| | |
11.07.2012 12:41 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
2491332
|
|
.45acp
|
|
|
Ty filipesové za takovou cenu asi taky nejsou patný .link.
Ty filipesové za takovou cenu asi taky nejsou patný http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/1-1-Xenonove-vybojky/23-2-Vybojky-D2R/5/211-Xenonova-vybojka-Philips-D2R-4300K-35W-do-originalnich-svetlometu
|
|
12.07.2012 10:22 -
|
2491527
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Kupoval jsem zde .link.
a dobry, dodani bylo hned, tusim za dva dny doma.
Kupoval jsem zde http://www.xenon.cz/xenonove-vybojky/d2r-vybojky/philips-d2r-4300k-85126
a dobry, dodani bylo hned, tusim za dva dny doma.
|
|
17.11.2012 15:53 -
|
2522940
|
|
flyteSVK
|
|
|
Vcera vecer som si vsimol nejake divne blikanie pred autom. Ano, pravy xenon svietil vyraznejsie dozlta a poblikaval. Co sa deje sa da otestovat prehodenim vybojok medzi sebou, tak som dostal odvazny napad prehodit ich bez zhodenia naraznika. A ono to ide
Ako na to? Zhodit dekle z motora, vytiahnut baterku, dat dole gumenu krytku zo zadnej strany svetiel. Odpojit siroky kabel na spodnej strane vybojky, odhaknut dratik co drzi vybojku (len na jednej strane, na druhej strane je akoby taky pant. Vybojku len vybrat smerom von ako klasicku ziarovku (netocit, nechytat za sklo).
Postup na zlozenie je opacny Pred spolujazdcom je menej miesta, ale da sa to, ak nemate ruky ako lopaty. Pri zahaknuti toho dratu je potrebne ho pomerne dost zatlacit dozadu.
Keby bolo nieco nejasne, pozrite fotky.
Original tam je vybojka Osram Xenarc D1S. Na nete som videl najlacnejsiu okolo 45 EUR, vidim to na nakup na Ebay, kde sa daju kupit pod 40 aj s postou.
edit: kupene na ebay.de 2x Osram Xenarc za 64,49 za obe aj s postovnym.
Vcera vecer som si vsimol nejake divne blikanie pred autom. Ano, pravy xenon svietil vyraznejsie dozlta a poblikaval. Co sa deje sa da otestovat prehodenim vybojok medzi sebou, tak som dostal odvazny napad prehodit ich bez zhodenia naraznika. A ono to ide ;-)
Ako na to? Zhodit dekle z motora, vytiahnut baterku, dat dole gumenu krytku zo zadnej strany svetiel. Odpojit siroky kabel na spodnej strane vybojky, odhaknut dratik co drzi vybojku (len na jednej strane, na druhej strane je akoby taky pant. Vybojku len vybrat smerom von ako klasicku ziarovku (netocit, nechytat za sklo).
Postup na zlozenie je opacny :-d Pred spolujazdcom je menej miesta, ale da sa to, ak nemate ruky ako lopaty. Pri zahaknuti toho dratu je potrebne ho pomerne dost zatlacit dozadu.
Keby bolo nieco nejasne, pozrite fotky.
Original tam je vybojka Osram Xenarc D1S. Na nete som videl najlacnejsiu okolo 45 EUR, vidim to na nakup na Ebay, kde sa daju kupit pod 40 aj s postou.
edit: kupene na ebay.de 2x Osram Xenarc za 64,49 za obe aj s postovnym.
Přílohy: biely.jpg ( 150941b ) - zlty.jpg ( 160165b ) - vnutro.jpg ( 287170b ) - odpojene veci.jpg ( 263345b ) - vybojka.jpg ( 290960b ) - |
|
17.11.2012 19:58 -
|
2523113
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Tiez som to uz robil fakt to ide.
Tiez som to uz robil fakt to ide.
|
|
27.12.2012 19:31 -
|
2534103
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No nejdřív mi začala svítit fialově místo modře, pak blikala a pak u nic - jasný případ. V zimě je furt tma, take akutní případ. V Autoportu a přijedu kdykoli, ale D2R by museli pbjednat a u nich za 3500 jedna a a si je někde seenu levněji - docela sluná rada. V Kelly Osram za 1700 jedna, vzal jsem samozřejmě obě. Svítí krásně bíle, ty původní měly teplotu do modra.
Výměna 20 minut, 428 Kč a neel dolů nárazník a ani nevyndali baterku, protoe rádio má zapamatované stanice.
No nejdřív mi začala svítit fialově místo modře, pak blikala a pak u nic - jasný případ. V zimě je furt tma, take akutní případ. V Autoportu a přijedu kdykoli, ale D2R by museli pbjednat a u nich za 3500 jedna a a si je někde seenu levněji - docela sluná rada. V Kelly Osram za 1700 jedna, vzal jsem samozřejmě obě. Svítí krásně bíle, ty původní měly teplotu do modra.
Výměna 20 minut, 428 Kč a neel dolů nárazník a ani nevyndali baterku, protoe rádio má zapamatované stanice.
|
|
27.12.2012 19:34 -
|
2534104
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Asi to dělali podle návodu citroenu - sundat přední krycí sklo...
Asi to dělali podle návodu citroenu - sundat přední krycí sklo... :-))))
|
|
28.12.2012 18:10 -
|
2534603
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj,
nezkouel jste někdo nahodou do C5 II, dát tyto? :
.link.
