| | |
20.11.2012 16:53 -
Re: Skrat vo vyskovom korektoru
|
2523784
|
|
karelkarel
|
Město: Karvina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
zdar mam takovy velky problem a jetě vjedi dotaz jeliko sem začatečnik tak se vabaku vubec nevyznam je stale dole a nezvedase tak zadni konektor se měřil nějake hodnoty ma ale nevim jake ma myt dysplej ukazuje e zveda ale čerpadlo nic vekere pojistky sou dobre aji ty max na velke dyjagnostyce to napsalo slabi proud a kostra jak to chtěl zvedat tak rele seplo a čerpadlo nic ale čerpadlo je nove tak musi jed potřebuji nějake schema El ad vim jake hodnoty tam maji byt a hlavně kabela kčemu jsou třeba u čerpadla sem naměřil 3 plusi maj tam vebec byt 3 sem stoho jelen
překlad:
zdar mam takovy velky problem a jetě věti dotaz, jeliko jsem začatečnik, tak se v C5 vubec nevyznam je stale dole a nezveda s,e tak zadni korektor se měřil nějake hodnoty ma ale nevim jake ma mít displej ukazuje e zveda ale čerpadlo nic vekere pojistky jsou dobre i ty max na velke diagnostice to napsalo slabi proud a kostra jak to chtěl zvedat tak rele seplo a čerpadlo nic ale čerpadlo je nove tak musi jed potřebuji nějake schema El a vim jake hodnoty tam maji byt a hlavně kabela k čemu jsou třeba u čerpadla jsem naměřil 3 plusy maj tam vůbec byt? jsem z toho jelen
zdar mam takovy velky problem a jetě vjedi dotaz jeliko sem začatečnik tak se vabaku vubec nevyznam:-(((( je stale dole a nezvedase tak zadni konektor se měřil nějake hodnoty ma ale nevim jake ma myt dysplej ukazuje e zveda ale čerpadlo nic vekere pojistky sou dobre aji ty max na velke dyjagnostyce to napsalo slabi proud a kostra jak to chtěl zvedat tak rele seplo a čerpadlo nic ale čerpadlo je nove tak musi jed potřebuji nějake schema El ad vim jake hodnoty tam maji byt a hlavně kabela kčemu jsou třeba u čerpadla sem naměřil 3 plusi maj tam vebec byt 3 sem stoho jelen:nevim
překlad:
zdar mam takovy velky problem a jetě věti dotaz, jeliko jsem začatečnik, tak se v C5 vubec nevyznam:-(((( je stale dole a nezveda s,e tak zadni korektor se měřil nějake hodnoty ma ale nevim jake ma mít displej ukazuje e zveda ale čerpadlo nic vekere pojistky jsou dobre i ty max na velke diagnostice to napsalo slabi proud a kostra jak to chtěl zvedat tak rele seplo a čerpadlo nic ale čerpadlo je nove tak musi jed potřebuji nějake schema El a vim jake hodnoty tam maji byt a hlavně kabela k čemu jsou třeba u čerpadla jsem naměřil 3 plusy maj tam vůbec byt? jsem z toho jelen:nevim
|
|
20.11.2012 18:40 -
Re: Auto se nezvedá
|
2523805
|
|
jumep
|
|
|
opravovat nieco dnes bez diagnostiky, uprimnu sustrast
daj to niekomu kto ma troska predstavu ako to funguje, nic v zlom ale s tvojho prispevku sa toho moc vycitat neda
opravovat nieco dnes bez diagnostiky, uprimnu sustrast
daj to niekomu kto ma troska predstavu ako to funguje, nic v zlom ale s tvojho prispevku sa toho moc vycitat neda
