| | |
09.03.2009 20:12 -
Economy Mode
|
520680
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Jde se nějak zbyvit Economy módu? Po 5 minutách vypne rádio, co je opruz. Dneska jsem v autě čekal na přihláení na magistrátě, a notně mi by mi pomohla půlhodina fungování rádia bez motoru Za půl hodiny to baterku přece nevyere...
Jde se nějak zbyvit Economy módu? Po 5 minutách vypne rádio, co je opruz. Dneska jsem v autě čekal na přihláení na magistrátě, a notně mi by mi pomohla půlhodina fungování rádia bez motoru:) Za půl hodiny to baterku přece nevyere...
|
|
09.03.2009 20:22 -
Re: Economy Mode
|
520681
|
|
jumep
|
|
|
po 5 min? to je nejake divne a skor by som to videl na baterku slabu a zbavis sa ho nastartovanim
po 5 min? to je nejake divne a skor by som to videl na baterku slabu a zbavis sa ho nastartovanim :)
|
|
09.03.2009 20:24 -
|
520682
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
no nikdy jsem to přesně nestopoval, ale mě rádio hraje určitě tak 20 min.
no nikdy jsem to přesně nestopoval, ale mě rádio hraje určitě tak 20 min.
|
|
09.03.2009 20:38 -
|
520683
|
|
tief
|
|
|
Economy mod sa da nastavit diagnostikou ... dalsi dovod economy modu je ked je slabsia baterka ...
Economy mod sa da nastavit diagnostikou ... dalsi dovod economy modu je ked je slabsia baterka ...
|
|
09.03.2009 20:58 -
|
520685
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
co se týká rádia ta mi hraje tak půl hodiny určitě,cd tak 20 minut
co se týká rádia ta mi hraje tak půl hodiny určitě,cd tak 20 minut
|
|
09.03.2009 21:05 -
|
520686
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
tak je moný, e je stará baterka - má to teď koupený ojetý, a jetě jsem to neměl v servisu - za 14 dní...
20 min. u je snesitelných, hodina by byla v cajku. Pokud to hlídá stav baterky, tak bych se hodiny nebál ani trochu...
tak je moný, e je stará baterka - má to teď koupený ojetý, a jetě jsem to neměl v servisu - za 14 dní...
20 min. u je snesitelných, hodina by byla v cajku. Pokud to hlídá stav baterky, tak bych se hodiny nebál ani trochu...
|
|
10.03.2009 10:57 -
|
520699
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Právě to také řeím: v manuálu je napsáno, e se mod aktivuje po 30 min. po vypnutí motoru a odpojí vechny tzv."luxusní" poírače energie. např.: rádio, vnitřní osvětlení atd. atd., včetně ovládání oken. Pomůe jen nastartování motoru...trochu přehnané myslím. Dofám, e to půjde nějak vypnout.
Právě to také řeím: v manuálu je napsáno, e se mod aktivuje po 30 min. po vypnutí motoru a odpojí vechny tzv."luxusní" poírače energie. např.: rádio, vnitřní osvětlení atd. atd., včetně ovládání oken:-(. Pomůe jen nastartování motoru...trochu přehnané myslím. Dofám, e to půjde nějak vypnout.
|
|
10.03.2009 14:34 -
|
520707
|
|
jumep
|
|
|
nechapem co vam na tom mode vadi?
mne sa to zaplo len raz, ked mam cakat dlhsie ako pol hodinu niekde, tak idem radsej na kavu ako sedet v aute
nechapem co vam na tom mode vadi?
mne sa to zaplo len raz, ked mam cakat dlhsie ako pol hodinu niekde, tak idem radsej na kavu ako sedet v aute
|
|
10.03.2009 14:43 -
|
520708
|
|
maniac
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Ekonomicky mod dohromady s automatickym rozsvicenim svetel je vrazedna kombinace do autokina. Nemaji radi kdyz musite kazdych 30 minut nastartovat (tim se rozsviti svetla), proto aby vam zacalo fungovat radio a meli jste k filmu zvuk.
