| | |
17.09.2009 21:00 -
Re: Brzdová kapalina - odvzdunění brzd
|
1105894
|
|
jumep
|
|
|
jo, len tu sa hovori o svojpomocnej vymene ....
jo, len tu sa hovori o svojpomocnej vymene ....
|
|
17.09.2009 21:03 -
|
1105895
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hmm ja vim Jumepe je potreba za kazdou cenu odpovedet...
ale k veci...co vsechno si myslis ze se da na aute doma pred panelakem delat ?... pokud se chces hrabat v aute mel sis koupit s120 a ne C5 ,a neber to osobne ..
mi pripada ze si doma pezouvas i gumy...jestli to tak pujde dal budes ve vane rafinovat i naftu
hmm ja vim Jumepe je potreba za kazdou cenu odpovedet...
ale k veci...co vsechno si myslis ze se da na aute doma pred panelakem delat ?... pokud se chces hrabat v aute mel sis koupit s120 a ne C5 ,a neber to osobne ..
mi pripada ze si doma pezouvas i gumy...jestli to tak pujde dal budes ve vane rafinovat i naftu :nevim
|
|
17.09.2009 21:07 -
|
1105896
|
|
jumep
|
|
|
ne, len rec bola o svojpomocnej vymene, co sa na jame v garazi v pohode da spravit ....
ne, len rec bola o svojpomocnej vymene, co sa na jame v garazi v pohode da spravit ....
|
|
17.09.2009 21:11 -
|
1105898
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jojo ono se to da doma v garazi i nalakovat
jojo ono se to da doma v garazi i nalakovat
|
|
17.09.2009 21:53 -
|
1105904
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Na obranu Jumepa by som povedal e o tom je tento club e čo sa dá urobi na kolene
Na obranu Jumepa by som povedal e o tom je tento club e čo sa dá urobi na kolene:-)
|
|
17.09.2009 21:56 -
|
1105905
|
|
autodiag
|
|
|
..v tom pripade uz mlcim...
..v tom pripade uz mlcim...
|
|
17.09.2009 21:57 -
|
1105906
|
|
Darja
|
|
|
Poffa napsal(a): Na obranu Jumepa by som povedal e o tom je tento club e čo sa dá urobi na kolene
To se zase obrátím já.. to není a tak celkem pravda... tady jsou rady, jak to udělat nejlépe.... Na koleně se dá udělat hodně věcí, s tím souhlasím, ale ne ve.
Jsou věci, které udělá v garái a jsou věci, které potřebují odborný přístup. C5 není 120tka, kterou opraví kladivem a izolepou v 90% poruch.
ale jinak mír a lásku, přátelé.. brzdovky u bylo dost
To se zase obrátím já.. to není a tak celkem pravda... tady jsou rady, jak to udělat nejlépe.... Na koleně se dá udělat hodně věcí, s tím souhlasím, ale ne ve.
Jsou věci, které udělá v garái a jsou věci, které potřebují odborný přístup. C5 není 120tka, kterou opraví kladivem a izolepou v 90% poruch.
ale jinak mír a lásku, přátelé.. brzdovky u bylo dost;-)
|
|
17.09.2009 21:59 -
|
1105907
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
taky se přidávám na obranu Jumepa, myslím si, e u někoho to nemusí být vdy jenom o penězích, moná to je jenom o zvědavosti a moná i obrana před servisy, aby tam el alespoň s min. informaci a nekrmili mu ui, ale u někoho to můe být i dobrý pocit, e si něco dovede udělat na auti i sám a koneckonců uetří nějakou korunu, ruku na srdce Autodiagu, taky umí udělat z fora dobry seriál na pokračování o ničem, a ne k věci, moná jenom malá jeitnost a poslední slova: děkuji vem včetně Tebe, kteří jsem dávají rady a informace a návody a dělají club clubem a hlavně se neura
taky se přidávám na obranu Jumepa, myslím si, e u někoho to nemusí být vdy jenom o penězích, moná to je jenom o zvědavosti a moná i obrana před servisy, aby tam el alespoň s min. informaci a nekrmili mu ui, ale u někoho to můe být i dobrý pocit, e si něco dovede udělat na auti i sám a koneckonců uetří nějakou korunu, ruku na srdce Autodiagu, taky umí udělat z fora dobry seriál na pokračování o ničem, a ne k věci, moná jenom malá jeitnost a poslední slova: děkuji vem včetně Tebe, kteří jsem dávají rady a informace a návody a dělají club clubem a hlavně se neura;-)
|
|
17.09.2009 22:01 -
|
1105908
|
|
Darja
|
|
|
Kdy napíu, e brzdovky bylo dost, tak to myslím váně... padly dva rozdílné názory, to stačí.
Kdy napíu, e brzdovky bylo dost, tak to myslím váně... padly dva rozdílné názory, to stačí.
|
|
17.09.2009 22:03 -
|
1105909
|
|
jumep
|
|
|
ja to vidim tak ze autodiag musi dojst na zraz kde sa sepalime a prestaneme do seba ryt
ja to vidim tak ze autodiag musi dojst na zraz kde sa sepalime a prestaneme do seba ryt :D
|
|
17.09.2009 22:04 -
|
1105912
|
|
autodiag
|
|
|
neurazil jen bych se zeptal kerej serial o nicem myslis...to abych se poucil...
Na serialy je tu zlob se nebo ne Jumep ktery ma 80% prispevku mimo misku
neurazil jen bych se zeptal kerej serial o nicem myslis...to abych se poucil...
