| | |
12.03.2009 22:24 -
Re: Economy Mode
|
659229
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Ekonomickej mod má u mne zelenou,ale....ty okna taky nechápu,ty by to vypínat opravdu nemělo.Ale to je asi fakt jen drobnůstka,moucha na kočárku
Ekonomickej mod má u mne zelenou,ale....ty okna taky nechápu,ty by to vypínat opravdu nemělo.Ale to je asi fakt jen drobnůstka,moucha na kočárku:palec
|
|
13.03.2009 08:42 -
|
659231
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Já si zase rádio poutím, kdy autíčko umývám, letím, uklízím a tak a protoe to větinou trvá víc ne půl hodinky, taky mě tve, e si zbytek údrby musím zpívat (nebo nahlas nadávat, dle situace). Ale zail jsem jetě s dieselovou ZX, e jsem něco dělal venku a auto mi hrálo do repráků v otevřených dveřích celý den systémem Matějská pou a večer u jsem nenastartoval, tak to raději a se to vypne.
Já si zase rádio poutím, kdy autíčko umývám, letím, uklízím a tak a protoe to větinou trvá víc ne půl hodinky, taky mě tve, e si zbytek údrby musím zpívat (nebo nahlas nadávat, dle situace). Ale zail jsem jetě s dieselovou ZX, e jsem něco dělal venku a auto mi hrálo do repráků v otevřených dveřích celý den systémem Matějská pou a večer u jsem nenastartoval, tak to raději a se to vypne.
|
|
13.03.2009 09:35 -
|
659232
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
sservis napsal(a): Ale zail jsem jetě s dieselovou ZX, e jsem něco dělal venku a auto mi hrálo do repráků v otevřených dveřích celý den systémem Matějská pou a večer u jsem nenastartoval, tak to raději a se to vypne.
presne tak, tuto zkusenost mam i ja. Cely den jsem se motal kolem auta, zapnute radio a otevrene dvere + kufr, takze veskere vnitrni osvetleni a do rana jsem musel dat baterku na nabijecku.
Tim chci rict, ze ekonomicky rezim ma svuj smysl
presne tak, tuto zkusenost mam i ja. Cely den jsem se motal kolem auta, zapnute radio a otevrene dvere + kufr, takze veskere vnitrni osvetleni a do rana jsem musel dat baterku na nabijecku.
Tim chci rict, ze ekonomicky rezim ma svuj smysl ;)
|
|
13.03.2009 11:33 -
|
659235
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
XA má něco podobnýho, nevím estli 0,5 bo celou hodinu, ale dy se rádio vypne ( vnitřní osvětlení ), není problém bez startu opět zapnout, holt s postupem doby přicházej "vylepení"
XA má něco podobnýho, nevím estli 0,5 bo celou hodinu, ale dy se rádio vypne ( vnitřní osvětlení ), není problém bez startu opět zapnout, holt s postupem doby přicházej "vylepení"
|
|
13.03.2009 22:14 -
|
659259
|
|
tief
|
|
|
u c5 ide hlavne o vypinanie vsetkych pocitacov a modulov a rozhrani atd atd atd ...
u c5 ide hlavne o vypinanie vsetkych pocitacov a modulov a rozhrani atd atd atd ...
|
|
17.03.2009 23:19 -
|
659383
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
V Citroën servisu, mi řekli, e u C5 II se delay Economy modu nastavuje podle doby běhu motoru. Zjednodueně řečeno se Economy mod aktivuje zhruba po době, po kterou běel před tím motor (okrajové hodnoty (krátký a dlouhý běh motoru) jsou nějak oetřeny). Co vysvětluje, proč se mi někdy Economy mod spustil za 6 min, a někdy za půl hodiny.
V Citroën servisu, mi řekli, e u C5 II se delay Economy modu nastavuje podle doby běhu motoru. Zjednodueně řečeno se Economy mod aktivuje zhruba po době, po kterou běel před tím motor (okrajové hodnoty (krátký a dlouhý běh motoru) jsou nějak oetřeny). Co vysvětluje, proč se mi někdy Economy mod spustil za 6 min, a někdy za půl hodiny.
|
|
18.03.2009 11:15 -
|
659387
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
myneur napsal(a): V Citroën servisu, mi řekli, e u C5 II se delay Economy modu nastavuje podle doby běhu motoru. Zjednodueně řečeno se Economy mod aktivuje zhruba po době, po kterou běel před tím motor (okrajové hodnoty (krátký a dlouhý běh motoru) jsou nějak oetřeny). Co vysvětluje, proč se mi někdy Economy mod spustil za 6 min, a někdy za půl hodiny.
