| | |
24.04.2016 17:36 -
Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibrďování / C5 I, II
|
2945221
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
PaM - Vak souhlas, já reagoval na Jardu, e Hulín prodá levněj origo ne Citroen nakoupí.. Lanovody má o 20kč draí a lana jsou neorigo, tak jsem nechápal, co Jarda myslí. Asi překouk, e to lano je neorigo..
PaM - Vak souhlas, já reagoval na Jardu, e Hulín prodá levněj origo ne Citroen nakoupí.. Lanovody má o 20kč draí a lana jsou neorigo, tak jsem nechápal, co Jarda myslí. Asi překouk, e to lano je neorigo.. :nevim;-)
|
|
24.04.2016 17:50 -
|
2945227
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Je pravda, e kdy jsem sháněl já, v Citroenu jsem nebyl, podíval jsem se na Kelly a cenově to vypadalo na novomanelskou půjčku , proto jsem objednal v hulíně, ve sedlo jak má, funkčně bez problémů, tak po vlastní zkuenosti jsem doporučil a dal odkaz, jestli koupí tady, nebo někde jinde, je u jeho rozhodnutí.
Je pravda, e kdy jsem sháněl já, v Citroenu jsem nebyl, podíval jsem se na Kelly a cenově to vypadalo na novomanelskou půjčku :-d , proto jsem objednal v hulíně, ve sedlo jak má, funkčně bez problémů, tak po vlastní zkuenosti jsem doporučil a dal odkaz, jestli koupí tady, nebo někde jinde, je u jeho rozhodnutí. ;-)
|
|
24.04.2016 18:43 -
|
2945241
|
|
jruze
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): PaM - Vak souhlas, já reagoval na Jardu, e Hulín prodá levněj origo ne Citroen nakoupí.. Lanovody má o 20kč draí a lana jsou neorigo, tak jsem nechápal, co Jarda myslí. Asi překouk, e to lano je neorigo..
No já to pochopil e trubky + lana za 760,- (to by dal lana zdarma) a mimo to jsem slyel od více lidí(a i co jsem měl na dílně) e ty neorigo v plném rejdu příbrďují - vlastní zkuenost jen na autě od Darji (řeila to i ona a potom i já e v zatáčkách popiskávali - vyhodil jsem je a dal origo a byl klid. Origo jsou v teflonu a neorigo myslím né nebo alespoň některé ne(ale jak říkám nemám vlastní zkuenost a zrovna u ručky by mi asi bylo jedno - nepouívám jí)
J kdy cena by mohla odpovídat ceně -50% z rakouského skladu který sniuje skladové zásoby a připravuje se na likvidaci(ale co vím tak jen do značek a něco)
No já to pochopil e trubky + lana za 760,- (to by dal lana zdarma) a mimo to jsem slyel od více lidí(a i co jsem měl na dílně) e ty neorigo v plném rejdu příbrďují - vlastní zkuenost jen na autě od Darji (řeila to i ona a potom i já e v zatáčkách popiskávali - vyhodil jsem je a dal origo a byl klid. Origo jsou v teflonu a neorigo myslím né nebo alespoň některé ne(ale jak říkám nemám vlastní zkuenost a zrovna u ručky by mi asi bylo jedno - nepouívám jí)
J kdy cena by mohla odpovídat ceně -50% z rakouského skladu který sniuje skladové zásoby a připravuje se na likvidaci(ale co vím tak jen do značek a něco)
|
|
24.04.2016 19:12 -
|
2945244
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
760,- trubka, samozřejmě teflonové origo + 174,- lano neorigo, vdy v tom odkaze je to jasně dané, dokonce i s obrázky, jinak jsem to kupoval za stejnou cenu ji loni, dával jsem to sem někam i s fotky.
Nemá cenu tady plevelit vlákno o tom, kde to Bob asi tak mohl za takovouto cenu sehnat, prostě to má a není o čem.
760,- trubka, samozřejmě teflonové origo + 174,- lano neorigo, vdy v tom odkaze je to jasně dané, dokonce i s obrázky, jinak jsem to kupoval za stejnou cenu ji loni, dával jsem to sem někam i s fotky. ;-)
Nemá cenu tady plevelit vlákno o tom, kde to Bob asi tak mohl za takovouto cenu sehnat, prostě to má a není o čem. :nevim
|
|
24.04.2016 19:37 -
|
2945264
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): 760,- trubka, samozřejmě teflonové origo + 174,- lano neorigo, vdy v tom odkaze je to jasně dané, dokonce i s obrázky, jinak jsem to kupoval za stejnou cenu ji loni, dával jsem to sem někam i s fotky.
Nemá cenu tady plevelit vlákno o tom, kde to Bob asi tak mohl za takovouto cenu sehnat, prostě to má a není o čem.
