| | |
18.06.2013 14:34 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2590666
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Tak vyzkoueno a je to jak říká - do té BT krabičky jde zvuk jenom z přehrávače, při telefonování jde zvuk normálně z telefonu.
Tak vyzkoueno a je to jak říká - do té BT krabičky jde zvuk jenom z přehrávače, při telefonování jde zvuk normálně z telefonu.
|
|
06.07.2013 17:06 -
|
2596746
|
|
voslik
|
Město: Kladruby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Navod na AUX vstup u C5 I s CD-changerem
Omlouvam se za dlouhe zpozdeni ... ale tady je navod ... funguje to jak uz bylo receno jen v pripade, ze mate CD-changer - jde jen o to, ze se prestrihnou audio draty z changeru a pripoji se neco jineho (prepinani AUX/CD-changer).
1. vysunout z pod sedadla spolujezdce CD-changer a odpojit a uvolnit konektor
2. ve svazku kabelu od konektoru prestrihnout zem (audio GND - kontakt c. 10, svetle fialovy) a signal (audio L+R - kontakt 5 a 6, modry a oranzovy kabel)
3. na ustrihle draty naletovat 2 kabely ca. 0.5m - na fousy z konektoru kabel na konci s audio jack samickou (vystup z changeru), na fousy vedouci nekam do auta kabel na konci s jack sameckem (AUX vstup) ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux1
4. zaizolovat, konektor zpet do changeru (jinak to nefunguje), changer zpatky pod sedacku a je to. Na jack konektor (samecek) pak muzete pripojit prodluzovacku s jack konektorama a jakykoliv telefon/mp3/... a kdyz chcete poslouchat CD z changeru, jednoduse pripojite ten druhy kablik se samickou naletovany na draty z konektoru. ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux2
Nevim, jestli jsou vsude stejne konektory ... ja mam Clarion ... aby se nestrihalo zbytece, doporucuju pred rozstrihnutim kabelu ty 3 kabliky vytahnout z konektoru a vyzkouset, jestli je to opravdu c. 5,6 a 10 (pro vyzkouseni je teba ty draty opravdu vytahnout, protoze se musi changer zapojit, aby to fungovalo) ... a jestli je 5/6 levy nebo pravy je treba vyzkouset ... u me se to neshodovalo s nalezenym popisem konektoru.
A jeste jedna technicka ... vsechno je to pod sedackou, ktera se soupe/zveda/... takze proti utrzeni doporucuju dobre polozit kabliky ... treba do toho ohybneho kanalu s ostatnima kabelama. Jinak konektory se pak nechaji strcit pod dekl u CD-changeru ... viz obr.
Navod na AUX vstup u C5 I s CD-changerem
Omlouvam se za dlouhe zpozdeni ... ale tady je navod ... funguje to jak uz bylo receno jen v pripade, ze mate CD-changer - jde jen o to, ze se prestrihnou audio draty z changeru a pripoji se neco jineho (prepinani AUX/CD-changer).
1. vysunout z pod sedadla spolujezdce CD-changer a odpojit a uvolnit konektor
2. ve svazku kabelu od konektoru prestrihnout zem (audio GND - kontakt c. 10, svetle fialovy) a signal (audio L+R - kontakt 5 a 6, modry a oranzovy kabel)
3. na ustrihle draty naletovat 2 kabely ca. 0.5m - na fousy z konektoru kabel na konci s audio jack samickou (vystup z changeru), na fousy vedouci nekam do auta kabel na konci s jack sameckem (AUX vstup) ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux1
4. zaizolovat, konektor zpet do changeru (jinak to nefunguje), changer zpatky pod sedacku a je to. Na jack konektor (samecek) pak muzete pripojit prodluzovacku s jack konektorama a jakykoliv telefon/mp3/... a kdyz chcete poslouchat CD z changeru, jednoduse pripojite ten druhy kablik se samickou naletovany na draty z konektoru. ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux2
Nevim, jestli jsou vsude stejne konektory ... ja mam Clarion ... aby se nestrihalo zbytece, doporucuju pred rozstrihnutim kabelu ty 3 kabliky vytahnout z konektoru a vyzkouset, jestli je to opravdu c. 5,6 a 10 (pro vyzkouseni je teba ty draty opravdu vytahnout, protoze se musi changer zapojit, aby to fungovalo) ... a jestli je 5/6 levy nebo pravy je treba vyzkouset ... u me se to neshodovalo s nalezenym popisem konektoru.
