| | |
26.06.2014 15:42 -
Re: Brzdová kapalina - odvzdunění brzd
|
2709703
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
..... nebo ji vylap přes odvzdunovák, at ji nemusí odsávat. jo a lépe si to nech od někoho zkuenýho udělat, kdy neví, jak na to. Jsou to brzdy a to jde o ivot!!!!!!!!!
..... nebo ji vylap přes odvzdunovák, at ji nemusí odsávat;-). jo a lépe si to nech od někoho zkuenýho udělat, kdy neví, jak na to. Jsou to brzdy a to jde o ivot!!!!!!!!!
|
|
26.06.2014 15:46 -
|
2709704
|
|
bob66
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Vzduch se nesmí dostat do jednotky ABS, pak pomůe jenom lexia. Vím o čem mluvím
Vzduch se nesmí dostat do jednotky ABS, pak pomůe jenom lexia. Vím o čem mluvím:-))
|
|
26.06.2014 16:27 -
|
2709730
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Samozřejmě dá se odsát celá nádrka,půlku jsem psal pro sichr aby se nedostal vzduch do brzdového válce nebo jednotky ABS,jinak by to mělo bít jestli se dobře pamatuju pravé přední,levé přední,levé zadní a pravé přední,pokud jsou brzdy hotové,odvzduní se spojka,odvzduňovák na spojku nevim jak u jedničkové,já mam II a je v motorovém prostoru pod vzduchovým filtrem.
Samozřejmě dá se odsát celá nádrka,půlku jsem psal pro sichr aby se nedostal vzduch do brzdového válce nebo jednotky ABS,jinak by to mělo bít jestli se dobře pamatuju pravé přední,levé přední,levé zadní a pravé přední,pokud jsou brzdy hotové,odvzduní se spojka,odvzduňovák na spojku nevim jak u jedničkové,já mam II a je v motorovém prostoru pod vzduchovým filtrem.;-)
|
|
26.06.2014 18:57 -
|
2709782
|
|
jruze
|
|
|
To odsátí z nádobky jsem povaoval za samozřejmost - to je logické e nebudu míchat 1/2 litru patné s dobrou - nezavzduní nic pokud nenalape po odčerpání nádrky.(pokud si chce s tím dát práci můe i zamačkat prasátka v brzdičích aby vytlačil do nádobky co nejvíc té patné,protoe ta se do brzdičů nedostala)
To odsátí z nádobky jsem povaoval za samozřejmost - to je logické e nebudu míchat 1/2 litru patné s dobrou - nezavzduní nic pokud nenalape po odčerpání nádrky.(pokud si chce s tím dát práci můe i zamačkat prasátka v brzdičích aby vytlačil do nádobky co nejvíc té patné,protoe ta se do brzdičů nedostala) ;-)
|
|
28.06.2014 19:34 -
|
2710433
|
|
marek9996
|
Město: Revuca, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravim vymenil som brzdovu kapalinu za novu ,ovzdusnil som brzdy aj spojku a na palubovke sa mi rozsvietilo cervene svetielko STOP ma stym niekto skusenost??Ako ho odstranyt?
Zdravim vymenil som brzdovu kapalinu za novu ,ovzdusnil som brzdy aj spojku a na palubovke sa mi rozsvietilo cervene svetielko STOP ma stym niekto skusenost??Ako ho odstranyt?
|
|
28.06.2014 20:50 -
|
2710457
|
|
tomikm
|
|
|
já ti říkal, aby ses v tom nehrabal...
já ti říkal, aby ses v tom nehrabal...
