| | |
01.04.2013 13:15 -
Re: Economy Mode
|
2562239
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
áno bude to ekonomy módom. Treba da baterku nabit alebo vymeni. A treba o tom informova počítač baterky. S dajvom to netreba porovnáva.
áno bude to ekonomy módom. Treba da baterku nabit alebo vymeni. A treba o tom informova počítač baterky. S dajvom to netreba porovnáva. :-)
|
|
01.04.2013 13:31 -
|
2562240
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
kdyby to bylo baterkou, tak by nenastartoval. Rozhodně je na otevření kufru třeba míň energie, ne k nastartování motoru
kdyby to bylo baterkou, tak by nenastartoval. Rozhodně je na otevření kufru třeba míň energie, ne k nastartování motoru:-p
|
|
01.04.2013 13:33 -
|
2562241
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ale počítač etří baterku právě pro nastartování a tak nedůleitý věci odpojí, kdy si myslí, e by to baterku vyavilo a nemohla by startovat.
Ale počítač etří baterku právě pro nastartování a tak nedůleitý věci odpojí, kdy si myslí, e by to baterku vyavilo a nemohla by startovat.
|
|
01.04.2013 13:43 -
|
2562248
|
|
Hanz 397
|
|
|
lackey napsal(a): Kupil som 2r jazdenku c5 III a rano mi nejde elektricky otvorit kufor, len 2x zapipa. Moze byt po 2r. baterka v takom stave, ze neotvori ani kufor? Je to dost neprakticke otvarat ho silou rucne a este nepraktickejsie nasadnut, nastartovat, vyliezt von a otvorit kufor.
Manzelka ma Daewoo lacetti 9 rocne s povodnou baterkou a nastartovala bezproblemovo aj po troch tyzdnoch statia v mrazoch aj bez economy modu
Kdy si pročte aspoň stánku Z5,tak zjistí,e je moný,e to dělá i patnej software a nemusí(ale samozřejmě můe)být baterka vadná...
Kdy si pročte aspoň stánku Z5,tak zjistí,e je moný,e to dělá i patnej software a nemusí(ale samozřejmě můe)být baterka vadná...
|
|
01.04.2013 14:36 -
|
2562267
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Navíc mu nejspí nejde o odemčení kufru, ale o zvednutí dveří. Tam u si motorek o nějakou tu ávu řekne.
Navíc mu nejspí nejde o odemčení kufru, ale o zvednutí dveří. Tam u si motorek o nějakou tu ávu řekne.
|
|
01.04.2013 14:53 -
|
2562281
|
|
lackey
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Kufor sa odomkne, ale nezdvihne sa sam. Pojdem s tym do servisu, je este v zaruke, snad odstrania aj obcas blikajucu kontrolku stretavacich svetiel...
Islo mi o to, ze ci to neni nejaka normalna "funkcia" ktora sa da uzivatelsky nastavit.
dakujem za odpovede
Kufor sa odomkne, ale nezdvihne sa sam. Pojdem s tym do servisu, je este v zaruke, snad odstrania aj obcas blikajucu kontrolku stretavacich svetiel...
Islo mi o to, ze ci to neni nejaka normalna "funkcia" ktora sa da uzivatelsky nastavit.
dakujem za odpovede
|
|
01.04.2013 15:01 -
|
2562283
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
mám rok starou baterku a dělá mi to taky. Někdy otevřít jde, ale zavírat ho musím u ručně. Někdy jen zapípá a neotevře se. Taky mne to dost otravuje, ale zkouím si zvyknout. Údajně pomůe snad jen přehrátí softwaru, ale do toho jsem raději neel. Baterku neměň, to by byly vyhozené peníze.
mám rok starou baterku a dělá mi to taky. Někdy otevřít jde, ale zavírat ho musím u ručně. Někdy jen zapípá a neotevře se. Taky mne to dost otravuje, ale zkouím si zvyknout. Údajně pomůe snad jen přehrátí softwaru, ale do toho jsem raději neel. Baterku neměň, to by byly vyhozené peníze.
|
|
01.04.2013 17:37 -
|
2562334
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
treba ju nabit ale aby nabijanie ilo cez počítač baterky. Ten počítač bude vedie e je nabitá a upraví ekomod.
treba ju nabit ale aby nabijanie ilo cez počítač baterky. Ten počítač bude vedie e je nabitá a upraví ekomod.
|
|
29.04.2013 08:58 -
|
2573240
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
U C5III jsem ádnou monost s hrátkami s ECO mode nenael, co jsem vak nalezl je autem monitorovaná hodnota odbru z AKU v klidovém - tedy nenastartovaném stavu a vcelku mě úrovně odebíraného proudu zarazily. U kolegy je to v konfiguraci auta "základ plus H3+" něco kolem 8A u mě v konfiguraci "Exclusive plus muzika (ztiená na 0) a nějaký ty kamerky a světýlka u kolem 12A. Není se tudí čemu diit, e je zde extrémní snaha ochránit a udret v baterce potenciál pro pár nastartování. Prodlouení ECO modu bude mít za následek rychlejí pohřeb AKU. Pokud do něj auto padá po nějakých +- 5min, tak je aku v loji a je na čase se poohlíet po novém.
