| | |
22.02.2013 17:28 -
Re: CD přehrávač
|
2550526
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
věděl by si někdo rady z ostravy či ostravska s nefunkčním cd přehravačem? (c5 II,r.v.2006-jen cd). Je monost cd vyměnit za mp3? Dík.
věděl by si někdo rady z ostravy či ostravska s nefunkčním cd přehravačem? (c5 II,r.v.2006-jen cd). :-(((( Je monost cd vyměnit za mp3? Dík.
|
|
22.02.2013 18:53 -
|
2550553
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
JaNa napsal(a): věděl by si někdo rady z ostravy či ostravska s nefunkčním cd přehravačem? (c5 II,r.v.2006-jen cd). Je monost cd vyměnit za mp3? Dík.
Neviem aké má rádio ale moje originál prehráva aj mp3 a tie mám C5 ll
Neviem aké má rádio ale moje originál prehráva aj mp3 a tie mám C5 ll
|
|
22.02.2013 20:48 -
|
2550609
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Asi rádio RD3. Kdy nahraje na CD písničky ve formátu mp3, tak by to mělo umět přehrávat.
Asi rádio RD3. Kdy nahraje na CD písničky ve formátu mp3, tak by to mělo umět přehrávat.
|
|
22.02.2013 20:50 -
|
2550611
|
|
jumep
|
|
|
RD4 kedtak a MP3 brali az novsie, myslim ze aj maju na paneli napis MP3
RD4 kedtak a MP3 brali az novsie, myslim ze aj maju na paneli napis MP3
|
|
22.02.2013 20:59 -
|
2550617
|
|
jumep
|
|
|
bud vymenit radio za MP3 radio, alebo domontovat xcar link alebo nieco obdobne namiesto cdmenicu
bud vymenit radio za MP3 radio, alebo domontovat xcar link alebo nieco obdobne namiesto cdmenicu
|
|
22.02.2013 21:05 -
|
2550618
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
a jde z rádia vyvést usb připojení? sbírám informace okolo toho, kde mne bota tlačí.
a jde z rádia vyvést usb připojení? sbírám informace okolo toho, kde mne bota tlačí.
|
|
22.02.2013 21:08 -
|
2550619
|
|
jumep
|
|
|
radio je jednoduche radio bez CDtextu
jedine ako som pisal XCARLINK - to si najdi, pisalo sa tu o tom - je to emulator kde vies dat SD kartu aleob USB kluc
radio je jednoduche radio bez CDtextu
jedine ako som pisal XCARLINK - to si najdi, pisalo sa tu o tom - je to emulator kde vies dat SD kartu aleob USB kluc
|
|
09.05.2013 16:24 -
|
2577628
|
|
JaNa
|
|
|
dnes jsme vyměnili rádio za origo z vrakáče (1200kč), protoe to staré mělo raritní závadu. Nechtělo to CD. Dnes, kdy to mechanik vymontoval, vypadlo z přehrávače 8kč . Nové funguje. HURÁ! Take pokud bychom hned nechali rádio vymontovat, pak by to stálo jen ten čas .
dnes jsme vyměnili rádio za origo z vrakáče (1200kč), protoe to staré mělo raritní závadu. Nechtělo to CD. Dnes, kdy to mechanik vymontoval, vypadlo z přehrávače 8kč :-)))). Nové funguje. HURÁ! Take pokud bychom hned nechali rádio vymontovat, pak by to stálo jen ten čas :(.:-)))):-))))
|
|
10.05.2013 13:04 -
|
2577953
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Zdiba napsal(a): Zdravím vechny na tomto fóru.
Mám problém s CD přehrávačem ve C5 2002 (Clarion PU-2472C-C). Za chodu motoru nepřehrává, ale zde jsem nael e to bude nejspíe pinavá čočka laseru. Rád bych si ji vyčistil, ale nemohu CD vyndat . Pouze to v mechanice divně zachroupe jak se snaí CD vysunout. Auto jsem ji s tím CD uvnitř koupil (extra bonus). Nemáte někdo nějaký fígl jak na to bez nutnosti rozebírat celé rádio a středovou konzoli?
Dík za odpověď
Stejná závada (křupání při vysouvání a nic) se mi stala rok a půl zpět v Itálii, vzhledem k tomu, e jsem nechtěl celou cestu zpět poslouchat italská a německá rádia, pustil jsem se do toho s nouzovým kufříkem.
To cvakání je přeskakující ozubené kolečko v "převodovce", která je přiklopena (a přitlačena) plastovým krytem, který je asi na 3 roubkách, jedno uchycení plastu bylo ulomené - take ozubené kolečko nadskakovalo a vydávalo tyto cvakavé zvuky. Jedno pěkné slunečné italské odpoledne, kousek plechu (v mém případě cca 0,5cm2), típačky, kombinačky a pilníček, správně ohnout, přitáhnout a CD přehrávač hraje dodnes.
Sice to je ke starému příspěvku, ale třeba se to někomu bude hodit.
Stejná závada (křupání při vysouvání a nic) se mi stala rok a půl zpět v Itálii, vzhledem k tomu, e jsem nechtěl celou cestu zpět poslouchat italská a německá rádia, pustil jsem se do toho s nouzovým kufříkem.
