| | |
04.02.2011 17:59 -
Re: před startem tvrdá brzda a nebrzdí
|
2372121
|
|
jumep
|
|
|
no to tazko povedat, zaklad je spravna kvapalina a odvzdusnenie a samozrejme kontrola ...
pokial ti to otvarali, snad vedeli co robia ...
no to tazko povedat, zaklad je spravna kvapalina a odvzdusnenie a samozrejme kontrola ...
pokial ti to otvarali, snad vedeli co robia ...
|
|
04.02.2011 18:36 -
|
2372122
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja jsem mel po vymene desticek pedal porad mekky a poradne to nebrzdilo. Pak jsem prisel na to, ze prestalo na jednom prednim kole fungovat vymezovani vule - ze se ta sroubovice v brzdici prestala zlehka otacet. Vymenil jsem brzdic a zas to brzdi jak ma.
Ja jsem mel po vymene desticek pedal porad mekky a poradne to nebrzdilo. Pak jsem prisel na to, ze prestalo na jednom prednim kole fungovat vymezovani vule - ze se ta sroubovice v brzdici prestala zlehka otacet. Vymenil jsem brzdic a zas to brzdi jak ma.
|
|
04.02.2011 18:42 -
|
2372123
|
|
jumep
|
|
|
tak ze je zly samostel na to prides v podstate lahko, po nahodeni platniciek ich zdy rucnou zacvakam na miesto, ak by nesiel samostel tak ho tam nenacvakas
tak ze je zly samostel na to prides v podstate lahko, po nahodeni platniciek ich zdy rucnou zacvakam na miesto, ak by nesiel samostel tak ho tam nenacvakas
|
|
04.02.2011 20:21 -
|
2372129
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
nevím jak moc se ti pedál propadává, ale mě, kdy při stojím na brzdě a tlačím na ni silou, tak pedál klesne na podlahu, jako by propoutěl hl. brzd. válec. Kapalina mi neuniká, zavzduněný okruh není. Dělá mi to celé 4roky, co auto mám. Brzdí perfektně, na STK jsou brzdy také skvělé, tak to neřeím. Nejsem a takový odborník na ABS, ale v duchu si říkám, e to asi takhle má být z výroby.
nevím jak moc se ti pedál propadává, ale mě, kdy při stojím na brzdě a tlačím na ni silou, tak pedál klesne na podlahu, jako by propoutěl hl. brzd. válec. Kapalina mi neuniká, zavzduněný okruh není. Dělá mi to celé 4roky, co auto mám. Brzdí perfektně, na STK jsou brzdy také skvělé, tak to neřeím. Nejsem a takový odborník na ABS, ale v duchu si říkám, e to asi takhle má být z výroby.;-)
|
|
30.08.2011 14:16 -
|
2410444
|
|
Brzda
|
|
|
Ahoj, nemáte někdo monost podívat se podle vinu, jestli se mého auta týkala svolávací akce tak jako mahonyho ( .link. ) a jestli byla případně oprava provedena? Mám úplně stejný problém, navíc spojený s tím, e auto nechce moc táhnout, co můe s tím podtlakem taky souviset ? ? Pokud nechám po nastartování auto chvilku klapat, případně párkrát přidám plyn, brzda normálně změkne (ale není to vteřina) a auto normálně táhne. Pokud ale auto stojí několik hodin tak mi asi uteče ten podtlak a brzda je totálně tvrdá a auto blbě táhne (jakoby bez turba). Nemáte někdo schéma nebo fotku, kudy vedou vechny ty hadičky abych to případně proel ? Jo a ten VIN: VF7RERHRG76656589 Díky moc za info...
Ahoj, nemáte někdo monost podívat se podle vinu, jestli se mého auta týkala svolávací akce tak jako mahonyho ( http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/1429690-pred-startem-tvrda-brzda-a-nebrzdi/3/ ) a jestli byla případně oprava provedena? Mám úplně stejný problém, navíc spojený s tím, e auto nechce moc táhnout, co můe s tím podtlakem taky souviset ? :nevim ? Pokud nechám po nastartování auto chvilku klapat, případně párkrát přidám plyn, brzda normálně změkne (ale není to vteřina) a auto normálně táhne. Pokud ale auto stojí několik hodin tak mi asi uteče ten podtlak a brzda je totálně tvrdá a auto blbě táhne (jakoby bez turba). Nemáte někdo schéma nebo fotku, kudy vedou vechny ty hadičky abych to případně proel ? Jo a ten VIN: VF7RERHRG76656589 Díky moc za info...
|
|
30.08.2011 15:18 -
|
2410446
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
taková fotka asi ani neexistuje, absolutně by jsi se v tom nevyznal... sundej vechny plasty co kryjou motor a hledej prasklinu, zřejmě bude někde v kolenu, dívej se pozorně.. pohýbej. Hodně těstí..
taková fotka asi ani neexistuje, absolutně by jsi se v tom nevyznal... sundej vechny plasty co kryjou motor a hledej prasklinu, zřejmě bude někde v kolenu, dívej se pozorně.. pohýbej. Hodně těstí..
|
|
29.04.2012 20:31 -
|
2473044
|
|
horác
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
ahoj mam problem právé jsem přijel z boudy dommů na ruční brzdu.Při odjezdu přestala brzda fungovat byla tvrdá,nebo je a i ponekolika zastávkách a do příjezdu domů cca 70 km,zůstala nebrzdící a tvrdá.nevíte prosím co by to mohlo být a jak to odstranit ...
