| | |
05.09.2015 00:00 -
Re: Economy Mode
|
2857555
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Jardo a na X7 vam to trva jak dlouho udelat? Pac kdybych mel nekdy cestu kolem na pockani...
Jardo a na X7 vam to trva jak dlouho udelat? Pac kdybych mel nekdy cestu kolem na pockani...
|
|
22.02.2016 16:26 -
Řeení economic mode
|
2920857
|
|
Dakota
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Stále jsem hledal s s hlákou "economic mode activated" hramada odkazů a odpovědí zavádějících kamsi, ale výsledek krom jednoho ikovného servisu u Prahy jsem nenael. Proto i zakládám toto nové vlákno, kam bych rád, aby lidé dávali u (vy)řeení problému. Aby pokud to někdo hledá mohl naléz pár způsobů co s tím provést.
Mě osobně se tohoto problému podařilo zbavit výměnou baterie. Koupil jsem si baterii Varta silver 74Ah 750A startovací proud, na chvilku to pomohlo, ale problém přetrvával, ne tak často, ale stále se připomínal. Baterie byla nová a dobrá, ale i přesto jsem zkusil jetě jednu výměnu a koupil jsem originál baterii Citroen 75Ah 800A startovací proud, u ji mám 3 týdny, a i v mrazech, ale od výměny jsem tu hroznou hláku neviděl.
Take bych to uvedl jako moné řeení. Hláka se mi nespustí ani po opakovaném otevření a zavření kufru. Navíc org. baterie nebyla ani tak drahá 2500,-Kč co mi nepřijde tak hrozné, protoe se baterie stejně čas od času mění. Tak snad má zkuenost nekomu pomůe a bude se svým Citrouem zase o něco více spokojený. Já kdy přijdu a otevře se mi kufr tak na něj hledím s blahem v srdci
S pozdravem J. Drahota
Stále jsem hledal s s hlákou "economic mode activated" hramada odkazů a odpovědí zavádějících kamsi, ale výsledek krom jednoho ikovného servisu u Prahy jsem nenael. Proto i zakládám toto nové vlákno, kam bych rád, aby lidé dávali u (vy)řeení problému. Aby pokud to někdo hledá mohl naléz pár způsobů co s tím provést.
Mě osobně se tohoto problému podařilo zbavit výměnou baterie. Koupil jsem si baterii Varta silver 74Ah 750A startovací proud, na chvilku to pomohlo, ale problém přetrvával, ne tak často, ale stále se připomínal. Baterie byla nová a dobrá, ale i přesto jsem zkusil jetě jednu výměnu a koupil jsem originál baterii Citroen 75Ah 800A startovací proud, u ji mám 3 týdny, a i v mrazech, ale od výměny jsem tu hroznou hláku neviděl.
Take bych to uvedl jako moné řeení. Hláka se mi nespustí ani po opakovaném otevření a zavření kufru. Navíc org. baterie nebyla ani tak drahá 2500,-Kč co mi nepřijde tak hrozné, protoe se baterie stejně čas od času mění. Tak snad má zkuenost nekomu pomůe a bude se svým Citrouem zase o něco více spokojený. Já kdy přijdu a otevře se mi kufr tak na něj hledím s blahem v srdci :-)
S pozdravem J. Drahota
|
|
22.02.2016 17:09 -
Re: Řeení economic mode
|
2920860
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud ma auto power managment baterie tak by se po vymene mel system zresetovat a naucit novou baterii (laicky napsano)
pokud ma auto power managment baterie tak by se po vymene mel system zresetovat a naucit novou baterii (laicky napsano)
|
|
22.02.2016 18:49 -
|
2920881
|
|
jruze
|
|
|
Dakota napsal(a): Stále jsem hledal s s hlákou "economic mode activated" hramada odkazů a odpovědí zavádějících kamsi, ale výsledek krom jednoho ikovného servisu u Prahy jsem nenael. Proto i zakládám toto nové vlákno, kam bych rád, aby lidé dávali u (vy)řeení problému. Aby pokud to někdo hledá mohl naléz pár způsobů co s tím provést.
Take bych to uvedl jako moné řeení. Hláka se mi nespustí ani po opakovaném otevření a zavření kufru. Navíc org. baterie nebyla ani tak drahá 2500,-Kč co mi nepřijde tak hrozné, protoe se baterie stejně čas od času mění. Tak snad má zkuenost nekomu pomůe a bude se svým Citrouem zase o něco více spokojený. Já kdy přijdu a otevře se mi kufr tak na něj hledím s blahem v srdci
S pozdravem J. Drahota
A který servis to je? Jinak máme levnějí řeení ne nová aku za relativně slunou.
A který servis to je? Jinak máme levnějí řeení ne nová aku za relativně slunou.;-)
|
|
23.02.2016 09:03 -
|
2921202
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
economy mod at se to nekomu libi nebo nel neni pro srandu a ma sve opodstatneni
urcite bych ho nevypinal,jinak si clovek zaklada na pomerne velke problemy ktere muzou nastat
economy mod at se to nekomu libi nebo nel neni pro srandu a ma sve opodstatneni
urcite bych ho nevypinal,jinak si clovek zaklada na pomerne velke problemy ktere muzou nastat
|
|
23.02.2016 20:16 -
|
2921462
|
|
TygrXM
|
Město: Uherské Hraditě, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Umí to u zruit (nebo aspoň potáhnout) PAN elektrikář i na C5 II ?
