| | |
14.03.2014 09:24 -
Re: LED árovky, náhrada za klasické apod.
|
2676847
|
|
DrMarvin
|
|
|
Přesně tak....
Kdy, tak moná parkovačky, blinkry a podobne prkotiny, kde je to víceméně jedno....
tak si to můe sletovat doma sám,ale do předních světel je to pěkná kravina....
Kdyby to fungovalo, tak u je to homologované:=)
Přesně tak....
Kdy, tak moná parkovačky, blinkry a podobne prkotiny, kde je to víceméně jedno....
tak si to můe sletovat doma sám,ale do předních světel je to pěkná kravina....
Kdyby to fungovalo, tak u je to homologované:=)
|
|
14.03.2014 09:45 -
|
2676857
|
|
jumep
|
|
|
vidim ze HID hit konci a zacina LED hit .....
jedine miesto kde som ich strcil je osvetlenie spz vzadu
vidim ze HID hit konci a zacina LED hit ..... :)
|
|
14.03.2014 10:08 -
|
2676859
|
|
DrMarvin
|
|
|
jumep napsal(a): vidim ze HID hit konci a zacina LED hit .....
jj asi tak..spz a parkovacky...jinde to neni ono:=)
jj asi tak..spz a parkovacky...jinde to neni ono:=)
|
|
23.06.2014 08:44 -
|
2708483
|
|
ondluky
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím, nemáte někdo zkuenosti s LED árovkama v zadních skupinovkách? (C5 I 5d)
Zdravím, nemáte někdo zkuenosti s LED árovkama v zadních skupinovkách? (C5 I 5d)
|
|
11.10.2015 10:16 -
|
2872551
|
|
Limak
|
Město: Viglas, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
viete poradit aku LED dat na osvetlenie spz???aby mi nevipisovalo chybu??? lebo na pravej strane mam cuvaciu kameru a pri nej je LED osvetlenie...a na druhom mam klasicke...a chodim ako cigan :-/
viete poradit aku LED dat na osvetlenie spz???aby mi nevipisovalo chybu??? lebo na pravej strane mam cuvaciu kameru a pri nej je LED osvetlenie...a na druhom mam klasicke...a chodim ako cigan :-/
|
|
11.10.2015 10:39 -
|
2872553
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Kupoval jsem na Hifi24.cz. vymenis je za ty original co tam jsou. Svítí perfektně a ádný problém. Neumím sem dát link,píu z mobilu,tak si to bude muset najít. . Já jsem spokojenej.
Kupoval jsem na Hifi24.cz. vymenis je za ty original co tam jsou. Svítí perfektně a ádný problém. Neumím sem dát link,píu z mobilu,tak si to bude muset najít. ;-). Já jsem spokojenej.
|
|
11.10.2015 10:52 -
|
2872554
|
|
Limak
|
Město: Viglas, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
ok dik len neviem ktoru .link.
ok dik len neviem ktoru:-) http://www.hifi24.cz/tuning
|
|
11.10.2015 10:56 -
|
2872555
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Musí si najít celý to světlo,ne jenom árovku. Vycvyknes ten originál a dá tam tenhle. Zkusím to prohledat.
Musí si najít celý to světlo,ne jenom árovku. Vycvyknes ten originál a dá tam tenhle. Zkusím to prohledat.
|
|
11.10.2015 11:00 -
|
2872558
|
|
Limak
|
|
|
jaaaj ja ze staci zairovku....
jaaaj ja ze staci zairovku....
|
|
11.10.2015 11:18 -
|
2872562
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Určitě jde koupit LEDka s odporem, aby nehlásila, jen vědět typ árovky..
Určitě jde koupit LEDka s odporem, aby nehlásila, jen vědět typ árovky.. ;)
|
|
11.10.2015 11:43 -
|
2872564
|
|
Limak
|
|
|
jop... ja len ci uz niekto nema skusenost nahodou....
jop... ja len ci uz niekto nema skusenost nahodou....
|
|
11.10.2015 13:07 -
|
2872634
|
|
jumep
|
|
|
vsetky tie co su spravne su oznacene ako CAN compatible
vsetky tie co su spravne su oznacene ako CAN compatible
|
|
03.11.2015 06:46 -
|
2881923
|
|
ajm
|
Město: Třeboň, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdar, jen se zeptám, zda někdo neřeil problém ivotnosti H7 výměnou za árovky LED? Pokud ano, jaká je zkuenost s jejich svítivostí a kvalitou? Potřebuji tento problém řečit u C5 a C8, stále měním...
Zdar, jen se zeptám, zda někdo neřeil problém ivotnosti H7 výměnou za árovky LED? Pokud ano, jaká je zkuenost s jejich svítivostí a kvalitou? Potřebuji tento problém řečit u C5 a C8, stále měním...
|
|
03.11.2015 07:12 -
|
2881934
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
LED místo halogenu je nesmysl. Ty ledky mají úplně jinou charakteristiku vyzařování světla. U to tady někdo psal, hledej.
