| | |
11.09.2017 17:05 -
Re: Brzdová kapalina - odvzdunění brzd
|
3094455
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
proc se proboha nekdo rozhodne mrdat do auta a celat neco o cem nema absolutne paru..delas brzdy to ti nedochazi ? to ze si ty rozbijes drzku zadne drame ,ale kdyz smetes nekohoho druheho to uz je na presdrzku
proc se proboha nekdo rozhodne mrdat do auta a celat neco o cem nema absolutne paru..delas brzdy to ti nedochazi ? to ze si ty rozbijes drzku zadne drame ,ale kdyz smetes nekohoho druheho to uz je na presdrzku
|
|
11.09.2017 17:42 -
|
3094459
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
A kde jsem psal, ze to chci delat? Jen, ze tu nekdo pise od nejvzdalenejsiho k nejblizsimu a nekdo presne opacne, tak me fakt zajima, jak to je tedy spravne.
A kde jsem psal, ze to chci delat? Jen, ze tu nekdo pise od nejvzdalenejsiho k nejblizsimu a nekdo presne opacne, tak me fakt zajima, jak to je tedy spravne.
|
|
11.09.2017 18:01 -
|
3094461
|
|
jruze
|
|
|
Můe to dělat i tak e to napojí na odsávačku(nejlépe na origo mainku) povolí vechny kola najednou a odčerpá - vymění kapalinu takto. (potom nemusí řeit kde začít.
Můe to dělat i tak e to napojí na odsávačku(nejlépe na origo mainku) povolí vechny kola najednou a odčerpá - vymění kapalinu takto.;-) (potom nemusí řeit kde začít.
|
|
11.09.2017 18:03 -
|
3094464
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no tak proc te to zajima kdyz to delat nechces ?
no tak proc te to zajima kdyz to delat nechces ? :) :)
|
|
11.09.2017 18:12 -
|
3094468
|
|
Sindy
|
|
|
Jsem zvídavý
Kamarád má servis, půjdu k němu, ale rád bych tomu rozuměl. Takovou mainku asi ale nemá, vidím to na klasický způsob
Take jak tedy ty kola po sobě? Pokud je to tedy od nádobky nejblií tak levé přední, pravé přední, levé zadní, pravé zadní? ???
Jsem zvídavý :-d
Kamarád má servis, půjdu k němu, ale rád bych tomu rozuměl. Takovou mainku asi ale nemá, vidím to na klasický způsob :-p
Take jak tedy ty kola po sobě? Pokud je to tedy od nádobky nejblií tak levé přední, pravé přední, levé zadní, pravé zadní? ???
|
|
11.09.2017 18:22 -
|
3094471
|
|
autodiag
|
|
|
se zeptej kamarada kdyz ma servis jsem si jisty ze to urcite vi
se zeptej kamarada kdyz ma servis jsem si jisty ze to urcite vi ;)
|
|
11.09.2017 19:43 -
|
3094484
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
ale to je jedno, slapej az potece cista, tak jeste chvili. Neni to adna raketova věda. Co jinýho s tím chce dělat. Jinak musím mít přesně schema jak to výrobce natahal s ABS. Standartně jsou dva okruhy a do kříe. Asi to beru moc jednodue, ale dvacet let to tak dělam.
ale to je jedno, slapej az potece cista, tak jeste chvili. Neni to adna raketova věda. Co jinýho s tím chce dělat. Jinak musím mít přesně schema jak to výrobce natahal s ABS. Standartně jsou dva okruhy a do kříe. Asi to beru moc jednodue, ale dvacet let to tak dělam.
|
|
11.09.2017 20:41 -
|
3094506
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
A není to nakonec jedno, kde se začíná a kde se končí? Kdy se to odvzduní, je to úplně jedno.