A mě bylo f citroenu řečeno, e doba aktivace economy modu se počítá procentuelně ze stavu baterie...chilli čím horí baterka, tím dříve se aktivuje.
A mě bylo f citroenu řečeno, e doba aktivace economy modu se počítá procentuelně ze stavu baterie...chilli čím horí baterka, tím dříve se aktivuje:-o.
|
|
19.12.2010 10:14 -
|
2366356
|
|
jumep
|
|
|
1. stare vlakno - 18.03.2009 - pokial netreba asi sa neotvara
2. C5 2 NEMA casove nastavenie ECONOMY MODE ale pocita to s napatia baterky, rychlosti ubytku a potobne, ked bude baterka v koncoch zapne ho aj po minute - presne tak ako bolo povedane
3. aj C5 1 to casove nastavenie bere len ako zakladny udaj, nie smerodajny (alebo ten cas v garazi leti prilis rychlo )
1. stare vlakno - 18.03.2009 - pokial netreba asi sa neotvara
2. C5 2 NEMA casove nastavenie ECONOMY MODE ale pocita to s napatia baterky, rychlosti ubytku a potobne, ked bude baterka v koncoch zapne ho aj po minute - presne tak ako bolo povedane
3. aj C5 1 to casove nastavenie bere len ako zakladny udaj, nie smerodajny (alebo ten cas v garazi leti prilis rychlo :) )
|
|
19.12.2010 11:27 -
|
2366363
|
|
DOUFAK
|
|
|
jumep napsal(a): 1. stare vlakno - 18.03.2009 - pokial netreba asi sa neotvara
3. aj C5 1 to casove nastavenie bere len ako zakladny udaj, nie smerodajny (alebo ten cas v garazi leti prilis rychlo )
Jumep díky za info - ale příspěvek patřil Lulinovi.Je to kolega taxikář,kamarád z K.V. a jistě si to rád přečte i po roce.Proto se to tady asi moná archivuje.U nás -tedy u něj jde i o startér,kterým musí zbytečně natáčet motor.
Jumep díky za info - ale příspěvek patřil Lulinovi.Je to kolega taxikář,kamarád z K.V. a jistě si to rád přečte i po roce.Proto se to tady asi moná;-) archivuje.U nás -tedy u něj jde i o startér,kterým musí zbytečně natáčet motor.
|
|
30.12.2010 19:56 -
|
2367508
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
jumep napsal(a): 1. stare vlakno - 18.03.2009 - pokial netreba asi sa neotvara
Zkouel někdo, kdy se na baterku připojí nabíječka jestli C5 II spadne do economy mode. Neměla by, pokles napětí nebude.
|
|
30.12.2010 20:37 -
|
2367516
|
|
jumep
|
|
|
nakolko nemam c5 2 tak to nemam ako skusit ...
nakolko nemam c5 2 tak to nemam ako skusit ...
|
|
23.11.2011 22:07 -
ekonomický reim
|
2427165
|
|
Ladislav8
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím, je tu někdo kdo má zkuenost s vypnutím ekonomického reimu u c5 2008+? Je to dost otravný, kdy se spustí kadých 5minut a musí se nastartovat motor, aby se dalo poslouchat rádio.
Dík za kadou dobrou radu
Zdravím, je tu někdo kdo má zkuenost s vypnutím ekonomického reimu u c5 2008+? Je to dost otravný, kdy se spustí kadých 5minut a musí se nastartovat motor, aby se dalo poslouchat rádio.
