| | |
21.10.2010 11:56 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
2359278
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
To je to, takovy vystrel do tmy za 3 tisice za obe vyvojky, pokud bych koupil teda Osramy Nebo muzete doporucit i nejake ty levnejsi s tim, ze sviti stejne dobre ?
To je to, takovy vystrel do tmy za 3 tisice za obe vyvojky, pokud bych koupil teda Osramy :) Nebo muzete doporucit i nejake ty levnejsi s tim, ze sviti stejne dobre ?
|
|
21.10.2010 12:07 -
|
2359279
|
|
tief
|
|
|
njn ... kdyz chces opici musis mit na banany mozes tam dat i cinu za 300,- kus ale pak se nediv ... jinak daji se sehnat myslim i kolem 1000,- za kus jeste slusna znacka ...
njn ... kdyz chces opici musis mit na banany :-) mozes tam dat i cinu za 300,- kus ale pak se nediv ... jinak daji se sehnat myslim i kolem 1000,- za kus jeste slusna znacka ...
|
|
21.10.2010 18:10 -
|
2359355
|
|
jruze
|
|
|
Já dávám osramy - auto v provozu deně tak 6.-8. hod mněním teda po jedné(tak to prostě vychází-rozhodili se mi skoro o půl roku) cena kolem 1200,- kus a mám je tam vdy víc jak rok. nevím na kolik by vycházeli diody , ale nějak to neřeím.
Já dávám osramy - auto v provozu deně tak 6.-8. hod mněním teda po jedné(tak to prostě vychází-rozhodili se mi skoro o půl roku) cena kolem 1200,- kus a mám je tam vdy víc jak rok. nevím na kolik by vycházeli diody , ale nějak to neřeím.
|
|
24.01.2012 19:59 -
|
2443801
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj. Mam natáčecí xenony, nebo bixenony, to netuím Na straně řidiče mi začala svítit fialově, hádám e je na cestě do věčných lovi. Poraďte mi prosím za jaký xenon ji vyměnit a zvládnu to svépomocí?? A je nutné měnit obě strany? Nejsem v ČR a nechce se mi moc utrácet Díky moc za radu.
C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break. 2006.
Ahoj. Mam natáčecí xenony, nebo bixenony, to netuím :) Na straně řidiče mi začala svítit fialově, hádám e je na cestě do věčných lovi. Poraďte mi prosím za jaký xenon ji vyměnit a zvládnu to svépomocí?? A je nutné měnit obě strany? Nejsem v ČR a nechce se mi moc utrácet ;-) Díky moc za radu.
|
|
24.01.2012 20:13 -
|
2443807
|
|
Hanz 397
|
|
|
Pawell napsal(a): Ahoj. Mam natáčecí xenony, nebo bixenony, to netuím Na straně řidiče mi začala svítit fialově, hádám e je na cestě do věčných lovi. Poraďte mi prosím za jaký xenon ji vyměnit a zvládnu to svépomocí?? A je nutné měnit obě strany? Nejsem v ČR a nechce se mi moc utrácet Díky moc za radu.
Já je vdycky měním obě. Jednak kdy odejde jedna,brzy půjde i druhá-u to tady někdo psal,kdy to měním,sundavám nárazník,take kdy je vyměním obě,tak si uetřím jednou D+M nárazníku a navíc ta nová bude vdycky mít jinou barvu,ne ta stará,dobrá a kdy narazí na de..la policajta,tak ti to dá serat a jednomu naemu zákazníkovi za to jednou sebrali i techničák...
Já je vdycky měním obě. Jednak kdy odejde jedna,brzy půjde i druhá-u to tady někdo psal,kdy to měním,sundavám nárazník,take kdy je vyměním obě,tak si uetřím jednou D+M nárazníku a navíc ta nová bude vdycky mít jinou barvu,ne ta stará,dobrá a kdy narazí na de..la policajta,tak ti to dá serat a jednomu naemu zákazníkovi za to jednou sebrali i techničák...
|
|
24.01.2012 21:11 -
|
2443823
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Já je vdycky měním obě. Jednak kdy odejde jedna,brzy půjde i druhá-u to tady někdo psal,kdy to měním,sundavám nárazník,take kdy je vyměním obě,tak si uetřím jednou D+M nárazníku a navíc ta nová bude vdycky mít jinou barvu,ne ta stará,dobrá a kdy narazí na de..la policajta,tak ti to dá serat a jednomu naemu zákazníkovi za to jednou sebrali i techničák... Pane jo, a neví jaký typ mám koupit?
