| | |
08.12.2014 21:11 -
Re: Economy Mode
|
2762628
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
bude to dělat jen centrála v Radonicích nebo i pobočka v Soběslavi?
bude to dělat jen centrála v Radonicích nebo i pobočka v Soběslavi:-)?
|
|
01.04.2015 18:22 -
|
2803894
|
|
jirka75
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Zdravím vechny, hledám tu u nějakou chvíli radu na vyřeenì mého problému. Čtu, a jsem narazil na Marka9996, který na stránce 3 a 4 popisuje ten samý problém, bohuel nenapsal, jak závadu vyřeil. Poradí někdo prosím?
Zdravím vechny, hledám tu u nějakou chvíli radu na vyřeenì mého problému. Čtu, a jsem narazil na Marka9996, který na stránce 3 a 4 popisuje ten samý problém, bohuel nenapsal, jak závadu vyřeil. Poradí někdo prosím?
|
|
01.04.2015 22:38 -
|
2804061
|
|
jirka75
|
|
|
Startér točí, nejde ventilátor, okna, stěrače. Pí§e mi to " WECHSEL IN ENERGIESPAR MODUS". Také jsem si krtnul o roub co je u maxi pojistek. Úplně to samé co Marek9996. Zkouel jsem i rady jako dret tlačítko na klíčku. Pojistky jsou vechny ok. Diagnostika nejde připojit-neodpovídá. Předem díky za rady.
Startér točí, nejde ventilátor, okna, stěrače. Pí§e mi to " WECHSEL IN ENERGIESPAR MODUS". Také jsem si krtnul o roub co je u maxi pojistek. Úplně to samé co Marek9996. Zkouel jsem i rady jako dret tlačítko na klíčku. Pojistky jsou vechny ok. Diagnostika nejde připojit-neodpovídá. Předem díky za rady.
|
|
01.04.2015 23:11 -
|
2804089
|
|
jumep
|
|
|
economy mode je len to ze proste sa to dalo do economy mode, takze nevies precitat nic a nema nic spolocne s tym ze nevies nastartovat
a znova, ak nejde nacitat diagnostika tak na je najskor niektora poistka vyvalena (zasuvka nebude napajana), kludne aj mega poistka
ventilator sa spusti az po nabehnuti motora (rovnako sa zrusi economy mode)
ked zapnes kluc do 2hej polohy, pipne nieco po chvili?
economy mode je len to ze proste sa to dalo do economy mode, takze nevies precitat nic a nema nic spolocne s tym ze nevies nastartovat
a znova, ak nejde nacitat diagnostika tak na je najskor niektora poistka vyvalena (zasuvka nebude napajana), kludne aj mega poistka
ventilator sa spusti az po nabehnuti motora (rovnako sa zrusi economy mode)
ked zapnes kluc do 2hej polohy, pipne nieco po chvili?
|
|
02.04.2015 19:17 -
|
2804449
|
|
jirka75
|
|
|
Kdy nastavím klíč do druhé polohy, tak to po chvilce pípne. Ale pojistky, i ty mega jsou zdravé. Prý mohla odejít bsm jednotka nebo jak se tomu říká. Ta krabička s maxi pojistkami. Prý posílá proud dál a o ten roub, co je u ní jsem krtnul kabelem. Předtím zásuvka na diagnostiku fungovala
Kdy nastavím klíč do druhé polohy, tak to po chvilce pípne. Ale pojistky, i ty mega jsou zdravé. Prý mohla odejít bsm jednotka nebo jak se tomu říká. Ta krabička s maxi pojistkami. Prý posílá proud dál a o ten roub, co je u ní jsem krtnul kabelem. Předtím zásuvka na diagnostiku fungovala
|
|
02.04.2015 20:41 -
|
2804511
|
|
jumep
|
|
|
ak to pipne, tak na 90% pipne immobilizer fault
ten srob co tam je, je priamo prepojeny kablom na baterku, ten ti to neodpali
tu sa tazko radi, idealne zavolat k tomu niekoho kto vie co a ako pripadne kde co merat a ako presvedcit diagnostiku na nacitanie auta
ak to pipne, tak na 90% pipne immobilizer fault
ten srob co tam je, je priamo prepojeny kablom na baterku, ten ti to neodpali
tu sa tazko radi, idealne zavolat k tomu niekoho kto vie co a ako pripadne kde co merat a ako presvedcit diagnostiku na nacitanie auta
|
|
02.04.2015 21:25 -
e: Economy Mode
|
2804577
|
|
jruze
|
|
|
jde o to s jakým kabelem si krtnul a přesně o co. s nej. pravděpodobnějí je pojistka OBD a potom podle toho s čím si krtnul a co odpálil. Jinak neměl by být problém.
