| | |
17.10.2015 14:50 -
Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibrďování / C5 I, II
|
2875227
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Levá u je tam taky. Tu konzolu se přece jen podařilo trochu sníit a pomohlo to. lo to ven spodem. Pravá la dovnitř taky spodem, přestoe vytáhnutá byla vrchem, zpátky u se to vrchem nepovedlo. Teď jen zjistit co vechno jsem při rozebírání povolil a za jízdy neztrácím součástky.
Levá u je tam taky. Tu konzolu se přece jen podařilo trochu sníit a pomohlo to. lo to ven spodem. Pravá la dovnitř taky spodem, přestoe vytáhnutá byla vrchem, zpátky u se to vrchem nepovedlo. Teď jen zjistit co vechno jsem při rozebírání povolil :-)) a za jízdy neztrácím součástky.
|
|
03.01.2016 21:11 -
|
2904365
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
taky mi přibrďovala ruční brzda. Levá strana byla zatuhlá a nevracela se. Provedl jsem postup dle návodu, .link.
a ve lape jak má. Drátěný kartáč moc nepomohl, ale následné prostříkání NANO PROTECHem ano.
Díku Jumepe
Vaek
Ahoj Chlapci a Chlapi,
taky mi přibrďovala ruční brzda. Levá strana byla zatuhlá a nevracela se. Provedl jsem postup dle návodu, http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/oprava-pridretej-rucnej
a ve lape jak má. Drátěný kartáč moc nepomohl, ale následné prostříkání NANO PROTECHem ano.
Díku Jumepe :palec
Vaek
|
|
13.01.2016 21:09 -
|
2908501
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahoj,
nenael jste ji někdo, kde by se dala pořídit prachovka na brzdiči u ruční brzdy? Popřípadě nějaká "lidová tvořivost" co tam dát jiného.
Vím, e se nedala sehnat - informace pár let stará.
Já mám jednu prakticky po smrti, i vzhledem k tomu, e jsem ji mnohokrát čistil a rozhýbával.
díky Zdeněk
Ahoj,
nenael jste ji někdo, kde by se dala pořídit prachovka na brzdiči u ruční brzdy? Popřípadě nějaká "lidová tvořivost" co tam dát jiného.
Vím, e se nedala sehnat - informace pár let stará.
Já mám jednu prakticky po smrti, i vzhledem k tomu, e jsem ji mnohokrát čistil a rozhýbával. :-(
díky Zdeněk
|
|
13.01.2016 21:20 -
|
2908536
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Bob je má v nabídce ji dlouho v opravné sadě, někde tady to i psal.
.link.
Bob je má v nabídce ji dlouho v opravné sadě, někde tady to i psal. ;-)
http://www.autodilyhulin.cz/opravn-sady-brzdovch-tmen/1176-c5-opravna-sada-predniho-brzdice-sedan-kombi-ert400674d45874427a2.html
|
|
05.02.2016 21:21 -
|
2916151
|
|
DOUFAK
|
|
|
Myslíte,e zvládnu výměnu "bowdenů-lan" bez výměny lanovodů-trubek? Jsou tam jen 3 roky,tak si myslím,e jsou průchodné-čisté,na vytaení spodem od kol starých lan a nasunutí lan Nových ? Nebo to nepůjde?
Myslíte,e zvládnu výměnu "bowdenů-lan" bez výměny lanovodů-trubek? Jsou tam jen 3 roky,tak si myslím,e jsou průchodné-čisté,na vytaení spodem od kol starých lan a nasunutí lan Nových ? Nebo to nepůjde?:nevim:-(
|
|
05.02.2016 21:22 -
|
2916152
|
|
jumep
|
|
|
skusit mozes, ak pojde von tak nemas co riesit
uvolnit s paky a potiahnut, ak pojde tak to uvidis hned, ak nepojde je to jedno, musis aj lanovod
skusit mozes, ak pojde von tak nemas co riesit
uvolnit s paky a potiahnut, ak pojde tak to uvidis hned, ak nepojde je to jedno, musis aj lanovod
|
|
05.02.2016 21:46 -
|
2916163
|
|
DOUFAK
|
|
|
Jdou volně v trubkách,jen totálně popraskali lanka v té buírce u kol a v tom ohybu - ostatně,jako vdycky předtím. Vdy mi lanka vydrela MAXIMÁLNĚ 4 roky a pak byla na rot,anebo se mi přetrhla.Ručku-lana budu u dělat po čtvrté co to auto mám.
Jdou volně v trubkách,jen totálně popraskali lanka v té buírce u kol a v tom ohybu - ostatně,jako vdycky předtím. Vdy mi lanka vydrela MAXIMÁLNĚ 4 roky a pak byla na rot,anebo se mi přetrhla.Ručku-lana budu u dělat po čtvrté co to auto mám.