LED místo halogenu je nesmysl. Ty ledky mají úplně jinou charakteristiku vyzařování světla. U to tady někdo psal, hledej.
|
|
03.11.2015 08:02 -
|
2881939
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Jinak k árovkám H7 mohu vřele a směle sdělit zkuenost, e v současné době se výrobci předhánějí kdo vyrobí větí mejd a vydělá na výměnách. Jakoby se domluvili. Jezdím denně autobusem a měním minimálně 2-3x obě H7 do měsíce. Občas se jedna povede a vydrí měsíc, ale to je skoro zázrak. Větinou druhý, třetí týden praskne. Vcelku nám drí Osram, ale Bosch, a ostatní, ty jsou jak papírové v komíně, ihned hoří.
Jinak k árovkám H7 mohu vřele a směle sdělit zkuenost, e v současné době se výrobci předhánějí kdo vyrobí větí mejd a vydělá na výměnách. Jakoby se domluvili. Jezdím denně autobusem a měním minimálně 2-3x obě H7 do měsíce. Občas se jedna povede a vydrí měsíc, ale to je skoro zázrak. Větinou druhý, třetí týden praskne. Vcelku nám drí Osram, ale Bosch, a ostatní, ty jsou jak papírové v komíně, ihned hoří.
|
|
03.11.2015 11:46 -
|
2881983
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Pro porovnání jsem to vzal přesně tak. Jedna ruka LED druhá ruka klasická. Po zapnutí jsem po pár vtěřinách klasickou upustil, pálila jak ďas, LEd bych mohl dret doposud, pokud by mne to bavilo.
Abych pokusu udělal za dost, rozsvítil jsem lustřík v obýváku, jestli jsem se nespletl. Jsou na něm 4 árovky, dvě klasické 40W a dvě LED 7W. Napětí 220V, take jsem očekával teploty vysoké. Nechal jsem to rozsvícené asi pùl hodiny, dotek klasiky zasyčel, to jistě kadý zná kdy se spálí a LED nezaznamenala jakoukoliv změnu teploty, je studená, naprosto bez problému ji drím v ruce, tedy přiloenou ruku.
Nevím kdo z vás si to zkouel a co kdo povauje za teplotu, ale zkuste si to, doporučuji. Moná vyí výkon hřeje, ale 7W by mělo stačit pro porovnání (odpovídá cca 80W klasické árovky). LED árovka 7W 220V je naprosto studená po pùl hodině svícení. árovka do auta 7W na 12Voltù, tato, je přisvícení vlaná, moná ji ohřívám více já ne ona mne.
.link.
Zase mám novou zkuenost. Děkuji
Jetě jsem se mrknul zpět do fyziky, ona 40W árovka má proudový odběr 0,2A, ale LED árovka se pohybuje řádově v miliampérech, tak netuím, co by tam mělo hřát? U klasiky vyí W potřebuje více proudu a tím se hřeje. Ale co hřeje v miliampérech při malé W zátěi nevím. Třeba některé hřejí, ale já jsem to vyzkouel a přesvědčil jsem sám sebe.
Pro porovnání jsem to vzal přesně tak. Jedna ruka LED druhá ruka klasická. Po zapnutí jsem po pár vtěřinách klasickou upustil, pálila jak ďas, LEd bych mohl dret doposud, pokud by mne to bavilo.
Abych pokusu udělal za dost, rozsvítil jsem lustřík v obýváku, jestli jsem se nespletl. Jsou na něm 4 árovky, dvě klasické 40W a dvě LED 7W. Napětí 220V, take jsem očekával teploty vysoké. Nechal jsem to rozsvícené asi pùl hodiny, dotek klasiky zasyčel, to jistě kadý zná kdy se spálí a LED nezaznamenala jakoukoliv změnu teploty, je studená, naprosto bez problému ji drím v ruce, tedy přiloenou ruku.
Nevím kdo z vás si to zkouel a co kdo povauje za teplotu, ale zkuste si to, doporučuji. Moná vyí výkon hřeje, ale 7W by mělo stačit pro porovnání (odpovídá cca 80W klasické árovky). LED árovka 7W 220V je naprosto studená po pùl hodině svícení. árovka do auta 7W na 12Voltù, tato, je přisvícení vlaná, moná ji ohřívám více já ne ona mne.
http://autozarovky.heureka.cz/led-zarovka-12v-h7_18led-3smd/specifikace/#section
Zase mám novou zkuenost. Děkuji
Jetě jsem se mrknul zpět do fyziky, ona 40W árovka má proudový odběr 0,2A, ale LED árovka se pohybuje řádově v miliampérech, tak netuím, co by tam mělo hřát? U klasiky vyí W potřebuje více proudu a tím se hřeje. Ale co hřeje v miliampérech při malé W zátěi nevím. Třeba některé hřejí, ale já jsem to vyzkouel a přesvědčil jsem sám sebe.
|
|
| |
|
|