A jeste jedna technicka ... vsechno je to pod sedackou, ktera se soupe/zveda/... takze proti utrzeni doporucuju dobre polozit kabliky ... treba do toho ohybneho kanalu s ostatnima kabelama. Jinak konektory se pak nechaji strcit pod dekl u CD-changeru ... viz obr.
Přílohy: c5_cdchanger_to_aux2.JPG ( 87723b ) - c5_cdchanger_to_aux1.JPG ( 357446b ) - konektor k cd changeru c5_cdchanger_to_aux3.JPG ( 313616b ) - konektor k cd changeru c5_cdchanger_to_aux4.JPG ( 356091b ) - jack konektory schovane v cd changeru |
|
19.07.2013 15:17 -
|
2599998
|
|
Boris911
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Máte někdo, prosím zkuenosti, jestli jde s Citroeňáckým USB boxem aktualizovat mapy v RT5-ce? Protoe mi přijde, e v tom rádiu je snad jednorychlostní mechanika a CD s 600MB aktualizací map jsem do autorádia cpal přes hodinu. Tak si říkám, jestli kdy bych si zřídil USB box, tak by to bylo z flashky výrazně rychlejí?
Předem moc díky za odpověď.
Máte někdo, prosím zkuenosti, jestli jde s Citroeňáckým USB boxem aktualizovat mapy v RT5-ce? Protoe mi přijde, e v tom rádiu je snad jednorychlostní mechanika a CD s 600MB aktualizací map jsem do autorádia cpal přes hodinu. Tak si říkám, jestli kdy bych si zřídil USB box, tak by to bylo z flashky výrazně rychlejí?
Předem moc díky za odpověď.
|
|
19.07.2013 16:08 -
|
2600013
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze asi moc nie, ale ta pomalost je myslim dana spracovavanim dat a nie rychlostou mechaniky
predpokladam ze asi moc nie, ale ta pomalost je myslim dana spracovavanim dat a nie rychlostou mechaniky
|
|
22.10.2013 18:10 -
|
2629155
|
|
andelex
|
|
|
Zdravím,
je někde v Praze/na Kutnohorsku člověk s diag., který umí povolit AUX vstup u RD4?
Zdravím,
je někde v Praze/na Kutnohorsku člověk s diag., který umí povolit AUX vstup u RD4?
|
|
29.10.2013 10:44 -
|
2630737
|
|
crown
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Co si myslíte o nákupu XcarLinku zde?
.link.
Je to skoro za poloviční cenu, free shipping... V čem je háček?
(Mimochodem, v popisu dole je perfektně vysvětleno, jak to pouívat, aby to správně fungovalo...)
Co si myslíte o nákupu XcarLinku zde?
http://www.ebay.com/itm/XCARLINK-usb-sd-interface-for-volvo-Peugeot-Citroen-RD3-RD4-BMW-round-17pin-/170876388885
(Mimochodem, v popisu dole je perfektně vysvětleno, jak to pouívat, aby to správně fungovalo...)
|
|
29.10.2013 17:49 -
|
2630840
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
crown napsal(a): Co si myslíte o nákupu XcarLinku zde?
.link.
V ničem, je toho na celé eBay nepřeberně. Lepí má koupit z Německa, je to sice o 100 draí, ale nemusí se bát, e tě vyhmátnou při proclení:
.link.