To cvakání je přeskakující ozubené kolečko v "převodovce", která je přiklopena (a přitlačena) plastovým krytem, který je asi na 3 roubkách, jedno uchycení plastu bylo ulomené - take ozubené kolečko nadskakovalo a vydávalo tyto cvakavé zvuky. Jedno pěkné slunečné italské odpoledne, kousek plechu (v mém případě cca 0,5cm2), típačky, kombinačky a pilníček, správně ohnout, přitáhnout a CD přehrávač hraje dodnes. :-)
Sice to je ke starému příspěvku, ale třeba se to někomu bude hodit.
|
|
08.10.2014 10:36 -
|
2740110
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
asi na přesmaky čistícím CD nevyzraju co? Přehrávač mp3 neumí. Origo CD makaj v poho.
asi na přesmaky čistícím CD nevyzraju co? Přehrávač mp3 neumí. Origo CD makaj v poho.
|
|
10.10.2014 23:28 -
|
2740930
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Buchta - Co pouívá za CD? Já měl nějakej ten obyč kotouč s asi 50ks a vdy po chvíli to přehrávalo na prd.. Tak jsem pak pořídil normální verbatimácký cd a uplně v pohodě..
Buchta - Co pouívá za CD? Já měl nějakej ten obyč kotouč s asi 50ks a vdy po chvíli to přehrávalo na prd.. Tak jsem pak pořídil normální verbatimácký cd a uplně v pohodě.. ;)
|
|
10.10.2014 23:37 -
|
2740931
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já jsem měl taky problémy se čtením. A to hlavně datový CD s mapama. Zkouel jsem pálit na kvalitnějí CDR, vypaloval jsem nejnií monou rychlostí, čistil jsem CD mechaniku čistícíma diskama, nic nezabralo perfektně, jen se to vdycky chviličku tvářilo, jako e u je to dobrý a za chvíli zase na prd. U to vypadalo, e budu shánět novou RT3.
Nakonec jsem mechaniku vyndal, doma rozebral a pod pořádnou lupou, protoe jsem slepej, jsem konečně nael optiku a čočku, kterou jsem vyčistil tím roztokem na čistící CD, a to ručně, uchoourem.
No a u je to víc ne rok, moná skoro dva a jetě se mi nestalo, e by mi to něco nepřečetlo.
Já jsem měl taky problémy se čtením. A to hlavně datový CD s mapama. Zkouel jsem pálit na kvalitnějí CDR, vypaloval jsem nejnií monou rychlostí, čistil jsem CD mechaniku čistícíma diskama, nic nezabralo perfektně, jen se to vdycky chviličku tvářilo, jako e u je to dobrý a za chvíli zase na prd. U to vypadalo, e budu shánět novou RT3.
Nakonec jsem mechaniku vyndal, doma rozebral a pod pořádnou lupou, protoe jsem slepej, jsem konečně nael optiku a čočku, kterou jsem vyčistil tím roztokem na čistící CD, a to ručně, uchoourem.
No a u je to víc ne rok, moná skoro dva a jetě se mi nestalo, e by mi to něco nepřečetlo.
|
|
28.11.2014 21:05 -
|
2758708
|
|
Gaborah
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj vsichni, mam radio RT4 s navigaci a kdyz vlozim jakykoliv disk, tak mi nenacita. Netusite nekdo? Puvodni majitel rikal, ze mu to original nacitalo. Mne bohuzel ne ...
Ahoj vsichni, mam radio RT4 s navigaci a kdyz vlozim jakykoliv disk, tak mi nenacita. Netusite nekdo? Puvodni majitel rikal, ze mu to original nacitalo. Mne bohuzel ne ...
|
|
29.11.2014 10:47 -
|
2758764
|
|
Gaborah
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Taky bych pouzival HDD, kdyby mi jela mechanika pres kterou by byla moznost tam taky neco nahrat Ja zkousel vypalene i origo a ani jedno. Ani nezachrousta ...
Taky bych pouzival HDD, kdyby mi jela mechanika pres kterou by byla moznost tam taky neco nahrat :D Ja zkousel vypalene i origo a ani jedno. Ani nezachrousta ...
|
|
29.11.2014 18:57 -
|
2758891
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Nejspis bych to vyresil takto... .link.
Ovsem horsi je ze si nemuzes nahrat nove mapy...
Nebo az te to nastve kup tohle, dotykovy display by se mi taky libil... .link.
Nejspis bych to vyresil takto... http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Adapter-Citroen-Peugeot-RD4-RT3-RT4-Interface-CD-Wechsler-/260722493750?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3cb4458936
Ovsem horsi je ze si nemuzes nahrat nove mapy...
Nebo az te to nastve kup tohle, dotykovy display by se mi taky libil... http://www.aliexpress.com/item/double-din-7-inch-touch-screen-auto-multimedia-system-special-Car-DVD-for-Citroen-C5/616844709.html
|
|
29.11.2014 20:11 -
|
2758941
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kdy jsme byli na srazu, tak jsme to s Jumepem rozebrali a uchoourem s vodkou vyčistili čočku. Nejdříve to vypadalo e to nepomohlo. Ale minulý víkend jsem tam pokusil dát CD a začalo hrát! Pak zase chvíli ne a dnes jsem to zkusil znovu s Cd mp3 a nacpal jsem na HD 83. skladeb! Take doporučuji to udělat taky. Není to nic sloitého,jen jsou potřeba malé hvězdičky aby si tu RT4 vyndal ven pak se odmontuje kryt a mechanika jde celá snadno vyndat ven.
Kdy jsme byli na srazu, tak jsme to s Jumepem rozebrali a uchoourem s vodkou vyčistili čočku. Nejdříve to vypadalo e to nepomohlo. Ale minulý víkend jsem tam pokusil dát CD a začalo hrát! Pak zase chvíli ne a dnes jsem to zkusil znovu s Cd mp3 a nacpal jsem na HD 83. skladeb! Take doporučuji to udělat taky. Není to nic sloitého,jen jsou potřeba malé hvězdičky aby si tu RT4 vyndal ven pak se odmontuje kryt a mechanika jde celá snadno vyndat ven.
|
|
| |
|
|