| | |
27.02.2015 10:13 -
Re: Výměna výbojek - přední xenonová světla
|
2792313
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Kupil som na vrakaci dve za 60.. svieti to viac do zlta ale hlavne ze svieti. Na sk potom kupim nové. Teraz su tam OSRAM MAX nieco..
Kupil som na vrakaci dve za 60.. svieti to viac do zlta ale hlavne ze svieti. Na sk potom kupim nové. Teraz su tam OSRAM MAX nieco..
|
|
28.02.2015 10:01 -
|
2792796
|
|
matej
|
Město: Hlohovec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Tiez som riesil presne tento problem pri odchode z CH mi jedna vybojka skolabovala .Po prichode na SK som musel riesit iny zivotny problem - posilnenie franku. Tak som objednal nejake nemecke vybojky za 60 eur par, sam na parkovisku vymenil. Zatial mozem povedat ze svietia.. kde v CH sa nachadzas , zedy na kavu som sa niekedy zastavil?
Tiez som riesil presne tento problem pri odchode z CH mi jedna vybojka skolabovala .Po prichode na SK som musel riesit iny zivotny problem - posilnenie franku. Tak som objednal nejake nemecke vybojky za 60 eur par, sam na parkovisku vymenil. Zatial mozem povedat ze svietia.:nevim. kde v CH sa nachadzas , zedy na kavu som sa niekedy zastavil?
|
|
28.02.2015 14:52 -
|
2792928
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
OT: nj..netreba mat ziadne rezervy v eurach .. vacsina na tom pekne zarobila..euro este len pojde dole si myslim
ja som z TG, pri Frauenfelde, kedykolvek v nedelu inac robim kadejako den/noc
T: tie osramy svietia silnejsie a belie, musim nahodit aj druhu..lebo jedno mam teraz biele a druhe modre.. osobne sa mi viac pacili tie slabsie modre..teraz to vyzera ako silne halogeny
OT: nj..netreba mat ziadne rezervy v eurach .. vacsina na tom pekne zarobila..euro este len pojde dole si myslim
ja som z TG, pri Frauenfelde, kedykolvek v nedelu :-d inac robim kadejako den/noc
T: tie osramy svietia silnejsie a belie, musim nahodit aj druhu..lebo jedno mam teraz biele a druhe modre.. osobne sa mi viac pacili tie slabsie modre..teraz to vyzera ako silne halogeny
|
|
18.03.2015 10:46 -
|
2799130
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Nezkouel jste měnit i objímky pro parkovačky? Jetě po minulém majiteli mám problém, e jedna objímka pro parkovačku je zničená, tudí jsou světla deaktivovaný. Ale řikal jsem si, e bych to přes léto dal do kupy. Tudí, zda by bylo moný v "domácím prostředí" vyměnit jen tohle. Vcelku by se mi líbilo, kdyby mi to svítilo stejně, jako má kubass profilovku. A jeliko mají xenony "najeto" asi 3 a 5 let, tak jsem uvaoval i o tom, e bych je vyměnil také. Bohuel jsem vyměňoval jen klasický árovky, tak nevim, zda se mam do xenonů poutět sám.
Nezkouel jste měnit i objímky pro parkovačky? Jetě po minulém majiteli mám problém, e jedna objímka pro parkovačku je zničená, tudí jsou světla deaktivovaný. Ale řikal jsem si, e bych to přes léto dal do kupy. Tudí, zda by bylo moný v "domácím prostředí" vyměnit jen tohle. Vcelku by se mi líbilo, kdyby mi to svítilo stejně, jako má kubass profilovku. :-) A jeliko mají xenony "najeto" asi 3 a 5 let, tak jsem uvaoval i o tom, e bych je vyměnil také. Bohuel jsem vyměňoval jen klasický árovky, tak nevim, zda se mam do xenonů poutět sám.
|
|
18.03.2015 11:13 -
|
2799132
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Jarduk napsal(a): Nezkouel jste měnit i objímky pro parkovačky? Jetě po minulém majiteli mám problém, e jedna objímka pro parkovačku je zničená, tudí jsou světla deaktivovaný. Ale řikal jsem si, e bych to přes léto dal do kupy. Tudí, zda by bylo moný v "domácím prostředí" vyměnit jen tohle. Vcelku by se mi líbilo, kdyby mi to svítilo stejně, jako má kubass profilovku. A jeliko mají xenony "najeto" asi 3 a 5 let, tak jsem uvaoval i o tom, e bych je vyměnil také. Bohuel jsem vyměňoval jen klasický árovky, tak nevim, zda se mam do xenonů poutět sám.
