| | |
18.10.2015 11:13 -
Re: c5 II a RT4
|
2875483
|
|
jumep
|
|
|
povolenie nezvlada mirasoft?
povolenie nezvlada mirasoft?
|
|
18.10.2015 11:34 -
|
2875487
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
mne to leí v PC u neaký ten rok-dva Ale RT4 v C6 mám čerstvo..a zvaujem ten USB box, yatour, či origo ..alebo skúsi dorobi tento kábel
Ete skúmam monosti intalácie novej navi, napr RT6
mne to leí v PC u neaký ten rok-dva :) Ale RT4 v C6 mám čerstvo..a zvaujem ten USB box, yatour, či origo ..alebo skúsi dorobi tento kábel :nevim
Ete skúmam monosti intalácie novej navi, napr RT6
|
|
18.10.2015 11:40 -
|
2875488
|
|
jumep
|
|
|
pri C6 mas trocha problem ze potrebujes aby tam v tej navi bolo ovladanie klimatizacie a teplot, co moze byt problem ... inak by tam malo ist cokolvek viacmenej
pri C6 mas trocha problem ze potrebujes aby tam v tej navi bolo ovladanie klimatizacie a teplot, co moze byt problem ... inak by tam malo ist cokolvek viacmenej
|
|
18.10.2015 11:49 -
|
2875494
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
ja osobne som sa do toho este nevrtal.. ale az natrafim na neaku buranu x7/ peugeot tak navigacka ide na experimenty bolo by fajn dosta tam my way navigaciu s 3d .. takze potencialne su RNEG, RNEG2
teraz mam v plane vymenu RT4 za RT5 a potom vymenu HDD za SSD kvoli zivotnosti
ja osobne som sa do toho este nevrtal.. ale az natrafim na neaku buranu x7/ peugeot tak navigacka ide na experimenty :) bolo by fajn dosta tam my way navigaciu s 3d .. takze potencialne su RNEG, RNEG2
teraz mam v plane vymenu RT4 za RT5 a potom vymenu HDD za SSD kvoli zivotnosti
|
|
18.10.2015 12:35 -
|
2875511
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Delict napsal(a): Neviem ci to funguje aj pre C5, ale na C4 RT4 som nasiel tento návod ako dorobi USB
Červený drot na pin 3
Čierny drot na pin 4
Biely drot na pin 5
Zelený drot na pin 6
Tohle by mělo fungovat vlastně na vechny citroue s changerem ne?
Tohle by mělo fungovat vlastně na vechny citroue s changerem ne? :nevim
|
|
18.10.2015 23:36 -
|
2875752
|
|
Delict
|
|
|
mohol by niekto rozpitva ten USB box? čo tam je? neaký radič USB alebo fakt len prechod káblov?
mohol by niekto rozpitva ten USB box? čo tam je? neaký radič USB alebo fakt len prechod káblov? :-d
|
|
19.10.2015 00:42 -
|
2875770
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Pozor, USB box je virtuální CD měnič, kdeto USB kabel je zapojený do vlastního konektoru a jede přímo pod systémem. Přes USB box nezaktualizujete mapy, nenahrajete písničky do Jukeboxu... Já osobně doporučuji dodělat kabel - umí to víc...
Mirascript povoluje / vypíná přehrávání hudby přímo z USB. Pro aktualizaci SW a map by to mělo fungovat ihned.
Pozor, USB box je virtuální CD měnič, kdeto USB kabel je zapojený do vlastního konektoru a jede přímo pod systémem. Přes USB box nezaktualizujete mapy, nenahrajete písničky do Jukeboxu... Já osobně doporučuji dodělat kabel - umí to víc...
Mirascript povoluje / vypíná přehrávání hudby přímo z USB. Pro aktualizaci SW a map by to mělo fungovat ihned.
|
|
31.10.2015 21:47 -
|
2880346
|
|
filipxec
|
Město: Beroun, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 19 |
|
|
johnny.m napsal(a): Pozor, USB box je virtuální CD měnič, kdeto USB kabel je zapojený do vlastního konektoru a jede přímo pod systémem. Přes USB box nezaktualizujete mapy, nenahrajete písničky do Jukeboxu... Já osobně doporučuji dodělat kabel - umí to víc...