Bez komentáře - jen pro obraz já mám na dvou autech devět let origo a funkční, na třetím zarezlé nějaké (kdy auto kupoval předchozí majitel byly čerstvě dělané,ale nevím jaké)
Bez komentáře - jen pro obraz já mám na dvou autech devět let origo a funkční, na třetím zarezlé nějaké (kdy auto kupoval předchozí majitel byly čerstvě dělané,ale nevím jaké);-)
|
|
24.04.2016 20:25 -
|
2945303
|
|
jumep
|
|
|
ja som uz X krat dal tie LINEX lana a uplne bez akehokolvek problemu, nevydrzia tolko, ale zasa co potesilo tak som naposledy len vytiahol lana a vymenil, nebolo treba trubky
ja som uz X krat dal tie LINEX lana a uplne bez akehokolvek problemu, nevydrzia tolko, ale zasa co potesilo tak som naposledy len vytiahol lana a vymenil, nebolo treba trubky
|
|
24.04.2016 21:15 -
|
2945352
|
|
63zdenda
|
|
|
Musel jsem měnit u 10 letého auta oboje, protoe mi odela na pravé straně ta prachovka, co se zasouvá lanko do gumové hadice u třmenu, vzniklou mezerou se mi tam dostával bordel a lanko začalo drhnout a nevracelo se, ručku musim pouít kadé ráno při vyjídění od baráku na silnici, kdy zůstanu stát v kopci, abych mohl za sebou zavřít bránu, to samé odpoledne.
Někdy opravdu stačí vyměnit pouze lana, jestli mohu doporučit, je dobré jednu koncovku lana odstranit, lépe se to tahá ven a zamezí se pokození teflonu uvnitř trubky.
Musel jsem měnit u 10 letého auta oboje, protoe mi odela na pravé straně ta prachovka, co se zasouvá lanko do gumové hadice u třmenu, vzniklou mezerou se mi tam dostával bordel a lanko začalo drhnout a nevracelo se, ručku musim pouít kadé ráno při vyjídění od baráku na silnici, kdy zůstanu stát v kopci, abych mohl za sebou zavřít bránu, to samé odpoledne. ;-)
Někdy opravdu stačí vyměnit pouze lana, jestli mohu doporučit, je dobré jednu koncovku lana odstranit, lépe se to tahá ven a zamezí se pokození teflonu uvnitř trubky. ;-)
|
|
24.04.2016 21:19 -
|
2945354
|
|
jumep
|
|
|
nemal som ich namazane, len tie linex maju kovove konce co sa zasuvaju do tych dier trubiek a maju tam gumicku
neviem, bolo to na mojom aute a malo to lano 5 rokov denneho pouzivania
nemal som ich namazane, len tie linex maju kovove konce co sa zasuvaju do tych dier trubiek a maju tam gumicku
neviem, bolo to na mojom aute a malo to lano 5 rokov denneho pouzivania
|
|
21.09.2016 21:25 -
|
2996272
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Kdyby jste někdo potřeboval lanovody, tak tu mám oba, nové (nerozbalené) kupované v autodilyhulin za 800,- Kč
Uetříte 426,-Kč Leí mi tu doma a jsou mi k ničemu.
PRODÁNO.
Kdyby jste někdo potřeboval lanovody, tak tu mám oba, nové (nerozbalené) kupované v autodilyhulin za 800,- Kč
Uetříte 426,-Kč Leí mi tu doma a jsou mi k ničemu.
PRODÁNO.
|
|
26.10.2016 22:18 -
|
3006451
|
|
dano1
|
Město: Topolčany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravim.
dnes sa my asi po 20 tich kilometroch zostali visie platničky na lavom prednom kolesi.Ked som dal dolu koleso
hadičky vyzeraju ako nove , vybral platničky vyčistil okolo nich.potom som to bol vyskua
spravil som asi 50km a vetko bolo ok.Poradi my niekto čo to mohlo spôsobi.
Zdravim.
dnes sa my asi po 20 tich kilometroch zostali visie platničky na lavom prednom kolesi.Ked som dal dolu koleso
hadičky vyzeraju ako nove , vybral platničky vyčistil okolo nich.potom som to bol vyskua
spravil som asi 50km a vetko bolo ok.Poradi my niekto čo to mohlo spôsobi.
|
|
26.10.2016 22:23 -
|
3006454
|
|
jumep
|
|
|
zaseknuta rucna?
zaseknuta rucna?
|
|
26.10.2016 22:29 -
|
3006457
|
|
dano1
|
Město: Topolčany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
ono to zostalo pridrete aj ked so lapol na pedal.musel som to roztiahnu.
ono to zostalo pridrete aj ked so lapol na pedal.musel som to roztiahnu.
|
|
27.10.2016 01:55 -
|
3006471
|
|
jruze
|
|
|
Tohle jsem kdysy řeil také : zatočil jsem válečky - několikrát selápnul a povolil pedál ve OK - nastartoval - selápl pedál - brzda zablokovaná - odfouknul odvzduňovákem - povolilo - zabrzdil a zablokováno - dali jsme jiný brzdič a ve OK.Chyba v brzdiči - pokud se nenastartovalo bylo to OK - ten brzdič jsem neměl monost prozkoumat páč si ho bral majitel auta jako vratný díl.
Jestli si dobře pamatuji tak se to stalo po jeho výměně destiček.
