| | |
17.11.2013 12:41 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
2638965
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ty lutý světla byly boí ,ty se mi moc líbili.Na BX jsem kdysi měl árovky se lutými baňkami přes ,svítilo to krásně lutě a v mlze to bylo super.Akorát policajti to moc nechapali.
Ty lutý světla byly boí ,ty se mi moc líbili.Na BX jsem kdysi měl árovky se lutými baňkami přes ,svítilo to krásně lutě a v mlze to bylo super.Akorát policajti to moc nechapali.:-p
|
|
17.11.2013 12:59 -
|
2638966
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Západních aut bylo minimum a francouzské člověk v noci poznal na dva kilometry. Ale je pravda, e protijedoucí to trochu obtěovalo. Ale třeba lo o zvyk a Frantíci doma nebrblali.
Ale myslím, e nám v dohlednu tyhle starosti u nových aut odpadnou. Viděl jsem včera v TV test nového Audi 8 a má světla kompletně z LED. Prostě zadní tělo reflektoru tvoří 25 segmentů diod a různě se zapínají podle toho, kam je potřeba svítit. Moná je to u nyní cenově srovnatelné s natáčecími bixenony, protoe to nepotřebuje vysokonapěový měnič a mechanické díly. A a se to ujme masově, tak se to jistě zlevní a tudy asi povede cesta. Navíc téměř neomezená ivotnost, ádné problémy s odpadním teplem...
Západních aut bylo minimum a francouzské člověk v noci poznal na dva kilometry. Ale je pravda, e protijedoucí to trochu obtěovalo. Ale třeba lo o zvyk a Frantíci doma nebrblali.
Ale myslím, e nám v dohlednu tyhle starosti u nových aut odpadnou. Viděl jsem včera v TV test nového Audi 8 a má světla kompletně z LED. Prostě zadní tělo reflektoru tvoří 25 segmentů diod a různě se zapínají podle toho, kam je potřeba svítit. Moná je to u nyní cenově srovnatelné s natáčecími bixenony, protoe to nepotřebuje vysokonapěový měnič a mechanické díly. A a se to ujme masově, tak se to jistě zlevní a tudy asi povede cesta. Navíc téměř neomezená ivotnost, ádné problémy s odpadním teplem...
|
|
17.11.2013 16:16 -
|
2638980
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Aby jsi se nemýlil, LED výkonové nají odpadního tepla sakra dost.
Aby jsi se nemýlil, LED výkonové nají odpadního tepla sakra dost.
|
|
17.11.2013 20:51 -
|
2639084
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
a cele to potrebuje kameru v tej A8.
co mi je divne, preco pri natacacich bi xenonoch neni trocha tej inteligencie uz teraz, napriklad som tajne dufal ze pri vyssich rychlostiach sa jemne zdvihnu, a vobec bude regulovat aj sirku osvetlenia.
pohon na to maju len nik to nenaprogramoval,
pozrite co mala insignia uz v 2008...
.link.
bixenony svetla v c5 za 1200e nie su nic moc....keby sa aspon od 100vky zdvihli
a cele to potrebuje kameru v tej A8.
co mi je divne, preco pri natacacich bi xenonoch neni trocha tej inteligencie uz teraz, napriklad som tajne dufal ze pri vyssich rychlostiach sa jemne zdvihnu, a vobec bude regulovat aj sirku osvetlenia.
pohon na to maju len nik to nenaprogramoval,
pozrite co mala insignia uz v 2008...
http://www.auto.cz/devatero-rezimu-svetel-opelu-insignia-jak-funguji-inteligentni-svetlomety-8631
bixenony svetla v c5 za 1200e nie su nic moc....keby sa aspon od 100vky zdvihli
|
|
17.11.2013 21:00 -
|
2639085
|
|
jumep
|
|
|
ja to uz dlho hovorim, ze citroen prestal byt ten inovator a udavatel smeru
ked si clovek pozrie DS tak tam krasne vidiet - co by sme na to auto mohli este dorobit, aha natacacie svetla a hlavne svetla neh neposkakuju ako sa auto hybe .. sup tam elevaciu ....
