| | |
31.10.2009 19:24 -
Re: automatické rozsvěcení světlometů
|
1108637
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak mně se projevil jiný problém, asi poslední 3 týdny jsem začal pozorovat, e mi pro změnu nefunguje senzor. Prostě za tmy to nerozsvítí. Mám tedy trochu slabí autobaterii, poroučí se do věčných lovi, ale nevím jestli to s tím má nějakou souvislost. Dokonce se mi párkrát ozval po zhasnutí světel a chcípnutí auta, takový gong. Né pokadé, ale párkrát jsem ho zaslech. Není to pípnutí, jako třeba kdy se vám rozsvítí rezerva, nebo zapomenete klíče ve spínačce. tak jsem z toho daněk.Nechci zakládat jiné vlákno, pokud to tu u někde je, tak mně prosím přesměrujte Jinak C5 I
Tak mně se projevil jiný problém, asi poslední 3 týdny jsem začal pozorovat, e mi pro změnu nefunguje senzor. Prostě za tmy to nerozsvítí. Mám tedy trochu slabí autobaterii, poroučí se do věčných lovi, ale nevím jestli to s tím má nějakou souvislost. Dokonce se mi párkrát ozval po zhasnutí světel a chcípnutí auta, takový gong. Né pokadé, ale párkrát jsem ho zaslech. Není to pípnutí, jako třeba kdy se vám rozsvítí rezerva, nebo zapomenete klíče ve spínačce.:nevim tak jsem z toho daněk.Nechci zakládat jiné vlákno, pokud to tu u někde je, tak mně prosím přesměrujte ;-) Jinak C5 I
|
|
31.10.2009 21:14 -
|
1108644
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zkus diagnostku
zkus diagnostku
|
|
04.11.2009 20:13 -
|
1108918
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak jsem jetě větí daněk na diagnostiku jsem nemusel, dnes jsem přijel na parkovitě, čekal jsem na enu a po dojetí a chcípnutí auta jsem ho nechal na parkovačkách. cca 3s se ozval gong a na displeji se objevilo nejaký hláení, které jsem si přeloil, e senzor je aktivován. A od té doby to zase rozsvěcuje Tak jsem netuil, e to jde deaktivovat.
Tak jsem jetě větí daněk:-)))) na diagnostiku jsem nemusel, dnes jsem přijel na parkovitě, čekal jsem na enu a po dojetí a chcípnutí auta jsem ho nechal na parkovačkách. cca 3s se ozval gong a na displeji se objevilo nejaký hláení, které jsem si přeloil, e senzor je aktivován. A od té doby to zase rozsvěcuje :palec Tak jsem netuil, e to jde deaktivovat.
|
|
04.11.2009 20:15 -
|
1108919
|
|
tief
|
|
|
no to su dve veci:
jedna vec je automaticke rozsvietenie pri nastartovani ( to sa robi diagnostikou )
a druha vec je rozsvietenie ked je tma ( to sa robi dlhsim stlacenim tlacitka na packe svetiel - ak sa nemylim, hihihi )
no to su dve veci:
jedna vec je automaticke rozsvietenie pri nastartovani ( to sa robi diagnostikou )
a druha vec je rozsvietenie ked je tma ( to sa robi dlhsim stlacenim tlacitka na packe svetiel - ak sa nemylim, hihihi )
|
|
04.11.2009 20:17 -
|
1108920
|
|
tief
|
|
|
jo inak slabsia bateria ti moze robit s autom poriadny gulas ... ten gong sa ti to snazi naznacit
jo inak slabsia bateria ti moze robit s autom poriadny gulas ... ten gong sa ti to snazi naznacit :)
|
|
04.11.2009 20:33 -
|
1108923
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Pokud se aktivuje automatické rozsvěcování tlačítkem na levé páčce, zobrazí se hláka na display o jejich aktivaci a ozve se gong. Kdy se potom deaktivují, ozve se jenom gong bez hláky na display.
Já pokud nechám klíček v 1. poloze, tak se to občas samo bez mého zásahu aktivuje a za chvíli zase deaktivuje (včetně toho gongu). Zřejmě dalí vrtoch comm2000. Baterii mám přitom v pohodě.
