| | |
03.08.2014 14:18 -
Re: Economy Mode
|
2721163
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Sel by obrazek, o ktery pol se vlastne jedna, + nebo - ? Na tu plosku uz o nabijeni bude vedet jednotka a upravi cas Economy modu?
Sel by obrazek, o ktery pol se vlastne jedna, + nebo - ? Na tu plosku uz o nabijeni bude vedet jednotka a upravi cas Economy modu?
|
|
03.08.2014 16:11 -
|
2721191
|
|
jruze
|
|
|
I kdy nabíjí jakkoli tak se do 20.-30. minut srovná sama - je to viditelné v diag - měřené hodnoty + f6.
Ono si to do 20min upraví nabíjení(a stav AKU) samo.
I kdy nabíjí jakkoli tak se do 20.-30. minut srovná sama - je to viditelné v diag - měřené hodnoty + f6.;-)
Ono si to do 20min upraví nabíjení(a stav AKU) samo.
|
|
03.08.2014 19:32 -
|
2721233
|
|
jruze
|
|
|
Stačí toto?
Stačí toto?:nevim
Přílohy: C5 (X7) - D1AG014RP0 - Demontá - Montá Jednotka signalizace stavu nabití akumulátoru 12 V.mht ( 1035107b ) - C5 (X7) - E2AK010PP0 - Provést operace Před odpojením, po odpojení a po opětovném připojení akumulátoru 12 V (Stručný technický přehled).mht ( 162607b ) - |
|
06.08.2014 10:30 -
|
2722494
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Pouívám nabíječku CTEK MXS 5.0, u které byl přiloen kablík s očky a koncovkou pro připojení nabíječky. Kablík mám trvale připojený k baterce a pouze připojuju nabíječku. Nevím jestli to autu takhle vadí, ale u to tak provozuju cca dva roky a zatím bez nějakých problému. Auto mám povětinou trvale připojené k nabíječce, páč s ním moc nejezdím.
Pouívám nabíječku CTEK MXS 5.0, u které byl přiloen kablík s očky a koncovkou pro připojení nabíječky. Kablík mám trvale připojený k baterce a pouze připojuju nabíječku. Nevím jestli to autu takhle vadí, ale u to tak provozuju cca dva roky a zatím bez nějakých problému. Auto mám povětinou trvale připojené k nabíječce, páč s ním moc nejezdím.
|
|
06.08.2014 11:42 -
|
2722498
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Mám kamaráta čo má c crosser neviete niekto či pri nabijani treba odpajat kontakty na batérií?
Mám kamaráta čo má c crosser neviete niekto či pri nabijani treba odpajat kontakty na batérií?
|
|
22.09.2014 10:00 -
|
2735394
|
|
Pucholt
|
Město: Kopřivnice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Mě se Economy Mode zapne za hodinu po vypnutí motoru. Napoprvé mě to překvapilo, ale myslím e to je Ok. Kdysi mi u BX-ka manelka při čekání v autě vymlátila baterku. Economy Mode v kombinací s automatickým rozsvícením světel mi jako vraedná kombinace vůbec nepřipadá. Jednak se dá automatické svícení vypnout a jednak autokin v Evropě určitě moc není.
Mě se Economy Mode zapne za hodinu po vypnutí motoru. Napoprvé mě to překvapilo, ale myslím e to je Ok. Kdysi mi u BX-ka manelka při čekání v autě vymlátila baterku. Economy Mode v kombinací s automatickým rozsvícením světel mi jako vraedná kombinace vůbec nepřipadá. Jednak se dá automatické svícení vypnout a jednak autokin v Evropě určitě moc není.
|
|
27.11.2014 21:15 -
|
2758481
|
|
BlackSheep
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Chtěl bych se zeptat,
mám rok starou/novou baterii. Přes diagnostiku jsme autu řekli e má novou, ale v podstatě u od začátku mi auto téměr okamitě padá do economy reimu. Je úplně jedno jak dlouhou cestu podniknu.....jestli 1km nebo 1000km. Zkoueli jsme i přehrát sw ale nepomáhá. Baterie je v pořadku, proud dává dobrý, kapacita taky ok ...
Nenapadá někoho co s tím ?
Chtěl bych se zeptat,
mám rok starou/novou baterii. Přes diagnostiku jsme autu řekli e má novou, ale v podstatě u od začátku mi auto téměr okamitě padá do economy reimu. Je úplně jedno jak dlouhou cestu podniknu.....jestli 1km nebo 1000km. Zkoueli jsme i přehrát sw ale nepomáhá. Baterie je v pořadku, proud dává dobrý, kapacita taky ok ...