Ja nechaval menit jednu vybojku a komplet to stalo asi 700 vcetne vybojky, uz sem vybojky parkrat delal, ale za tu cenu si je pomalu neumim ani koupit, tak sem si to nechal udelat , a bez starosti . Havne odpojit baterlu at te to nepokope
Ja nechaval menit jednu vybojku a komplet to stalo asi 700 vcetne vybojky, uz sem vybojky parkrat delal, ale za tu cenu si je pomalu neumim ani koupit, tak sem si to nechal udelat :), a bez starosti :). Havne odpojit baterlu at te to nepokope :)
|
|
18.03.2015 12:29 -
|
2799140
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Ani nevim, v patek se mrknu na ktabicku, je to nejaka me neznama znacka, kazdopadne jedu sni uz dva roky a porad sviti stejne, a to nemam denni sviceni, a svitim furt prez xenoni, veskery veci mi dela znamej mechanik co je kousek od Olomouce, ma dilnu doma
Ani nevim, v patek se mrknu na ktabicku, je to nejaka me neznama znacka, kazdopadne jedu sni uz dva roky a porad sviti stejne, a to nemam denni sviceni, a svitim furt prez xenoni, veskery veci mi dela znamej mechanik co je kousek od Olomouce, ma dilnu doma :)
|
|
18.03.2015 14:17 -
|
2799160
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jarduk napsal(a): Nezkouel jste měnit i objímky pro parkovačky? Jetě po minulém majiteli mám problém, e jedna objímka pro parkovačku je zničená, tudí jsou světla deaktivovaný. Ale řikal jsem si, e bych to přes léto dal do kupy. Tudí, zda by bylo moný v "domácím prostředí" vyměnit jen tohle. Vcelku by se mi líbilo, kdyby mi to svítilo stejně, jako má kubass profilovku. A jeliko mají xenony "najeto" asi 3 a 5 let, tak jsem uvaoval i o tom, e bych je vyměnil také. Bohuel jsem vyměňoval jen klasický árovky, tak nevim, zda se mam do xenonů poutět sám.
V podstatě je ta výměna xenonu stejná jako u árovky. Vlevo jsem to zvládl sám v pohodě práva strana je na prd. Byl jsem tak ikovný e jsem to perko hodil do paraboly,take jsem ho lovil magnetem a pak upaloval k Jardovi aby to tam dal. Musel nárazník dolů a světlo ven...
Výbojky,na ty tady někde výe je odkaz. Je to z aukra a tvrdí e jsou pravé.. . Ten odkaz dal člen co u je má 1,5 roku a prý v pohodě...
Vychází cca 900.- Philips nebo Osram. Jednání obchodu je solidní.Já si je tam objednal ale pak jsem to ruil nebo jsem měl jen vypadlý konektor...
A mi to opravdu umře, tak je tam objednám.
Ono je to těký, vichni tvrdí e větina na netu jsou falené, ale zase platit někde v kamenem obchodě přes 2000.- za kus se mi nechce
Já také koupil před 2 lety z netu údajně Philips za cca 750.- Jestli jsou pravé nevím,svítí u dva roky, taky stále ve dne v noci a světla mi neshořeli
U nevím kde take přítě zkusím ty z aukra.
V podstatě je ta výměna xenonu stejná jako u árovky. Vlevo jsem to zvládl sám v pohodě práva strana je na prd. Byl jsem tak ikovný e jsem to perko hodil do paraboly,take jsem ho lovil magnetem a pak upaloval k Jardovi aby to tam dal. Musel nárazník dolů a světlo ven...
Výbojky,na ty tady někde výe je odkaz. Je to z aukra a tvrdí e jsou pravé.. .:nevim Ten odkaz dal člen co u je má 1,5 roku a prý v pohodě...
Vychází cca 900.- Philips nebo Osram. Jednání obchodu je solidní.Já si je tam objednal ale pak jsem to ruil nebo jsem měl jen vypadlý konektor... :-d
A mi to opravdu umře, tak je tam objednám.
Ono je to těký, vichni tvrdí e větina na netu jsou falené, ale zase platit někde v kamenem obchodě přes 2000.- za kus se mi nechce :-((((
Já také koupil před 2 lety z netu údajně Philips za cca 750.- Jestli jsou pravé nevím,svítí u dva roky, taky stále ve dne v noci a světla mi neshořeli :-d
U nevím kde take přítě zkusím ty z aukra.
|
|
18.03.2015 16:45 -
|
2799205
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
kubass napsal(a): Ja nechaval menit jednu vybojku a komplet to stalo asi 700 vcetne vybojky, uz sem vybojky parkrat delal, ale za tu cenu si je pomalu neumim ani koupit, tak sem si to nechal udelat , a bez starosti . Havne odpojit baterlu at te to nepokope
Pokud myslí xenony, je tu na ně vlákno, výbojky D1S nekopou, není potřeba odpojovat baterii, ty hřejou, D2R kopnout můou.