|
|
20.11.2012 18:44 -
|
2523809
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
1. Chtělo by to překladatele z pouitého nářečí do některého světového jazyka - třeba četiny nebo sloventiny.
2. Opravdu jsou dobré vechny? I maxipojistky přes které je zapojené čerpadlo a které nejsou na první pohled vidět?
1. Chtělo by to překladatele z pouitého nářečí do některého světového jazyka - třeba četiny nebo sloventiny.
2. Opravdu jsou dobré vechny? I maxipojistky přes které je zapojené čerpadlo a které nejsou na první pohled vidět?
|
|
20.11.2012 18:50 -
|
2523811
|
|
jumep
|
|
|
cerpadlo ako take ma len MF8 (40A) a ked da poziadavku na spustenie tak len cez ten tenucky kablik privedie 12V
nie je tam inak ziadne relatko ktore by mohlo byt pocut
cerpadlo ako take ma len MF8 (40A) a ked da poziadavku na spustenie tak len cez ten tenucky kablik privedie 12V
nie je tam inak ziadne relatko ktore by mohlo byt pocut
|
|
23.11.2012 20:59 -
|
2524753
|
|
karelkarel
|
|
|
zdar tak sem to viskouel na tvrdo čerpadlo jede a na tom slabem kablyku mam mrtvo a kdy na ten kablik to napojim tak take čerpadlo jede moc dik za radu uetřila my dost prace a hlavně peněenku
zdar tak sem to viskouel na tvrdo čerpadlo jede a na tom slabem kablyku mam mrtvo a kdy na ten kablik to napojim tak take čerpadlo jede moc dik za radu uetřila my dost prace a hlavně peněenku:-d
|
|
25.11.2012 15:24 -
|
2525322
|
|
karelkarel
|
|
|
jen nevim co dal jestli vi ktere kable dal přeměřit jestli jde do toho trum nebo mam vdupje tu černou krabyci co je na čerpadle
jen nevim co dal jestli vi ktere kable dal přeměřit jestli jde do toho trum nebo mam vdupje tu černou krabyci co je na čerpadle :nevim
|
|
25.11.2012 19:28 -
|
2525393
|
|
jumep
|
|
|
mal som teraz par krat odpojeny vyskac predny a ked som tento odpojil, nefungoval ani zadok, az po pripojeni predneho vyskacu a nastartovani sa to zasa chytilo
mal som teraz par krat odpojeny vyskac predny a ked som tento odpojil, nefungoval ani zadok, az po pripojeni predneho vyskacu a nastartovani sa to zasa chytilo
|
|
25.11.2012 22:39 -
|
2525607
|
|
jruze
|
|
|
Jetě jsem zapoměl na takovou samozřejmost - tačítko na zvedání a spoutění chodí a na displeji se zobrazuje jakou polohu jsi zvolil? zvedni to na tvrdo do provozní vejky a zajeď na diagnostiku k někomu kdo s ní umí - to bude pro tebe to nejrozumnějí.Chce poradit moc věcí bez informací co je funkční a co ne.Sorry ale popsat to udělej to a kdy nic tak to a to a tak dokola je na týden.
Jetě jsem zapoměl na takovou samozřejmost - tačítko na zvedání a spoutění chodí a na displeji se zobrazuje jakou polohu jsi zvolil? zvedni to na tvrdo do provozní vejky a zajeď na diagnostiku k někomu kdo s ní umí - to bude pro tebe to nejrozumnějí.Chce poradit moc věcí bez informací co je funkční a co ne.Sorry ale popsat to udělej to a kdy nic tak to a to a tak dokola je na týden.
|
|
27.11.2012 01:49 -
|
2525993
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
e by LHM
e by LHM:-))
|
|
28.11.2012 00:41 -
|
2526259
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Vím e LDS ale před 6ti lety jako nováček jsem tam po opravě nalil první olej na kterém bylo napsáno citroen ,tak e LHM, a pak bádal proč to leí jak mrcha. Tak e asi tak
Vím e LDS :-d ale před 6ti lety jako nováček jsem tam po opravě nalil první olej na kterém bylo napsáno citroen ,tak e LHM,:-)))):-)))) a pak bádal proč to leí jak mrcha. Tak e asi tak:-p
|
|
30.11.2012 20:07 -
|
2526817
|
|
Ladislav8
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím,
Před čtyřmi dny jsem ráno přiel k autu a sedělo a dole, po nastartování se zadek trochu zvedl, řízení jde v pohodě, ale předek je a dole. Za jízdy auto začne vyskakovat jako koza a po pár metrech naskočí hláka servis. Byl jsem v servisu a tam mi oznámili, e mi přetek olej a je pryč čerpadlo hydrauliky BHI a oprava bude stát 19 500,-Kč co mi nahnalo dost velký bobky. Nejsem ádný znalec Citroenu, ale myslím si, e kdyby bylo pryč čerpadlo, tak nebude chodit řízení ani zade. Měl by někdo nějakou zkuenost a poradil by mi?
Zdravím,
Před čtyřmi dny jsem ráno přiel k autu a sedělo a dole, po nastartování se zadek trochu zvedl, řízení jde v pohodě, ale předek je a dole. Za jízdy auto začne vyskakovat jako koza a po pár metrech naskočí hláka servis. Byl jsem v servisu a tam mi oznámili, e mi přetek olej a je pryč čerpadlo hydrauliky BHI a oprava bude stát 19 500,-Kč co mi nahnalo dost velký bobky. Nejsem ádný znalec Citroenu, ale myslím si, e kdyby bylo pryč čerpadlo, tak nebude chodit řízení ani zade. Měl by někdo nějakou zkuenost a poradil by mi?
|
|
30.11.2012 20:29 -
|
2526824
|
|
JirkaŘ
|
|
|
A to, e předek "skáče jako koza" , tak to by měl být vadný výkový korektor... ne ? Si myslím tedy.
A to, e předek "skáče jako koza" , tak to by měl být vadný výkový korektor... ne ? Si myslím tedy.
|
|
30.11.2012 23:23 -
|
2526880
|
|
jumep
|
|
|