| | |
14.03.2016 20:46 -
Re: Economy Mode
|
2928932
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Jj, kluci. Dnes jsem byl u mechanika a ten ádný reset při výměně baterie nedělal. Říkal e se na to koukne a v týdnu mi brnkne. Má tam dost keftů take chápu, e si musím počkat. Dělá to běně prý u BMW, ale nevěděl, e to má i Citroën. Tak uvidíme. Drte mi prstíčky. Děkuji kadopádně za Vaí ochotu a reakce.
Jj, kluci. Dnes jsem byl u mechanika a ten ádný reset při výměně baterie nedělal. Říkal e se na to koukne a v týdnu mi brnkne. Má tam dost keftů take chápu, e si musím počkat. Dělá to běně prý u BMW, ale nevěděl, e to má i Citroën. Tak uvidíme. Drte mi prstíčky. Děkuji kadopádně za Vaí ochotu a reakce. :palec
|
|
24.03.2016 19:37 -
Re: Economy Mode-jak zavrit okno
|
2931773
|
|
mazel
|
|
|
Dobry vecer,
mam c5 II 2.2 HDi . Vcera mi pri startovani pravdepodobne odesly rozvody. Motor nema zadny tlak. Na displeji ECONOMY MODE. Nevite jak se da zavrit elektricky ovladane okno do doby nez se opravi motor? Zkouseli jsme vymenit baterku. aktivovat imobilizer. Auto jde zamknout, ale okno zustava otevrene
Dobry vecer,
mam c5 II 2.2 HDi . Vcera mi pri startovani pravdepodobne odesly rozvody. Motor nema zadny tlak. Na displeji ECONOMY MODE. Nevite jak se da zavrit elektricky ovladane okno do doby nez se opravi motor? Zkouseli jsme vymenit baterku. aktivovat imobilizer. Auto jde zamknout, ale okno zustava otevrene
|
|
24.03.2016 21:32 -
|
2931813
|
|
jumep
|
|
|
da sa to len diagnostikou prepat rezim, alebo musi auto nastartovat
da sa to len diagnostikou prepat rezim, alebo musi auto nastartovat
|
|
25.03.2016 07:59 -
|
2931895
|
|
jruze
|
|
|
A nikoho nenapadlo rozebrat dveře a sundat motor - vytáhnout okno nasadit motor.
A nikoho nenapadlo rozebrat dveře a sundat motor - vytáhnout okno nasadit motor.:-((((
|
|
25.03.2016 08:10 -
|
2931906
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli to jde řeit nastartováním, naučit to, nebo diagnostikou, tak je to určitě jednoduí, ne rozebírat dveře, vyndavat motor, okno a dávat ve z5.
Jestli to jde řeit nastartováním, naučit to, nebo diagnostikou, tak je to určitě jednoduí, ne rozebírat dveře, vyndavat motor, okno a dávat ve z5.
|
|
25.03.2016 08:50 -
|
2931911
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Zděndo, ty ses po ránu určitě neopláchnul studenou vodou, jinak bys Jardovi ten fór nespolknul.
Zděndo, ty ses po ránu určitě neopláchnul studenou vodou, jinak bys Jardovi ten fór nespolknul.:-))
|
|
25.03.2016 08:56 -
|
2931912
|
|
jruze
|
|
|
To ale není fór - ne nechat auto s otevřeným oknem na ulici tak si to čalounění sundám (je to tuím 10.roubků) + 3. na motorku a vytáhne rukou okno nahoru - to nebude trvat víc jak 20.minut.
Pokud tedy nevlastní diag.
To ale není fór - ne nechat auto s otevřeným oknem na ulici tak si to čalounění sundám (je to tuím 10.roubků) + 3. na motorku a vytáhne rukou okno nahoru - to nebude trvat víc jak 20.minut.;-)
Pokud tedy nevlastní diag.
|
|
25.03.2016 09:07 -
|
2931915
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Vidím, e studenou sprchu bych potřeboval já. Kdy jsi místo slova motorek pouil motor, vzal jsem to doslova a vyel mi z toho fór. Jako laikovi mi přilo dostatečná formulace - rozebrat dveře a vytáhnout okno. (A jetě ke vemu mi to odelo 3x - tomu říkám pech - sorry).
Vidím, e studenou sprchu bych potřeboval já. Kdy jsi místo slova motorek pouil motor, vzal jsem to doslova a vyel mi z toho fór. Jako laikovi mi přilo dostatečná formulace - rozebrat dveře a vytáhnout okno. (A jetě ke vemu mi to odelo 3x - tomu říkám pech - sorry).
|
|
26.03.2016 08:04 -
|
2932994
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Měl bych k tomuhle dotaz. Na autě jsem měnil baterku, take je nová. Auto padá i s novou baterkou hrozně rychle do economy mode, co mě vytáčí nejvíc kvůli pátým dveřím. Kolikrát je otevřu, chvíli něco nakládám, ale zavřít u nejdou a musím nastartovat. To kdy to takhle udělám třeba 3x za sebou, motor z toho určitě neskáče radostí
Co mi teď z diskuze není jasné je to, zda potřebuju někde "jen" říct v diagnostice autu, e má novou baterku nebo je třeba i nějak přenastavit ten interval?
A jen bokem, dá se nějak ta ílená zhovadilost s motorem v pátých dveřích vypnout? e bych dveře otevíral jako kadý normální člověk?
Díky za případnou radu!
Měl bych k tomuhle dotaz. Na autě jsem měnil baterku, take je nová. Auto padá i s novou baterkou hrozně rychle do economy mode, co mě vytáčí nejvíc kvůli pátým dveřím. Kolikrát je otevřu, chvíli něco nakládám, ale zavřít u nejdou a musím nastartovat. To kdy to takhle udělám třeba 3x za sebou, motor z toho určitě neskáče radostí:)
Co mi teď z diskuze není jasné je to, zda potřebuju někde "jen" říct v diagnostice autu, e má novou baterku nebo je třeba i nějak přenastavit ten interval?
A jen bokem, dá se nějak ta ílená zhovadilost s motorem v pátých dveřích vypnout? e bych dveře otevíral jako kadý normální člověk?:)
Díky za případnou radu!
|
|
26.03.2016 08:43 -
|
2932997
|
|
jruze
|
|
|
jhonzatko napsal(a): Měl bych k tomuhle dotaz. Na autě jsem měnil baterku, take je nová. Auto padá i s novou baterkou hrozně rychle do economy mode, co mě vytáčí nejvíc kvůli pátým dveřím. Kolikrát je otevřu, chvíli něco nakládám, ale zavřít u nejdou a musím nastartovat. To kdy to takhle udělám třeba 3x za sebou, motor z toho určitě neskáče radostí
A jen bokem, dá se nějak ta ílená zhovadilost s motorem v pátých dveřích vypnout? e bych dveře otevíral jako kadý normální člověk?
Díky za případnou radu!
Nastavit aku a upravit eco pro 5.dveře není problém.
Nastavit aku a upravit eco pro 5.dveře není problém.
|
|
26.03.2016 09:38 -
|
2933003
|
|
jalukas
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
jruze napsal(a): Nastavit aku a upravit eco pro 5.dveře není problém.
No právě řeím úplně to samé, zrovna včera jsme projíděli auto diagnostikou a ádné nastavení na baterii (výměna-popř. kapacita) jsme nenali.
No právě řeím úplně to samé, zrovna včera jsme projíděli auto diagnostikou a ádné nastavení na baterii (výměna-popř. kapacita) jsme nenali.
|
|
| |
|
|