| | |
09.03.2013 00:10 -
Re: LED árovky, náhrada za klasické apod.
|
2555070
|
|
DrMarvin
|
|
|
a to pomůe jo?tim akorát nastavim přívod pro árovku.....okis...objednám to a uvidíme...neni to nějak závratná částka:=)
a todle pomůe taky? .link.
Někde jsem četl e to má podobnou funkci:=)
díkes
a to pomůe jo?tim akorát nastavim přívod pro árovku.....okis...objednám to a uvidíme...neni to nějak závratná částka:=)
a todle pomůe taky? http://shop.berner.eu/berner/cz/productgroup/679129/Klicovy+zakaznik/Elektrika+motorovych+vozidel/Ruzne/Ochrana+elektroniky+pred+napetovymi+spickami+12+V+24+V&autoForward=true?conversationContext=1
Někde jsem četl e to má podobnou funkci:=)
díkes
|
|
09.03.2013 09:28 -
|
2555101
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Praskani H7 jsem vyresil namontovanim Osram Light@Day. A od te doby (uz je to par let) mam od svetel pokoj.
Praskani H7 jsem vyresil namontovanim Osram Light@Day. A od te doby (uz je to par let) mam od svetel pokoj.
|
|
09.03.2013 14:41 -
|
2555146
|
|
makino
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Naměřil jsem blud? Někdy přítí týden to přeměřím a dám vědět. Moná pořídím i foto/video. Zatím to tedy řeit nebudu.
Díky.
M.
Naměřil jsem blud? Někdy přítí týden to přeměřím a dám vědět. Moná pořídím i foto/video. Zatím to tedy řeit nebudu.
Díky.
M.
|
|
09.03.2013 20:33 -
|
2555286
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tony_Z napsal(a): jumep napsal(a): skodovka to predava original - v autokelly najdes pomocou cisla: 6Y0 941 855
To vypada zajímavě. Zkuel jsi to? Jak moc to ubere svítivosti té árovky? Nebo to je tak malý odpor, e pouze eliminuje poudovou pičku při zapnutí árovky a po zapnutí u je odpor toho bazmektu oproti árovce zanedbatelný?
Nael někdo takovýto kablík i pro H4 nebo H1 ?
Já jsem řeil praskající H4 na hondě Jazz(na střídačku jsem měnil kadý měsíc jednu a byl tam přístup,jako k penězům),tak jsem ke kadý dal 1ohm odporový kablík a byl klid...
Já jsem řeil praskající H4 na hondě Jazz(na střídačku jsem měnil kadý měsíc jednu a byl tam přístup,jako k penězům),tak jsem ke kadý dal 1ohm odporový kablík a byl klid...
|
|
09.03.2013 21:49 -
|
2555289
|
|
jumep
|
|
|
niekde to preberali po inych forach
ma to ubytok 0.3V a zatial viem ze to pomohlo kazdemu co to tam dal (dokonca sused kupil ne mercedes nove svetla k nim to dostal priamo, dali sme to von ze co to za blbost a potom nas napadlo co to bolo ked prdla ziarovka, tak sme to tam vratili a odvtedy pokoj)
niekde to preberali po inych forach
ma to ubytok 0.3V a zatial viem ze to pomohlo kazdemu co to tam dal (dokonca sused kupil ne mercedes nove svetla k nim to dostal priamo, dali sme to von ze co to za blbost a potom nas napadlo co to bolo ked prdla ziarovka, tak sme to tam vratili a odvtedy pokoj)
|
|
10.03.2013 20:49 -
|
2555479
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Prej to svítí na prd, maj homologaci? Pokud vim, tak ádný homologaci nemají, protoe nedosahují poadovaného světelného výkonu, ale třeba se to u změnilo..
Prej to svítí na prd, maj homologaci? Pokud vim, tak ádný homologaci nemají, protoe nedosahují poadovaného světelného výkonu, ale třeba se to u změnilo.. ;)
|
|
10.03.2013 21:09 -
|
2555484
|
|
jumep
|
|
|
tiez to tu uz niekto pisal ze to skusal a zahodil daleko
tiez to tu uz niekto pisal ze to skusal a zahodil daleko
|
|
10.03.2013 21:23 -
|
2555488
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
skusit to můe, ale jestli to nemé směr světla na parabolu jako H7, tak jsem přesvědčen, e je to na prd a na STK jsem zvědav jak projde lom světla??
skusit to můe, ale jestli to nemé směr světla na parabolu jako H7, tak jsem přesvědčen, e je to na prd a na STK jsem zvědav jak projde lom světla?? ;-)
|
|
19.03.2013 10:47 -
|
2558918
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Prosím, můe je nějak změřit co v tom je. Jestli je to jen malý odpor či něco více? Díky.
