| | |
18.01.2013 17:16 -
Re: automatické rozsvěcení světlometů
|
2539888
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No tak som sa s tým dnes v tej zime ... . Tie vodivé časti som pocínoval a výsledok? Správa sa to rovnako. Podla mna to páčkou nebude, pretoe ked natartujem, rozsvietia sa svetlá, zapnem parkovačky svetlá zhasnú, vypnem parkovačky a svetlá sa po pár sekundách zapnú. A za tých pár sekúnd kým sa zapnú stretávačky svetelná trúba veselo ide.. Bude to asi tak, čo sa mi dačo marí, e na mojej unke to funguje takto.
No tak som sa s tým dnes v tej zime ... . Tie vodivé časti som pocínoval a výsledok? Správa sa to rovnako. Podla mna to páčkou nebude, pretoe ked natartujem, rozsvietia sa svetlá, zapnem parkovačky svetlá zhasnú, vypnem parkovačky a svetlá sa po pár sekundách zapnú. A za tých pár sekúnd kým sa zapnú stretávačky svetelná trúba veselo ide.. Bude to asi tak, čo sa mi dačo marí, e na mojej unke to funguje takto.
|
|
18.01.2013 18:13 -
|
2539903
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu uz vselico .... ale nikdy som nemal problem s tym to rozbehat a vzdy bol problem len v packe ... priadne fakt mozno by ti pomohlo upgradnut BSI
mal som tu uz vselico .... ale nikdy som nemal problem s tym to rozbehat a vzdy bol problem len v packe ... priadne fakt mozno by ti pomohlo upgradnut BSI
|
|
18.01.2013 18:50 -
|
2539920
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Na aktualizáciu softu vetkých riadiačiek sa chystám u dlhiu dobu. Len či to bude dobrý nápad to neviem, predsa len nemám iadne problémy s elektrikou a na toto. Klopem na drevo
Na aktualizáciu softu vetkých riadiačiek sa chystám u dlhiu dobu. Len či to bude dobrý nápad to neviem, predsa len nemám iadne problémy s elektrikou a na toto. Klopem na drevo :D
|
|
24.09.2013 00:10 -
|
2621371
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Zdarec priatelia. Prosím vás, dá sa nejako v diagnostike nastavi aby mi stále svietila prístrojovka? Bez ohžadu na svetelný senzor a polohu spínača svetiel.
Zdarec priatelia. Prosím vás, dá sa nejako v diagnostike nastavi aby mi stále svietila prístrojovka? Bez ohžadu na svetelný senzor a polohu spínača svetiel.
|
|
24.09.2013 10:03 -
|
2621405
|
|
jumep
|
|
|
nie, do 2003 svietila stale, po uz ide od svetelneho senzoru
nie, do 2003 svietila stale, po uz ide od svetelneho senzoru
|
|
26.09.2013 13:21 -
|
2621982
|
|
zelvicek
|
|
|
Take na C5 2002 nedokáu rozsvítít světla (denním svícením v diag.) ani by mi svítila přístrojovka?
Take na C5 2002 nedokáu rozsvítít světla (denním svícením v diag.) ani by mi svítila přístrojovka?
|
|
26.09.2013 20:41 -
|
2622060
|
|
jumep
|
|
|
2002 ma staru BSI a ta myslim svietila stale ...
kazdopadne nejsom si vedomi toho zeby to slo nastavit aby to svietilo stale
2002 ma staru BSI a ta myslim svietila stale ...
kazdopadne nejsom si vedomi toho zeby to slo nastavit aby to svietilo stale
|
|
01.10.2013 17:29 -
|
2623557
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Můu si na C5 II nějak sám nastavit aby se mi světla po nastartování ve tmě nerozsvěcely ?
Chtěl bych se je rozsvěcet sám, tve mě kdy to v 5 ráno u baráku natočím a hned svítím jak stromeček.
Můu si na C5 II nějak sám nastavit aby se mi světla po nastartování ve tmě nerozsvěcely ?
Chtěl bych se je rozsvěcet sám, tve mě kdy to v 5 ráno u baráku natočím a hned svítím jak stromeček.
|
|
24.10.2013 21:15 -
|
2629941
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Poraďte mi prosím čím prilepim ten ramik ktorý drí senzor na prednom skle. Kúpil som na vrakaci sklo a tam ten ramik nie je.
Poraďte mi prosím čím prilepim ten ramik ktorý drí senzor na prednom skle. Kúpil som na vrakaci sklo a tam ten ramik nie je.:nevim
|
|
25.10.2013 09:51 -
|
2630023
|
|
Darja
|
|
|
Jenom dotaz k rozsvěcení světel. Kdy mám denní svícení a dám blinkry, tam se mi někdy samy rozsvítí xenóny. e by u zlobila páčka? nebo někde nějakej drátek?
Jenom dotaz k rozsvěcení světel. Kdy mám denní svícení a dám blinkry, tam se mi někdy samy rozsvítí xenóny. e by u zlobila páčka? nebo někde nějakej drátek?
|
|
25.10.2013 13:24 -
|
2630033
|
|
jumep
|
|
|
kontakt v packe, da sa to relativne opravit letovackou na cinom
kontakt v packe, da sa to relativne opravit letovackou na cinom
|
|
10.11.2013 15:49 -
|
2636211
|
|
Mefisto
|
Město: Rajec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Som skusal na mojej rozchodit cez packu aby sa mi budiky a LCD regulovali podla sevetlneho senzoru ale asi je nieco zle bo ked podrzim cudel a kluc mam v prvej polohe tak ziadne pipnutie a ked zapnem parkovacky a potom stisnem cudel na packe tak mi cele podsvietenie zhasne pri BSI pocujem cvaknutie a aj lcd (mam to nastavene na DAY a NIGHT) sa mi prepne z nocneho na denny rezim a ked ho pustim vrati sa mi to na spet
Som skusal na mojej rozchodit cez packu aby sa mi budiky a LCD regulovali podla sevetlneho senzoru ale asi je nieco zle bo ked podrzim cudel a kluc mam v prvej polohe tak ziadne pipnutie a ked zapnem parkovacky a potom stisnem cudel na packe tak mi cele podsvietenie zhasne pri BSI pocujem cvaknutie a aj lcd (mam to nastavene na DAY a NIGHT) sa mi prepne z nocneho na denny rezim a ked ho pustim vrati sa mi to na spet :nevim
|
|
10.11.2013 19:00 -
|
2636244
|
|
jumep
|
|
|
do 1.1.2003 (cize vsetko na starej bsi) pri aktivovanom dennom svieteni svieti stale aj podsvietenie, az od 2003 nesvieti podsvietenie ked su denne svetla a da sa to aktivovat na svetelny senzor
aktivuje sa to ked je kluc v polohe 1, nie 2 a podrzat - kym to pipne
do 1.1.2003 (cize vsetko na starej bsi) pri aktivovanom dennom svieteni svieti stale aj podsvietenie, az od 2003 nesvieti podsvietenie ked su denne svetla a da sa to aktivovat na svetelny senzor
aktivuje sa to ked je kluc v polohe 1, nie 2 a podrzat - kym to pipne
|
|
| |
|
|