| | |
30.11.2012 23:43 -
Re: Auto se nezvedá
|
2526883
|
|
jumep
|
|
|
zasobnik tlaku, ale ten je hodne malo ...
kazdopadne aj bhi nebude nic, maximalne bude vyplesknuta poistka a zatecena lds v tom ....
zasobnik tlaku, ale ten je hodne malo ...
kazdopadne aj bhi nebude nic, maximalne bude vyplesknuta poistka a zatecena lds v tom ....
|
|
02.12.2012 08:34 -
|
2527144
|
|
jarda 68
|
|
|
čauky já mám zas trochu jiní problém auto bylo zvedlé na zvedáku a teď při odemknutí dálkou se nesrovná
a po zapnutí klíčku čím to můe být? Před tím to fungovalo jakmile se odemklo tak se dorovnalo teď jsem
pozoroval při odemknutí mírně spadl předek a to ve dík za info
čauky já mám zas trochu jiní problém auto bylo zvedlé na zvedáku a teď při odemknutí dálkou se nesrovná
a po zapnutí klíčku čím to můe být? Před tím to fungovalo jakmile se odemklo tak se dorovnalo teď jsem
pozoroval při odemknutí mírně spadl předek a to ve dík za info
|
|
02.12.2012 10:37 -
|
2527165
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
zkusil bych párkrát naplno zvednout a spustit auto. Kdy jde na zvedák, dávej hydru na max. nahoru a upozornuj na to i servis, oni to větinou neví.
zkusil bych párkrát naplno zvednout a spustit auto. Kdy jde na zvedák, dávej hydru na max. nahoru a upozornuj na to i servis, oni to větinou neví.
|
|
02.12.2012 10:50 -
|
2527169
|
|
jumep
|
|
|
mozno nic nenormalne, zmenili sa tepelne podmienky, jedine zeby si viditelne videl to auto ze je nizko a po odomknuti sa nedorovnalo, by som hladal problem
to ze sa dodovna po zapnuti kluca je tym ze si si do neho sadol a zatazil ho a tym uz pokleslo
mozno nic nenormalne, zmenili sa tepelne podmienky, jedine zeby si viditelne videl to auto ze je nizko a po odomknuti sa nedorovnalo, by som hladal problem
to ze sa dodovna po zapnuti kluca je tym ze si si do neho sadol a zatazil ho a tym uz pokleslo
|
|
04.12.2012 19:36 -
|
2528214
|
|
Ladislav8
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dá se zkombinovat hydraulický čerpadlo BHI (motor ze starího modelu 2004 a kostka z nového typu 2008)?
U motorů je stejné číslo, pouze na kostce je jiné.
Dá se zkombinovat hydraulický čerpadlo BHI (motor ze starího modelu 2004 a kostka z nového typu 2008)?
U motorů je stejné číslo, pouze na kostce je jiné.
|
|
04.12.2012 20:34 -
|
2528263
|
|
jruze
|
|
|
Ano motory jsou stejné u čerpadla si nejsem jistý - elektroniku bych nezkouel zaměnit.
Ano motory jsou stejné u čerpadla si nejsem jistý - elektroniku bych nezkouel zaměnit.
|
|
04.12.2012 21:26 -
|
2528305
|
|
jumep
|
|
|
aj cerpadlo pokial viem je to iste, akurat samotna kocka (elektronika) je ina
aj cerpadlo pokial viem je to iste, akurat samotna kocka (elektronika) je ina
|
|
10.12.2012 18:35 -
|
2530065
|
|
Ladislav8
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Tak jsem dal auto do servisu a měl jsem úplně upečenej motor od hydraulického čerpadla BHI a pojistka byla jako nová. Po výměně čerpadla měli problém dostat do něj napájení, tak e byla v háji i BSI. Cenu mi jetě nesdělili, ale u teď mi tve, e jsem si koupil frantíka. U auta za 1 200 000,-Kč bych čekal kvalitnějí díly.
Tak jsem dal auto do servisu a měl jsem úplně upečenej motor od hydraulického čerpadla BHI a pojistka byla jako nová. Po výměně čerpadla měli problém dostat do něj napájení, tak e byla v háji i BSI. Cenu mi jetě nesdělili, ale u teď mi tve, e jsem si koupil frantíka. U auta za 1 200 000,-Kč bych čekal kvalitnějí díly.
|
|
20.12.2012 16:05 -
|
2532012
|
|
Ladislav8
|
|
|
Tak dnes jsem si byl vyzvednout auto v servisu a cena za opravu byla 28 000,-Kč
Bylo pryč hydraulické čerpadlo BHI, respektyve ta elektronická kostka, kterou samotnou nemění.
Tak dnes jsem si byl vyzvednout auto v servisu a cena za opravu byla 28 000,-Kč
Bylo pryč hydraulické čerpadlo BHI, respektyve ta elektronická kostka, kterou samotnou nemění.
|
|
28.12.2012 19:59 -
|
2534682
|
|
Mates410
|
|
|
Zdar panové.Jsem tady nový.Zatim majitel stařího picassa ale váně uvauji o koupi toho nadherného modelu C5 rv.min. 2009.Chtěl jsem samozdřejmě hydroactiv.Ale po přečtení jaké s tím jsou problémy se toho začínam děsit.To se to fakt tak se..?