Tohle jsem kdysy řeil také : zatočil jsem válečky - několikrát selápnul a povolil pedál ve OK - nastartoval - selápl pedál - brzda zablokovaná - odfouknul odvzduňovákem - povolilo - zabrzdil a zablokováno - dali jsme jiný brzdič a ve OK.Chyba v brzdiči - pokud se nenastartovalo bylo to OK - ten brzdič jsem neměl monost prozkoumat páč si ho bral majitel auta jako vratný díl.
Jestli si dobře pamatuji tak se to stalo po jeho výměně destiček.
|
|
24.02.2017 10:54 -
|
3043950
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak se mě včera po ránu "neodbrzdilo" LP kolo . Pročetl jsem během dne celej patnáct stránek tohoto vlákna plus dalích jedenáct z jinýho a s obavami co mě čeká jsem se do toho dnes pustil . Připravenej e hned objednám z Hulína trubky a lanka . Ale byl jsem překvapenej . Po 13 letech a 294 0000 km vůbec nic hroznýho . Lanka v trubkách krásně volný , ta gumička mezi páčkou a třmenem bez pokození . Tak jsem to jen vyčistil , rozhejbal , promazal , poskládal , poladil délku lanek po vyjmutí popelníku a je to zase cajk . Pravou stranu ani nebylo nutný rozhejbávat . Take jen vyčitění , promazání . Tak jetě to snad těch pár měsíců vydrí .
Podotýkám e já jsem doposud s ručkou nic nedělal , a podle vekeré servisní historie ani v Belgii do jeho 136 000 km a esti let stáří .
Děkuji jruzemu za telefonickou konzultaci .
Tak se mě včera po ránu "neodbrzdilo" LP kolo . Pročetl jsem během dne celej patnáct stránek tohoto vlákna plus dalích jedenáct z jinýho a s obavami co mě čeká jsem se do toho dnes pustil . Připravenej e hned objednám z Hulína trubky a lanka . Ale byl jsem překvapenej . Po 13 letech a 294 0000 km vůbec nic hroznýho . Lanka v trubkách krásně volný , ta gumička mezi páčkou a třmenem bez pokození . Tak jsem to jen vyčistil , rozhejbal , promazal , poskládal , poladil délku lanek po vyjmutí popelníku a je to zase cajk . Pravou stranu ani nebylo nutný rozhejbávat . Take jen vyčitění , promazání . Tak jetě to snad těch pár měsíců vydrí .
Podotýkám e já jsem doposud s ručkou nic nedělal , a podle vekeré servisní historie ani v Belgii do jeho 136 000 km a esti let stáří .
Děkuji jruzemu za telefonickou konzultaci .:palec
Přílohy: IMG_4763.JPG ( 431749b ) - |
|
24.02.2017 11:52 -
|
3043965
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Stejně překvapený jsem byl já na podzim. Taky jen rozhýbání, prostříkání uvolňovákem a promazání, gumička taky OK. Rozebrat to lo snadno. No a před týdnem mi to zůstalo viset znova. Zdá se, e jsem to buď rozhýbal, odrezil a namazal nedokonale, nebo to u moná bude choulostivějí na sůl a bude to zlobit častěji. Hledám nějakou vhodnou vazelínu, která by to udrela dýl v cajku. Ale základ je tu ručku pouívat a nenechat to v klidu, aby to nemělo anci zase srůst.
Stejně překvapený jsem byl já na podzim. Taky jen rozhýbání, prostříkání uvolňovákem a promazání, gumička taky OK. Rozebrat to lo snadno. No a před týdnem mi to zůstalo viset znova. Zdá se, e jsem to buď rozhýbal, odrezil a namazal nedokonale, nebo to u moná bude choulostivějí na sůl a bude to zlobit častěji. Hledám nějakou vhodnou vazelínu, která by to udrela dýl v cajku. Ale základ je tu ručku pouívat a nenechat to v klidu, aby to nemělo anci zase srůst.
|
|
27.02.2017 17:00 -
|
3044774
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Určité řeení by bylo posílit vratnou pruinu páčky ruč. brzdy, mezi páčku a doraz bovdénu navléknout vhodnou pruinu. A pravidelně čistit a promazávat hřidélku.
Určité řeení by bylo posílit vratnou pruinu páčky ruč. brzdy, mezi páčku a doraz bovdénu navléknout vhodnou pruinu. A pravidelně čistit a promazávat hřidélku.
|
|
27.02.2017 17:41 -
|
3044777
|
|
jumep
|
|
|
to som uz videl x krat, ked je ok lano a hriadelka nic tam netreba a vsetko chodi akoma
len lana tam trpia vo velkom lebo sa stale ohybaju
hriadelka ked sa spravi raz poriadne tak vydrzi minimalne tolko co od nova
to som uz videl x krat, ked je ok lano a hriadelka nic tam netreba a vsetko chodi akoma
len lana tam trpia vo velkom lebo sa stale ohybaju
hriadelka ked sa spravi raz poriadne tak vydrzi minimalne tolko co od nova
|
|
| |
|
|