Pokud se aktivuje automatické rozsvěcování tlačítkem na levé páčce, zobrazí se hláka na display o jejich aktivaci a ozve se gong. Kdy se potom deaktivují, ozve se jenom gong bez hláky na display.
Já pokud nechám klíček v 1. poloze, tak se to občas samo bez mého zásahu aktivuje a za chvíli zase deaktivuje (včetně toho gongu). Zřejmě dalí vrtoch comm2000. Baterii mám přitom v pohodě.
|
|
04.11.2009 22:53 -
|
1108931
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Ani jeden Citroen C5 nie je z výroby vybavený dennými prevádzkovými svetlami. Má iba standartný zdruzený predný svetlomet (predpis EHK 87) . To o com píse a myslí Autodiagnostik je iba moznost nastavenia automatického zapínania osvetlenia vozidla (s denným rezimom pre prístojovku ...) Denné prevádzkové svetlá (samozrejme homologizovane - RL) ich pouzitie a dodatocnú montáz riesi prepis EHK 87 a jednotlivé národné vyhlásky schválené parlamentom toho ktorého státu - nie v kazdom state su schvalené (na Slovensku iba od 1.2.2009). Je na kazdeho uvázení co si namontuje samozrejme podla prepisu a aky ma na to estetický alebo technický názor.
Ani jeden Citroen C5 nie je z výroby vybavený dennými prevádzkovými svetlami. Má iba standartný zdruzený predný svetlomet (predpis EHK 87) . To o com píse a myslí Autodiagnostik je iba moznost nastavenia automatického zapínania osvetlenia vozidla (s denným rezimom pre prístojovku ...) Denné prevádzkové svetlá (samozrejme homologizovane - RL) ich pouzitie a dodatocnú montáz riesi prepis EHK 87 a jednotlivé národné vyhlásky schválené parlamentom toho ktorého státu - nie v kazdom state su schvalené (na Slovensku iba od 1.2.2009). Je na kazdeho uvázení co si namontuje samozrejme podla prepisu a aky ma na to estetický alebo technický názor.
|
|
04.11.2009 23:07 -
|
1108934
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Sorri - C III som nepreveroval - ospravedlnujem sa
Sorri - C III som nepreveroval - ospravedlnujem sa ;-)
|
|
05.11.2009 16:44 -
|
1108948
|
|
mirasa
|
|
|
Tief- no mně samozřejmě lo o senzor při stmívání
Tief- no mně samozřejmě lo o senzor při stmívání :palec
|
|
19.05.2010 01:23 -
Re: Zapínání hlavních světel po nastartování
|
2345435
|
|
Cupi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj, mám C5 I a řeím zapínání hlavních světel po nastartování řídící jednotkou denního svícení AHD CABERTRONIC, která rozsvítí dálková světla na 20% výkonu (samozřejmě, e po zapnutí parkonaček se vypnou). Sice to není homologované pro C5, ale mají to tak od výroby jiné automobilky. Jednotka se dá koupit za 1300,-.Kdyby měl někdo zájem tak polu návod instalace...Potřebuji se akorát zeptat jestli můu vzít signál o běhu motoru z pojistkové sříně v motorovém prostoru, třeba z pojistky pro FAP? pojistku tam pro FAP fyzicky mám, i kdy ádný nemám, ale nevím jestli by nevadilo, e bych ji vytáhl a místi ní dal konektor....Dík za odpověď
Ahoj, mám C5 I a řeím zapínání hlavních světel po nastartování řídící jednotkou denního svícení AHD CABERTRONIC, která rozsvítí dálková světla na 20% výkonu (samozřejmě, e po zapnutí parkonaček se vypnou). Sice to není homologované pro C5, ale mají to tak od výroby jiné automobilky. Jednotka se dá koupit za 1300,-.Kdyby měl někdo zájem tak polu návod instalace...Potřebuji se akorát zeptat jestli můu vzít signál o běhu motoru z pojistkové sříně v motorovém prostoru, třeba z pojistky pro FAP? pojistku tam pro FAP fyzicky mám, i kdy ádný nemám, ale nevím jestli by nevadilo, e bych ji vytáhl a místi ní dal konektor....Dík za odpověď
|
|
19.05.2010 09:52 -
|
2345439
|
|
cit
|
|
|
CUPI: To bych vůbec neřeil nějaké denní svícení a u vůbec ne s niím výkonem.Já světla vůbec nevypínám,prostě s vypnutím klíčku se světla vypnou s nastartováním zapnou.Beru to jako samozřejmost,svítil jsem jetě dřív ne-li to bylo povinné.