Prosím, můe je nějak změřit co v tom je. Jestli je to jen malý odpor či něco více? Díky.
|
|
19.03.2013 11:20 -
|
2558935
|
|
Nesebr
|
|
|
Maxifik napsal(a): Prosím, můe je nějak změřit co v tom je. Jestli je to jen malý odpor či něco více? Díky.
Jinak to změřit neumím. viz obr.
Jetě by lo pouít termistor ze staré televize s elektronkama, etřil vlákna elektronek, pomalý náběh.
Ale startovaly by světla asi minutu.
Po zapnutí to má větí odpor, zahříváním klesa k nule, a jde s tím přitápět auto.
Jinak to změřit neumím. viz obr.
Jetě by lo pouít termistor ze staré televize s elektronkama, etřil vlákna elektronek, pomalý náběh. :-))))
Ale startovaly by světla asi minutu.
Po zapnutí to má větí odpor, zahříváním klesa k nule, a jde s tím přitápět auto. :-)
Přílohy: odpor nakratko.jpg ( 1488872b ) - 00,5 ohm odpor s setricem zarovek.jpg ( 1511894b ) - 00,7 ohm |
|
19.03.2013 19:11 -
|
2559115
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
a včil babo raď, jinak nevím jak, ale ty kable fungujou, tedy alespoň na Fabii první generace určitě, ve sluebakach jsem je nechal dodat, tedy přesněji kdy jsem si v autorizaku postesknul e to auto snad arovky ere a u mě nebavi co 2-3 měsice měnit arovky tak mi je tam dali a interval se protahnul asi na jeden rok
a včil babo raď, jinak nevím jak, ale ty kable fungujou, tedy alespoň na Fabii první generace určitě, ve sluebakach jsem je nechal dodat, tedy přesněji kdy jsem si v autorizaku postesknul e to auto snad arovky ere a u mě nebavi co 2-3 měsice měnit arovky tak mi je tam dali a interval se protahnul asi na jeden rok
|
|
19.03.2013 21:26 -
|
2559187
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
OK, díky vem za pomoc, nějakých 0,2ohm x cca 4A to je 0,8V úbytek.
OK, díky vem za pomoc, nějakých 0,2ohm x cca 4A to je 0,8V úbytek.
|
|
13.03.2014 20:36 -
|
2676755
|
|
NMC
|
|
|
Od posledního příspěvku v tomto vlákně uběhl rok, objevily se nové věci. Nezkouel někdo H7 v LED provedení?
.link.
Od posledního příspěvku v tomto vlákně uběhl rok, objevily se nové věci. Nezkouel někdo H7 v LED provedení?
http://www.svetzarovek.eu/k-548/led-zarovky/pro-automobily-a-kamiony/h7-px26d/
|
|
14.03.2014 06:42 -
|
2676834
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Docela asnu, e výrobci mají tu drzost něco takového vůbec nabízet. Poloha vlákna u klasické árovky musí být na milimetr pčesně a podle toho je zkonstruovaný tvar celého světlometu včetně předního skla. Pokud zdroje světla (LED) umístím ploně na libovolné tvary podle fantazie výrobce árovky, tak je to celé v trapu.
Tudí je to dobré do kempové lampy, pátracího světlometu, montání lampy...tam je to kadému umák, ale ne do vestavěných světlometů v autě!!!
Docela asnu, e výrobci mají tu drzost něco takového vůbec nabízet. Poloha vlákna u klasické árovky musí být na milimetr pčesně a podle toho je zkonstruovaný tvar celého světlometu včetně předního skla. Pokud zdroje světla (LED) umístím ploně na libovolné tvary podle fantazie výrobce árovky, tak je to celé v trapu.
Tudí je to dobré do kempové lampy, pátracího světlometu, montání lampy...tam je to kadému umák, ale ne do vestavěných světlometů v autě!!!
|
|
| |
|
|