| | |
27.09.2011 19:39 -
Re: automatické rozsvěcení světlometů
|
2415961
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja třeba parkuji v garái, ráno nastartuji, rozsvítí se světla (automaticky), přepínač v poloze 0, odpo přijedu do garáe vypnu klíček, vytáhnu ho a světla pořád svítí, přepnu do první polohy a zpět a je zhasnuto, myslím, e je tam souvislost se světelným senzorem, protoe kdy chcípnu motor venku tak světla v poho shasnou, neřeím to
ja třeba parkuji v garái, ráno nastartuji, rozsvítí se světla (automaticky), přepínač v poloze 0, odpo přijedu do garáe vypnu klíček, vytáhnu ho a světla pořád svítí, přepnu do první polohy a zpět a je zhasnuto, myslím, e je tam souvislost se světelným senzorem, protoe kdy chcípnu motor venku tak světla v poho shasnou, neřeím to ;-)
|
|
27.09.2011 19:40 -
|
2415962
|
|
jumep
|
|
|
najk napsal(a): ja třeba parkuji v garái, ráno nastartuji, rozsvítí se světla (utomaticky), přepínač v poloze 0, odpo přijedu do garáe vypnu klíček, vytáhnu ho a světla pořád svítí, přepnu do první polohy a zpětz a je zhasnuto, myslím, e je tam souvislost se světelným senzorem, protoe kdy chcípnu motor venku tak světla v poho shasnou, neřeím to
vypni si follow me v menu
vypni si follow me v menu
|
|
19.12.2011 11:18 -
|
2433686
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): ja třeba parkuji v garái, ráno nastartuji, rozsvítí se světla (automaticky), přepínač v poloze 0, odpo přijedu do garáe vypnu klíček, vytáhnu ho a světla pořád svítí, přepnu do první polohy a zpět a je zhasnuto, myslím, e je tam souvislost se světelným senzorem, protoe kdy chcípnu motor venku tak světla v poho shasnou, neřeím to
Ono ti autíčko svítí na cestu (při odchodu od něj ) a ty mu za to jetě nadává?
Ono ti autíčko svítí na cestu (při odchodu od něj ) a ty mu za to jetě nadává?
|
|
03.06.2012 13:11 -
|
2481886
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
alx napsal(a): jeste jsem neslysel, ze by to C5 neumela, navic mas tu "druhou" faceliftovano, cili tam je predpoklad ze to pujde. Meli by jit nastavit tri rezimy: 1. rucni ovladani (coz mas asi ted) 2. automaticke rozsviceni kdyz se seseri pomoci senzoru 3. automaticke rozsviceni po nastartovani Tato zmena se provadi pomoci autodiagnostiky. Da se vsak jeste prepinat mezi variantou 1 a 2 pomoci tohoto postupu: klicek do polohy jedna, pote podrzet tlacitko na leve pacce svetel.
Dnes jsem si chtěl vypnout rozsvětcení světel při setmění a mám asi smůlu v menu to toti vůbec nemám.
Mám tam jen to svícení při odchodu s auta s časem a nic jiného, asi to na diagnostice předchozí majitel nějak vypnul, je to moné ??
jeste jsem neslysel, ze by to C5 neumela, navic mas tu "druhou" faceliftovano, cili tam je predpoklad ze to pujde. Meli by jit nastavit tri rezimy: 1. rucni ovladani (coz mas asi ted) 2. automaticke rozsviceni kdyz se seseri pomoci senzoru 3. automaticke rozsviceni po nastartovani Tato zmena se provadi pomoci autodiagnostiky. Da se vsak jeste prepinat mezi variantou 1 a 2 pomoci tohoto postupu: klicek do polohy jedna, pote podrzet tlacitko na leve pacce svetel.
Dnes jsem si chtěl vypnout rozsvětcení světel při setmění a mám asi smůlu v menu to toti vůbec nemám.
