| | |
01.04.2010 06:50 -
Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibrďování / C5 I, II
|
2340719
|
|
tomc
|
|
|
já ručku rozdělal na obou stranách a mám pokoj hřidelka byla ulepená zustatkem mazyva a bordelu který el sekrábat celkem těce.tet mám namazáno silikonovou vazelinou a utěsneno ,,o"kroukem roub s pětihranem drí jen mechanizmus samostavu proti pootočení jinak nic.pětihran nemá v nabidce ani wurt co je koda ten ořech by nebyl patný
já ručku rozdělal na obou stranách a mám pokoj :palec hřidelka byla ulepená zustatkem mazyva a bordelu který el sekrábat celkem těce.tet mám namazáno silikonovou vazelinou a utěsneno ,,o"kroukem :palec roub s pětihranem drí jen mechanizmus samostavu proti pootočení jinak nic.pětihran nemá v nabidce ani wurt :-(((( co je koda ten ořech by nebyl patný:-))
|
|
29.05.2010 09:46 -
|
2346705
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Čau,potřeboval bych poradit.Nechal jsem si u kamaráda vyměnit destičky a přední kotouče,včetně brzdovky DOT4 a od té doby mi počítač hlásí OPOTŘEBOVANÉ DESTIČKY.Kabely k snímači opotřebení jsou v pořádku,teda aspoň vizuelně.Pokusil jsem se odpojit baterii ale po jejím zapojení se ta hláka objevila znova.Poradí mi prosím někdo.Nebo mě čeká pouze diagnostika?
Čau,potřeboval bych poradit.Nechal jsem si u kamaráda vyměnit destičky a přední kotouče,včetně brzdovky DOT4 a od té doby mi počítač hlásí OPOTŘEBOVANÉ DESTIČKY.Kabely k snímači opotřebení jsou v pořádku,teda aspoň vizuelně.Pokusil jsem se odpojit baterii ale po jejím zapojení se ta hláka objevila znova.Poradí mi prosím někdo.Nebo mě čeká pouze diagnostika?
|
|
29.05.2010 15:08 -
|
2346714
|
|
tief
|
|
|
Nie, mas to zle zapojene alebo zoskratovane ... po oprave hlaska zmizne ...
Nie, mas to zle zapojene alebo zoskratovane ... po oprave hlaska zmizne ...
|
|
01.06.2010 02:37 -
|
2347000
|
|
Jeffrey
|
|
|
Beatldus napsal(a): Čau,potřeboval bych poradit.Nechal jsem si u kamaráda vyměnit destičky a přední kotouče,včetně brzdovky DOT4 a od té doby mi počítač hlásí OPOTŘEBOVANÉ DESTIČKY.Kabely k snímači opotřebení jsou v pořádku,teda aspoň vizuelně.Pokusil jsem se odpojit baterii ale po jejím zapojení se ta hláka objevila znova.Poradí mi prosím někdo.Nebo mě čeká pouze diagnostika?
Zkoukni to jetě jednou a pořádně a pěkně kablík po kablíku. Jak píe tief: patně zapojené nebo zezkratované!! Zkontroluj, jestli Ti kamarád někde neprodřel kabílek, jestli někde nechytá kostru, pak by bylo jasno. Shoď přední kola a pořádně to projdi, jedno z toho to určitě bude.
Zkoukni to jetě jednou a pořádně a pěkně kablík po kablíku. Jak píe tief: patně zapojené nebo zezkratované!! Zkontroluj, jestli Ti kamarád někde neprodřel kabílek, jestli někde nechytá kostru, pak by bylo jasno. Shoď přední kola a pořádně to projdi, jedno z toho to určitě bude.;-)
|
|
05.09.2010 18:05 -
|
2354919
|
|
WeissC5
|
Město: Dubňany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zdravím vechny a prosím o radu. Potřebuji vyměnit přední destičky, u jsem to celé rozhodil, ale narazil jsem na problém zatlačení pístku. Diskusní fórum a návody jsem proel, ale nic nenael. Můete mi, prosím, poradit? Prosím o návod pro bl..é, protoe pojem prasátko apod. mi nic neříká. Díky.
