2540587
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
určo prokrábnout ty dráky jak jezdí kartáč - uhlíky , má to tam zalepené, v kadé té dráce je izolant a má to tam zalepené od uhlíhů a bordelu, jen mně tak napadá jedná z věcí
určo prokrábnout ty dráky jak jezdí kartáč - uhlíky , má to tam zalepené, v kadé té dráce je izolant a má to tam zalepené od uhlíhů a bordelu, jen mně tak napadá jedná z věcí ;-)
|
|
22.01.2013 19:37 -
|
2541280
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci jsem v pr..., Co pojistka to jedna cesta do práce a dom. Smrdí to jako spálená guma. Kdy to bylo rozebrané tak to bylo ve pořádně udělané . Potřebuji pomoc a radu kde sehnat nový motor vůbec nevím. Kurna kdyby to nechali na klínak bylo by hej. Ta jejich ekologie na elktřinu
Kluci jsem v pr..., Co pojistka to jedna cesta do práce a dom. Smrdí to jako spálená guma. Kdy to bylo rozebrané tak to bylo ve pořádně udělané :nevim. Potřebuji pomoc a radu kde sehnat nový motor :-(((( vůbec nevím. Kurna kdyby to nechali na klínak bylo by hej. Ta jejich ekologie na elktřinu:-o
|
|
22.01.2013 19:49 -
|
2541319
|
|
jumep
|
|
|
rozober to a uvidis
takto zbytocne nieco riesis
rozober to a uvidis
takto zbytocne nieco riesis
|
|
22.01.2013 19:55 -
|
2541323
|
|
DaveLbc
|
|
|
No jo rozebrat,ale co tam uvidím kdy to bylo před necelým rokem rozebráno vyčitěno a stočeno a nevím co jetě.Já bych to rovnou vyměnil at to pořád nerozdělávám. Já to jenom vyčistím a sloím. Před tím tam byl prach s uhlíků a ten asi udělal vodící povlak a ten skratoval.
No jo rozebrat,ale co tam uvidím kdy to bylo před necelým rokem rozebráno vyčitěno a stočeno a nevím co jetě:nevim.Já bych to rovnou vyměnil at to pořád nerozdělávám. Já to jenom vyčistím a sloím. Před tím tam byl prach s uhlíků a ten asi udělal vodící povlak a ten skratoval.
|
|
22.01.2013 20:01 -
|
2541338
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 a 2 maju rovnaky motor a cerpadlo ... to ti ulahci zhananie (pocitac je iny, ale ten si presrobujes)
kazdopadne ti tam nieco zacalo blbnut, pozri co ... takto na internete bez toho aby si to pozrel / nafotil nic nevyriesis a vymenou poistky tiez lebo sa ti moze stat ze zhoris ...
C5 1 a 2 maju rovnaky motor a cerpadlo ... to ti ulahci zhananie (pocitac je iny, ale ten si presrobujes)
kazdopadne ti tam nieco zacalo blbnut, pozri co ... takto na internete bez toho aby si to pozrel / nafotil nic nevyriesis a vymenou poistky tiez lebo sa ti moze stat ze zhoris ...
|
|
22.01.2013 20:15 -
|
2541339
|
|
DaveLbc
|
|
|
Já vím. Budu shánět komplet a uvidím co seenu. Kdyby někdo věděl tak bych byl rád. Díky
Já vím. Budu shánět komplet a uvidím co seenu. Kdyby někdo věděl tak bych byl rád. Díky
|
|
27.01.2013 20:04 -
|
2542637
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Ahoj, kde se dají sehnat uhlíky do hydro čerpadla? Díky
Ahoj, kde se dají sehnat uhlíky do hydro čerpadla? Díky
|
|
28.01.2013 07:55 -
|
2542682
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Nooo, myslel jsem spí, jestli je u někdo měnil, tak jaké tam dal Má někdo zaručenou radu?
Nooo, myslel jsem spí, jestli je u někdo měnil, tak jaké tam dal ;-) Má někdo zaručenou radu?
|
|
28.01.2013 10:24 -
|
2542689
|
|
DaveLbc
|
|
|
Mě bylo řečeno,e nejsou ádné uhlíky které tam jdou.Mají vydret celou ivotnost motoru
Mě bylo řečeno,e nejsou ádné uhlíky které tam jdou.Mají vydret celou ivotnost motoru:nevim
|
|
28.01.2013 21:10 -
|
2542884
|
|
lemac
|
|
|
Motorek čerpadla jsem dnes otevřel, dráky na kolektoru zaplněné do roviny, protáhl jsem je zbroueným plátkem na elezo, sjel smirkem, vyčistil, pouil jsem podle rady čistič na brzdy, nechal vyschnout, sloil zpět a u zas vrčí Zítra ho oupnu zpět do auta a uvidíme, jestli půjde zase nahoru. Uhlíky jsou jetě v dobrém stavu, take nejsou potřeba.
