| | |
12.02.2014 20:58 -
Re: Pérování, tlumení, tvrdost auta
|
2667531
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Pouil jsem radu mnohokrát zde uvedenou. Kamarádka mne svezla ve fóbii po Praze a zase se mi moje auto zdá dokonalé
Zatíené auto působí měkčím houpavějím dojmem. Nádr je jako jeden střední člověk, co zase není o tolik.
Pouil jsem radu mnohokrát zde uvedenou. Kamarádka mne svezla ve fóbii po Praze a zase se mi moje auto zdá dokonalé :-)
Zatíené auto působí měkčím houpavějím dojmem. Nádr je jako jeden střední člověk, co zase není o tolik.
|
|
12.02.2014 21:39 -
|
2667555
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
ceepjet napsal(a): Tak jsem se ptal servisu, který se o moje auto staral předchozímu majiteli a zadní ramena byla nedávno dělaná.
Je to prostě o tom, e H3 je, jak bylo výe uvedeno, jenom kompromisní levné řeení, které nenabízí maximum komfortu.
Jinak jsem si viml, e auto s plnou nádrí je měkčí ne s prázdnou. Můe to značit končící ivotnost koulí?
jruze napsal(a): Jak jsem psal dej si tam koule na H3+ - bude to houpačka jak stará CX
Mám obavy, e ceepjet má H3 tam si asi nedá nic ... max dozadu zelené ...
Jak sem psal, záleí kdo to jak udělal ty ramena. Opravdu tam jde hodně pokazit, zvlátě při pouití některých levných sad.
Mám obavy, e ceepjet má H3 ;-) tam si asi nedá nic ... max dozadu zelené ...
Jak sem psal, záleí kdo to jak udělal ty ramena. Opravdu tam jde hodně pokazit, zvlátě při pouití některých levných sad.
|
|
18.03.2014 12:01 -
|
2677792
|
|
biker
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Ahoj vem....mám problém!
C5 01r.v se začala chovat jako ába ,zadek auta se moc houpe a jízda přez příčné nerovnosti se stala tak trochu skokem do dálky a na čumák,zadek auta pruí moc měkce, létá nahoru a dolu bez tlumení.V klidu kdy zaskéču na tařném zař.se zadek rozhoupe a houpání je k nezastavení,kdy svou vahou propruím předek dvakrát houpne a stojí....ten je ok.CO S TÍM
Ahoj vem....mám problém!
C5 01r.v se začala chovat jako ába ,zadek auta se moc houpe a jízda přez příčné nerovnosti se stala tak trochu skokem do dálky a na čumák,zadek auta pruí moc měkce, létá nahoru a dolu bez tlumení.V klidu kdy zaskéču na tařném zař.se zadek rozhoupe a houpání je k nezastavení,kdy svou vahou propruím předek dvakrát houpne a stojí....ten je ok.CO S TÍM
|
|
18.03.2014 12:46 -
|
2677803
|
|
jumep
|
|
|
v principe jednoduchosti zadnej napravy a pruzenia si myslim ze mas zle gule / tlmice v nich
v principe jednoduchosti zadnej napravy a pruzenia si myslim ze mas zle gule / tlmice v nich
|
|
18.03.2014 12:51 -
|
2677806
|
|
biker
|
|
|
Koule maj v sobě i tlumiče? mám za to e je tam pouze membrána olej/dusík
Koule maj v sobě i tlumiče? mám za to e je tam pouze membrána olej/dusík
|
|
18.03.2014 13:12 -
|
2677808
|
|
biker
|
|
|
AutoHulín mají kule asi za 1500....jsou kvalitní....má je tu někdo?
AutoHulín mají kule asi za 1500....jsou kvalitní....má je tu někdo?
|
|
18.03.2014 13:32 -
|
2677809
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
biker napsal(a): se začala chovat jako ába ,zadek auta se moc houpe a jízda přez příčné nerovnosti se stala tak trochu skokem do dálky a na čumák,zadek auta pruí moc měkce, létá nahoru a dolu bez tlumení.V klidu kdy zaskéču na tařném zař.se zadek rozhoupe a houpání je k nezastavení,kdy svou vahou propruím předek dvakrát houpne a stojí....ten je ok.CO S TÍM
No, kdy ZAČALA tak to dřív bylo asi dobré ... auto asi není moc měkké, ale spí tvrdé a skáče to pouze na kolech - gumách ...
Nebo ty koule někdo vyměnil ???
Podle mně ti odely koule a je to tvrdé - uskákané ....
Ano, koule mají v ústí zalisován průtokový tlumič.
No, kdy ZAČALA tak to dřív bylo asi dobré ... auto asi není moc měkké, ale spí tvrdé a skáče to pouze na kolech - gumách ...