Na serialy je tu zlob se nebo ne Jumep ktery ma 80% prispevku mimo misku
|
|
18.09.2009 14:45 -
|
1105950
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Teda pánové, koukám co se tu rozpoutalo na můj dotaz, mrzí mě e se napadáme, takto mezi sebou.Ten dotaz jsem sem dal, protoe nechci u do servisu, mám dost lhaní a oblbování.O tom, e to je kapalina doivotní, a e by bylo třeba vyměnit raději kotouče a tak.By mají najeto 50 tis a desky jsou na 60% dle technika?!?!No, ale proč je nedat nové, e?Vak je na tom daleko větí zisk ne na nějaké blbé brzdovce.Tak bych mohl pokračovat dále, například patné otvírání předních dveří, 3x servis a nic, pak jednou já a troku myslet, ve je v pohodě a nestálo to nic, jen zdravý rozum.
Tak asi takto, jsem moc rád, e tu člověk dostane radu, kdy budu něco vědět co jiní neví, rád jim také odpovím, přeci to děláme pro sebe.
Buďme jako kachničkáři a drme spolu, nehádejme se a kdy, tak jen zdravě.Byl jsem na jejich letoním srazu v Mostě, myslím, e se máme od nich hodně co učit.
Jetě jednou vem moc dík...
Teda pánové, koukám co se tu rozpoutalo na můj dotaz, mrzí mě e se napadáme, takto mezi sebou.Ten dotaz jsem sem dal, protoe nechci u do servisu, mám dost lhaní a oblbování.O tom, e to je kapalina doivotní, a e by bylo třeba vyměnit raději kotouče a tak.By mají najeto 50 tis a desky jsou na 60% dle technika?!?!No, ale proč je nedat nové, e?Vak je na tom daleko větí zisk ne na nějaké blbé brzdovce.Tak bych mohl pokračovat dále, například patné otvírání předních dveří, 3x servis a nic, pak jednou já a troku myslet, ve je v pohodě a nestálo to nic, jen zdravý rozum.
Tak asi takto, jsem moc rád, e tu člověk dostane radu, kdy budu něco vědět co jiní neví, rád jim také odpovím, přeci to děláme pro sebe.
Buďme jako kachničkáři a drme spolu, nehádejme se a kdy, tak jen zdravě.Byl jsem na jejich letoním srazu v Mostě, myslím, e se máme od nich hodně co učit.
Jetě jednou vem moc dík...:-p
|
|
29.10.2010 20:52 -
|
2360892
|
|
pavel555
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj,C5 vlastním krátce ale z některých věcí jsem úplně vedle.27.10 jsem volal do servisu Citroen ohledně typu brzdové kapaliny po přepojení na technika mě bylo zděleno e se pouívá stejná kapalina jako se dává do hydrauliky LDS,a nabídnuta cca za 500Kč.Po upozornění technika e brzdy jsou odděleny od hydrauliky byla odpověd stejná. Neví co tam mám dát.Dnes jsem za světla koukal na barvu kapaliny a je oranová.Servis Citroen-Plzeň Letná.
Ahoj,C5 vlastním krátce ale z některých věcí jsem úplně vedle.27.10 jsem volal do servisu Citroen ohledně typu brzdové kapaliny po přepojení na technika mě bylo zděleno e se pouívá stejná kapalina jako se dává do hydrauliky LDS,a nabídnuta cca za 500Kč.Po upozornění technika e brzdy jsou odděleny od hydrauliky byla odpověd stejná. Neví co tam mám dát.Dnes jsem za světla koukal na barvu kapaliny a je oranová.Servis Citroen-Plzeň Letná.
|
|
29.10.2010 21:06 -
|
2360899
|
|
Mamlas
|
|
|
.link.
Jinak myslim ze je to DOT4.
http://www.c5club.cz/clanky/vseobecne-informace-o-c5/kapaliny-do-c5
Jinak myslim ze je to DOT4.
|
|
29.10.2010 21:11 -
|
2360901
|
|
jumep
|
|
|
staci si precitat vicko, dot 4
staci si precitat vicko, dot 4
|
|
29.10.2010 21:21 -
|
2360902
|
|
pavel555
|
|
|
DOT4 je zabarvena lehce do luta
DOT4 je zabarvena lehce do luta
|
|
29.10.2010 21:28 -
|
2360903
|
|
jumep
|
|
|
farba zalezi a) od vyrobcu b) od veku
total je napr modrasta, videl som nejaku cervenu a takisto aj spominanu zltu
farba zalezi a) od vyrobcu b) od veku
total je napr modrasta, videl som nejaku cervenu a takisto aj spominanu zltu
|
|
29.10.2010 21:43 -
|
2360906
|
|
pavel555
|
|
|
Doel jsem do garáe a sundal víčko a je tam opravdu napsáno DOT4 /fluid from a sealed container tak zítra koupím brzdovku a vyměním jí.Díky za radu.
Doel jsem do garáe a sundal víčko a je tam opravdu napsáno DOT4 /fluid from a sealed container tak zítra koupím brzdovku a vyměním jí.Díky za radu.
|
|
30.10.2010 07:48 -
|
2360908
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Opět to vypovídá o "kvalitách" předraeného značkového servisu. Asi by stálo za to jej zveřejnit v C.C.C.A.
Opět to vypovídá o "kvalitách" předraeného značkového servisu. Asi by stálo za to jej zveřejnit v C.C.C.A.
|
|
| |
|
|