Mám tam jen to svícení při odchodu s auta s časem a nic jiného, asi to na diagnostice předchozí majitel nějak vypnul, je to moné ??
|
|
03.06.2012 20:40 -
|
2482126
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Sindy napsal(a): alx napsal(a): jeste jsem neslysel, ze by to C5 neumela, navic mas tu "druhou" faceliftovano, cili tam je predpoklad ze to pujde. Meli by jit nastavit tri rezimy: 1. rucni ovladani (coz mas asi ted) 2. automaticke rozsviceni kdyz se seseri pomoci senzoru 3. automaticke rozsviceni po nastartovani Tato zmena se provadi pomoci autodiagnostiky. Da se vsak jeste prepinat mezi variantou 1 a 2 pomoci tohoto postupu: klicek do polohy jedna, pote podrzet tlacitko na leve pacce svetel.
ano
ano ;-)
|
|
21.08.2012 22:44 -
|
2500634
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
zdravím, abych aktivoval po zapnutí klíče automatické rozvicení tak musím zapnout diagnostikou e? Dík
zdravím, abych aktivoval po zapnutí klíče automatické rozvicení tak musím zapnout diagnostikou e? Dík
|
|
21.08.2012 22:47 -
|
2500635
|
|
vikicv
|
|
|
Ano. Zrovna o tom píu vedle v diskuzi
Diskuzní fórum / Úpravy, vylepení, tuning / Svetla pro denni sviceni
Ano. Zrovna o tom píu vedle v diskuzi
Diskuzní fórum / Úpravy, vylepení, tuning / Svetla pro denni sviceni
|
|
05.10.2012 13:38 -
|
2510148
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Zajímavý problém: Soused má C5 I r.v. 2002. A do předloňska jezdil s automatickým rozsvěcením. Loni třikrát po sobě zaplatil pokutu za nesvícení. Nechal si v servisu zapnout přes diag denní svícení. Letos v květnu dostal darem diod. světla na denní svicení. Nechal si je namontovat ve znač. servisu. Fungují bez problémů. Problém je s automatickým rozsvěcením, které nefunguje. Při kontrole diag. ve nastaveno správně. V servisu mu řekli e automatické rozsvěcení nelze aktivovat protoe mu chybí na přepínači světel tlačítko pro aktivaci. Jak je potom moné, e automatické rozsvěcení cca 8let fungovalo bez problému.
Zajímavý problém: Soused má C5 I r.v. 2002. A do předloňska jezdil s automatickým rozsvěcením. Loni třikrát po sobě zaplatil pokutu za nesvícení. Nechal si v servisu zapnout přes diag denní svícení. Letos v květnu dostal darem diod. světla na denní svicení. Nechal si je namontovat ve znač. servisu. Fungují bez problémů. Problém je s automatickým rozsvěcením, které nefunguje. Při kontrole diag. ve nastaveno správně. V servisu mu řekli e automatické rozsvěcení nelze aktivovat protoe mu chybí na přepínači světel tlačítko pro aktivaci. Jak je potom moné, e automatické rozsvěcení cca 8let fungovalo bez problému.
|
|
05.10.2012 13:52 -
|
2510149
|
|
jumep
|
|
|
aktivuje sa to lavou packou - pridrzat tlacitko ked je kluc v polohe 1
pipne to a neviem isto, ale tusim na display hodi hlasku
moze ale byt ze ma nacaty flex / pliesok v packe a toto vlasne ani nenaznamena
tu diagnostika nepomoze, ale len fyzicka kontrola packy (ak nezafunguje to zapnutie)
aktivuje sa to lavou packou - pridrzat tlacitko ked je kluc v polohe 1
pipne to a neviem isto, ale tusim na display hodi hlasku
moze ale byt ze ma nacaty flex / pliesok v packe a toto vlasne ani nenaznamena
tu diagnostika nepomoze, ale len fyzicka kontrola packy (ak nezafunguje to zapnutie)
|
|
05.10.2012 14:34 -
|
2510153
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
a není ta páčka jen pro zapnutí aut. rozsvěcení, ale od světelného senzoru. Kdy jsem chtěl aut. rozsvěcení automaticky po nastartování tak jsem musel přes diag.
a není ta páčka jen pro zapnutí aut. rozsvěcení, ale od světelného senzoru. Kdy jsem chtěl aut. rozsvěcení automaticky po nastartování tak jsem musel přes diag.
|
|
05.10.2012 16:48 -
|
2510163
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jsou to dvě rozdílné věci, těch 8 let mu auto samo svítilo po nastartování, ale teď by to chtěl přes senzor, který tam nejspí nebude.. ? Jinak já mám jinej "problém", mám denní svícení a senzor mi ve tmě rozsvítí xenony, potud OK, ale kdy někam přijedu, zastavim a vypnu motor do první polohy klíčku, tak někdy světla zhasnou a na chvíli přestane hrát rádio a někdy světla zůstanou svítit a rádio hraje bez přeruení dál. Jak to tedy má fungovat?