Nebo ty koule někdo vyměnil ???
Podle mně ti odely koule a je to tvrdé - uskákané ....
Ano, koule mají v ústí zalisován průtokový tlumič.
|
|
18.03.2014 13:37 -
|
2677817
|
|
jumep
|
|
|
ako sa to sprava ked sa posadis do kufra? sadne to?
ako sa to sprava ked sa posadis do kufra? sadne to?
|
|
19.03.2014 19:19 -
|
2678057
|
|
biker
|
|
|
auto opravdu peruje někce v dlouhém zdvihu asi tak......vyndej tlumiče na aute s klasickou pruinou a rozhoupej ho....houpání v dlouhém zdvihu a nic ho nezastaví.Proto nemohu přijít na problém....vím e kdy odejdou koule auto tvrdě poskakuje.
auto opravdu peruje někce v dlouhém zdvihu asi tak......vyndej tlumiče na aute s klasickou pruinou a rozhoupej ho....houpání v dlouhém zdvihu a nic ho nezastaví.Proto nemohu přijít na problém....vím e kdy odejdou koule auto tvrdě poskakuje.:nevim
|
|
19.03.2014 20:23 -
|
2678091
|
|
biker
|
|
|
OK,vahal jsem s výmenou koulí protoe mi nikdo nedokázal s jistotou říci e jsou KO....ale co jiného.Dají se sehnat samotná těsnění do hyd.pístů na repas? kdy u to bude dole........
OK,vahal jsem s výmenou koulí protoe mi nikdo nedokázal s jistotou říci e jsou KO....ale co jiného.Dají se sehnat samotná těsnění do hyd.pístů na repas? kdy u to bude dole........
|
|
21.03.2014 18:36 -
|
2678609
|
|
biker
|
|
|
jumep....... tak kdy jsem vlez do kufru auta.....zadek klesl asi o 1cm nebo vůbec.
jumep....... tak kdy jsem vlez do kufru auta.....zadek klesl asi o 1cm nebo vůbec.
|
|
21.03.2014 18:42 -
|
2678614
|
|
jumep
|
|
|
tak mas zle gule a nepruzi ti to, ked sa posadis do kufra a auto je v normalnej vyske tak si sadne na dorazi
zadok je normalne uplne makky
a predpokladam ze aj loziska ak si ich nerobil
a uz by som rovno vymenil aj predne gule
tak mas zle gule a nepruzi ti to, ked sa posadis do kufra a auto je v normalnej vyske tak si sadne na dorazi
zadok je normalne uplne makky
a predpokladam ze aj loziska ak si ich nerobil
a uz by som rovno vymenil aj predne gule
|
|
21.03.2014 18:44 -
|
2678616
|
|
biker
|
|
|
jooooo........ měl jsem problém s el. Hyd.čerpadla.Čerpadlo v zimě přestalo běet,v servisu mi řekl .....patný kontakt na připojení k Ř.jednotce.To s tím asi nemá nic společného
jooooo........ měl jsem problém s el. Hyd.čerpadla.Čerpadlo v zimě přestalo běet,v servisu mi řekl .....patný kontakt na připojení k Ř.jednotce.To s tím asi nemá nic společného:-o
|
|
21.03.2014 18:52 -
|
2678617
|
|
biker
|
|
|
ale ten zadek nohou o tané zař. rozhoupu......u to nechápu. loiska jsem dělal před 2lety,praskalo v nich tak jsem koupil ty L/P sady asi za 1200kč jednu
ale ten zadek nohou o tané zař. rozhoupu......u to nechápu. loiska jsem dělal před 2lety,praskalo v nich tak jsem koupil ty L/P sady asi za 1200kč jednu
|
|
21.03.2014 18:58 -
|
2678618
|
|
jumep
|
|
|
gule sa daju otestovat, ale to ako to popisujes si myslim ze su zle
gule sa daju otestovat, ale to ako to popisujes si myslim ze su zle
|
|
21.03.2014 19:15 -
|
2678620
|
|
biker
|
|
|
U JSEM JE OBJEDNAL U AUTOHULÍN. Auto potřebuji kadý den ale snad to do 14dnů vyměním. jo a jak je povolujete,já u jednu povoloval ale musel jsem si pujčit obrovské sikovky a i tak jsem s tím trochu zápasil
od jakého výrobce je mám koupit?
U JSEM JE OBJEDNAL U AUTOHULÍN. Auto potřebuji kadý den ale snad to do 14dnů vyměním. jo a jak je povolujete,já u jednu povoloval ale musel jsem si pujčit obrovské sikovky a i tak jsem s tím trochu zápasil
od jakého výrobce je mám koupit?
|
|
| |
|
|