A není to nakonec jedno, kde se začíná a kde se končí? Kdy se to odvzduní, je to úplně jedno.
|
|
11.09.2017 21:17 -
|
3094515
|
|
jumep
|
|
|
daj si pozor na zavzdusnenie hlavne, ak sa ti toto podari, je mozne ze bez diagnostiky to na prvy krat neodvzdusnis, ale to je debata k nicomu, na tieto veci je lepsie nesahat pokial clovek nema aspon trocha paru o tom co robi
daj si pozor na zavzdusnenie hlavne, ak sa ti toto podari, je mozne ze bez diagnostiky to na prvy krat neodvzdusnis, ale to je debata k nicomu, na tieto veci je lepsie nesahat pokial clovek nema aspon trocha paru o tom co robi
|
|
12.09.2017 04:56 -
|
3094590
|
|
Sindy
|
|
|
gtv8 napsal(a): ale to je jedno, slapej az potece cista, tak jeste chvili. Neni to adna raketova věda. Co jinýho s tím chce dělat. Jinak musím mít přesně schema jak to výrobce natahal s ABS. Standartně jsou dva okruhy a do kříe. Asi to beru moc jednodue, ale dvacet let to tak dělam.
Proto se ptam na foru pro C5, abych znal konkretni auto. Tak to zkusim jeste jednou. Napise mi nekdo to spravne poradi kol pri vymene? Dekuji
Rad bych, aby mi to udelal bez zavzdusneni, proto shanim maximum informaci.
Proto se ptam na foru pro C5, abych znal konkretni auto. Tak to zkusim jeste jednou. Napise mi nekdo to spravne poradi kol pri vymene? Dekuji
|
|
12.09.2017 09:05 -
|
3094606
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
maximum hmm
maximum hmm :palec;-)
|
|
12.09.2017 23:11 -
|
3094777
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Sindy napsal(a): Proto se ptam na foru pro C5, abych znal konkretni auto. Tak to zkusim jeste jednou. Napise mi nekdo to spravne poradi kol pri vymene? Dekuji
e by levé přední, pravé přední, levé zadní a pravé zadní, od nejbliího k nádrce k nejvzdálenějímu.
e by levé přední, pravé přední, levé zadní a pravé zadní, od nejbliího k nádrce k nejvzdálenějímu. ;-)
|
|
29.10.2017 13:57 -
|
3105398
|
|
Sindy
|
|
|
Tak kdy jsem mechanikovi řekl, e jsem řeil pořadí kol, jen se usmál, řekl, teď mám dole zadní tak začnu zadníma, jak řekl, tak udělal, ve funguje, tak to asi a tak důleité není, jak u tu někdo psal.
Tak kdy jsem mechanikovi řekl, e jsem řeil pořadí kol, jen se usmál, řekl, teď mám dole zadní tak začnu zadníma, jak řekl, tak udělal, ve funguje, tak to asi a tak důleité není, jak u tu někdo psal.
|
|
29.10.2017 18:00 -
|
3105438
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Dle Haynese je pořadí LP, PZ, PP, LZ.
Dle Haynese je pořadí LP, PZ, PP, LZ.
|
|
16.04.2020 14:19 -
Odvzdunění brzd pomocí odsávačky oleje
|
3266662
|
|
Mireq
|
|
|
Klasické odvzdunění pumpováním nemusí fungovat, pokud se zavzduní hlavní válec. Vzhledem k tomu, e jsem neměl monost natlakování nádrky na 2 atm, vypadalo to dost beznadějně. Pak jsem si vzpomněl na odsávačku oleje. Stačí ji napojit na odvzduňovák na kole a vysát kapalinu dokud se neodvzduní hlavní válec, pak u můe pokračovat klasicky pumpováním brzdným pedálem.
Klasické odvzdunění pumpováním nemusí fungovat, pokud se zavzduní hlavní válec. Vzhledem k tomu, e jsem neměl monost natlakování nádrky na 2 atm, vypadalo to dost beznadějně. Pak jsem si vzpomněl na odsávačku oleje. Stačí ji napojit na odvzduňovák na kole a vysát kapalinu dokud se neodvzduní hlavní válec, pak u můe pokračovat klasicky pumpováním brzdným pedálem.
|
|
| |
|
|