Jsou to dvě rozdílné věci, těch 8 let mu auto samo svítilo po nastartování, ale teď by to chtěl přes senzor, který tam nejspí nebude.. ? Jinak já mám jinej "problém", mám denní svícení a senzor mi ve tmě rozsvítí xenony, potud OK, ale kdy někam přijedu, zastavim a vypnu motor do první polohy klíčku, tak někdy světla zhasnou a na chvíli přestane hrát rádio a někdy světla zůstanou svítit a rádio hraje bez přeruení dál. Jak to tedy má fungovat?
|
|
05.10.2012 20:40 -
|
2510173
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Jsou to dvě rozdílné věci, těch 8 let mu auto samo svítilo po nastartování, ale teď by to chtěl přes senzor, který tam nejspí nebude.. ?
patně. 8let mu se rozsvěcelo pomocí senzoru - stmívání, tunel a pod. Fungovalo to do doby ne balo v dig. aktivováno dení svícení (to má správně opci automatického rozsvěcení vyřadit, co se také stalo). Bohuel ji se nepodařilo vrátit původní stav. Světelné senzory jsou oba, impuls jde správně a do BSI, ale z BSI do BSM ji nejde.
Pro upřesnění termínů: Denní svícení - automatické zapnutí tlumených světel po nastartování motoru. Automatické rozsvěcení - zapnutí tlumených světel ovládáno dvěma světelnými senzory.
patně. 8let mu se rozsvěcelo pomocí senzoru - stmívání, tunel a pod. Fungovalo to do doby ne balo v dig. aktivováno dení svícení (to má správně opci automatického rozsvěcení vyřadit, co se také stalo). Bohuel ji se nepodařilo vrátit původní stav. Světelné senzory jsou oba, impuls jde správně a do BSI, ale z BSI do BSM ji nejde.
Pro upřesnění termínů: Denní svícení - automatické zapnutí tlumených světel po nastartování motoru. Automatické rozsvěcení - zapnutí tlumených světel ovládáno dvěma světelnými senzory.
|
|
05.10.2012 20:46 -
|
2510175
|
|
jumep
|
|
|
v tomto pripade ma isto len zaslepku? nemoze byt zle zlozena packa alebo obdobny problem?
pri facelifte som to tak videl ze tam nebola funkcia tlacitka ... u C5 1 nie
v tomto pripade ma isto len zaslepku? nemoze byt zle zlozena packa alebo obdobny problem?
pri facelifte som to tak videl ze tam nebola funkcia tlacitka ... u C5 1 nie
|
|
05.10.2012 20:58 -
|
2510178
|
|
jumep
|
|
|
to je fakt sakra divne, navod co o tom hovori?
ono totiz to tlacitko ma funkciu aj k navigacii ked tam ta je
ak to niekto videl, mozno napise, ale skor tu taky nebude, takze jedine sa na to pozret sam
to je fakt sakra divne, navod co o tom hovori?
ak to niekto videl, mozno napise, ale skor tu taky nebude, takze jedine sa na to pozret sam
|
|
05.10.2012 21:10 -
|
2510182
|
|
vseved
|
|
|
jumep napsal(a): to je fakt sakra divne, navod co o tom hovori?
Navigace není, displey typu B. V jeho manualu je standartní popis, tj. tlačítko na páčce svetlometů. Ale vím e v manualu pro sedan dovezeném z Holanska byl pravě popis pro tento typ aktivace pomocí pomocí tlačítka pro vypnutí osvětlení přístrojové v kombinaci s přepínáním klíčku mezi 1 a 2 polohou v určitém časovém sledu. Nevadí, přítí týden budeme mít se sousedem čas, tak se se juknem na COM a na způsob aktivace v BSI.
Navigace není, displey typu B. V jeho manualu je standartní popis, tj. tlačítko na páčce svetlometů. Ale vím e v manualu pro sedan dovezeném z Holanska byl pravě popis pro tento typ aktivace pomocí pomocí tlačítka pro vypnutí osvětlení přístrojové v kombinaci s přepínáním klíčku mezi 1 a 2 polohou v určitém časovém sledu. Nevadí, přítí týden budeme mít se sousedem čas, tak se se juknem na COM a na způsob aktivace v BSI.
|
|
| |
|
|