|
|
05.02.2016 22:09 -
|
2916173
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja si myslím a tak to i přítě udělám, e ucvaknu ten blbinec co se zahakuje u páky a budu tahat lanko i s bowdenem... mně to taky lo ze začátku lehce, pak se ten bowden jakoby zpozdil a ten blbinec ho tam natemoval v trubce, věřím, e kdy se to hýbe a sundá to zaháknutí, veme do kletí lanko společně s bowdenem, tak to dá... pak bych namazal něčím samotné lanko a vrátil bych ho tam a promazal lanovod, aby nová bowden el lehčeji, hodsně zdaru a dej vědět
ja si myslím a tak to i přítě udělám, e ucvaknu ten blbinec co se zahakuje u páky a budu tahat lanko i s bowdenem... mně to taky lo ze začátku lehce, pak se ten bowden jakoby zpozdil a ten blbinec ho tam natemoval v trubce, věřím, e kdy se to hýbe a sundá to zaháknutí, veme do kletí lanko společně s bowdenem, tak to dá... pak bych namazal něčím samotné lanko a vrátil bych ho tam a promazal lanovod, aby nová bowden el lehčeji, hodsně zdaru a dej vědět ;-)
|
|
07.02.2016 21:34 -
|
2917145
|
|
DOUFAK
|
|
|
Lana dnes vyměněna opravdu na parkoviti před garáí - obě la hladce ven po utípnutí starých lan a nasunutí NOVÝCH a světe zboř se - trvaly mi obě strany HODINU !!! Nejhorí byla demont. a mont.kol s heverem hi hi
Lana dnes vyměněna opravdu na parkoviti před garáí - obě la hladce ven po utípnutí starých lan a nasunutí NOVÝCH a světe zboř se - trvaly mi obě strany HODINU !!! Nejhorí byla demont. a mont.kol s heverem hi hi :-d:-d:-d :palec
|
|
13.02.2016 18:11 -
|
2918723
|
|
Petrhej
|
|
|
Zdravím vechny! Taky mě čeká oprava přibďování. Lana jsou v pohodě, nevrací se ten mechanizmus. Jen se chci zeptat, zda jde nahradit ten torx roub nějakým jiným, abych byl popřípadně připraven a měl ho u koupený. Nepočítám s tím, e bych oba při rozebírání nepokodil. Díky!
Zdravím vechny! Taky mě čeká oprava přibďování. Lana jsou v pohodě, nevrací se ten mechanizmus. Jen se chci zeptat, zda jde nahradit ten torx roub nějakým jiným, abych byl popřípadně připraven a měl ho u koupený. Nepočítám s tím, e bych oba při rozebírání nepokodil. Díky!
|
|
13.02.2016 19:13 -
|
2918744
|
|
Aja
|
|
|
Dá se nahradit. Mám tam 6 roubek na 10klíč.
Dá se nahradit. Mám tam 6 roubek na 10klíč.
|
|
24.04.2016 12:56 -
|
2945125
|
|
running
|
|
|
Zdar vichni, kde koupím komplet lanka i s trubkami na ručku 2.0 16V break 01? Díky Pavel
Zdar vichni, kde koupím komplet lanka i s trubkami na ručku 2.0 16V break 01? Díky Pavel
|
|
24.04.2016 13:33 -
|
2945147
|
|
running
|
|
|
Jj, díky a poprosím o cenu zkuenosti s kvalitou.....nic méně, na hloupý dotaz hloupá odpověď v citroenu....s výměnou 12 000 kč
Jj, díky a poprosím o cenu zkuenosti s kvalitou.....nic méně, na hloupý dotaz hloupá odpověď v citroenu....s výměnou 12 000 kč
|
|
24.04.2016 14:18 -
|
2945157
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): V Citroenu +- 3500,- materiál a zkus zavolat mladýmu 604237150 a domluvit se (jestli ti je objedná a vymění)
Trubky origo v citroenu cca 600,- kus, lanka neorigo cca 200,- kus, materiál dohromady 1600,-
Trubky origo v citroenu cca 600,- kus, lanka neorigo cca 200,- kus, materiál dohromady 1600,- ;-)
|
|
24.04.2016 14:25 -
|
2945158
|
|
running
|
|
|
Díky za nabídky, proberu to s s mechanikem, jinak v Praze přebývám, take bych to nechal i tam vyměnit.....nabídky poprosím do SZ děkuji. Sám se nebudu poutět do věcí, co nevím jestli v poho dokončím
Díky za nabídky, proberu to s s mechanikem, jinak v Praze přebývám, take bych to nechal i tam vyměnit.....nabídky poprosím do SZ děkuji. Sám se nebudu poutět do věcí, co nevím jestli v poho dokončím:-d
|
|
24.04.2016 15:35 -
|
2945176
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
A co třeba tady?
.link.
A co třeba tady? ;-)
http://www.autodilyhulin.cz/2211-run-brzda
|
|
24.04.2016 16:05 -
|
2945187
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a):
Je zajímavé e v Hulíně dovedou prodat origo díl levněji ne je nakoupí Citroen(nemluvím o mně ale přímo o ceně z A. skladu - mám přístup k jejich nákupním cenám) prodejní jsou zde a má cena je +- 3300,-
Je zajímavé e v Hulíně dovedou prodat origo díl levněji ne je nakoupí Citroen(nemluvím o mně ale přímo o ceně z A. skladu - mám přístup k jejich nákupním cenám):-o prodejní jsou zde a má cena je +- 3300,-
Přílohy: lana ručky.xps ( 214519b ) - |
|
24.04.2016 16:48 -
|
2945207
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Cena v Citroenu 740,- a v Hulíně 760,- .. Lanko nepíou, e je origo.. Nebo to já patně chápu?
Cena v Citroenu 740,- a v Hulíně 760,- .. Lanko nepíou, e je origo.. Nebo to já patně chápu? :-o
|
|
| |
|
|