| | |
11.08.2016 09:17 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
2981306
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Včera jsem měnil výbojky na svém autě - levá přestala svítit, sama od sebe, ádné blikání, zkrátka umřela. Po vyndání ze světla byla prasklá, v objímce z ní zůstaly jetě 2 střepy. Kdy u jsem ji vyměnil, tak vidím, e pravá je proti nové úplně fialová, tak preventivně la taky. Akorát kdybych věděl, e nárazník mám dole během 5 minut, nepřemýlel bych 20 minut jak se tam dostat bez jeho demontáe
Včera jsem měnil výbojky na svém autě - levá přestala svítit, sama od sebe, ádné blikání, zkrátka umřela. Po vyndání ze světla byla prasklá, v objímce z ní zůstaly jetě 2 střepy. Kdy u jsem ji vyměnil, tak vidím, e pravá je proti nové úplně fialová, tak preventivně la taky. Akorát kdybych věděl, e nárazník mám dole během 5 minut, nepřemýlel bych 20 minut jak se tam dostat bez jeho demontáe :-D
|
|
20.04.2017 20:51 -
|
3061008
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Sharpers napsal(a): na straně spolujezdce bylo povolené to kovové tělísko za výbojkou, po správném dotaení u nesvítí do luta ale tak jak má. Oproti tomu na druhé straně začala u ráno blikat a po cca 10ti bliknutích vdycky zhasne a tím pokusy končí ,take nevím jeslti není patné trafo světla.
Které kovové tělísko to je?
Mě, kdy vyjedu, světlo svítí, kdy dojedu, světlo nesvítí. árovky jsem u přehodil. Nevím, za jak dlouho to zhasne a jestli to před tím bliká. Tak nějaký studený spoj? V tom kovovém tělísku, nebo přímo v elektronice. U to někdo rozebíral?
Předpokládám, e elektronika zjistí nějaký problém a světlo odpojí, proč by jinak po vychladnutí zase lo?
Díky za reakce.
kovové tělísko - aha to bude asi konektor. Ten jsem čistil, ale jen na straně árovky. Na straně elektroniky jsem to nekontroloval.
Které kovové tělísko to je?:nevim
Mě, kdy vyjedu, světlo svítí, kdy dojedu, světlo nesvítí. árovky jsem u přehodil. Nevím, za jak dlouho to zhasne a jestli to před tím bliká. Tak nějaký studený spoj? V tom kovovém tělísku, nebo přímo v elektronice. U to někdo rozebíral?
Předpokládám, e elektronika zjistí nějaký problém a světlo odpojí, proč by jinak po vychladnutí zase lo?
Díky za reakce.
kovové tělísko - aha to bude asi konektor. Ten jsem čistil, ale jen na straně árovky. Na straně elektroniky jsem to nekontroloval. :-(
|
|
04.07.2017 21:00 -
|
3080002
|
|
Stopař
|
Město: Kořenov, Auto: Citroën XM 2.0 Carburator (84 kW) | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zdar pánové.Hele berte to jako e jsem uplnej začátečník s C5 Break ale sakra jak poznám co tam v těch světlech mám.Jestli normální halogenové árovky nebo xenony ? Zvládnu si je sám vyměnit ? Zlatá éra 120
Zdar pánové.Hele berte to jako e jsem uplnej začátečník s C5 Break ale sakra jak poznám co tam v těch světlech mám.Jestli normální halogenové árovky nebo xenony ? Zvládnu si je sám vyměnit ? Zlatá éra 120 :-D
|
|
04.07.2017 21:41 -
|
3080007
|
|
Jimik
|
|
|
Ahoj. Jako nejjednoduí parametr jsou ostřikovače světlometů. Pokud je má, má asi taky xenony.
Ahoj. Jako nejjednoduí parametr jsou ostřikovače světlometů. Pokud je má, má asi taky xenony.
|
|
05.07.2017 11:05 -
|
3080028
|
|
Jimik
|
|
|
Má o problém míň. Dalí vlastnost xenonů výková korekce při rozsvícení. Na překáce před autem vidí pohyb světla. Taky průběh zozsvícení je jiný - okamitý, s následnou změnou barvy světla trvající asi 5s.