dnes sa zameriavaju na to co by mohol chcet nemec a nemecky mainstream, ocakavajuc ze nemec si to kupi - ani nahodou, nemec ked chce nemecke auto, tak si ho kupi, rovnako akykolvek iny zakaznik, ked chce nemecke auto tak si radsej kupi sockovu fabiu, lebo vole sak to je VW group, ale isto si nekupi nejakeho francuza ...
totalne nedomyslaju moznosti ktore maju
kedysi skratka nesli mainstreamom ale smer urcovali, dnes sa kopiruju po nemcoch ... spastacit C5 pruzinami ... mali by vymenit inovacny team ....
- ale to sem uz nepatri a rozvijat to nema vyznam, mame male slovo na to aby sme s tym pohli
ja to uz dlho hovorim, ze citroen prestal byt ten inovator a udavatel smeru
ked si clovek pozrie DS tak tam krasne vidiet - co by sme na to auto mohli este dorobit, aha natacacie svetla a hlavne svetla neh neposkakuju ako sa auto hybe .. sup tam elevaciu ....
dnes sa zameriavaju na to co by mohol chcet nemec a nemecky mainstream, ocakavajuc ze nemec si to kupi - ani nahodou, nemec ked chce nemecke auto, tak si ho kupi, rovnako akykolvek iny zakaznik, ked chce nemecke auto tak si radsej kupi sockovu fabiu, lebo vole sak to je VW group, ale isto si nekupi nejakeho francuza ...
totalne nedomyslaju moznosti ktore maju
kedysi skratka nesli mainstreamom ale smer urcovali, dnes sa kopiruju po nemcoch ... spastacit C5 pruzinami ... mali by vymenit inovacny team ....
- ale to sem uz nepatri a rozvijat to nema vyznam, mame male slovo na to aby sme s tym pohli
|
|
17.11.2013 22:01 -
|
2639100
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nael jsem D1S philips a osram v cenovém rozmezí 700-4 000kč,je to tak velký cenový rozdíl,e mě napadá,jestli v tom není nějaký podvůdek,vichni se oháněji v nabídce orginalitou.
Nael jsem D1S philips a osram v cenovém rozmezí 700-4 000kč,je to tak velký cenový rozdíl,e mě napadá,jestli v tom není nějaký podvůdek,vichni se oháněji v nabídce orginalitou.:nevim
|
|
17.11.2013 22:10 -
|
2639103
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
JUMEP
Vak tam přítí rok jedete,tak přiveze otevřený dopis českých a slovenských majitelů.U vyhráli český automechanici jejich soutě. Tak nae slovo bude mít velkou váhu. Řekněte jim a se začnou pořádně snait,e pak budeme hromadně kupovat jejich nové modely v exculsive řadě. A e samozřejmě počítáme s tím e cena nové C 5 nepřesáhne cenu 5000 eur...
Jinak pěkná odbočka od výměny árovky.To bude pan popelář naden
JUMEP
Vak tam přítí rok jedete,tak přiveze otevřený dopis českých a slovenských majitelů.U vyhráli český automechanici jejich soutě. Tak nae slovo bude mít velkou váhu. Řekněte jim a se začnou pořádně snait,e pak budeme hromadně kupovat jejich nové modely v exculsive řadě. A e samozřejmě počítáme s tím e cena nové C 5 nepřesáhne cenu 5000 eur...:-))))
Jinak pěkná odbočka od výměny árovky.To bude pan popelář naden:-))))
|
|
18.11.2013 06:00 -
|
2639164
|
|
oldjuhy
|
|
|
... tady je taky jeden original cinsky Philips, ale za 40 dolaru je to rovnou par , ja koupil za 35 a zatim to sviti. Doprava zadarmo, konecna cena 720,- kč, snad nevyhorim.
.link
... tady je taky jeden original cinsky Philips, ale za 40 dolaru je to rovnou par :), ja koupil za 35 a zatim to sviti. Doprava zadarmo, konecna cena 720,- kč, snad nevyhorim.