Zdravím vechny a prosím o radu. Potřebuji vyměnit přední destičky, u jsem to celé rozhodil, ale narazil jsem na problém zatlačení pístku. Diskusní fórum a návody jsem proel, ale nic nenael. Můete mi, prosím, poradit? Prosím o návod pro bl..é, protoe pojem prasátko apod. mi nic neříká. Díky.
|
|
05.09.2010 18:06 -
|
2354920
|
|
jumep
|
|
|
normalne sa to zasrobovava
jedna strana ma opacny zavit, ale to uvidis ci to leze von alebo dnu
normalne sa to zasrobovava
jedna strana ma opacny zavit, ale to uvidis ci to leze von alebo dnu
|
|
05.09.2010 18:12 -
|
2354921
|
|
WeissC5
|
Město: Dubňany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Říkám návod pro blbé, zaroubovává co? Pístek?
Říkám návod pro blbé, zaroubovává co? Pístek?
|
|
05.09.2010 18:13 -
|
2354922
|
|
jumep
|
|
|
ano, piestik chytim a tocim, existuju na to aj specialne klieste ...
co ine by sa malo dat zasrobovat
inak sa tu o tom uz pisalo
ano, piestik chytim a tocim, existuju na to aj specialne klieste ...
co ine by sa malo dat zasrobovat :)
inak sa tu o tom uz pisalo
|
|
05.09.2010 18:21 -
|
2354923
|
|
WeissC5
|
|
|
Díky, zítra budu roubovat. Jetě jeden dotaz. Destička na straně pístku je mnohem méně sjetá ne ta na druhé straně. Je to normální, nebo nějaká chyba?
Díky, zítra budu roubovat. Jetě jeden dotaz. Destička na straně pístku je mnohem méně sjetá ne ta na druhé straně. Je to normální, nebo nějaká chyba?
|
|
05.09.2010 18:22 -
|
2354924
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je vyzitka spatne prace toho kdo delal brzdy pred tebou
to je vyzitka spatne prace toho kdo delal brzdy pred tebou
|
|
05.09.2010 18:23 -
|
2354925
|
|
WeissC5
|
|
|
A kdy to teď budu dělat já, co mám udělat, abych stejnou chybu neopakoval?
A kdy to teď budu dělat já, co mám udělat, abych stejnou chybu neopakoval?
|
|
05.09.2010 18:24 -
|
2354926
|
|
jumep
|
|
|
otestuj ci ti to volne chodi a nezasekava sa / nekrizi sa
myslim cely brzdic
otestuj ci ti to volne chodi a nezasekava sa / nekrizi sa
myslim cely brzdic
|
|
05.09.2010 18:27 -
|
2354927
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
rozeber,radne vycisti,hlavne dosedaci prochy na kterych chodi desky,nastrikej je keramickou vazelinou,ocisti a namaz cepy... ,
rozeber,radne vycisti,hlavne dosedaci prochy na kterych chodi desky,nastrikej je keramickou vazelinou,ocisti a namaz cepy... ,
|
|
05.09.2010 18:57 -
|
2354932
|
|
Mamlas
|
|
|
Jeste bych dodal na ten pistek je nutno tlacit silou a zaroven tocit. Kdyz s nim budes jen tocit tak bude stat na miste.
Jeste bych dodal na ten pistek je nutno tlacit silou a zaroven tocit. Kdyz s nim budes jen tocit tak bude stat na miste.
|
|
05.09.2010 18:59 -
|
2354933
|
|
jumep
|
|
|
asi ako vymena olejoveho filtru, cistota LDS a podobne one ...
.link.
to nespominam ako sa odtrhla hlava srobu na zadnom brzdici a neslo to rozobrat ...
resp. odborne vyriesene brzdy ako na prilozenej fotke
asi ako vymena olejoveho filtru, cistota LDS a podobne one ...
http://c5.jumep.com/naplne_chutovka
to nespominam ako sa odtrhla hlava srobu na zadnom brzdici a neslo to rozobrat ...
