| | |
13.12.2012 18:01 -
Re: Zadní stěrač C5 I/II Break
|
2530584
|
|
kolo
|
Město: Ostrava, Auto: octavie rs | Počet příspěvků: 14 |
|
|
je to uplně stejne
je to uplně stejne :-)
|
|
17.01.2013 23:54 -
|
2539751
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Zdravím,
Z ničeho nic mi přestal fungovat zadní stěrač a ostřik zadního okna.
Zkouel jsem stěrač přes BSI, v pohodě fungoval ovem páčkou ho nelze zapnout.
Nevím čím to můe být. Nevím zdali to nemá nějakou souvislost se závadou která se včera objevila ve stejnou dobu. Viz příspěvek Okno pátých dveří.
Nemáte nějaký nápad prosím
Zdravím,
Z ničeho nic mi přestal fungovat zadní stěrač a ostřik zadního okna.
Zkouel jsem stěrač přes BSI, v pohodě fungoval ovem páčkou ho nelze zapnout.
Nevím čím to můe být. Nevím zdali to nemá nějakou souvislost se závadou která se včera objevila ve stejnou dobu. Viz příspěvek Okno pátých dveří.
Nemáte nějaký nápad prosím :-)
|
|
17.01.2013 23:59 -
|
2539753
|
|
jumep
|
|
|
zlomene kable v krku
zlomene kable v krku
|
|
18.01.2013 00:12 -
|
2539761
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
To znamená e páčkou to ovládat nelze ale s diagnostikou ten stěrač spustím?
Zajímavý systém napájení toho stěrače.
Vlastně si teď uvědomuji e test přes BSI obchází vekeré zabezpečení proto ten stěrač zapne kdeto páčkou to nejde protoe blbne páté okno.
No jo tak to budou kable.
Díky za trknutí jumepe.
To znamená e páčkou to ovládat nelze ale s diagnostikou ten stěrač spustím?
Zajímavý systém napájení toho stěrače. :-)
Vlastně si teď uvědomuji e test přes BSI obchází vekeré zabezpečení proto ten stěrač zapne kdeto páčkou to nejde protoe blbne páté okno.
No jo tak to budou kable.
Díky za trknutí jumepe.
|
|
18.02.2013 17:35 -
|
2549222
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Měl bych otázku ohledně zadního stěrače.
Měnili mi okno pátých dveří a stěrač jsem si pak nasazoval sám, při výměně se trochu pokodil a tak jsem ho vzal do práce abych si ho opravil. Kdy jsem ho pak nasadil a zkusil viml jsem si e nestírá úplně dolů na pravé straně okna.Na levé straně, kde spí, je krásně rovně.Otevřel jsem tedy okno a kouknul na pohon stěrače a otvor do kterého se zasune osička stěrače skutečně otáčí od 9h tak lehce přes 14h, je to tak správně ?? Případně dá se to nějak dotelovat na tom pohonu ?
Měl bych otázku ohledně zadního stěrače.
Měnili mi okno pátých dveří a stěrač jsem si pak nasazoval sám, při výměně se trochu pokodil a tak jsem ho vzal do práce abych si ho opravil. Kdy jsem ho pak nasadil a zkusil viml jsem si e nestírá úplně dolů na pravé straně okna.Na levé straně, kde spí, je krásně rovně.Otevřel jsem tedy okno a kouknul na pohon stěrače a otvor do kterého se zasune osička stěrače skutečně otáčí od 9h tak lehce přes 14h, je to tak správně ?? Případně dá se to nějak dotelovat na tom pohonu ?
|
|
19.02.2013 04:27 -
|
2549258
|
|
Sindy
|
|
|
Posunout stěrač by znamenalo, e by se mi nevracel do rovné polohy, ale třeba do polohy 10h.
Chtěl bych vědět, jestli tento chod pohonu, tedy od 9h do 14h je normální, má to taky tak ??
Na fotce jsem vyznačil, polohu pohonu od které u se vrací zpět, je to tak normální, neměl by se dotočit a na 3h o 180 stupňů ??
Posunout stěrač by znamenalo, e by se mi nevracel do rovné polohy, ale třeba do polohy 10h.
Chtěl bych vědět, jestli tento chod pohonu, tedy od 9h do 14h je normální, má to taky tak ??
Na fotce jsem vyznačil, polohu pohonu od které u se vrací zpět, je to tak normální, neměl by se dotočit a na 3h o 180 stupňů ??
Přílohy: C5 okno kopie.jpg ( 77432b ) - |
|
19.02.2013 19:21 -
|
2549499
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Mně taky nejde o 180 stupňu, zrovna dneska jsem na něj koukal, e má po setření klidovou polohu na těch cca 9:30 hodinách. Sundaný jsem ho nikdy neměl.
Mně taky nejde o 180 stupňu, zrovna dneska jsem na něj koukal, e má po setření klidovou polohu na těch cca 9:30 hodinách. Sundaný jsem ho nikdy neměl.
|
|
19.02.2013 19:28 -
|
2549511
|
|
jumep
|
|
|
o 180 to nejde
staci o par stupnov pootocit ten stierac, bude stale akoby rovno a pojde kusok dalej, ale isto nejde o 180
o 180 to nejde
staci o par stupnov pootocit ten stierac, bude stale akoby rovno a pojde kusok dalej, ale isto nejde o 180
|
|
20.02.2013 04:28 -
|
2549763
|
|
Sindy
|
|
|
Posunout ho tedy zkusím o nějaký zoubeček, ale kdy jsem ho nasazoval, nevracel se mi pak na tu rovnou polohu 9h ale zůstával jakoby lehce nahoru a to vypadá divně.
