| | |
29.08.2010 18:45 -
Re: před startem tvrdá brzda a nebrzdí
|
2354087
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
heh no to jo...zkus postnout poslednich 6 z VIN kouknu co mas za systemy
heh no to jo...zkus postnout poslednich 6 z VIN kouknu co mas za systemy
|
|
30.08.2010 12:14 -
|
2354151
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
autodiag:Tak to dík moc to je velice cená informace Co nejdřív se objednám někam do servisu.Ale podle toho návodu to vypadá dost jednodue,moná koupim v citroenu ventil a vyměnim ho sám,ne k tomu poutět kodnou
autodiag:Tak to dík moc to je velice cená informace :palec Co nejdřív se objednám někam do servisu.Ale podle toho návodu to vypadá dost jednodue,moná koupim v citroenu ventil a vyměnim ho sám,ne k tomu poutět kodnou :-d
|
|
08.09.2010 19:38 -
|
2355153
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak problém s brzdou vyřeen V autocentral Bartůněk mi vyměnily ventil podtlakového čerpadla jetě mi přehráli soft autorádia v rámci svolávací akce,take brzdy u fungují tak jak maj.A co je nejlepí neplatil jsem ani korunu a ve s ochotou
Tak problém s brzdou vyřeen :palec V autocentral Bartůněk mi vyměnily ventil podtlakového čerpadla jetě mi přehráli soft autorádia v rámci svolávací akce,take brzdy u fungují tak jak maj.A co je nejlepí neplatil jsem ani korunu :-)) a ve s ochotou
|
|
08.09.2010 19:42 -
|
2355155
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jj vyhoda svolavaci akce
jj :) vyhoda svolavaci akce ;)
|
|
24.10.2010 20:51 -
|
2359949
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Hoj, mám podobný prolém. Kdy je auto sudené a nastartuju a zařadím D nebo R mám problém auto ubrzdit na místě a cítím, e pedál tvrdý. A po přidání otaček se to torchu zlepí. Jak se to ohřeje je to ok. Připadá mi to, e kdy je to sudený tak to dělá mizerný podtlak.
Hoj, mám podobný prolém. Kdy je auto sudené a nastartuju a zařadím D nebo R mám problém auto ubrzdit na místě a cítím, e pedál tvrdý. A po přidání otaček se to torchu zlepí. Jak se to ohřeje je to ok. Připadá mi to, e kdy je to sudený tak to dělá mizerný podtlak.
|
|
25.10.2010 11:37 -
|
2360036
|
|
Mahony
|
|
|
Zkus napsat VIN třeba autodiagovi at se ti koukne jestli na to taky třeba nebyla svolávačka.Třeba má ten samej problém co já.Mě to pomohlo,od tý doby se mi to u nestalo
Zkus napsat VIN třeba autodiagovi at se ti koukne jestli na to taky třeba nebyla svolávačka.Třeba má ten samej problém co já.Mě to pomohlo,od tý doby se mi to u nestalo ;-)
|
|
25.10.2010 19:53 -
|
2360216
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Co na to Martin. Koukne se někam?
Co na to Martin. Koukne se někam?
|
|
10.01.2011 16:21 -
|
2369114
|
|
ayen
|
Město: Přetice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
..mám to to samé a nevidím v tom závadu
..mám to to samé a nevidím v tom závadu
|
|
10.01.2011 21:32 -
|
2369155
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Taky tvrda brzda do nastartovani...teda pokud auto chvilku stoji...
Taky tvrda brzda do nastartovani...teda pokud auto chvilku stoji...
|
|
10.01.2011 21:36 -
|
2369158
|
|
jumep
|
|
|
normalne, strati sa podtlak tak zostane tvrda brzda, to nie je zavada, pokial sa to teda neudeje do minuty, to by som hladal kade uteka podtlak
normalne, strati sa podtlak tak zostane tvrda brzda, to nie je zavada, pokial sa to teda neudeje do minuty, to by som hladal kade uteka podtlak
|
|
14.01.2011 22:45 -
|
2369744
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Já to mám malinko jinak, začalo to tak po Vánocích a nejdřív jsem to přičítal orezlým kotoučům, protoe auto týden stálo. Nastaruju, ujedu cca 500m, zabrdím a nic. Jako bez podtlaku, auto jede dál. Na druhé lápnutí OK. Pak celý den OK, i druhý den. Pak zase nezabrzdí, ale jen po rozjetí. Bez ohledu na čas nečinnosti motoru. Kapalina měněna loni. Zítra kouknu na stav hadice k posilovači a pak nevím.