V ničem, je toho na celé eBay nepřeberně. Lepí má koupit z Německa, je to sice o 100 draí, ale nemusí se bát, e tě vyhmátnou při proclení:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=citroen+c5+cd+wechsler&_sop=15
|
|
15.02.2014 11:59 -
|
2668548
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Kdo nemá vstup USB do rádia, má relativně jednoduchou monost tak učinit. V Citroenu (Peugeotu, je to díl Peugeot) se objedná "Svazek USB" 6574JH za 567 Kč. Jedná se o předraený kablík, na jedné straně spec. konektor do rádia, na druhé obyčejný USB. Dá se vyrobit doma, návody jsou na internetu, je ale nutno sehnat ten konektor do rádia. V Citroenu si můete nechat rovnou "vypíchnout" rádio. USB konec si pak můete umístit dle libosti, respektive já u C5 III jsem ho chtěl pod loketní opěrku, ve je ale tak kvalitně slícované, e se mi nepodařilo za lehkého násilí cokoliv demontovat. Nakonec ho mám v tom malém kastlíčku pod rádiem, dá se zezadu do něj protáhnout, kastlík má vzadu v rozích pod tou gumou dva otvory. Nakonec jetě budete pravděpodobně potřebovat odblokovat USB vstup v rádiu, to provede Citroen nebo se to dá udělat v Mirascriptu doma za pár minut, je to v poloce "CONFIFLAG". Návod na Mirascript je na inertnetu. Mám zatím odzkoueno přehrávání MP3, mělo by přes to jít i kopírování na HDD a instalace map.
Kdo nemá vstup USB do rádia, má relativně jednoduchou monost tak učinit. V Citroenu (Peugeotu, je to díl Peugeot) se objedná "Svazek USB" 6574JH za 567 Kč. Jedná se o předraený kablík, na jedné straně spec. konektor do rádia, na druhé obyčejný USB. Dá se vyrobit doma, návody jsou na internetu, je ale nutno sehnat ten konektor do rádia. V Citroenu si můete nechat rovnou "vypíchnout" rádio. USB konec si pak můete umístit dle libosti, respektive já u C5 III jsem ho chtěl pod loketní opěrku, ve je ale tak kvalitně slícované, e se mi nepodařilo za lehkého násilí cokoliv demontovat. Nakonec ho mám v tom malém kastlíčku pod rádiem, dá se zezadu do něj protáhnout, kastlík má vzadu v rozích pod tou gumou dva otvory. Nakonec jetě budete pravděpodobně potřebovat odblokovat USB vstup v rádiu, to provede Citroen nebo se to dá udělat v Mirascriptu doma za pár minut, je to v poloce "CONFIFLAG". Návod na Mirascript je na inertnetu. Mám zatím odzkoueno přehrávání MP3, mělo by přes to jít i kopírování na HDD a instalace map.
|
|
15.02.2014 19:06 -
|
2668712
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
MU jsem tady o tom konektoru něco četl. Chápu to dobře e vzadu strčím ten konektor do rádia s kabelem kde na konci bude zásuvka usb- to je ve?To by bylo super. Mám RT4 a mám kaput cd, mechaniku,tím bych vyřeil problém aktualizace mapy a nahrávání na HD mp3...Tím bych měl problém vyřeen hrát cd nepotřebuji a ostatní by lo ve přes usb?
MU jsem tady o tom konektoru něco četl. Chápu to dobře e vzadu strčím ten konektor do rádia s kabelem kde na konci bude zásuvka usb- to je ve?To by bylo super. Mám RT4 a mám kaput cd, mechaniku,tím bych vyřeil problém aktualizace mapy a nahrávání na HD mp3...Tím bych měl problém vyřeen hrát cd nepotřebuji a ostatní by lo ve přes usb?:-))
|
|
17.02.2014 10:38 -
|
2669269
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Ano, toto ti pomůe. Ale povolit USB ti asi bude muset Citroen, první povolení přes Mirascripts muselo být samozřejmě přes CD. Dnes jsem aktualizoval mapy prvně přes USB, funguje to, akorát se musí ISO soubor s mapou rozbalit např. pomocí WinRaru na fleshku. Doba aktualizace mně příjde stejná jako přes CD.