Zdar panové.Jsem tady nový.Zatim majitel stařího picassa ale váně uvauji o koupi toho nadherného modelu C5 rv.min. 2009.Chtěl jsem samozdřejmě hydroactiv.Ale po přečtení jaké s tím jsou problémy se toho začínam děsit.To se to fakt tak se..?
|
|
28.12.2012 20:23 -
|
2534693
|
|
jruze
|
|
|
Mates410 napsal(a): Zdar panové.Jsem tady nový.Zatim majitel stařího picassa ale váně uvauji o koupi toho nadherného modelu C5 rv.min. 2009.Chtěl jsem samozdřejmě hydroactiv.Ale po přečtení jaké s tím jsou problémy se toho začínam děsit.To se to fakt tak se..?
No větinou se toho min. 5 let(nebo 200000Km) vůbec nevimne(max. vymění jednou LDS za cilka 1500Kč),výjmečně za 1000,-přetěsnit z. pístnice. Po víc jak dvou stech tě můe čekat výměna koulí co je draí (tak 12000,-) V porovná s tlumiči u klasiky které stojí skoro to samé co koule a na to e tlumiče bývají KO kolem 60.-80tkm a větinou daleko pracnějí výměna o pohodlí nemluvím.
U mne jednoduchá volba - buď hydra a záda OK , nebo bez hydry a několikrát do roka na prákách, mám záda KO a v hydře o nich nevím.
No větinou se toho min. 5 let(nebo 200000Km) vůbec nevimne(max. vymění jednou LDS za cilka 1500Kč),výjmečně za 1000,-přetěsnit z. pístnice. Po víc jak dvou stech tě můe čekat výměna koulí co je draí (tak 12000,-) V porovná s tlumiči u klasiky které stojí skoro to samé co koule a na to e tlumiče bývají KO kolem 60.-80tkm a větinou daleko pracnějí výměna o pohodlí nemluvím.;-)
U mne jednoduchá volba - buď hydra a záda OK , nebo bez hydry a několikrát do roka na prákách, mám záda KO a v hydře o nich nevím.
|
|
28.12.2012 20:29 -
|
2534700
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nevím cos četl, ale nese... Ty auta tady mají mnohdy víc ne 300.000 km a některý u občas netěsní. Je to větinou oprava laciná a přeije auto. e někomu odelo čerpadlo je docela vyjímka.
Nevím cos četl, ale nese... Ty auta tady mají mnohdy víc ne 300.000 km a některý u občas netěsní. Je to větinou oprava laciná a přeije auto. e někomu odelo čerpadlo je docela vyjímka.
|
|
28.12.2012 21:52 -
|
2534767
|
|
Hanz 397
|
|
|
Docela by mě zajímalo,kde jsi četl,e s tím jsou problémy... Pokud nenarazí vyloeně na opravdu,ale opravdu patnej/zanedbanej kus,tak neexistuje lepí(komfortnějí) systém odpruení.Pověsti o tom,jak je to poruchový a nespolehlivý íří lidi,který s tím nemají ádnou vlastní zkuenost a větinou vůbec nevědí,o čem mluví... To,e jsi nael tady tohle vlákno neznamená,e se nezvedá kadý druhý(podívej se,kolik je tu členů a kolik jich psalo do tohohle vlákna,e mají problém a taky se podívej,kolik větinou stojí oprava-docela málo).
Take neboj se (hydraulickýho)vlka nic.
A teď nás najk rozerve,páč to sem tak úplně nepatří
Docela by mě zajímalo,kde jsi četl,e s tím jsou problémy... Pokud nenarazí vyloeně na opravdu,ale opravdu patnej/zanedbanej kus,tak neexistuje lepí(komfortnějí) systém odpruení.Pověsti o tom,jak je to poruchový a nespolehlivý íří lidi,který s tím nemají ádnou vlastní zkuenost a větinou vůbec nevědí,o čem mluví... To,e jsi nael tady tohle vlákno neznamená,e se nezvedá kadý druhý(podívej se,kolik je tu členů a kolik jich psalo do tohohle vlákna,e mají problém a taky se podívej,kolik větinou stojí oprava-docela málo).
Take neboj se (hydraulickýho)vlka nic.
A teď nás najk rozerve,páč to sem tak úplně nepatří ;-)
|
|
28.12.2012 22:00 -
|
2534772
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
auto mám 6let, najeto má skoro 320 000km a na hydrauliku jsem neáhnul, kromě výměny LDS
auto mám 6let, najeto má skoro 320 000km a na hydrauliku jsem neáhnul, kromě výměny LDS:palec
|
|
28.12.2012 22:40 -
|
2534805
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
no len komfort sa vníma dvojako. Zvukom alebo vybráciami. A co sa týka zvuku tak to určite citrón nieje komfortny. Ale spožahlivos je fakt dobrá..
no len komfort sa vníma dvojako. Zvukom alebo vybráciami. A co sa týka zvuku tak to určite citrón nieje komfortny. Ale spožahlivos je fakt dobrá..
|
|
28.12.2012 22:42 -
|
2534807
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
pánové hodit brzdu, vlákno není o plusech a mín usech, ale o tom, e se tady řeí případná závada, díky
pánové hodit brzdu, vlákno není o plusech a mín usech, ale o tom, e se tady řeí případná závada, díky ;-)
|
|
| |
|
|