jde o to s jakým kabelem si krtnul a přesně o co. s nej. pravděpodobnějí je pojistka OBD a potom podle toho s čím si krtnul a co odpálil.:nevim Jinak neměl by být problém.;-)
|
|
02.04.2015 21:46 -
|
2804605
|
|
jirka75
|
|
|
Právě, e jsem krtnul o ten roub opačnÿm pólem. Od té doby nejde připojit diagnostika a vechny pojistky jsou v pořádku. To byla první věc, po které jsem el.
Právě, e jsem krtnul o ten roub opačnÿm pólem. Od té doby nejde připojit diagnostika a vechny pojistky jsou v pořádku. To byla první věc, po které jsem el.
|
|
02.04.2015 22:03 -
|
2804613
|
|
jumep
|
|
|
kostrou o ten srob?
baterka je inac ok? skusal si ju odpojit?
kostrou o ten srob?
baterka je inac ok? skusal si ju odpojit?
|
|
02.04.2015 22:09 -
|
2804615
|
|
jirka75
|
|
|
Zkratoval jsem to o ten roub. Baterka ok, pojistky ok. Od tě doby tyto problémy. Jak píu, úplně to samé, co kolega tady. Stejný problém. koda jen, e u nenapsal, jak to zprovoznil.
Zkratoval jsem to o ten roub. Baterka ok, pojistky ok. Od tě doby tyto problémy. Jak píu, úplně to samé, co kolega tady. Stejný problém. koda jen, e u nenapsal, jak to zprovoznil.
|
|
02.04.2015 22:13 -
|
2804616
|
|
jumep
|
|
|
to su dve uplne ine veci, mozno navonok sa tvariace, ako som uz napisal, asi toho takto moc neporiesime
v tomto momente ma viac toho nenapada
to su dve uplne ine veci, mozno navonok sa tvariace, ako som uz napisal, asi toho takto moc neporiesime
v tomto momente ma viac toho nenapada
|
|
03.04.2015 18:28 -
|
2805095
|
|
jirka75
|
|
|
Já nevím, co je to HF. Jinak to stojí v Nových Butovicích.
Já nevím, co je to HF. Jinak to stojí v Nových Butovicích. :nevim
|
|
03.04.2015 21:46 -
|
2805283
|
|
jirka75
|
|
|
Díky za ochotu. Kde tu klemu najdu? Zkusil bych to. Jinak bych zavolal.
Díky za ochotu. Kde tu klemu najdu? Zkusil bych to. Jinak bych zavolal.
|
|
03.04.2015 21:51 -
|
2805285
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ty jsi dáreček.
To jako myslí, e přehodí klemu, nastartuje a je opraveno?
Jruze ti nabízí pomocnou ruku a ty to chce zkusit raději sám, i kdy ví v podstatě prd?
Neváhej a zavolej...
Ty jsi dáreček. :-d
To jako myslí, e přehodí klemu, nastartuje a je opraveno?
Jruze ti nabízí pomocnou ruku a ty to chce zkusit raději sám, i kdy ví v podstatě prd? :nevim
Neváhej a zavolej... :-d
|
|
03.04.2015 22:20 -
|
2805309
|
|
jirka75
|
|
|
Nevím, co to obnáí, přehodit klemu. Netvrdím, e to umím. Rozhodně pomoc neodmítám. Jen, jestli to není néco sloitého, tak bych to mohl snad zvládnout. Netuím, co to obnáí, proto se ptám.
Nevím, co to obnáí, přehodit klemu. Netvrdím, e to umím. Rozhodně pomoc neodmítám. Jen, jestli to není néco sloitého, tak bych to mohl snad zvládnout. Netuím, co to obnáí, proto se ptám.
|
|
03.04.2015 22:24 -
|
2805312
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No přehodit klemu není těký, to zvládne snadno. Ale co tím vyřeí? Nanejvý nastartuje v servisním modu. A co dál? Proto radím, abys pozval jruze, kdy má čas. Ten u bude vědět, co dál.
No přehodit klemu není těký, to zvládne snadno. Ale co tím vyřeí? Nanejvý nastartuje v servisním modu. A co dál? Proto radím, abys pozval jruze, kdy má čas. Ten u bude vědět, co dál. ;-)
|
|
| |
|
|