Motorek čerpadla jsem dnes otevřel, dráky na kolektoru zaplněné do roviny, protáhl jsem je zbroueným plátkem na elezo, sjel smirkem, vyčistil, pouil jsem podle rady čistič na brzdy, nechal vyschnout, sloil zpět a u zas vrčí ;-) Zítra ho oupnu zpět do auta a uvidíme, jestli půjde zase nahoru. Uhlíky jsou jetě v dobrém stavu, take nejsou potřeba.
|
|
28.01.2013 21:16 -
|
2542887
|
|
jumep
|
|
|
ak si to zalestil tak uplne v pohode musi prezit
ak ti tam teda nenatece LDS co byva prvotna vec preco to zacne blbnut (bud preliata nadrzka, prasknnuta nadrzka .... )
ak si to zalestil tak uplne v pohode musi prezit
ak ti tam teda nenatece LDS co byva prvotna vec preco to zacne blbnut (bud preliata nadrzka, prasknnuta nadrzka .... )
|
|
30.01.2013 17:47 -
|
2543250
|
|
lemac
|
|
|
Elektronika byla suchá, přívod 12V taky. Pojistka MF8 přeruená. Po výměně pojistky čerpadlo opět vrčí, jeliko v hadicích nebyl olej, čerpadlo taky prázdné, tak to chvíli trvalo, e si nasálo.
Jedna věc, co mi úplně nebyla jasná, někdo tu zmiňoval, e se čerpadlo dá otestovat tak, e se na něj přivede na svorky 12V a pak na ten sólo pin 12(5?)V, aby se spustilo. Já kdy ho měl venku, tak jsem přivedl jen 12V na svorky a motorek hned frčel, to je ok? V autě se normláně zapíná a vypíná bez potíí.
Elektronika byla suchá, přívod 12V taky. Pojistka MF8 přeruená. Po výměně pojistky čerpadlo opět vrčí, jeliko v hadicích nebyl olej, čerpadlo taky prázdné, tak to chvíli trvalo, e si nasálo.
Jedna věc, co mi úplně nebyla jasná, někdo tu zmiňoval, e se čerpadlo dá otestovat tak, e se na něj přivede na svorky 12V a pak na ten sólo pin 12(5?)V, aby se spustilo. Já kdy ho měl venku, tak jsem přivedl jen 12V na svorky a motorek hned frčel, to je ok? V autě se normláně zapíná a vypíná bez potíí.
|
|
30.01.2013 23:40 -
|
2543410
|
|
jumep
|
|
|
nedal si tych 12V opacne? myslim + -
nedal si tych 12V opacne? myslim + -
|
|
31.01.2013 21:51 -
|
2543499
|
|
jumep
|
|
|
ak ano tak sa to roztoci a toci sa to aj opacne, prejde to cez tranzistori skratka
ak ano tak sa to roztoci a toci sa to aj opacne, prejde to cez tranzistori skratka
|
|
17.02.2013 00:27 -
|
2549053
|
|
Tomast5
|
Město: Kravaře, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj chlapi. Včera jsem zkouel to tlačítko v kufru a normálně mi sjel zadek dolů, ale nahoru se mu u nechce. Zkouel jsem tlačítko v kufru zmáčknout nahoru a nic. Ani zavřít kufr a nastartovat nepomohlo. Bylo to nastartované cca 10 minut a ani se nehne. Poraďte prosím co s tím. Děkuu za trpělivost. Tom
Ahoj chlapi. Včera jsem zkouel to tlačítko v kufru a normálně mi sjel zadek dolů, ale nahoru se mu u nechce. Zkouel jsem tlačítko v kufru zmáčknout nahoru a nic. Ani zavřít kufr a nastartovat nepomohlo. Bylo to nastartované cca 10 minut a ani se nehne. Poraďte prosím co s tím. Děkuu za trpělivost. Tom :-(
|
|
17.02.2013 00:38 -
|
2549054
|
|
jumep
|
|
|
vyskac, dostal sa do polohy ze snima blbost, ako bolo povedane niekolkokrat, podvihni auto heverom a daj ho dvihnut
ak to pomoze, ale aj nepomoze, vymen vyskovy korektor
vyskac, dostal sa do polohy ze snima blbost, ako bolo povedane niekolkokrat, podvihni auto heverom a daj ho dvihnut
ak to pomoze, ale aj nepomoze, vymen vyskovy korektor
|
|
| |
|
|