Já to mám malinko jinak, začalo to tak po Vánocích a nejdřív jsem to přičítal orezlým kotoučům, protoe auto týden stálo. Nastaruju, ujedu cca 500m, zabrdím a nic. Jako bez podtlaku, auto jede dál. Na druhé lápnutí OK. Pak celý den OK, i druhý den. Pak zase nezabrzdí, ale jen po rozjetí. Bez ohledu na čas nečinnosti motoru. Kapalina měněna loni. Zítra kouknu na stav hadice k posilovači a pak nevím.
|
|
15.01.2011 18:49 -
|
2369791
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Maxifik - ja mam asi presne to iste co aj ty. Ked stojim den-dva tak prve brzdenie po rozbehnuti je uplne slabe.... Na krizovatke hned z parkoviska som skoro vletel do kufra audine... brzdil som aj ocami Odvtedy prve brzdenie, len tak na parkovisku a mozem ist, potom uz vsetko OK, brzdi ako sa patri. Zacalo sa to asi pred vianocami... Ja som to pripisoval zime, ale asi je to blbost a bude to daco s tlakom. Daj vediet ked nieco zostis.
Maxifik - ja mam asi presne to iste co aj ty. Ked stojim den-dva tak prve brzdenie po rozbehnuti je uplne slabe.... Na krizovatke hned z parkoviska som skoro vletel do kufra audine... brzdil som aj ocami :) Odvtedy prve brzdenie, len tak na parkovisku a mozem ist, potom uz vsetko OK, brzdi ako sa patri. Zacalo sa to asi pred vianocami... Ja som to pripisoval zime, ale asi je to blbost a bude to daco s tlakom. Daj vediet ked nieco zostis.
|
|
15.01.2011 21:44 -
|
2369821
|
|
valja
|
|
|
Mám ten samý problém jako petko,maxifik...za poslední 3 měsíce se mi to stalo dvakrát, vůbec na to nemá vliv, jak dlouho auto před tím stálo apod. Taky si první brdění zkouím jen tak na parkoviti a doufám, e se to nestane třeba z ničeho nic v běném provozu, to u by zavánělo prů.erem Je to dost blbá závada, byli jste s tím někdo v servisu? Co vám tam na to řekli?
Mám ten samý problém jako petko,maxifik...za poslední 3 měsíce se mi to stalo dvakrát, vůbec na to nemá vliv, jak dlouho auto před tím stálo apod. Taky si první brdění zkouím jen tak na parkoviti a doufám, e se to nestane třeba z ničeho nic v běném provozu, to u by zavánělo prů.erem:-o Je to dost blbá závada, byli jste s tím někdo v servisu? Co vám tam na to řekli?
|
|
04.02.2011 16:18 -
|
2372110
|
|
krejca
|
|
|
Zdravím vechny c5káře!
Mám problém s brzdami,pedál se propadá na podlahu a ani přetěsnění hlavního brzdového válce repasní sadou nepomohlo.Při odvzduňování nejde tlak do PP a LZ kola,dokud se neodvzduní LP a PZ kolo.Pedál je měkký okamitě po odvzdunění,kapalina neubývá,ádná chyba na displeji se nezobrazuje.Nemáte někdo,prosím,zkuenost s podobnou závadou,nebo tuení v čem by mohl být problém?
Zdravím vechny c5káře!
Mám problém s brzdami,pedál se propadá na podlahu a ani přetěsnění hlavního brzdového válce repasní sadou nepomohlo.Při odvzduňování nejde tlak do PP a LZ kola,dokud se neodvzduní LP a PZ kolo.Pedál je měkký okamitě po odvzdunění,kapalina neubývá,ádná chyba na displeji se nezobrazuje.Nemáte někdo,prosím,zkuenost s podobnou závadou,nebo tuení v čem by mohl být problém?:-(
|
|
04.02.2011 16:28 -
|
2372112
|
|
jumep
|
|
|
chod to odvzdusnit na diagnostiku, ak ti neprisava niekde vzduch tak sa to musi dat ....
chod to odvzdusnit na diagnostiku, ak ti neprisava niekde vzduch tak sa to musi dat ....
|
|
04.02.2011 16:33 -
|
2372114
|
|
krejca
|
|
|
A kdyby to přisávalo vzduch,tak se to na diag. ukáe?
A kdyby to přisávalo vzduch,tak se to na diag. ukáe?
|
|
04.02.2011 17:02 -
|
2372117
|
|
jumep
|
|
|
nie, diagnostika akurat zaruci odvzdusnenie abs jednotky
nie, diagnostika akurat zaruci odvzdusnenie abs jednotky
|
|
04.02.2011 17:14 -
|
2372119
|
|
krejca
|
|
|
aha,díky, určitě tam zajedu.a netypnul bys co můe být příčinou toho,e brzdí jen jeden okruh a jetě blbě?Kdyjsem to vezl na výměnu opravdu hodně sjetých destiček,propadl se ten pedál poprvé.kluci mi vyměnili desičky a kdy se pedál stále propadával, přetěsnili hl.brzdový válec.závada vak stále trvá
aha,díky, určitě tam zajedu.a netypnul bys co můe být příčinou toho,e brzdí jen jeden okruh a jetě blbě?Kdyjsem to vezl na výměnu opravdu hodně sjetých destiček,propadl se ten pedál poprvé.kluci mi vyměnili desičky a kdy se pedál stále propadával, přetěsnili hl.brzdový válec.závada vak stále trvá
|
|
| |
|
|