| | |
23.06.2009 09:19 -
zbláznění elektroniky
|
661719
|
|
Lukik19
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Dobrý den, mám mení problém, pří jízdě se svou C5 se mi za jízdy z ničeho nic zbláznilo auto, náhle se rozblikala výstraná světla a rozsvítily se vechny ikony na přístrojové desce. Vechno najednou přestalo běet. Ale na displeji palubního počítače se ádná hláka neobjevila. Po chvíli ve zhaslo a vrátilo se do normálu, akorát stále svítil SERVICE. Poraďte prosím....
Dobrý den, mám mení problém, pří jízdě se svou C5 se mi za jízdy z ničeho nic zbláznilo auto, náhle se rozblikala výstraná světla a rozsvítily se vechny ikony na přístrojové desce. Vechno najednou přestalo běet. Ale na displeji palubního počítače se ádná hláka neobjevila. Po chvíli ve zhaslo a vrátilo se do normálu, akorát stále svítil SERVICE. Poraďte prosím....
|
|
23.06.2009 13:47 -
Re: zbláznění elektroniky
|
661723
|
|
tief
|
|
|
Skus servis nech precitaju dovod toho SERVICE. Ale nie si prvy a asi ani posledny ktoreho C5 navstivil duch
Skus servis nech precitaju dovod toho SERVICE. Ale nie si prvy a asi ani posledny ktoreho C5 navstivil duch ;)
|
|
23.06.2009 15:30 -
|
661724
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být patná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii vechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být patná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii vechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
|
|
23.06.2009 16:41 -
|
661726
|
|
jumep
|
|
|
len podotykam ze ukostreni je tam troska viac, vpravo je tiez pri dverach nejake a na stredovom tunely tiez a jedno je nedostupne bez demontaze klimi mam taky dojem to len aby rec nestala - inak niekto tu pisal ze mu to spravil predraty kabel v zvazku = uprimnu sustrast
len podotykam ze ukostreni je tam troska viac, vpravo je tiez pri dverach nejake a na stredovom tunely tiez a jedno je nedostupne bez demontaze klimi mam taky dojem :) to len aby rec nestala - inak niekto tu pisal ze mu to spravil predraty kabel v zvazku = uprimnu sustrast
|
|
21.04.2010 19:34 -
|
2343199
|
|
krpy
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Mistrtwist napsal(a): Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být patná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii vechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
V poslední době se mi to stává velmi často -
Zkouel jsem oddělal gumu okolo dveří řídiče nikde jsem se nedostal a ádné ukostření jsem nenael. /HDI 2.2 Aut. ex. 2002/
Můe někdo poradit?
V poslední době se mi to stává velmi často -
Zkouel jsem oddělal gumu okolo dveří řídiče nikde jsem se nedostal a ádné ukostření jsem nenael. /HDI 2.2 Aut. ex. 2002/
Můe někdo poradit?
|
|
21.04.2010 20:01 -
|
2343213
|
|
jumep
|
|
|
musis dat dole ten plast co je pod packou na kapotu a okolo dveri, potom to najdes, dalsie ukostrenia su pod klimou a aj na druhej strane pri dverach
tu to zhruba vidno
.link.
musis dat dole ten plast co je pod packou na kapotu a okolo dveri, potom to najdes, dalsie ukostrenia su pod klimou a aj na druhej strane pri dverach
tu to zhruba vidno
http://c5.jumep.com/elektrika/P1070624.JPG
|
|
21.04.2010 20:08 -
|
2343214
|
|
krpy
|
|
|
Jumepe tak díky, zítra na to kouknu a dám vědět
Jumepe tak díky, zítra na to kouknu a dám vědět
|
|
22.04.2010 18:21 -
|
2343274
|
|
krpy
|
|
|
Ukostření palubky je OK,
Ukostření palubky je OK,
|
|
22.04.2010 19:05 -
|
2343276
|
|
jumep
|
|
|
opakuje sa ti to stale?
opakuje sa ti to stale?
|
|
22.04.2010 19:48 -
|
2343277
|
|
krpy
|
|
|
Cca jednou za týden. Zkusil jsem jetě restartovat počítač a uvidíme. Zatím díky
Cca jednou za týden. Zkusil jsem jetě restartovat počítač a uvidíme. Zatím díky
|
|
22.04.2010 19:51 -
|
2343278
|
|
jumep
|
|
|
fu, aby nebol problem v BSI, skus odpojit baterku a vsetky kable odpojit a pripojit na BSI co su a takisto na displayi, teda nevidim zeby si mal VDO.