Mam C5 III r.v.2009, radio RT4 nebo 5 (abych to zjistil, asi musim vyndat radio ven?). Mam jukebox. Ten je zapojený do vstupu, který je digitální, tedy USB. A ted otazka: mate nekdo zkuenost, zda jde provozovat jukebox a USB vstup pro flashku zaroven? Videl jsem screeny, kde je moznost volby jak USB tak jukebox. Vite nekdo, jak na to? Diky za tipy.
Mam C5 III r.v.2009, radio RT4 nebo 5 (abych to zjistil, asi musim vyndat radio ven?). Mam jukebox. Ten je zapojený do vstupu, který je digitální, tedy USB. A ted otazka: mate nekdo zkuenost, zda jde provozovat jukebox a USB vstup pro flashku zaroven? Videl jsem screeny, kde je moznost volby jak USB tak jukebox. Vite nekdo, jak na to? Diky za tipy.
|
|
31.10.2015 22:15 -
|
2880360
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jak zároveň? Buď poslouchám rádio nebo CD nebo mp3 z jukeboxu a nebo mp3 z Flashky. Taky jetě pouívám vstup z kastliku před spolujezdcem,tam zapojim telefon nebo ipod .
Ale abych hrál najednou dvě věci mě nikdy nenapadlo...
Prostě to USB je dalí věc v nabídce kdy prepiná tlačítkem source...
Jak zároveň? Buď poslouchám rádio nebo CD nebo mp3 z jukeboxu a nebo mp3 z Flashky. Taky jetě pouívám vstup z kastliku před spolujezdcem,tam zapojim telefon nebo ipod .
Ale abych hrál najednou dvě věci mě nikdy nenapadlo... :-d
Prostě to USB je dalí věc v nabídce kdy prepiná tlačítkem source...
|
|
31.10.2015 22:48 -
|
2880361
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
V podání RT4/5 je Jukebox umístěn na pevném disku v jednotce. Externí vstupy můe připojit tyto: USB, AUX, CD-měnič (virtuální/klasický). USB a CD měnič mají své konektory.
filipxec: v tvém případě se nejspí jedná o virtuální cd měnič (USB box)
V podání RT4/5 je Jukebox umístěn na pevném disku v jednotce. Externí vstupy můe připojit tyto: USB, AUX, CD-měnič (virtuální/klasický). USB a CD měnič mají své konektory.
filipxec: v tvém případě se nejspí jedná o virtuální cd měnič (USB box)
|
|
01.11.2015 10:04 -
|
2880407
|
|
filipxec
|
Město: Beroun, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 19 |
|
|
HELLMUT: Asi jsem se patně vyjádřil. Mít monost přehrávat jak JUKEBOX tak USB. Zároven je mít v nabidce MENU pristroje. A zároveň to samozřejmě u mnoha rádií jde. Je to funkce DUALZONE: typicky tatínek poslouchá vpředu CD či rádio a děti vzadu koukají na pohádky. Kadý pár repro hraje jiný zdroj. V praxi se zadní zdroj přeměrovává do sluchátek.
johny.m: U týden skenuji fora po celé Evrope. Díky johny.m za info. Začíná mi to zaklapávat Ja jsem radio měl venku, kdy jsem opravoval ventilátorek chlazení rádia. Nevzpomenu si ale kolik konektoru jsem pripojoval (bylo jich hodně). Proto jsem měl za to, e JUKEBOX je nějaké externí zařízení.
Takze ted asi udelam to, ze
1) zjistim SW verzi, pripadne nahraju 8.20 (existuje i 8.31, k nemu nemám mirascript)
2) mirascripem v03.61 povolim USB (melo by se objvit v MENU)
3) vrazim tam tenhle kabel a vytahnu ven USB (.link.
Pokud má přístroj Bluetooth, měl bych ho tím získat také, je to tak?
Pak se pustim do map. Musim jeste nastudovat, jak konkretni kroky provest.