Nenapadá někoho co s tím ?
|
|
27.11.2014 21:37 -
|
2758487
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli jste zadali i správné Ah, můe bít patná i baterie, třeba jeden článek, vycházím z toho, e před výměnou bylo ve ok, diagnostika nepíe nějaké chyby?
Jestli jste zadali i správné Ah, můe bít patná i baterie, třeba jeden článek, vycházím z toho, e před výměnou bylo ve ok, diagnostika nepíe nějaké chyby?
|
|
27.11.2014 21:40 -
|
2758488
|
|
BlackSheep
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
diagnostika ádné chyby nehází. Před výměnou neumím říct jestli to bylo ok ... auto jsem koupil se skoro mrtvou baterii se kterou jsem jezdil cca měsíc, tak netuím ... ale co si tak matně pamatuju, tak to ihned do economy nepadalo.
diagnostika ádné chyby nehází. Před výměnou neumím říct jestli to bylo ok ... auto jsem koupil se skoro mrtvou baterii se kterou jsem jezdil cca měsíc, tak netuím ... ale co si tak matně pamatuju, tak to ihned do economy nepadalo.
|
|
27.11.2014 21:52 -
|
2758491
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy jsi vyměnil baterii, za jak dlouho jsi startoval, ale myslím si, e baterie nedrí, jetě prohlédni kontakty.
Kdy jsi vyměnil baterii, za jak dlouho jsi startoval, ale myslím si, e baterie nedrí, jetě prohlédni kontakty.
|
|
27.11.2014 21:56 -
|
2758495
|
|
BlackSheep
|
|
|
to je hodně zákeřná otázka netuím .... zkusím jetě mrknout na ty kontakty, ale to u je takové to stéblo kterého se zkusím chytit
to je hodně zákeřná otázka :) netuím .... zkusím jetě mrknout na ty kontakty, ale to u je takové to stéblo kterého se zkusím chytit :)
|
|
27.11.2014 22:05 -
|
2758497
|
|
63zdenda
|
|
|
Po vyjmutí baterie z auta a zpětného zapojení by jsi měl 4 hodiny nechat auto v klidu, zapnout a vypnout zapalování, jednotka potřebuje tento čas k načtení, pokud nepomůe, nechal bych udělat zátěák baterie, pokud nedopadne dobře ak reklamace baterie, záruku by měla mít 2roky. Jinak se jetě podívej do vlákna akumulátor, dost se tam píe o 3kové řadě.
Po vyjmutí baterie z auta a zpětného zapojení by jsi měl 4 hodiny nechat auto v klidu, zapnout a vypnout zapalování, jednotka potřebuje tento čas k načtení, pokud nepomůe, nechal bych udělat zátěák baterie, pokud nedopadne dobře ak reklamace baterie, záruku by měla mít 2roky. Jinak se jetě podívej do vlákna akumulátor, dost se tam píe o 3kové řadě. ;-)
|
|
27.11.2014 22:48 -
|
2758504
|
|
jumep
|
|
|
jednotka ma v sebe hodnotu nabitia baterky
ta hovori co?
jednotka ma v sebe hodnotu nabitia baterky
ta hovori co?
|
|
27.11.2014 23:15 -
|
2758515
|
|
jruze
|
|
|
Já bych řekl e kdy někdo dovedl zadat do systému ,,a poklesne napětí na xxV tak uveď vozidlo do ecomódu" tak zase někdo dovede posunout spodní hranici na jinou xxV hranici - vdy je to jen program
A vzhledem k tomu e vás X7čkáře to tolik trápí tak to zkusím vyřeit.
Já bych řekl e kdy někdo dovedl zadat do systému ,,a poklesne napětí na xxV tak uveď vozidlo do ecomódu" tak zase někdo dovede posunout spodní hranici na jinou xxV hranici - vdy je to jen program :-)
A vzhledem k tomu e vás X7čkáře to tolik trápí tak to zkusím vyřeit.
|
|
28.11.2014 10:33 -
|
2758594
|
|
BlackSheep
|
|
|
no abych vam tady nevalil kliny do hlavy .... ted to pro jistotu zkusim jeste o vikendu promerit. Nicmene kdyz jsem to nechaval u mechanika (kvuli jinym vecem) tak rikal, ze v baterce chyba neni ...
no abych vam tady nevalil kliny do hlavy .... ted to pro jistotu zkusim jeste o vikendu promerit. Nicmene kdyz jsem to nechaval u mechanika (kvuli jinym vecem) tak rikal, ze v baterce chyba neni ...
|
|
| |
|
|