resp. odborne vyriesene brzdy ako na prilozenej fotke
Přílohy: IMAG0134.jpg ( 693211b ) - |
|
09.09.2010 12:50 -
|
2355244
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Tak pánové, já taky dělal ručku. Po čtyřech letech mi popraskala guma na bovdenech a po zimě přestale brzdit. Zadřený lanko v trubičce. Koupil jsem nové lanovody cca 1ks 1560 a el na to. Bohuel nely vytáhnout ven a tak jsem demontoval celé trubičky.............straná páce. Ale to jsem jetě nevěděl co mě čeká, lanko nelo ani z jedné trubky vytáhnout. Musel jsem ho přestříhnout a uvnitř zůstala ta bílá část. Zkouel jsem jí vypálit, prostrčit drátem..nic nepomohlo. Volal jsem do citoena do Beneova, tam je neměli, prej do tří dnů budou a chtěli za ně 2400 za obě za dvě trubičky????????????
Proto jsme je s kamarádem vyrobyli z topenářských polotvrdých měděných trubek 12mm průměr a ono to funguje. Dovnitř jsem nacpal spousty vazelíny a moje přecevzetí je nastříkat tam alespoň jednou za půl roku nějaký ten olejíček. Tak zatím čau a ručce na C5-ce zdar
Tak pánové, já taky dělal ručku. Po čtyřech letech mi popraskala guma na bovdenech a po zimě přestale brzdit. Zadřený lanko v trubičce. Koupil jsem nové lanovody cca 1ks 1560 a el na to. Bohuel nely vytáhnout ven a tak jsem demontoval celé trubičky.............straná páce. Ale to jsem jetě nevěděl co mě čeká, lanko nelo ani z jedné trubky vytáhnout. Musel jsem ho přestříhnout a uvnitř zůstala ta bílá část. Zkouel jsem jí vypálit, prostrčit drátem..nic nepomohlo. Volal jsem do citoena do Beneova, tam je neměli, prej do tří dnů budou a chtěli za ně 2400 za obě:-( za dvě trubičky????????????
Proto jsme je s kamarádem vyrobyli z topenářských polotvrdých měděných trubek 12mm průměr a ono to funguje. Dovnitř jsem nacpal spousty vazelíny a moje přecevzetí je nastříkat tam alespoň jednou za půl roku nějaký ten olejíček. Tak zatím čau a ručce na C5-ce zdar
|
|
09.09.2010 12:52 -
|
2355245
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Dovětek: trubičky jsme ohýbali naplněné pískem a nahřáté nad zahradním krbem
Dovětek: trubičky jsme ohýbali naplněné pískem a nahřáté nad zahradním krbem;-)
|
|
09.09.2010 13:46 -
|
2355253
|
|
tief
|
|
|
Dolezite je ich poriadne utesnit na strane brzd ...
Dolezite je ich poriadne utesnit na strane brzd ...
|
|
09.09.2010 15:10 -
|
2355259
|
|
jumep
|
|
|
no ja som za ne daval len 1200
na poznamku ze tolke peniaze za 2 trubicky mi bolo povedane ze c5 neni lacne auto ...
ale tiez je to slabina tohoto auta a je mi divne ze za tieto ich vyrobne slabiny si stale nechavaju tolko platit ...
jo a ze mali len 2 auta kde sa to dalo vytiahnut
a ak tu trubku polames, tak ani tych 10 cm sa neda prestrcit, proste je to tam dokonale namontovane
no ja som za ne daval len 1200 :)
na poznamku ze tolke peniaze za 2 trubicky mi bolo povedane ze c5 neni lacne auto ...
ale tiez je to slabina tohoto auta a je mi divne ze za tieto ich vyrobne slabiny si stale nechavaju tolko platit ...
jo a ze mali len 2 auta kde sa to dalo vytiahnut
a ak tu trubku polames, tak ani tych 10 cm sa neda prestrcit, proste je to tam dokonale namontovane :)
|
|
17.09.2010 17:12 -
|
2355883
|
|
J.Reno
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
čus lidi,mám problém,zrovna měníme kotouče a na pravý straně s tím pístkem nejde ani za boha otočit,aby se dal zaroubovat,setkal jste se s tím někdo?
čus lidi,mám problém,zrovna měníme kotouče a na pravý straně s tím pístkem nejde ani za boha otočit,aby se dal zaroubovat,setkal jste se s tím někdo?
|
|
| |
|
|