| | |
25.02.2011 20:03 -
Re: Zadní stěrač C5 I/II Break
|
2375117
|
|
jumep
|
|
|
problem v zasuvke byva len s vybijanim baterky ... tj. ak nejdu smerovky skontroluj zasuvku a jej zapojenie
stierac by som skor videl na zlomene kable v krku ?
alebo koncovy spinac motoru alebo packu ? tazko takto sudit .. zacni kablami v tom krku
problem v zasuvke byva len s vybijanim baterky ... tj. ak nejdu smerovky skontroluj zasuvku a jej zapojenie
stierac by som skor videl na zlomene kable v krku ?
alebo koncovy spinac motoru alebo packu ? tazko takto sudit .. zacni kablami v tom krku
|
|
05.08.2011 15:04 -
|
2404731
|
|
zdenek1214
|
|
|
Ahoj vichni. Mám C5 II Break. Přestal jít zadní stěrač - klasika osička. Opraveno, ale stejně nejde. Nali jsme spálenou pojistku - vyměněno, stále nejde. Autoelektrikář by potřeboval schema zapojení. Nemáte ho někdo. Nedokázal jsem ho najít. Jetě jednou C5 II 1,6 HDI. Mohu dát i VIN, kdy bude potřeba. Díky Zdeněk
Ahoj vichni. Mám C5 II Break. Přestal jít zadní stěrač - klasika osička. Opraveno, ale stejně nejde. Nali jsme spálenou pojistku - vyměněno, stále nejde. Autoelektrikář by potřeboval schema zapojení. Nemáte ho někdo. Nedokázal jsem ho najít. Jetě jednou C5 II 1,6 HDI. Mohu dát i VIN, kdy bude potřeba. Díky Zdeněk
|
|
05.08.2011 17:05 -
|
2404755
|
|
jumep
|
|
|
skus diagnostiku, test a ci nieco neni napisane preco nejde
"autoelektrikar" ti pomoze az potom ked tam budes vedet co mas robit
skus diagnostiku, test a ci nieco neni napisane preco nejde
"autoelektrikar" ti pomoze az potom ked tam budes vedet co mas robit
|
|
05.08.2011 22:35 -
|
2404784
|
|
zdenek1214
|
|
|
Diagnostika nemůe stěrač najít. Proto chce to schema. Je to blázen do aut, ale musí vidět jak to je zapojené a problém najde. S frantíkama má zkuenosti, pracoval v Peugeotu a hodně si ho chválili. Teď dělá na sebe... A zapomněl jsem - na pojistce F1 není proud.
Diagnostika nemůe stěrač najít. Proto chce to schema. Je to blázen do aut, ale musí vidět jak to je zapojené a problém najde. S frantíkama má zkuenosti, pracoval v Peugeotu a hodně si ho chválili. Teď dělá na sebe... A zapomněl jsem - na pojistce F1 není proud.
|
|
06.08.2011 11:47 -
|
2404826
|
|
jumep
|
|
|
ak tam bol nejaky skrat alebo podobne, ktory sa odstranil, moze byt odstavena cast elektroniky
preto hovorim o diagnostike / teste stieraca cez diagnostiku
a tiez skontrolovat kable v krku dveri
schema kabelaze ti nemusi vobec pomoct, ale ak chces poslem ti ju, posli mi vin do sz a mail kam to poslat
ak tam bol nejaky skrat alebo podobne, ktory sa odstranil, moze byt odstavena cast elektroniky
preto hovorim o diagnostike / teste stieraca cez diagnostiku
a tiez skontrolovat kable v krku dveri
schema kabelaze ti nemusi vobec pomoct, ale ak chces poslem ti ju, posli mi vin do sz a mail kam to poslat
|
|
27.09.2011 23:02 -
|
2415990
|
|
karlos77
|
Město: Humpolec, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahojky kluci,omlouvam se mam dotaz,odesel my zadni sterac,total schorely,a ted otazka,jsou moturky a uchyceni stejne s I C5 jako u C5 II?omlouvam se a diky za kazdou radu,popripade nejaky kontakt,kde by se dal koupit(druhovyroba)Karlos77
Ahojky kluci,omlouvam se mam dotaz,odesel my zadni sterac,total schorely,a ted otazka,jsou moturky a uchyceni stejne s I C5 jako u C5 II?omlouvam se a diky za kazdou radu,popripade nejaky kontakt,kde by se dal koupit(druhovyroba)Karlos77:palec
|
|
27.09.2011 23:07 -
|
2415991
|
|
jumep
|
|
|
zaco sa omluvas?
ano, su rovnake
zaco sa omluvas?
ano, su rovnake
|
|
08.10.2011 21:20 -
|
2417993
|
|
umalk
|
Město: Bavorov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
zdravím kolegové mám problém se z stěračem, motor fungční stykač cvaká ale v konektoru pod tapicírunkem v kufru ádná odezva ,bez proudu. Jen jestli mě potvrdíte e je to stykač pod pojistkama a jestli nevíte kerej to je předem díky za odpovědi .
zdravím kolegové mám problém se z stěračem, motor fungční stykač cvaká ale v konektoru pod tapicírunkem v kufru ádná odezva ,bez proudu. Jen jestli mě potvrdíte e je to stykač pod pojistkama a jestli nevíte kerej to je předem díky za odpovědi .
|
|
09.10.2011 15:35 -
|
2418080
|
|
Mamlas
|
|
|
Spis si myslel relatko, ktere tam cvaka. Hledal bych spis ve vedeni kabelu mezi dverma a karoserii. Je tam takova ta gumova pruchodka a v ni se radi lamou kabely. Myslim, ze to tu nekde bylo popsane.