CUPI: To bych vůbec neřeil nějaké denní svícení a u vůbec ne s niím výkonem.Já světla vůbec nevypínám,prostě s vypnutím klíčku se světla vypnou s nastartováním zapnou.Beru to jako samozřejmost,svítil jsem jetě dřív ne-li to bylo povinné.
|
|
19.05.2010 10:02 -
|
2345442
|
|
jumep
|
|
|
pre boha, ked uz nieco domontovavat - tak ledkove denne svetla ...
inak C5 vie sama po nastartovani zapnut svetla a po vypnuti kluca ich zasa vypnut (nie ako vw kde sa to zapnutim kluca zazne, startom zhasne zazne atd.) je to jednoduche tuknutie v diagnostike
pre boha, ked uz nieco domontovavat - tak ledkove denne svetla ...
inak C5 vie sama po nastartovani zapnut svetla a po vypnuti kluca ich zasa vypnut (nie ako vw kde sa to zapnutim kluca zazne, startom zhasne zazne atd.) je to jednoduche tuknutie v diagnostike
|
|
19.05.2010 10:05 -
|
2345443
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
Hlavne to nie je v sulade zo zakonom a teda hrozi pokuta (aj ked je otazne ci na to nejaky policajt pride).
Hlavne to nie je v sulade zo zakonom a teda hrozi pokuta (aj ked je otazne ci na to nejaky policajt pride).
|
|
19.05.2010 12:17 -
|
2345458
|
|
Cupi
|
|
|
Jo tak to je taky monost...svítit pořád . Kadopádně nedělám to proto. e bych musel, ale proto, e mě to baví...se v něčem vrtat . Jetě by mě teda zajímalo, co se stane, kdy vytáhnu tu pojistku FAPu? kdy tam FAP nemám.... nevím jestli tam není jetě něco jiného připojeného.... neví to někdo? Díky za odpovědi
Jo tak to je taky monost...svítit pořád :-). Kadopádně nedělám to proto. e bych musel, ale proto, e mě to baví...se v něčem vrtat :-D. Jetě by mě teda zajímalo, co se stane, kdy vytáhnu tu pojistku FAPu? kdy tam FAP nemám.... nevím jestli tam není jetě něco jiného připojeného.... neví to někdo? Díky za odpovědi
|
|
19.05.2010 12:46 -
|
2345460
|
|
jumep
|
|
|
ziadna poistka neni len na jednu vec
a len blbni s elektroniku, sak jej tam je malo
ziadna poistka neni len na jednu vec
a len blbni s elektroniku, sak jej tam je malo
|
|
19.05.2010 12:51 -
|
2345461
|
|
Cupi
|
|
|
tak dík za odpověď.....raději to udělám jinak
tak dík za odpověď.....raději to udělám jinak
|
|
19.05.2010 12:58 -
|
2345464
|
|
jumep
|
|
|
bud rad ze nemas c5 2, tam je toho este viac a este viac na poblbnutie
inak pred uspanim auta je vsade 0.8V ...
bud rad ze nemas c5 2, tam je toho este viac a este viac na poblbnutie
inak pred uspanim auta je vsade 0.8V ...
|
|
19.05.2010 13:04 -
|
2345465
|
|
Cupi
|
|
|
Napadlo mě, e to vezmu raději z kabiny, třeba z vyhřívání sedaček, které nemám, take by ta pojistka měla být nevyuitá 100%. Raději se nebudu rýpat v motorové pojistkové skříni.
Napadlo mě, e to vezmu raději z kabiny, třeba z vyhřívání sedaček, které nemám, take by ta pojistka měla být nevyuitá 100%. Raději se nebudu rýpat v motorové pojistkové skříni.
|
|
| |
|
|