Ekonomicky mod dohromady s automatickym rozsvicenim svetel je vrazedna kombinace do autokina. Nemaji radi kdyz musite kazdych 30 minut nastartovat (tim se rozsviti svetla), proto aby vam zacalo fungovat radio a meli jste k filmu zvuk.
|
|
10.03.2009 16:31 -
|
520709
|
|
tief
|
|
|
to vazne existuje ? myslim autokino
to vazne existuje ? :-D myslim autokino :)
|
|
10.03.2009 16:36 -
|
520711
|
|
myneur
|
|
|
jumep napsal(a): nechapem co vam na tom mode vadi?
Někde nemá monost jít na kávu.
V autokině jako maniak jsem nebyl, ale zrovna, kdy jsem čekal na přihláení na magistrátě, tak radi budu sedět v autě (displej s pořadovym číslem maj natěstí i venku, take na něj je z auta vidět) a hrát si svojí hudbu, ne se tam tísnit před úřednicema s hromadou buzen.
Nebo má s někym sraz, chce mu jenom něco dát, a pak jet, jste domluveni, e bude někde čekat v autě, ale má zpodění.
Takovejch případů ti vymyslim zilion.
Někde nemá monost jít na kávu.
V autokině jako maniak jsem nebyl, ale zrovna, kdy jsem čekal na přihláení na magistrátě, tak radi budu sedět v autě (displej s pořadovym číslem maj natěstí i venku, take na něj je z auta vidět) a hrát si svojí hudbu, ne se tam tísnit před úřednicema s hromadou buzen.
Nebo má s někym sraz, chce mu jenom něco dát, a pak jet, jste domluveni, e bude někde čekat v autě, ale má zpodění.
Takovejch případů ti vymyslim zilion.
|
|
10.03.2009 19:36 -
|
520713
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nastavit se da diagnostikou na takrka libovolnou dobu
nastavit se da diagnostikou na takrka libovolnou dobu
|
|
11.03.2009 10:25 -
|
520736
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
jumep napsal(a): nechapem co vam na tom mode vadi? mne sa to zaplo len raz, ked mam cakat dlhsie ako pol hodinu niekde, tak idem radsej na kavu ako sedet v aute
Normální smrtelník to ani nezaznamená, to je fakt, ale je řada situací a profesí, kdy to je pěkně otravné:
-delí pobyt ve vozidle(bez monosti jít na kávu) např. romantická chvilka ve dvou na lesní cestě
-čekání na cokoliv (na zákazníka, partnera, klienta, sledovanou osobu, na Godota atd.atd.
Prostě pokud nemůe na tu kávičku odejít, tak je, a to mi věř, poněkud nepraktické (a neekologické), kdy musí á 1/2 hoďku startovat, abys mohl otevřít okno a nebo si třeba číst.
nechapem co vam na tom mode vadi? mne sa to zaplo len raz, ked mam cakat dlhsie ako pol hodinu niekde, tak idem radsej na kavu ako sedet v aute
Normální smrtelník to ani nezaznamená, to je fakt, ale je řada situací a profesí, kdy to je pěkně otravné:
-delí pobyt ve vozidle(bez monosti jít na kávu:-p) např. romantická chvilka ve dvou na lesní cestě;-)
-čekání na cokoliv (na zákazníka, partnera, klienta, sledovanou osobu, na Godota atd.atd.