Pokud myslí xenony, je tu na ně vlákno, výbojky D1S nekopou, není potřeba odpojovat baterii, ty hřejou, D2R kopnout můou. ;-)
|
|
18.03.2015 17:01 -
|
2799207
|
|
kubass
|
|
|
Jo, je to mozny, ja mel za to ze kopou vsechny , tak radsi odpojuju
Jo, je to mozny, ja mel za to ze kopou vsechny :-d, tak radsi odpojuju :D
|
|
19.03.2015 00:12 -
|
2799334
|
|
jruze
|
|
|
A jí bude měnit tak si rozsvi
A jí bude měnit tak si rozsvi:-))))
|
|
21.03.2015 09:25 -
|
2800394
|
|
kubass
|
|
|
Jarduk napsal(a): Co to je za výbojky za takovou cenu a případně, kdes to dělal? Protoe za takovouhle cenu bych to taky neřeil sám.
Ale spí bych potřeboval tu objímku na parkovačky. Jestli je fakt nějak rozumně moný to vyměnit.
Tak jsem se mrknul na krabičku, a je to od M-Techu, klasika 4300K, na netu sem je teda nikde nenael, ale co sem se díval tak se dají koupit výbojky u za 570Kč v normálním Eshopu. Mám tyhle levny u 2 roky a pořád pohoda, take pokud bych je měl měnit co 3-4 roky je to pohoda, kdy si vezmu e halogenky se mění i několikrát do roka to zase a tak draí není......
Mimochodem, jaká je značka z prvovýroby? Já tam měl předtím Osram.
Tak jsem se mrknul na krabičku, a je to od M-Techu, klasika 4300K, na netu sem je teda nikde nenael, ale co sem se díval tak se dají koupit výbojky u za 570Kč v normálním Eshopu. Mám tyhle levny u 2 roky a pořád pohoda, take pokud bych je měl měnit co 3-4 roky je to pohoda, kdy si vezmu e halogenky se mění i několikrát do roka to zase a tak draí není......
Mimochodem, jaká je značka z prvovýroby? Já tam měl předtím Osram.
|
|
07.04.2015 16:58 -
|
2806937
|
|
Kuto
|
|
|
Zdravím. Sledujem túto diskuziu, lebo tie idem meni xenony a poradili mi M-Tech. Sú to korejské, ktoré sa, e vraj original dávajú do Kie. Kolega ich predáva u 3 roky-bez problémov a reklamácií Jedna stojí okolo 30 eur.
Zdravím. Sledujem túto diskuziu, lebo tie idem meni xenony a poradili mi M-Tech. Sú to korejské, ktoré sa, e vraj original dávajú do Kie. Kolega ich predáva u 3 roky-bez problémov a reklamácií Jedna stojí okolo 30 eur.
|
|
27.06.2015 23:13 -
|
2834972
|
|
Radis
|
Město: Troubsko, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdavím vechy chtěl jsem se zeptat nevíte kde by se dal sehnat bi-xenon na C5 X7 r.v.2009.Za rozumnou cenu i pouitej.Magor mě sundal na křiovatceDěkuji za odpověď Radis
Zdavím vechy chtěl jsem se zeptat nevíte kde by se dal sehnat bi-xenon na C5 X7 r.v.2009.Za rozumnou cenu i pouitej.Magor mě sundal na křiovatce:-(Děkuji za odpověď Radis
|
|
28.06.2015 15:21 -
|
2835150
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Treba u Lukiho v Holeově .link.
Treba u Lukiho v Holeově :palec http://auto.bazos.cz/inzerat/49393766/Citron-C5-X7-2008-2011-Bixenon-svetlo.php
|
|
28.06.2015 20:34 -
|
2835216
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jo pokud potrebujes pravy tak ten mam. Pravy mam dokonce i 2011 nahoru s LED.
Jo pokud potrebujes pravy tak ten mam. Pravy mam dokonce i 2011 nahoru s LED.
|
|
28.06.2015 23:03 -
|
2835314
|
|
Radis
|
Město: Troubsko, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím díky moc ale potřebuji levej.Je tam denní svícení árovka.Ten nemá?
Zdravím díky moc ale potřebuji levej.Je tam denní svícení árovka.Ten nemá?
|
|
28.06.2015 23:18 -
|
2835318
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Bohuzel ten se prodal. Leda ze bych vytahl z naseho firemniho auta, ale to bych tam musel pak dat svicku. Ne beze srandy, pokud bych sehnal dam vedet ,ale spise pocitej ,ze ne.
Bohuzel ten se prodal. Leda ze bych vytahl z naseho firemniho auta, ale to bych tam musel pak dat svicku. Ne beze srandy, pokud bych sehnal dam vedet ,ale spise pocitej ,ze ne.
|
|
29.06.2015 08:46 -
|
2835346
|
|
Radis
|
|
|
To je koda e není.Kdy by jsi sehnal byl bys moc hodnej.Zkusím se jetě někde pozeptat.Díval jsem se na Pollské aukro a mají tam.Ale nemám nikoho kdo by uměl po polsky.Chci se zeptat neví o někom?
To je koda e není.Kdy by jsi sehnal byl bys moc hodnej.Zkusím se jetě někde pozeptat.Díval jsem se na Pollské aukro a mají tam.Ale nemám nikoho kdo by uměl po polsky.Chci se zeptat neví o někom?
|
|
| |
|
|