01.01.2023 19:25 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
3353216
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
tez som nad tym uvazoval az som si pozrel video a pod tym debaty nevyhody led nahrad xenonov ze nevydavaju tepla stazovali sa ze ked snezilo tak sa na parabole sneh netopil a museli casto zsastavovat a cistit takisto viditelnost za dazda velmi slaba klady menej zeru a lepsia svietivost pri normalnych podmienkach
tez som nad tym uvazoval az som si pozrel video a pod tym debaty nevyhody led nahrad xenonov ze nevydavaju tepla stazovali sa ze ked snezilo tak sa na parabole sneh netopil a museli casto zsastavovat a cistit takisto viditelnost za dazda velmi slaba klady menej zeru a lepsia svietivost pri normalnych podmienkach
|
|
28.02.2024 12:24 -
|
3375626
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Mám dotaz ohledně poruchy naklápění bixenonů. Po startu fungují ale během jízdy hláka por., a přestanou naklápět. Udajně por. snímače natočení volantu. Je tento snímač součástí sdruených přepínačů pod volantem?
Mám dotaz ohledně poruchy naklápění bixenonů. Po startu fungují ale během jízdy hláka por., a přestanou naklápět. Udajně por. snímače natočení volantu. Je tento snímač součástí sdruených přepínačů pod volantem?
|
|
21.04.2024 12:13 -
|
3378885
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Zdravím, stále mám problém s poruchou natáčení světel. U jsem vyměnil řj pod baterkou, prostříknul zásuvky na světlech ale bez výsledku. Při testu na diag světla naklápějí, po startu naklápějí ale během jízdy naskočí porucha a u nenáklapějí. Někdy to funguje 1km a jindy třeba 10km.
Má c5 snímač výky podvozku kdy stálou výku udruje hydraulika?
Kabelový svazek od světel jde po levém podběhu někam do interiéru, kam?
BSI jednotka je v levo pod volantem?
Můe být závada v samotných světlech? Ale při testu a po startu fungují, obě!
Pomůe výměna světel?
Nesetkali jste se s touto poruchou? Forum procházím ale nic jsem nenael.
Zdravím, stále mám problém s poruchou natáčení světel. U jsem vyměnil řj pod baterkou, prostříknul zásuvky na světlech ale bez výsledku. Při testu na diag světla naklápějí, po startu naklápějí ale během jízdy naskočí porucha a u nenáklapějí. Někdy to funguje 1km a jindy třeba 10km.
Má c5 snímač výky podvozku kdy stálou výku udruje hydraulika?
Kabelový svazek od světel jde po levém podběhu někam do interiéru, kam?
BSI jednotka je v levo pod volantem?
Můe být závada v samotných světlech? Ale při testu a po startu fungují, obě!
Pomůe výměna světel?
Nesetkali jste se s touto poruchou? Forum procházím ale nic jsem nenael.
|
|
21.04.2024 14:15 -
|
3378889
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Funguje ti árovka přísvitu do zatáček? Ta umí hodit chybu adaptabilních světel taky.
Funguje ti árovka přísvitu do zatáček? Ta umí hodit chybu adaptabilních světel taky.
|
|
22.04.2024 19:12 -
|
3378982
|
|
Pedro
|
|
|
Já ale mám C5 ll 2.0 hdi 100kW rok 2005. Tam přisvěcování není. Mám ty auta nastavena v uivatelském panelu ale se nezobrazují, nevím proč_
Já ale mám C5 ll 2.0 hdi 100kW rok 2005. Tam přisvěcování není. Mám ty auta nastavena v uivatelském panelu ale se nezobrazují, nevím proč_
|
|
| |