fu, aby nebol problem v BSI, skus odpojit baterku a vsetky kable odpojit a pripojit na BSI co su a takisto na displayi, teda nevidim zeby si mal VDO.
|
|
22.04.2010 19:59 -
|
2343279
|
|
krpy
|
|
|
Poslal jsem Ti SZ
Poslal jsem Ti SZ
|
|
12.05.2010 22:28 -
|
2344682
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
to jak se to vyřeilo?
to jak se to vyřeilo?
|
|
13.05.2010 17:48 -
|
2344731
|
|
krpy
|
|
|
Po restartování počítače, dále jsem udělal co poradil jumep a je klid.
Po restartování počítače, dále jsem udělal co poradil jumep a je klid.
|
|
23.10.2017 08:30 -
|
3103713
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ahojte, vidím e si tu bavíte o ukostrení. Vieme vypísa kde vade sú na C5 Igen ukostrenia?
Ja viem o: motorový priestor vedža baterky na blatníku, na prevodovke tak na vrchu.
ďalie? Resp kde to zisi?...
Chcel by som to počistit.
Ahojte, vidím e si tu bavíte o ukostrení. Vieme vypísa kde vade sú na C5 Igen ukostrenia?
Ja viem o: motorový priestor vedža baterky na blatníku, na prevodovke tak na vrchu.
ďalie? Resp kde to zisi?...
Chcel by som to počistit.
|
|
23.10.2017 08:39 -
|
3103718
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud ti na aute vse funguje ,vys.ral bych se na tyto preventivni akce
pokud ti na aute vse funguje ,vys.ral bych se na tyto preventivni akce
|
|
23.10.2017 14:07 -
|
3103837
|
|
jumep
|
|
|
este nejake su za BHI, potom vlavo a vpravo na prahu a vzadu, v stredovom tuneli za pakou atd.
ale ako bolo povedane, preventivne sa vykasli na to
este nejake su za BHI, potom vlavo a vpravo na prahu a vzadu, v stredovom tuneli za pakou atd.
ale ako bolo povedane, preventivne sa vykasli na to
|
|
26.12.2017 15:51 -
C5 I 2.0 16V benzín nejde nastarotovat, zblázněná elektrika
|
3120483
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdravím,
zničeho nic po zaparkování auto asi po deseti minutách stání přestalo startovat, nefunguje nic elektrického, resp. cvakají snad vechny myslitelné relátka, budíky problikávají, chvíly ukazují stav ujetých km, chvíl samé 0000000, vehny kontrolky na budíkách chvíly blikají, chvíly jsou temné, zámky dveří stále lehce cvakají, ale dveře se nezamykají.
Zkusil jsem odpojit baterku, nastartovat přes kabely z jiného auta, stále stejné. Auto skončilo na odtahu před bránu servisu , tak se spíe jen zajímám, co nejpravděpodobněji můu očekávat. Díky.
Zdravím,
zničeho nic po zaparkování auto asi po deseti minutách stání přestalo startovat, nefunguje nic elektrického, resp. cvakají snad vechny myslitelné relátka, budíky problikávají, chvíly ukazují stav ujetých km, chvíl samé 0000000, vehny kontrolky na budíkách chvíly blikají, chvíly jsou temné, zámky dveří stále lehce cvakají, ale dveře se nezamykají.
Zkusil jsem odpojit baterku, nastartovat přes kabely z jiného auta, stále stejné. Auto skončilo na odtahu před bránu servisu , tak se spíe jen zajímám, co nejpravděpodobněji můu očekávat. Díky.
|
|
26.12.2017 16:05 -
Re: C5 I 2.0 16V benzín nejde nastarotovat, zblázněná elektrika
|
3120485
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
obavam se ze v lepsim pripade BSM (coz asi ne) v horsim realnem BSI
za predpokladu ze baterie je v poradku
obavam se ze v lepsim pripade BSM (coz asi ne) v horsim realnem BSI
za predpokladu ze baterie je v poradku
|
|
26.12.2017 19:19 -
Re: C5 I 2.0 16V benzín nejde nastarotovat, zblázněná elektrika
|
3120528
|
|
jruze
|
|
|
Co kostra? (nebo ten nesmysl co dali na - pól) Točí to ale nechytne nebo to netočí (třeba napřímo na starteru) ?
Co kostra? (nebo ten nesmysl co dali na - pól) Točí to ale nechytne nebo to netočí (třeba napřímo na starteru) ?
|
|
| |
|
|