Jestli se v necem pletu, tak mě opravte, budu vděčný za asistenci. A to udělám, zkusím to sem popsat. Nenasel jsem to nikde shrnuté. vyzobávám informace z netu z obrovského mnoství blábolů. Je těké to třídit a nerad bych si umrtvil radio.
HELLMUT: Asi jsem se patně vyjádřil. Mít monost přehrávat jak JUKEBOX tak USB. Zároven je mít v nabidce MENU pristroje. A zároveň to samozřejmě u mnoha rádií jde. Je to funkce DUALZONE: typicky tatínek poslouchá vpředu CD či rádio a děti vzadu koukají na pohádky. Kadý pár repro hraje jiný zdroj. V praxi se zadní zdroj přeměrovává do sluchátek.
johny.m: U týden skenuji fora po celé Evrope. Díky johny.m za info. Začíná mi to zaklapávat :-) Ja jsem radio měl venku, kdy jsem opravoval ventilátorek chlazení rádia. Nevzpomenu si ale kolik konektoru jsem pripojoval (bylo jich hodně). Proto jsem měl za to, e JUKEBOX je nějaké externí zařízení.
Takze ted asi udelam to, ze
1) zjistim SW verzi, pripadne nahraju 8.20 (existuje i 8.31, k nemu nemám mirascript)
2) mirascripem v03.61 povolim USB (melo by se objvit v MENU)
3) vrazim tam tenhle kabel a vytahnu ven USB (http://www.stualarm.cz/produkt/551pg1-usb-konektor-peugeot/citroen/)
Pokud má přístroj Bluetooth, měl bych ho tím získat také, je to tak?
Pak se pustim do map. Musim jeste nastudovat, jak konkretni kroky provest.
Jestli se v necem pletu, tak mě opravte, budu vděčný za asistenci. A to udělám, zkusím to sem popsat. Nenasel jsem to nikde shrnuté. vyzobávám informace z netu z obrovského mnoství blábolů. Je těké to třídit a nerad bych si umrtvil radio.
|
|
01.11.2015 10:45 -
|
2880408
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Dualzone - to by si chtěl po Francouzovi moc
Normálně ve je tam v nabídce jak jsem psal. HD i Flash.
Já mám na HD hudbu pro enu a dceru a na falece svojí kterou si často obnovuji...
Jen to občas zlobí, e to tu Flash po startu nenačte.Tak jí vytáhnu a znovu zastrčím a hned to jede...
Taky záleí na velikosti, já si koupil 32G a to je moc. Dlouho se to načítá a stejně se tam ve co jsem tam dal neukázalo.Je tedy lepí mít více malých ne jednu velkou.
Ale to u je otázka přístupu, nebo já mám 150 Giga muziky a kadý týden tak 2-5 nových alb...
Dualzone - to by si chtěl po Francouzovi moc :-))))
Normálně ve je tam v nabídce jak jsem psal. HD i Flash.
Já mám na HD hudbu pro enu a dceru a na falece svojí kterou si často obnovuji...
Jen to občas zlobí, e to tu Flash po startu nenačte.Tak jí vytáhnu a znovu zastrčím a hned to jede...
Taky záleí na velikosti, já si koupil 32G a to je moc. Dlouho se to načítá a stejně se tam ve co jsem tam dal neukázalo.Je tedy lepí mít více malých ne jednu velkou.
Ale to u je otázka přístupu, nebo já mám 150 Giga muziky a kadý týden tak 2-5 nových alb...:-))
|
|
01.11.2015 11:04 -
|
2880410
|
|
johnny.m
|
|
|
Ten konektor ze stučka ti tam pasovat nebude. Buď se domluv s jardou a ti jeden prodá, nebo si tady počti: .link.
Poslední mirascript ti funguje i na 8.31. USB neuvidí jako samostatnou poloku v hlavním menu. Objeví se ti jako dalí vstup a v submenu najde i nastavení. Četina se mezi 8.20 a 8.31 mírně lií, ale mě funguje četina pro 8.20 na 8.31 bez problému. Připravuju si svůj překlad, ale jetě nemám hotovo.