Umí to u zruit (nebo aspoň potáhnout) PAN elektrikář i na C5 II ?
|
|
23.02.2016 22:04 -
|
2921524
|
|
TygrXM
|
Město: Uherské Hraditě, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Jen jediný důvod. Vadí mi to! Např.při čekání na manelku u obchodu...
Zanechme diskuzí a reakcí typu: kup si novou baterku, kup si jiné auto kdy ti to vadí, ...nenastartuje, ...poblázní se ŘJ při nízkém napětí... atd.
Jen jediný důvod. Vadí mi to! Např.při čekání na manelku u obchodu...
Zanechme diskuzí a reakcí typu: kup si novou baterku, kup si jiné auto kdy ti to vadí, ...nenastartuje, ...poblázní se ŘJ při nízkém napětí... atd.
|
|
23.02.2016 22:14 -
|
2921531
|
|
autodiag
|
|
|
na chapu to je padny duvod....nejde o to ze nenastartujes ale opravdu spis o to ze nenastartujes a ani neodjedes ..jednotka se nepoblazni jen se ji rozpadne EEprom v tom nejlepsim pripade resim to cas od casu hlavne s prichodem zimy a neni to levna zalezitost a nekdy ani jednoducha
jen pod carou..bud rad ze nemas jine auto (VW tuareg,BMW,Mercedes..) po 10 minutach zapleho klice volas odtahovku nebo kamarada s kabely
na chapu to je padny duvod....nejde o to ze nenastartujes ale opravdu spis o to ze nenastartujes a ani neodjedes :( ..jednotka se nepoblazni jen se ji rozpadne EEprom v tom nejlepsim pripade resim to cas od casu hlavne s prichodem zimy a neni to levna zalezitost a nekdy ani jednoducha :(
jen pod carou..bud rad ze nemas jine auto (VW tuareg,BMW,Mercedes..) po 10 minutach zapleho klice volas odtahovku nebo kamarada s kabely
|
|
24.02.2016 21:20 -
|
2921936
|
|
autodiag
|
|
|
no jaa bych se asi snazil spis hledat pricinu..ne dusledek
no jaa bych se asi snazil spis hledat pricinu..ne dusledek :nevim
|
|
25.02.2016 20:31 -
|
2922217
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
jruze napsal(a): V jakém stavu je aku? po jaké době+- se toto stává? tetovali jsme při průměrné aku - po zruba 4.-5. hodinách to fungovalo na vech ostatních. Je dost moné e je na vině u odcházející AKU - bylo by potřeba vysledovat po jaké době a přijet - podíváme se na to a popř.by se to jetě doladilo - čistě teoreticky by ty dveře měli jít stále - bez auta to nevyřeíme.(nebo by tam mohla být jiný problém.) - vem co vím to funguje. - nepřehrávali ti z nějakého důvodu soft?
Zdravím, baterie je cca měsíc nová Exide 77 Ah, 780 A. Soft není přehraný.
Zatím jsem nenael ádnou souvislost, prostě občas se kufr neotevře. Se starou i novou baterií se to chová stejně. Stará baterie (původní z výroby) odela bez varování, nenastartoval jsem.
Kufr zatím neřeím, zmíněná úprava hodně pomohla. Zatím se do Prahy nechystám, kdyby se to zhorovalo, nebo mě to začne opět tvát, tak bych se ozval.
MíraCB
Zdravím, baterie je cca měsíc nová Exide 77 Ah, 780 A. Soft není přehraný.
Zatím jsem nenael ádnou souvislost, prostě občas se kufr neotevře. Se starou i novou baterií se to chová stejně. Stará baterie (původní z výroby) odela bez varování, nenastartoval jsem.
Kufr zatím neřeím, zmíněná úprava hodně pomohla. Zatím se do Prahy nechystám, kdyby se to zhorovalo, nebo mě to začne opět tvát, tak bych se ozval.
MíraCB
|
|
25.02.2016 21:34 -
|
2922289
|
|
autodiag
|
|
|
myslim ze by jsi mel znovu baterii "prizpusobit" a zresetovat..jednoduse receno rict systemu ze ma novou baterii
myslim ze by jsi mel znovu baterii "prizpusobit" a zresetovat..jednoduse receno rict systemu ze ma novou baterii
|
|
26.02.2016 20:06 -
|
2922603
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
autodiag napsal(a): myslim ze by jsi mel znovu baterii "prizpusobit" a zresetovat..jednoduse receno rict systemu ze ma novou baterii
Zdravím,
před výměnou baterie jsem se zde ptal na přesný postup. Dostal jsem bohuel několik různých odpovědí.
Jestli tě můu poprosit, lo by doopravdy pro blbce napsat, jak postupovat? Pokud je potřeba diagnostika, zařídím.
Děkuju
MíraCB
Zdravím,
před výměnou baterie jsem se zde ptal na přesný postup. Dostal jsem bohuel několik různých odpovědí.
Jestli tě můu poprosit, lo by doopravdy pro blbce napsat, jak postupovat? Pokud je potřeba diagnostika, zařídím.
Děkuju
MíraCB
|
|
| |
|
|