U C5III jsem ádnou monost s hrátkami s ECO mode nenael, co jsem vak nalezl je autem monitorovaná hodnota odbru z AKU v klidovém - tedy nenastartovaném stavu a vcelku mě úrovně odebíraného proudu zarazily. U kolegy je to v konfiguraci auta "základ plus H3+" něco kolem 8A u mě v konfiguraci "Exclusive plus muzika (ztiená na 0) a nějaký ty kamerky a světýlka u kolem 12A. Není se tudí čemu diit, e je zde extrémní snaha ochránit a udret v baterce potenciál pro pár nastartování. Prodlouení ECO modu bude mít za následek rychlejí pohřeb AKU. Pokud do něj auto padá po nějakých +- 5min, tak je aku v loji a je na čase se poohlíet po novém.
|
|
01.05.2013 23:43 -
|
2574431
|
|
jumep
|
|
|
na ten upgrade bsi by som siel, a uplne 100% ked je auto v zaruke
na ten upgrade bsi by som siel, a uplne 100% ked je auto v zaruke
|
|
03.04.2014 19:45 -
|
2683356
|
|
marek9996
|
Město: Revuca, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Prosim vas poradimi niekto??? Menil som komplet spojku takze som odpojil motor od prevodovky tak tiez elektricke veci ,zapojili sme to vsetko spat a auto nejde nastartovat .Pocitac ukazuje Economie active robi to slaba baterka alebo to musi ist na diagnostiku nejde ani radio ani smerovky ani kurenie
Prosim vas poradimi niekto??? Menil som komplet spojku takze som odpojil motor od prevodovky tak tiez elektricke veci ,zapojili sme to vsetko spat a auto nejde nastartovat .Pocitac ukazuje Economie active robi to slaba baterka alebo to musi ist na diagnostiku nejde ani radio ani smerovky ani kurenie
|
|
03.04.2014 20:04 -
|
2683364
|
|
marek9996
|
|
|
Skusali sme to aj cez kable a nenaskocilo, vsetko co bolo odpojene sme skontrovali dvakrat .TAK ASI BUDE TREBA TA DIAGNOSTIKA
Skusali sme to aj cez kable a nenaskocilo, vsetko co bolo odpojene sme skontrovali dvakrat .TAK ASI BUDE TREBA TA DIAGNOSTIKA
|
|
03.04.2014 20:26 -
|
2683370
|
|
marek9996
|
|
|
Starter toci aj motor toci len nenaskoci , naftu taha ,zavdusneny neny tak neviem fakt no skusim ho rano nastartovat mozno ze ho pusty ten eco mode
Starter toci aj motor toci len nenaskoci , naftu taha ,zavdusneny neny tak neviem fakt no skusim ho rano nastartovat mozno ze ho pusty ten eco mode
|
|
03.04.2014 21:23 -
|
2683391
|
|
jumep
|
|
|
nieco ste nezapojili, ked ste mali nieco odpojene
skontrolovat snimac vacky, kluky - rovno pozret ci ste ho nezlomili / neodtrhli kedze je tak skvelo pristupny
nieco ste nezapojili, ked ste mali nieco odpojene
skontrolovat snimac vacky, kluky - rovno pozret ci ste ho nezlomili / neodtrhli kedze je tak skvelo pristupny
|
|
03.04.2014 21:28 -
|
2683402
|
|
marek9996
|
|
|
Bolo dost veci odpojene ale vsetko je zapojene ale urcite to zajtra prekontrolujem este raz,dufam ze pridem na chybu ked nie tak nastupy diagostika
Bolo dost veci odpojene ale vsetko je zapojene ale urcite to zajtra prekontrolujem este raz,dufam ze pridem na chybu ked nie tak nastupy diagostika
|
|
03.04.2014 21:37 -
|
2683406
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
a co tak imobilizer ? toci a nechce naskocit pise, to je bezny stav po odpojeni baterky, ked clovek zabudne sparovat kluc s autom.
a co tak imobilizer ? :nevim toci a nechce naskocit pise, to je bezny stav po odpojeni baterky, ked clovek zabudne sparovat kluc s autom. :-d
|
|
| |
|
|