| | |
19.05.2010 13:24 -
Re: Zapínání hlavních světel po nastartování
|
2345467
|
|
jumep
|
|
|
tak klucove + zoberes vselikde ... otazka je skor ze ty chces signal o beziacom motore a nie o kluci ...
tak klucove + zoberes vselikde ... otazka je skor ze ty chces signal o beziacom motore a nie o kluci ...
|
|
19.05.2010 13:28 -
Re: Zapínání hlavních světel po nastartování
|
2345468
|
|
Cupi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 12 |
|
|
já teda počítám s tím, e vyhřívání sedadel běí pouze s motorem ...třeba něco jako ventilátor klimatizace...jetě jsem to neproměřoval, tak ruku do ohně za to nedám, ale myslím si to
já teda počítám s tím, e vyhřívání sedadel běí pouze s motorem ...třeba něco jako ventilátor klimatizace...jetě jsem to neproměřoval, tak ruku do ohně za to nedám, ale myslím si to
|
|
14.06.2010 18:33 -
Re: automatické rozsvěcení světlometů
|
2348186
|
|
assasin
|
|
|
U som to tu niekde čítal, ale nemôem to nájs preto sa pýtam: robím môjmu autu "zle" ak mám "automatické" denné svietenie vyrieené prelepením stmievacieho senzora nepriehžadnou fóliou?
U som to tu niekde čítal, ale nemôem to nájs preto sa pýtam: robím môjmu autu "zle" ak mám "automatické" denné svietenie vyrieené prelepením stmievacieho senzora nepriehžadnou fóliou?
|
|
14.06.2010 18:51 -
|
2348190
|
|
jumep
|
|
|
ano, lebo cidlo reguluje aj klimatizaciu a smer fukania
zapnutnie automaticke svietenia je zalezitost 5min a isto rozumnejsie ako nalepka
ano, lebo cidlo reguluje aj klimatizaciu a smer fukania
zapnutnie automaticke svietenia je zalezitost 5min a isto rozumnejsie ako nalepka
|
|
31.12.2010 19:49 -
|
2367630
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
mam problem pri nastartovani sa mi rozsvietia svetla za chvilu sa vypnu a musim zapnut normalne v com bude chyba ?
mam problem pri nastartovani sa mi rozsvietia svetla za chvilu sa vypnu a musim zapnut normalne v com bude chyba ?:nevim
|
|
31.12.2010 21:09 -
|
2367642
|
|
jumep
|
|
|
bez toho aby niekto videl co a ako je nastavene sa tu tazko poradi
t.j. ten kto to bude mat na diagnostike najskor moze nieco poradit
bez toho aby niekto videl co a ako je nastavene sa tu tazko poradi
t.j. ten kto to bude mat na diagnostike najskor moze nieco poradit
|
|
01.01.2011 11:24 -
|
2367661
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
aj ked stojim vonku tak sa rozsvietia po chvilke zhasnu a niekedy zostanu svietit
aj ked stojim vonku tak sa rozsvietia po chvilke zhasnu a niekedy zostanu svietit
|
|
01.01.2011 11:30 -
|
2367663
|
|
tief
|
|
|
Mozno spinavy mozno vadny svetelny snimac.
Mozno spinavy mozno vadny svetelny snimac.
|
|
01.01.2011 11:35 -
|
2367669
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a nebo venku stoji v seru,na prahu prepnuti...kdyz sviti uz je skoro tva,neni to tak ?
pokud ano nema aktivovane deni sviceni
a nebo venku stoji v seru,na prahu prepnuti...kdyz sviti uz je skoro tva,neni to tak ?
pokud ano nema aktivovane deni sviceni
|
|
01.01.2011 11:42 -
|
2367672
|
|
milanko
|
|
|
kluc v prvej polohe a drzim packu pipne a napise ze svetle su aktivovane raz to svieti a raz to musim zapnut normalne
kluc v prvej polohe a drzim packu pipne a napise ze svetle su aktivovane raz to svieti a raz to musim zapnut normalne
|
|
01.01.2011 11:43 -
|
2367673
|
|
jumep
|
|
|
to je len aktivacia svetelneho senzoru
denne svietenie - tj svietim stale po nastartovani sa robi diagnostikou
to je len aktivacia svetelneho senzoru
denne svietenie - tj svietim stale po nastartovani sa robi diagnostikou
|
|
01.01.2011 11:44 -
|
2367675
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to co popisuje je aktivace automatickeho zapnuti svetel dle svetelneho snimace
kdyby jsi cetl co ti tu kolegove radi uz by jsi to vedel a zbytecne by jsi se znovu nemusel ptat
to co popisuje je aktivace automatickeho zapnuti svetel dle svetelneho snimace
kdyby jsi cetl co ti tu kolegove radi uz by jsi to vedel a zbytecne by jsi se znovu nemusel ptat
|
|
09.01.2011 23:57 -
|
2369064
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
myslím, e mě jde nastavení denního svícení aktivovat na palubním PC, dneska jesm se tam v menu nějak dostal.
myslím, e mě jde nastavení denního svícení aktivovat na palubním PC, dneska jesm se tam v menu nějak dostal.
|
|
10.01.2011 09:54 -
|
2369081
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
V menu na displeji v autě jsou aktivovatelné dvě poloky ke světlům:
"Automatická světla" - rozsvítí světla při sníené viditelnosti na základě údajů ze světelného senzoru.
"Doprovoď mě domů" - nechá svítit světla po určitou dobu po vypnutí motoru, vytaení klíčů a uzamčení auta (u toho se definuje i čas jak dlouho to má svítit).
Ty tam má jetě nějakou dalí volbu???
V menu na displeji v autě jsou aktivovatelné dvě poloky ke světlům:
"Automatická světla" - rozsvítí světla při sníené viditelnosti na základě údajů ze světelného senzoru.
"Doprovoď mě domů" - nechá svítit světla po určitou dobu po vypnutí motoru, vytaení klíčů a uzamčení auta (u toho se definuje i čas jak dlouho to má svítit).
Ty tam má jetě nějakou dalí volbu???
|
|
10.01.2011 22:43 -
|
2369190
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
jj, to budou jen ty automatická světla. Denní svícení se mi zapíná, tak jsem myslel, e je to ono. Take asi se musí na diagnostiku.
jj, to budou jen ty automatická světla. Denní svícení se mi zapíná, tak jsem myslel, e je to ono. Take asi se musí na diagnostiku.
|
|
16.01.2011 18:24 -
|
2369926
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Zdravím vechny, prosím kde přesně se v diagnostice zapíná automatické rosvěcění světel po nastartování? Hledal jsem to snad 2 hodiny a nic
Zdravím vechny, prosím kde přesně se v diagnostice zapíná automatické rosvěcění světel po nastartování? Hledal jsem to snad 2 hodiny a nic :-(
|
|
16.01.2011 18:30 -
|
2369927
|
|
tief
|
|
|
Neber to osobne ale ked si to nenasiel po 2 hodinach tak do toho radsej nehrab nebo si znicis auto.
Neber to osobne ale ked si to nenasiel po 2 hodinach tak do toho radsej nehrab nebo si znicis auto.
|
|
| |
|
|