Dík za kadou dobrou radu
|
|
23.11.2011 22:09 -
Re: ekonomický reim
|
2427166
|
|
jumep
|
|
|
uz sa tu economy mode preberal, pohladaj, vztahuje sa aj na teba ...
najskor mas uz baterku nie moc dobreho stavu
uz sa tu economy mode preberal, pohladaj, vztahuje sa aj na teba ...
najskor mas uz baterku nie moc dobreho stavu
|
|
14.07.2012 12:09 -
|
2492080
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Musím říci, e mně taky ekonomický mód pěkně otravuje. Chtěl jsem si uloit nějaké MP3 do Jukeboxu a i kdy jsem měl na baterce připojenou nabíječku, tak se to tam přepnulo. Baterku mám rok starou Vartu. Zajímalo by mě, od jakého signálu se auto přepne do toho módu, časák tam evidentně není. Jetě jsem si pořídil autoledničku s chlazením bez hlídače podpětí, s tím e se auto pohlídá samo, ale ejhle, zásuvka 12V v kufru je pod napětím i v ekonomickém módu.
Musím říci, e mně taky ekonomický mód pěkně otravuje. Chtěl jsem si uloit nějaké MP3 do Jukeboxu a i kdy jsem měl na baterce připojenou nabíječku, tak se to tam přepnulo. Baterku mám rok starou Vartu. Zajímalo by mě, od jakého signálu se auto přepne do toho módu, časák tam evidentně není. Jetě jsem si pořídil autoledničku s chlazením bez hlídače podpětí, s tím e se auto pohlídá samo, ale ejhle, zásuvka 12V v kufru je pod napětím i v ekonomickém módu.
|
|
17.07.2012 08:48 -
|
2492860
|
|
Nesebr
|
|
|
Ahoj, auto zacalo psat kazde rano, ze je v ekonomickem modu, nejde odemykat dalkou a prestaly jit poustet dalkove svetla. Ihned po dojeti jde dalkou zaknout i odemknout. Muze to byt zpusobeno dosluhujici baterkou? Je tam od vyroby vozu 2002.
Ahoj, auto zacalo psat kazde rano, ze je v ekonomickem modu, nejde odemykat dalkou a prestaly jit poustet dalkove svetla. Ihned po dojeti jde dalkou zaknout i odemknout. Muze to byt zpusobeno dosluhujici baterkou? Je tam od vyroby vozu 2002.
|
|
17.07.2012 08:52 -
|
2492864
|
|
flyteSVK
|
|
|
Uffff, 10 rocna baterka by mala ist do muzea rekordov
Mne moja dosluzila po 5,5 roku. Takze jednoznacne kupit novu.
Uffff, 10 rocna baterka by mala ist do muzea rekordov :)
Mne moja dosluzila po 5,5 roku. Takze jednoznacne kupit novu.
|
|
17.07.2012 09:50 -
|
2492887
|
|
jumep
|
|
|
Mal som tu C5 1 ktora nic nehlasila, dialka tiez nesla len jedneho rana ujo nenatocil. Prisiel som, hodil na nu merak a 10V. Predtym to tazko tocilo atd ...
vymen tu baterku
Mal som tu C5 1 ktora nic nehlasila, dialka tiez nesla len jedneho rana ujo nenatocil. Prisiel som, hodil na nu merak a 10V. Predtym to tazko tocilo atd ...
vymen tu baterku
|
|
01.04.2013 12:28 -
|
2562226
|
|
lackey
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Kupil som 2r jazdenku c5 III a rano mi nejde elektricky otvorit kufor, len 2x zapipa. Moze byt po 2r. baterka v takom stave, ze neotvori ani kufor? Je to dost neprakticke otvarat ho silou rucne a este nepraktickejsie nasadnut, nastartovat, vyliezt von a otvorit kufor.
Manzelka ma Daewoo lacetti 9 rocne s povodnou baterkou a nastartovala bezproblemovo aj po troch tyzdnoch statia v mrazoch aj bez economy modu
Kupil som 2r jazdenku c5 III a rano mi nejde elektricky otvorit kufor, len 2x zapipa. Moze byt po 2r. baterka v takom stave, ze neotvori ani kufor? Je to dost neprakticke otvarat ho silou rucne a este nepraktickejsie nasadnut, nastartovat, vyliezt von a otvorit kufor.
Manzelka ma Daewoo lacetti 9 rocne s povodnou baterkou a nastartovala bezproblemovo aj po troch tyzdnoch statia v mrazoch aj bez economy modu :-d
|
|
| |
|
|