Ano, toto ti pomůe. Ale povolit USB ti asi bude muset Citroen, první povolení přes Mirascripts muselo být samozřejmě přes CD. Dnes jsem aktualizoval mapy prvně přes USB, funguje to, akorát se musí ISO soubor s mapou rozbalit např. pomocí WinRaru na fleshku. Doba aktualizace mně příjde stejná jako přes CD.
|
|
18.02.2014 16:23 -
|
2669937
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Zdravím vechny, máte někdo zkuenost s připojením tohoto modulu:
.link.
co by mohlo umonit připojení:
1) zadní couvací kamery
2) iPhonu/ audio + video
Máte někdo s tímto ji zkuenost?
Jumepe, půjde to?
Zdravím vechny, máte někdo zkuenost s připojením tohoto modulu:
http://www.egaraz.cz/shop/index.php?route=product/product&search=c5&product_id=3154
co by mohlo umonit připojení:
1) zadní couvací kamery
2) iPhonu/ audio + video
Máte někdo s tímto ji zkuenost?
Jumepe, půjde to? :-)
:-o
|
|
19.02.2014 09:55 -
|
2670159
|
|
tief
|
|
|
Prikladam montazni navod, mozna pomuze ...
Prikladam montazni navod, mozna pomuze ...
Přílohy: MI1249_CZ.pdf ( 276449b ) - Montazni navod |
|
19.02.2014 22:32 -
|
2670431
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Diky, pomohlo, pokud mi to odsouhlasi Jruze, skusim to.
Diky, pomohlo, pokud mi to odsouhlasi Jruze, skusim to.
|
|
20.02.2014 19:44 -
|
2670553
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj, tak i já jsem dnes úspěně namontoval Xcarlink, ve lape perfektně a jsem spokojen, jen otázka: umí rádio RD3 cdtext abych viděl názvy mp-trojek? Dá se to někde nastavit v diag. nebo to prostě neumí?
Ahoj, tak i já jsem dnes úspěně namontoval Xcarlink, ve lape perfektně a jsem spokojen, jen otázka: umí rádio RD3 cdtext abych viděl názvy mp-trojek? Dá se to někde nastavit v diag. nebo to prostě neumí?
|
|
20.02.2014 20:04 -
|
2670555
|
|
jumep
|
|
|
neumi
neumi
|
|
18.09.2014 11:38 -
|
2733931
|
|
Chochy
|
|
|
Chystám se na dodatečnou montá AUX.Můu pouít i tento pin? .link. Nebo je potřeba ten samý co je na obrázku v plánku?Díky za odpověď
Chystám se na dodatečnou montá AUX.Můu pouít i tento pin? http://www.rojka-autohifi.cz/41016-pin-iso-konektoru-samice-100-ks Nebo je potřeba ten samý co je na obrázku v plánku?Díky za odpověď
|
|
18.09.2014 12:12 -
|
2733935
|
|
jumep
|
|
|
v c5 1 sa samotny aux ako vstup vybrat neda, takze ti piny ako take nepomozu
v c5 1 sa samotny aux ako vstup vybrat neda, takze ti piny ako take nepomozu
|
|
18.09.2014 12:22 -
|
2733949
|
|
Chochy
|
|
|
No tak jsem blbej a do profilu jsem napsal c5 1.Mám c5 2.
No tak jsem blbej a do profilu jsem napsal c5 1.Mám c5 2. :-o :-D
|
|
18.09.2014 12:40 -
|
2733956
|
|
jumep
|
|
|
a mas tam ten plas vobec do ktoreho chces davat tie piny?
a mas tam ten plas vobec do ktoreho chces davat tie piny?
|
|
| |
|
|