Prostě pokud nemůe na tu kávičku odejít, tak je, a to mi věř, poněkud nepraktické :-((a neekologické), kdy musí á 1/2 hoďku startovat, abys mohl otevřít okno a nebo si třeba číst.
|
|
11.03.2009 13:19 -
|
520748
|
|
jumep
|
|
|
Lulina napsal(a): jumep napsal(a): nechapem co vam na tom mode vadi? mne sa to zaplo len raz, ked mam cakat dlhsie ako pol hodinu niekde, tak idem radsej na kavu ako sedet v aute
-delí pobyt ve vozidle(bez monosti jít na kávu ) např. romantická chvilka ve dvou na lesní cestě
Prostě pokud nemůe na tu kávičku odejít, tak je, a to mi věř, poněkud nepraktické (a neekologické), kdy musí á 1/2 hoďku startovat, abys mohl otevřít okno a nebo si třeba číst.
no - romanticka chvila, tam nepotrebujes asi radio
a berme to z praktickeho hladiska, ked je vonku -10 tak budes sedet s nastartovanym autom aby si nezmrzol / la; a ked je vonku +30 tak radsej sa presunem niekam inam ako v aute kde je +50, alebo znova stojim na mieste a klimatizujem, jedine kedy som videl realne ze to bude vadit je to drivein kino .... tak ja neviem ...
no - romanticka chvila, tam nepotrebujes asi radio :D
a berme to z praktickeho hladiska, ked je vonku -10 tak budes sedet s nastartovanym autom aby si nezmrzol / la; a ked je vonku +30 tak radsej sa presunem niekam inam ako v aute kde je +50, alebo znova stojim na mieste a klimatizujem, jedine kedy som videl realne ze to bude vadit je to drivein kino .... tak ja neviem ...
|
|
11.03.2009 14:41 -
|
520754
|
|
Lulina
|
|
|
Tak jetě jednuc:
Mám na müsli situace, kdy (např. z PRACOVNÍCH) důvodů NEMůE opustititi svého miláka a jít se někam resuscitovat. A mezi -10 a +30 se nachází celá kála snesitelných teplot panujících po větinu roku, které nevyadují topit, či chladit.
Apropó, jak-tak chápu, e tento mod má zabránit vybití akumulátoru, budi, ale můe mi někdo říct, proč vypne i okna? Odebírají snad nějakou energii?? Nebo konstruktér předpokládal, e si řidič bude krátit dlouhou chvíli hrou na okenní čudlíky?
Někdo to prostě neřeí a jiný zase ano, já u bych do toho neoural Autodiagnostika říká, e to jde prodlouit a tím je to myslím vyřeeno.Howgh.
Tak jetě jednuc:-)))):
Mám na müsli situace, kdy (např. z PRACOVNÍCH) důvodů NEMůE:-)) opustititi svého miláka a jít se někam resuscitovat. A mezi -10 a +30 se nachází celá kála snesitelných teplot panujících po větinu roku, které nevyadují topit, či chladit;-).
Apropó, jak-tak chápu, e tento mod má zabránit vybití akumulátoru, budi, ale můe mi někdo říct, proč vypne i okna:nevim? Odebírají snad nějakou energii?? Nebo konstruktér předpokládal, e si řidič bude krátit dlouhou chvíli hrou na okenní čudlíky?
Někdo to prostě neřeí a jiný zase ano, já u bych do toho neoural:-) Autodiagnostika říká, e to jde prodlouit a tím je to myslím vyřeeno.Howgh.
|
|
12.03.2009 12:09 -
|
520772
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
odpoji cast BHI a cast BSI od napajeni vsech zbytecnosti coz jsou okna,radio,C0M2000,telematika atd
odpoji cast BHI a cast BSI od napajeni vsech zbytecnosti coz jsou okna,radio,C0M2000,telematika atd
|
|
12.03.2009 20:57 -
|
520783
|
|
Lulina
|
|
|
AspoŇ, e to nepovauje za zbytečnost i řidiče, nenahaví vyhřívání sedačky a kdy s připálenou prdelí a řevem vyletí z auta, zamrká blinkry a zamkne...
AspoŇ, e to nepovauje za zbytečnost i řidiče, nenahaví vyhřívání sedačky a kdy s připálenou prdelí a řevem vyletí z auta, zamrká blinkry a zamkne...:-))))
|
|
| |
|
|