Má o problém míň. Dalí vlastnost xenonů výková korekce při rozsvícení. Na překáce před autem vidí pohyb světla. Taky průběh zozsvícení je jiný - okamitý, s následnou změnou barvy světla trvající asi 5s.
|
|
05.07.2017 12:28 -
|
3080043
|
|
Stopař
|
|
|
No super. Tak jetě zjistit co tam je za halogenové árovky a jak se k nim dostat a bude to super. Ale to je u jiné vlákno.
No super. Tak jetě zjistit co tam je za halogenové árovky a jak se k nim dostat a bude to super. Ale to je u jiné vlákno. :palec
|
|
05.07.2017 16:19 -
|
3080078
|
|
Stopař
|
|
|
Super,díky.
Super,díky.
:palec
|
|
17.08.2017 22:38 -
|
3089469
|
|
Jimik
|
|
|
Tak jsem koupil nové árovky a je po problému. Cena 70Kč za kus. D2R 12V 35W 4300k. Vím , e nemusí vydret dlouho, ale zatím vypadají v pohodě.
Tak jsem koupil nové árovky a je po problému. Cena 70Kč za kus. D2R 12V 35W 4300k. Vím , e nemusí vydret dlouho, ale zatím vypadají v pohodě.
|
|
19.08.2017 15:26 -
|
3089732
|
|
Jimik
|
|
|
Posílám
Posílám
|
|
20.08.2017 23:32 -
|
3090224
|
|
Jimik
|
|
|
Dobře... Ale jak jsi to poznal z tech obrázků? Já jsem je měl v ruce a ani tak jsem ádný rozdíl nepoznal.
Dobře... Ale jak jsi to poznal z tech obrázků? Já jsem je měl v ruce a ani tak jsem ádný rozdíl nepoznal. :-((((
|
|
21.08.2017 09:14 -
|
3090286
|
|
Jimik
|
|
|
Můj vzor v prozkoumávání slepých uliček je průkopník Jára Ciimrman . Někdo přece musí říct "Takt pánové , tudy ne".
Můj vzor v prozkoumávání slepých uliček je průkopník Jára Ciimrman . Někdo přece musí říct "Takt pánové , tudy ne".
|
|
13.11.2017 13:42 -
|
3109100
|
|
gull
|
|
|
Tak jsem se dnes vrhl na opravu nesviticiho svetla, zpusobene vlhkosti ve svetle. Z vlhkosti se vyklubalo tak deci vody v lampe a zavada neni ve vybojce. Zkusil jsem ji dat do druhe lampy a funguje. Nejspis bude v haji krabicka na dne lampy (viz foto) zkusim ji jeste vysusit, ale asi budu muset sehnat druhou.
Asi bych si uvahu mohl potvrdit prehozenim do druhe lampy?
Tak jsem se dnes vrhl na opravu nesviticiho svetla, zpusobene vlhkosti ve svetle. Z vlhkosti se vyklubalo tak deci vody v lampe a zavada neni ve vybojce. Zkusil jsem ji dat do druhe lampy a funguje. Nejspis bude v haji krabicka na dne lampy (viz foto) zkusim ji jeste vysusit, ale asi budu muset sehnat druhou.
Asi bych si uvahu mohl potvrdit prehozenim do druhe lampy?:nevim
Přílohy: 20171113_133411.jpg ( 379042b ) - |
|
13.11.2017 14:20 -
|
3109125
|
|
jumep
|
|
|
tam neni nad cim rozmyslat
ta krabicka vyraba VN (vysoke napatie) 20000V, cize ak tam zatiekla voda tak prvych 20kV odpali urcite SMD cast tej krabicky
rovno kup druhu - objednacie cislo je 6224 F9 , resp 088794 | VALEO
tam neni nad cim rozmyslat
ta krabicka vyraba VN (vysoke napatie) 20000V, cize ak tam zatiekla voda tak prvych 20kV odpali urcite SMD cast tej krabicky
rovno kup druhu - objednacie cislo je 6224 F9 , resp 088794 | VALEO
|
|
13.11.2017 14:39 -
|
3109132
|
|
gull
|
|