Ahoj,
nezkouel jste někdo nahodou do C5 II, dát tyto? :
http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/1-1-Xenonove-vybojky/21-2-Vybojky-D1S/5/207-Xenonova-vybojka-Philips-D1S-4300K-35W-do-originalnich-svetlometu
|
|
14.02.2013 14:10 -
|
2548255
|
|
personz
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli je tam u c5 u výměny xenonů nějaký zádrhel na který bych si eventuelně měl dát pozor?díky
ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli je tam u c5 u výměny xenonů nějaký zádrhel na který bych si eventuelně měl dát pozor?díky :-)
|
|
14.02.2013 15:45 -
|
2548283
|
|
zeturek
|
Město: Břasy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Pokud chce měnit na pravé straně, pak doporučuji stejně nacvičit na straně levé, kam se dobře dostane při vyndané baterce
Pokud chce měnit na pravé straně, pak doporučuji stejně nacvičit na straně levé, kam se dobře dostane při vyndané baterce;-)
|
|
15.02.2013 08:10 -
|
2548553
|
|
personz
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
v mém případě budu měnit na straně leve,na pravé straně mi byl nedávno měněný...
v mém případě budu měnit na straně leve,na pravé straně mi byl nedávno měněný...:-)
|
|
28.06.2013 20:42 -
|
2594019
|
|
qwerty1
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 7 |
|
|
ahojte, pri výmene výbojky sa mi podarilo pri zapájaní pätice zatlači tak silno, e vnútri niečo prasklo a parabola je teraz volná, nedrí vo svojej polohe. Má niekto skúsenosti z rozobratím a opravou reflektoru alebo bude nutná výmena reflektoru?
ahojte, pri výmene výbojky sa mi podarilo pri zapájaní pätice zatlači tak silno, e vnútri niečo prasklo a parabola je teraz volná, nedrí vo svojej polohe. Má niekto skúsenosti z rozobratím a opravou reflektoru alebo bude nutná výmena reflektoru?
|
|
30.07.2013 12:25 -
|
2603486
|
|
PIPOK4
|
Město: TŘINEC, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
TAK VČERA JSEM BYL V SERVISU A TAM MI ŘEKLI E KDY XENON PROBLIKAVA TAK MUE BYT VADNA I ŘIDICI JEDNOTKA KTERA JE PRY ZE SPODA POD SVĚTLEM. CO VY NATO
TAK VČERA JSEM BYL V SERVISU A TAM MI ŘEKLI E KDY XENON PROBLIKAVA TAK MUE BYT VADNA I ŘIDICI JEDNOTKA KTERA JE PRY ZE SPODA POD SVĚTLEM. CO VY NATO
|
|
30.07.2013 15:11 -
|
2603527
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Zacni vymenou vybojky. Me xenon jednou za cas - treba 1x tyden chvili problikaval a pak zas tyden nic. Taky jsem myslel ze to neni vybojkou, ale ouha - opravdu to byla spatna vybojka a po vymene uz to nikdy neudelalo.
Zacni vymenou vybojky. Me xenon jednou za cas - treba 1x tyden chvili problikaval a pak zas tyden nic. Taky jsem myslel ze to neni vybojkou, ale ouha - opravdu to byla spatna vybojka a po vymene uz to nikdy neudelalo.
|
|
31.07.2013 16:17 -
|
2603932
|
|
flyteSVK
|
|
|
Zacni ani nie vymenou, ale prehodenim lavej za pravu. Ak bude blikat aj na opacnej strane, je to vybojka. Ak nie, je to starter. (Teda ak sa bavime o II, neviem ci I to nema spolu).
Zacni ani nie vymenou, ale prehodenim lavej za pravu. Ak bude blikat aj na opacnej strane, je to vybojka. Ak nie, je to starter. (Teda ak sa bavime o II, neviem ci I to nema spolu).
|
|
31.07.2013 18:48 -
|
2603944
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mě blikal a byl to von...Koupil jsem dvě nové výbojky na netu za cca 1500.- A je klid
Teda a na tu sedřenou ruku a potupnou cestu k Jardovi,nebo se svou ikovností jsem hodil do světla to pérko co drí tu árovku.
Mě blikal a byl to von...Koupil jsem dvě nové výbojky na netu za cca 1500.- A je klid :palec
Teda a na tu sedřenou ruku a potupnou cestu k Jardovi,nebo se svou ikovností jsem hodil do světla to pérko co drí tu árovku.:-(((( :-d
|
|
11.08.2013 13:16 -
|
2607372
|
|
lumme
|
Město: Dolní Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím borci,potřeboval bych poradit s jednou věcí,na těchto stránkách jsem se dočetl,e v předních světlometech mého vozu (C5 I 2001) jsou árovky xenon D2R,ale v obchodě jsem ádné xenony tohoto označení nenael,poradil by mi někdo co to je zač a jak se to u nás značí.Děkuji moc
Zdravím borci,potřeboval bych poradit s jednou věcí,na těchto stránkách jsem se dočetl,e v předních světlometech mého vozu (C5 I 2001) jsou árovky xenon D2R,ale v obchodě jsem ádné xenony tohoto označení nenael,poradil by mi někdo co to je zač a jak se to u nás značí.Děkuji moc
|
|
11.08.2013 13:30 -
|
2607373
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zkus gůůůůglit - .link.
Zkus gůůůůglit - http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/3-1-Vybojky-do-xenonu/35-2-Vybojky-D2R
|
|
| |
|
|