Spis si myslel relatko, ktere tam cvaka. Hledal bych spis ve vedeni kabelu mezi dverma a karoserii. Je tam takova ta gumova pruchodka a v ni se radi lamou kabely. Myslim, ze to tu nekde bylo popsane.
|
|
09.10.2011 16:02 -
|
2418083
|
|
umalk
|
Město: Bavorov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
jj relátko . ale mě u nejde tava v konektoru pod deklem na levé straně v kufru. tak si myslím e bude problém v relé.
jj relátko :-). ale mě u nejde tava v konektoru pod deklem na levé straně v kufru. tak si myslím e bude problém v relé.
|
|
31.03.2012 14:07 -
|
2463902
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zadní sterač nejde...samozřejmě jsem si ho ulomil při sundavání
Jde nějak vyndat ta osička v tom vklápěcím skle? nějak jsem nepřiel jak na to....musim jí nějak promazat:=)
Nebo kolik stojí nová osička i se stěračem?díkes
Zadní sterač nejde...samozřejmě jsem si ho ulomil při sundavání:D
Jde nějak vyndat ta osička v tom vklápěcím skle? nějak jsem nepřiel jak na to....musim jí nějak promazat:=)
Nebo kolik stojí nová osička i se stěračem?díkes
|
|
31.03.2012 14:31 -
|
2463924
|
|
Mamlas
|
|
|
Staci ten zbytek sterace co ti tam zustal opatrne nariznout flexou, abys neposkodil tu osicku a pak sundat. Zevnitr sundas kryci plast a uvidis jak je to tam pridelane. Pak uz to jde celkem jednoduse rozebrat.
Staci ten zbytek sterace co ti tam zustal opatrne nariznout flexou, abys neposkodil tu osicku a pak sundat. Zevnitr sundas kryci plast a uvidis jak je to tam pridelane. Pak uz to jde celkem jednoduse rozebrat.
|
|
31.03.2012 15:46 -
|
2463942
|
|
DrMarvin
|
|
|
no sterac mi zkoncil tak ze mi praskla ta plastova obimka s tim krouzkem vevnitr...to je asi na noej sterac co?:=)
to neni tak strasny...spis jak se dostat na to promazani ty osicky...jde to rozebrat v pohode,nebo je potreba vetsi nasili? abch si pak neco neurval vis co
no sterac mi zkoncil tak ze mi praskla ta plastova obimka s tim krouzkem vevnitr...to je asi na noej sterac co?:=)
to neni tak strasny...spis jak se dostat na to promazani ty osicky...jde to rozebrat v pohode,nebo je potreba vetsi nasili? abch si pak neco neurval vis co:D
|
|
31.03.2012 16:48 -
|
2463960
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Já to měl kdysi bohuel tak zatuhly a zoxidovaný, e se mi povedlo urvat ten závit s velikou matkou. Prostě to prasklo a sháněl jsem celý nový drák... Viz. foto u mě v galerii. Take radi porádně prostříkat a pokud to půjde, tak opatrně.
Já to měl kdysi bohuel tak zatuhly a zoxidovaný, e se mi povedlo urvat ten závit s velikou matkou. Prostě to prasklo a sháněl jsem celý nový drák... Viz. foto u mě v galerii. Take radi porádně prostříkat a pokud to půjde, tak opatrně.
|
|
23.08.2012 19:59 -
|
2500965
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Tak problém se zadním stěračem potkal i mě. Rád bych si to opravil, ale nevím jak sundat ten kryt, abych mohl povolit matku.
Tak problém se zadním stěračem potkal i mě. Rád bych si to opravil, ale nevím jak sundat ten kryt, abych mohl povolit matku.
|
|
23.08.2012 20:56 -
|
2500985
|
|
jumep
|
|
|
otvor okno, zospodu je na tom plaste dierka, zatlac do nej nieco (dost hlboko) a potom opatrne tahaj dohora tu vrchnu cast
otvor okno, zospodu je na tom plaste dierka, zatlac do nej nieco (dost hlboko) a potom opatrne tahaj dohora tu vrchnu cast
|
|
23.08.2012 21:20 -
|
2500988
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Díky. Myslel jsem si to, ale strach mi nedovolil to zkusit. Btw je potřeba odpojit ten mikrospinač?
Díky. Myslel jsem si to, ale strach mi nedovolil to zkusit. Btw je potřeba odpojit ten mikrospinač?
|
|
23.08.2012 21:45 -
|
2500993
|
|
jumep
|
|
|
az potom ked to budes cele davat dole, rozpojis, povolis srobiky a das dole
az potom ked to budes cele davat dole, rozpojis, povolis srobiky a das dole
|
|
13.12.2012 15:00 -
|
2530556
|
|
Stancek
|
Město: Kostice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
..prosím o radu. Je zadní stěrač Breaku na C5 I stejný jako na C II (včetně uchycení)?
Dík
..prosím o radu. Je zadní stěrač Breaku na C5 I stejný jako na C II (včetně uchycení)?
Dík
|
|
| |
|
|