Dualzone to neumí, stejně jako to nezvládne couvací kameru kvůli software. HW by to asi zvládnul...
Bluetooth by se ti mělo objevit samo, ano.
Ten konektor ze stučka ti tam pasovat nebude. Buď se domluv s jardou a ti jeden prodá, nebo si tady počti: http://rt4.wikidot.com/.
Poslední mirascript ti funguje i na 8.31. USB neuvidí jako samostatnou poloku v hlavním menu. Objeví se ti jako dalí vstup a v submenu najde i nastavení. Četina se mezi 8.20 a 8.31 mírně lií, ale mě funguje četina pro 8.20 na 8.31 bez problému. Připravuju si svůj překlad, ale jetě nemám hotovo.
Dualzone to neumí, stejně jako to nezvládne couvací kameru kvůli software. HW by to asi zvládnul...
Bluetooth by se ti mělo objevit samo, ano.
|
|
15.05.2017 14:18 -
|
3066171
|
|
bidlo
|
Město: Praha, Auto: Volvo S80 II AS 2.4 225hp Executive 2009 | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Ahoj, jde vyměnit RT3 (viz připojené foto) za RT4 nebo RT5 s Bluetooth HF u vozu s navigací tak aby ve lapalo jak má? Nebo klidně i za něco jiného, čím neomezím funkce a ovládání včetně zobrazení na dipleji navigace. Uvauji o nákupu C5 II 2007 Exclusive a jestli jsem to dobře pochopil, tak tam je HF pouze s integrovaným SIM telefonem. Ale já bych rád klasiku. V C8 mám RNEG s BT a lape to dobře.
Ahoj, jde vyměnit RT3 (viz připojené foto) za RT4 nebo RT5 s Bluetooth HF u vozu s navigací tak aby ve lapalo jak má? Nebo klidně i za něco jiného, čím neomezím funkce a ovládání včetně zobrazení na dipleji navigace. Uvauji o nákupu C5 II 2007 Exclusive a jestli jsem to dobře pochopil, tak tam je HF pouze s integrovaným SIM telefonem. Ale já bych rád klasiku. V C8 mám RNEG s BT a lape to dobře.
Přílohy: c5oBOHL.jpeg ( 101309b ) - |
|
15.05.2017 15:03 -
|
3066183
|
|
Delict
|
|
|
To na foto je RT4..ročníky 2007 ju mali. Neco jineho ako..
RT5 ma bluetooth. RNEG by mal bea, ale ja som to ete netestoval, tuím mu chýba zobrazenie teplôt klimatizácie.
To na foto je RT4..ročníky 2007 ju mali. Neco jineho ako..
RT5 ma bluetooth. RNEG by mal bea, ale ja som to ete netestoval, tuím mu chýba zobrazenie teplôt klimatizácie.
|
|
15.05.2017 15:05 -
|
3066184
|
|
jumep
|
|
|
2007 (ak je to isto 2007) ma RT4, kde je to len o prehodeni radia - ak si schopny zohnat si RT5
pripadne sa tam da dat RNEG, ale neviem ako je to tam s nastavenim klimatizacie v nom (neskusal som ho)
2007 (ak je to isto 2007) ma RT4, kde je to len o prehodeni radia - ak si schopny zohnat si RT5
pripadne sa tam da dat RNEG, ale neviem ako je to tam s nastavenim klimatizacie v nom (neskusal som ho)
|
|
15.05.2017 17:07 -
|
3066196
|
|
bidlo
|
Město: Praha, Auto: Volvo S80 II AS 2.4 225hp Executive 2009 | Počet příspěvků: 23 |
|
|
aha, já myslel e je to RT3. Jdou poznat RT3 od RT4 podle panelu nějak? nebo musím kouknout do menu? Myslel jsem, e RT4 se dají sehnat i s BT a e bych to vyměnil.
aha, já myslel e je to RT3. Jdou poznat RT3 od RT4 podle panelu nějak? nebo musím kouknout do menu? Myslel jsem, e RT4 se dají sehnat i s BT a e bych to vyměnil.
|
|
| |
|
|