Pane jo, a neví jaký typ mám koupit? :-))
|
|
24.01.2012 21:20 -
|
2443829
|
|
Pawell
|
|
|
Darja napsal(a): U dvojkový C5 D1S supr, a po jaké značce mam sáhnout? Abych to za pul roku zase neměnil..
supr, a po jaké značce mam sáhnout? Abych to za pul roku zase neměnil..
|
|
24.01.2012 22:29 -
|
2443862
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
tak mě to taky nemine, začínám svítit fialově
tak mě to taky nemine, začínám svítit fialově:-p
|
|
30.01.2012 07:05 -
|
2445492
|
|
karkulin77
|
|
|
Ahoj chci se jen zeptat jakou koupit výbojku, mám c5 I take asi D2R jen jsem nael velké cenové rozdíly a nechci koupit patně. Ceny jsem nael od 280kč .link. a do cca 3000kč. Poraďte Díky.
Ahoj chci se jen zeptat jakou koupit výbojku, mám c5 I take asi D2R jen jsem nael velké cenové rozdíly a nechci koupit patně. Ceny jsem nael od 280kč http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/1-1-Xenonove-vybojky a do cca 3000kč. Poraďte Díky.:-)
|
|
30.01.2012 10:43 -
|
2445534
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Pokud by měl někdo zájem - Seli se mi dvoje Oremácký sady D1S, kdy jsem je preventivně měnil. jedna se vozí na autě a druhá hnípe v uplíkovi, tak ji můu za nějakejch 900 nechat... Pak mám jetě tu starou původní sadu D1S, ale ta byla v autě od začátku - svítila dle mého názoru bez problémů, ale u má něco za sebou, tak ji mohu přhodit jako bonusz...
Pokud by měl někdo zájem - Seli se mi dvoje Oremácký sady D1S, kdy jsem je preventivně měnil. jedna se vozí na autě a druhá hnípe v uplíkovi, tak ji můu za nějakejch 900 nechat... Pak mám jetě tu starou původní sadu D1S, ale ta byla v autě od začátku - svítila dle mého názoru bez problémů, ale u má něco za sebou, tak ji mohu přhodit jako bonusz...
|
|
30.01.2012 15:09 -
|
2445589
|
|
tír
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Já měnil někdy na začátku léta (2011) výbojku a jen jednu. Koupil jsem ji na aukru za 219,- a ani nevím co to bylo za značku. Podstata je v tom, e svítí úplně stejně jako ta stará a rozdíl není vůbec poznat. Při výměně jsem zjistil, e pokud je patná výbojka na straně řidiče, tak stačí jen vyndat baterku a v pohodě se dá vyměnit. Tak jsem na stranu řidiče dal tu starou a odejde a nemusim sundavat zase naraznik Pokud odejde tedy dřív
Já měnil někdy na začátku léta (2011) výbojku a jen jednu. Koupil jsem ji na aukru za 219,- a ani nevím co to bylo za značku. Podstata je v tom, e svítí úplně stejně jako ta stará a rozdíl není vůbec poznat. Při výměně jsem zjistil, e pokud je patná výbojka na straně řidiče, tak stačí jen vyndat baterku a v pohodě se dá vyměnit. Tak jsem na stranu řidiče dal tu starou a odejde a nemusim sundavat zase naraznik :-) Pokud odejde tedy dřív :-))))
|
|
19.02.2012 10:57 -
|
2452393
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
dneska výměna obou výbojek bez demontáe nárazníku, ven la jen baterka. Doje bané ruce a 35 minut nervů. mám to za sebou
dneska výměna obou výbojek bez demontáe nárazníku, ven la jen baterka. Doje bané ruce a 35 minut nervů. mám to za sebou
|
|
29.04.2012 11:44 -
|
2472870
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Ted se mi to stalo znova, jel jsem delsi cestu a asi 3x se mi behem toho stalo, ze normalne pravy xenon zhasnul na par vterin a pak se zase rozsvitil, a pak zhasnul. Jednou se uz nerozsvitil, tak jsem zastavil, vypnul svetla(motor, mam denni sviceni) a zase to normalne svitilo. Myslite, ze je to fakt jen vybojkou ? Prijde mi to divne, ze by jen vybojka sama o sobe zhasla na par vterin. Barvu svetla ma normalni.
Ted se mi to stalo znova, jel jsem delsi cestu a asi 3x se mi behem toho stalo, ze normalne pravy xenon zhasnul na par vterin a pak se zase rozsvitil, a pak zhasnul. Jednou se uz nerozsvitil, tak jsem zastavil, vypnul svetla(motor, mam denni sviceni) a zase to normalne svitilo. Myslite, ze je to fakt jen vybojkou ? Prijde mi to divne, ze by jen vybojka sama o sobe zhasla na par vterin. Barvu svetla ma normalni.
|
|
| |
|
|