Jetě ho před tím řádně promáznu, třeba to taky pomůe, ale počkám na teplejí počasí.
Posunout ho tedy zkusím o nějaký zoubeček, ale kdy jsem ho nasazoval, nevracel se mi pak na tu rovnou polohu 9h ale zůstával jakoby lehce nahoru a to vypadá divně.
Jetě ho před tím řádně promáznu, třeba to taky pomůe, ale počkám na teplejí počasí.
|
|
24.02.2013 18:13 -
|
2551153
|
|
Sindy
|
|
|
TomasT napsal(a): Mně taky nejde o 180 stupňu, zrovna dneska jsem na něj koukal, e má po setření klidovou polohu na těch cca 9:30 hodinách. Sundaný jsem ho nikdy neměl.
Tak jsem to dnes poteloval, aby chodil na obě strany stejně a do rovné polohy se rozhodně nevrací, zůstane tak jak píe na těch 9:30, u to tak nechám, a ho úplně nezničím, to sundavání mu rozhodně nesvědčí.
Tak jsem to dnes poteloval, aby chodil na obě strany stejně a do rovné polohy se rozhodně nevrací, zůstane tak jak píe na těch 9:30, u to tak nechám, a ho úplně nezničím, to sundavání mu rozhodně nesvědčí.
|
|
28.05.2013 22:06 -
|
2584117
|
|
Lukess
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj nevím jestli jste to tu někdo neřeil,muj problem je moná trochu rozsáhlejí okno pátých dveří nejde zvenku otevřít co bych klidně oelel,ale pruvih je se stěračem.nefungoval auto hlásilo poruchu a sterač byl v poloze na středu zadního okna a celkem volně se pohyboval.pravděpodobně vypadl z protikusu čím dolo i k částečnému zkříení skla,na jedné straně je dál a přečnívá řez lampu zatímco na druhé je zamáčklé pod úroven světel.Okno jsem otevřel uvolněním přez zámek,protikus stěrače se mi vrátil do puvodní polohy pohnul sem tam i stěračem ve do sebe zapadlo a okno sedělo.A do té doby kdy jsem při zapnutém automatickém stírání za detě zařadil zpátečku stěrač chvíly fungoval bez problému ale po otevření a zavření kufru a dalím parkování v deti zas okno zkříené a stěrač nefunkční.Neví někdo?
Ahoj nevím jestli jste to tu někdo neřeil,muj problem je moná trochu rozsáhlejí okno pátých dveří nejde zvenku otevřít co bych klidně oelel,ale pruvih je se stěračem.nefungoval auto hlásilo poruchu a sterač byl v poloze na středu zadního okna a celkem volně se pohyboval.pravděpodobně vypadl z protikusu čím dolo i k částečnému zkříení skla,na jedné straně je dál a přečnívá řez lampu zatímco na druhé je zamáčklé pod úroven světel.Okno jsem otevřel uvolněním přez zámek,protikus stěrače se mi vrátil do puvodní polohy pohnul sem tam i stěračem ve do sebe zapadlo a okno sedělo.A do té doby kdy jsem při zapnutém automatickém stírání za detě zařadil zpátečku stěrač chvíly fungoval bez problému ale po otevření a zavření kufru a dalím parkování v deti zas okno zkříené a stěrač nefunkční.Neví někdo?:nevim
|
|
28.05.2013 22:08 -
|
2584119
|
|
jumep
|
|
|
a isiel lahko? podla mna je pridrety a chodi ti tazko a potom to vyskoci
a isiel lahko? podla mna je pridrety a chodi ti tazko a potom to vyskoci
|
|
29.05.2013 21:24 -
|
2584663
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Přikláním se k Honzovi i Jardovi,vypadáva váleček z pohonu,kříí se to,tudí je něco povolené nebo prasklé,u mercedesu jsem měl zarezlou osičku,stěrač neel vůbec,okno se nekříilo, po rozebrání,vyčítění a promazání plastového soukolí v motorku pracoval líp jak novej.
Přikláním se k Honzovi i Jardovi,vypadáva váleček z pohonu,kříí se to,tudí je něco povolené nebo prasklé,u mercedesu jsem měl zarezlou osičku,stěrač neel vůbec,okno se nekříilo, po rozebrání,vyčítění a promazání plastového soukolí v motorku pracoval líp jak novej. ;-)
|
|
31.05.2013 21:03 -
|
2585193
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
zdravim osičku ze stěračem mám zadřenou fest to si myslim e budu muset koupit nový. Motorek jak je navrchu to kolečko do, kterýho zapadá ta malá zasouvaci osička mělo by sním jit pohnout nebo nee? A pokud ano a mě nejde sním hnout tak můe být někde zaseklí nebo zadřený nebo je po motorku?kdy jsem ho zapnul s otevřeným zadním oknem tak mi vyletěla pojistka to asibude ko? a na kolik asi přijde nový motorek? dik
zdravim osičku ze stěračem mám zadřenou fest to si myslim e budu muset koupit nový. Motorek jak je navrchu to kolečko do, kterýho zapadá ta malá zasouvaci osička mělo by sním jit pohnout nebo nee? A pokud ano a mě nejde sním hnout tak můe být někde zaseklí nebo zadřený nebo je po motorku?kdy jsem ho zapnul s otevřeným zadním oknem tak mi vyletěla pojistka to asibude ko? a na kolik asi přijde nový motorek? dik
|
|
| |
|
|