.link
|
|
18.11.2013 16:22 -
|
2639288
|
|
vikicv
|
|
|
oldjuhy napsal(a): ... tady je taky jeden original cinsky Philips, ale za 40 dolaru je to rovnou par , ja koupil za 35 a zatim to sviti. Doprava zadarmo, konecna cena 720,- kč, snad nevyhorim.
.link
ahoj, tobě by to nemuselo vadit, jestli to má do C5 III . Hořící elektronika po výměně xenonové výbojky za čínu je systémová vada starích jednotek, které byly trochu "citlivějí".....
neumím to říct z fleku, musel bych googlovat do jakého roku si na to musí dávat pozor....
ahoj, tobě by to nemuselo vadit, jestli to má do C5 III . Hořící elektronika po výměně xenonové výbojky za čínu je systémová vada starích jednotek, které byly trochu "citlivějí".....
neumím to říct z fleku, musel bych googlovat do jakého roku si na to musí dávat pozor....
|
|
18.11.2013 21:59 -
|
2639400
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak to je hezký,kde můu mít vůbec jistotu,přímo v citroenu za drahej peníz? Nebo kupovat a doma kontrolovat,je to začarovanej kruh.
Tak to je hezký,kde můu mít vůbec jistotu,přímo v citroenu za drahej peníz? Nebo kupovat a doma kontrolovat,je to začarovanej kruh.:nevim
|
|
18.11.2013 22:10 -
|
2639403
|
|
jumep
|
|
|
nekupuj z netu ale v kamennom obchode, tam to otvor a skontroluj, vzdy ber 2ks
nekupuj z netu ale v kamennom obchode, tam to otvor a skontroluj, vzdy ber 2ks
|
|
18.01.2014 10:26 -
|
2658916
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
já koupil na doporučení D1S Lucas .
Příkon: 35W
Napětí: 12V
Barva světla: 4100K
Výkon: 3200lm
Patice: PK32d-2
Balení: 1ks v krabičce
cena 1.500,-Kč/ks.
Uvidíme jak budou svítit. Jdu měnit.
Ahoj Chlapci a Chlapi,
hotovo. Teď jsem to byl projet, a svítí skvěle. Oproti starým je světlo jasnějí a dosvítí i dál. Jsem spokojený. I přesto ,e je tu teď mokro bylo vidět na cestu .
Ahoj Chlapci a Chlapi,
já koupil na doporučení D1S Lucas :).
Příkon: 35W
Napětí: 12V
Barva světla: 4100K
Výkon: 3200lm
Patice: PK32d-2
Balení: 1ks v krabičce
cena 1.500,-Kč/ks.
Uvidíme jak budou svítit. Jdu měnit.
Ahoj Chlapci a Chlapi,
hotovo. Teď jsem to byl projet, a svítí skvěle. Oproti starým je světlo jasnějí a dosvítí i dál. Jsem spokojený. I přesto ,e je tu teď mokro bylo vidět na cestu .
|
|
16.07.2014 08:38 -
|
2715579
|
|
Devilian
|
|
|
Zdravim
Kupil som si D1S xenony philips 35W (32eur/kus) a chcel by som ich vymenit, ale nemozem tu nikde najst nejaky navod, kde hladat sroby na tom narazniku a ako sa to tam zacvakava. Nemohli by ste prosim niekto nieco o tom spisat do uzivatelskych navodov? Taktiez co robit s hmlovkami a krytkami ostrekovacov. Chcel by som sa na to pozriet v sobotu, este pred dovolenkou (nocna jazda s cervenymi xenonami nie je moc zabavna).
Dakujem
Zdravim
Kupil som si D1S xenony philips 35W (32eur/kus) a chcel by som ich vymenit, ale nemozem tu nikde najst nejaky navod, kde hladat sroby na tom narazniku a ako sa to tam zacvakava. Nemohli by ste prosim niekto nieco o tom spisat do uzivatelskych navodov? Taktiez co robit s hmlovkami a krytkami ostrekovacov. Chcel by som sa na to pozriet v sobotu, este pred dovolenkou (nocna jazda s cervenymi xenonami nie je moc zabavna).
Dakujem
|
|
| |
|
|