ahoj mam problem právé jsem přijel z boudy dommů na ruční brzdu.Při odjezdu přestala brzda fungovat byla tvrdá,nebo je a i ponekolika zastávkách a do příjezdu domů cca 70 km,zůstala nebrzdící a tvrdá.nevíte prosím co by to mohlo být a jak to odstranit ...
|
|
29.04.2012 20:48 -
|
2473055
|
|
jumep
|
|
|
podtlak v posilovaci, niekde sa tu pisalo ze bola nejaka zvolavacka na ventil alebo nieco podobne, neviem ci sa to konkretne tyka aj teba, ale predpokladam ze ti nejde posilovac, tam niekde treba hladat
podtlak v posilovaci, niekde sa tu pisalo ze bola nejaka zvolavacka na ventil alebo nieco podobne, neviem ci sa to konkretne tyka aj teba, ale predpokladam ze ti nejde posilovac, tam niekde treba hladat
|
|
30.04.2012 19:46 -
|
2473251
|
|
horác
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
jumep díky ozval se růa a tak jedu k němu,e na to má věci zatím ahoj horác
jumep díky ozval se růa a tak jedu k němu,e na to má věci zatím ahoj horác
|
|
04.05.2012 07:54 -
|
2474430
|
|
jruze
|
|
|
Pár obrázků - bez dalího komentáře.
Pár obrázků - bez dalího komentáře.
Přílohy: 030520122160.jpg ( 1036985b ) - 040520122165.jpg ( 766085b ) - 040520122166.jpg ( 878568b ) - posilovač 040520122167.jpg ( 681037b ) - vnitřek posilovače 030520122161.jpg ( 909264b ) - po demontái posilovače brzd |
|
10.05.2012 11:19 -
|
2476784
|
|
strogen
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Pokud zastaví a vypne motor, jen na první selápnutí brzdového pedálu auto bude brzdit na plno. Po druhé to ji nejde nato po čtvrté či páté. To je důsledek posilovače a tím pádem i podlaku. Pokud auto táhne, doporučuji před brzděním zařadit nejvyí stupeň, protočit motor. Čerpadlo se protočí, vytvoří podlak a brzdový pedál půjde zmáčkout.
Pozor!!! Účinek je pouze jednou, po druhé ji nebrzdí!!!
Pokud zastaví a vypne motor, jen na první selápnutí brzdového pedálu auto bude brzdit na plno. Po druhé to ji nejde nato po čtvrté či páté. To je důsledek posilovače a tím pádem i podlaku. Pokud auto táhne, doporučuji před brzděním zařadit nejvyí stupeň, protočit motor. Čerpadlo se protočí, vytvoří podlak a brzdový pedál půjde zmáčkout.
|
|
10.05.2012 21:05 -
|
2477018
|
|
tomikm
|
|
|
strogen napsal(a): Pokud zastaví a vypne motor, jen na první selápnutí brzdového pedálu auto bude brzdit na plno. Po druhé to ji nejde nato po čtvrté či páté. To je důsledek posilovače a tím pádem i podlaku. Pokud auto táhne, doporučuji před brzděním zařadit nejvyí stupeň, protočit motor. Čerpadlo se protočí, vytvoří podlak a brzdový pedál půjde zmáčkout.
jels někdy na laně? to by ti ten v tanym autě poděkoval a mohl bys být rád, e zrovna iroko daleko není, kdy to strhne taný auto. Jooo, ted mně napadá, za Tatrovkou (myslím tu velkou, má dieselový motor a můe si troufnout i do terénu) tenhle pokus udělat můe, ale příva se k ní ocelovým lanem a pak si nech svařit výztuhu v nárazníku .link. ááách jo
jels někdy na laně?:nevim to by ti ten v tanym autě poděkoval a mohl bys být rád, e zrovna iroko daleko není, kdy to strhne taný auto. Jooo, ted mně napadá, za Tatrovkou (myslím tu velkou, má dieselový motor a můe si troufnout i do terénu) tenhle pokus udělat můe, ale příva se k ní ocelovým lanem a pak si nech svařit výztuhu v nárazníku http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2475763-vyztuha-pod-prednim-naraznikem/#last ááách jo
|
|
10.05.2012 21:11 -
|
2477024
|
|
jumep
|
|
|
este by som povedal ze sa moze podakovat rozvodovy remen
este by som povedal ze sa moze podakovat rozvodovy remen :)
|
|
10.05.2012 21:14 -
|
2477027
|
|
tomikm
|
|
|
kdy zařadí 7. převodový stupen tak by to rozvodák mohl vydret
kdy zařadí 7. převodový stupen tak by to rozvodák mohl vydret:-))))
|
|
10.05.2012 22:00 -
|
2477057
|
|
jruze
|
|
|
C5 je OK - jednak brzdí 3.-4. selápnutí a potom patně,ale brzdí.Horí je jet 20Km s XM kdy se zastaví čerpadlo to je potom zajímavá cesta:nebrzdí nepéruje nezatáčí.
C5 je OK - jednak brzdí 3.-4. selápnutí a potom patně,ale brzdí.Horí je jet 20Km s XM kdy se zastaví čerpadlo to je potom zajímavá cesta:nebrzdí nepéruje nezatáčí.:-o
|
|
10.05.2012 22:05 -
|
2477069
|
|
tomikm
|
|
|
já jel 30km na laně s C5 a ubrzdil jsem ve, měl jsem připravenou ruku na ručce, kdyby náhodou bylo potřeba. Hlavně se musí jet volně.
já jel 30km na laně s C5 a ubrzdil jsem ve, měl jsem připravenou ruku na ručce, kdyby náhodou bylo potřeba. Hlavně se musí jet volně.
|
|
| |
|
|