|
|
28.06.2014 21:01 -
|
2710464
|
|
marek9996
|
|
|
No mne si to tazko rikal keby ano tak ta posluchnem
No mne si to tazko rikal keby ano tak ta posluchnem :-))))
|
|
28.06.2014 21:30 -
|
2710484
|
|
marek9996
|
|
|
Tak asi som si to nevsimol,,,,,rucka je horee brzdi to dobre spojka ide zlahka zabere asi tak v strede ale STOP hned zasvietilo pri nastartovany inac to jazdy len ze to sviety a pocitac asi zaznamenal vymenu kvapaliny lebo take nieco pise
Tak asi som si to nevsimol,,,,,rucka je horee brzdi to dobre spojka ide zlahka zabere asi tak v strede ale STOP hned zasvietilo pri nastartovany inac to jazdy len ze to sviety a pocitac asi zaznamenal vymenu kvapaliny lebo take nieco pise
|
|
28.06.2014 23:22 -
|
2710547
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Pokud dodrí postup,tak se nemá čeho obávat,zvládne kadý,nic sloitého na tom není,jestli ti svítí STOP,tak jak píe Jarda,nízká hladina a nebo ručka,odhadoval bych na ručku,bo píe,e ve funguje a brzdí jak má,buď si jí neodbrzdil a dolu a spínač ti to převede na palubku do kontrolky a nebo si ji nechal zataenou.
Pokud dodrí postup,tak se nemá čeho obávat,zvládne kadý,nic sloitého na tom není,jestli ti svítí STOP,tak jak píe Jarda,nízká hladina a nebo ručka,odhadoval bych na ručku,bo píe,e ve funguje a brzdí jak má,buď si jí neodbrzdil a dolu a spínač ti to převede na palubku do kontrolky a nebo si ji nechal zataenou.;-)
|
|
29.06.2014 09:39 -
|
2710633
|
|
tomikm
|
|
|
kdy dodrí postup, múe udělat i generálku motoru. kdy ty postupy nezná.........
kdy dodrí postup, múe udělat i generálku motoru:-d. kdy ty postupy nezná.........:nevim
|
|
29.06.2014 11:27 -
|
2710648
|
|
63zdenda
|
|
|
Já opravdu nevim,co ve výměně brzdové kapaliny vidí za problém,je zde na klubu jasný a hlavně jednoduchý postup,hravě zvládne úplně kadý,víc k tomu nejde napsat.
Já opravdu nevim,co ve výměně brzdové kapaliny vidí za problém,je zde na klubu jasný a hlavně jednoduchý postup,hravě zvládne úplně kadý,víc k tomu nejde napsat.:nevim
|
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Auto táhne při brdění lehce ke straně. Auto po
celkové kontrole v citroenu. Geometrie udělaná. Náprava bez vůlí. Na předcházejícím autě jsem řeil podobný problém. Ten byl způsobený přidřenými pístky v brzdiči. Tam ale byly čtyři pístky. Můe být i tady taková vada na jednom. Má někdo zkuenost?
Auto táhne při brdění lehce ke straně. Auto po
celkové kontrole v citroenu. Geometrie udělaná. Náprava bez vůlí. Na předcházejícím autě jsem řeil podobný problém. Ten byl způsobený přidřenými pístky v brzdiči. Tam ale byly čtyři pístky. Můe být i tady taková vada na jednom. Má někdo zkuenost?
|
|
23.11.2014 21:48 -
|
2756663
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Kapaliny dost abs jsem u protočil , někde jsem slyel, e házení kotouče můe tohle způsobovat. Auto mám necelý rok dělá to od začátku. Táhne jen při brdění. Přidřená ručka by táhla i při normální jízdě ne?
Kapaliny dost abs jsem u protočil , někde jsem slyel, e házení kotouče můe tohle způsobovat. Auto mám necelý rok dělá to od začátku. Táhne jen při brdění. Přidřená ručka by táhla i při normální jízdě ne?
|
|
24.11.2014 18:23 -
|
2756951
|
|
kutnohorak
|
|
|
to neni odpověď zřejmě pro mě. Nic mi nesvítí ani chyba . Jediná chyba v diag je poloha volantu . Nijak se to neprojevuje. Píe to jenom diag. To nemůe mít vliv na brzdy do té doby, ne se aktivuje abs, nebo asp.
to neni odpověď zřejmě pro mě. Nic mi nesvítí ani chyba . Jediná chyba v diag je poloha volantu . Nijak se to neprojevuje. Píe to jenom diag. To nemůe mít vliv na brzdy do té doby, ne se aktivuje abs, nebo asp.
|
|
| |
|
|