| | |
03.05.2012 11:39 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2474140
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dle seznamu podporovaných vozů - viz link - ano. C5 - 2001 to 2004, jinými slovy - na vechny rádia standardu RT3.
Cituji:
S autorádiem VDO/Clarion RC200/220/260/280/PU2294/PU2184A/1633 (RD3) a MINI ISO konektorem.
Jetě doplnim - není třeba ádné dodatečné napájení. Adaptér je napájen systemovým konektorem pro changer, čili je to prakticky PnP...
Dle seznamu podporovaných vozů - viz link - ano. C5 - 2001 to 2004, jinými slovy - na vechny rádia standardu RT3.
Cituji:
S autorádiem VDO/Clarion RC200/220/260/280/PU2294/PU2184A/1633 (RD3) a MINI ISO konektorem.
Jetě doplnim - není třeba ádné dodatečné napájení. Adaptér je napájen systemovým konektorem pro changer, čili je to prakticky PnP... :-)
|
|
03.05.2012 12:50 -
|
2474171
|
|
jumep
|
|
|
je to klasicky xcarlink a dakujeme ze nedodrzujes pravidla, to je cista zalezitost INZERCIE
je to klasicky xcarlink a dakujeme ze nedodrzujes pravidla, to je cista zalezitost INZERCIE
|
|
03.05.2012 13:38 -
|
2474183
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Ano Junepe. V prvním příspěvku to píu, e je to fakticky spí případ pro Inzerci, ale také tam ozřejmuju, proč jse to dal sem, nicméně ti nic nebrání naloit s příspěvkem dle regulí...
Ano Junepe. V prvním příspěvku to píu, e je to fakticky spí případ pro Inzerci, ale také tam ozřejmuju, proč jse to dal sem, nicméně ti nic nebrání naloit s příspěvkem dle regulí...
|
|
29.07.2012 20:38 -
|
2495941
|
|
voslik
|
Město: Kladruby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Tak sem si nedavno udelal AUX vstup za nekolik korun plus ca. 1-2 hodiny prace (C5 prvni serie).
Staci u konektoru od CD-changeru vytahnout 3 spravne draty s audio signalem (changer musi ale zustat pripojeny) ... changer neco prehrava (to ukazuje i display), ale do radia jde audio signal z MP3 prehravace - vyzkouseno, funguje nadherne.
V pripade zajmu dodam navod, ale dnes uz to nestiham.
Tak sem si nedavno udelal AUX vstup za nekolik korun plus ca. 1-2 hodiny prace (C5 prvni serie).
Staci u konektoru od CD-changeru vytahnout 3 spravne draty s audio signalem (changer musi ale zustat pripojeny) ... changer neco prehrava (to ukazuje i display), ale do radia jde audio signal z MP3 prehravace - vyzkouseno, funguje nadherne.
V pripade zajmu dodam navod, ale dnes uz to nestiham.
|
|
30.07.2012 08:57 -
|
2496005
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
co kdy nemám Cd Changer?, má nějaký ten návod?
co kdy nemám Cd Changer?, má nějaký ten návod?
|
|
30.07.2012 10:21 -
|
2496031
|
|
jumep
|
|
|
potom mas smolu, on si len zapnutim changeru aktivuje vstup a bere audio signal od inakial, ale bez changeru a konfiguracie nespravis nic ... xcarlink je presne emulator changeru s tym ze to cita mp3 z karty
potom mas smolu, on si len zapnutim changeru aktivuje vstup a bere audio signal od inakial, ale bez changeru a konfiguracie nespravis nic ... xcarlink je presne emulator changeru s tym ze to cita mp3 z karty
|
|
11.08.2012 21:05 -
|
2498636
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím, lze přehravat na RD4 MP3 nebo to autoradio vůbec neumí? Lze nějak přehrád software aby to lo? Dík za radu
Zdravím, lze přehravat na RD4 MP3 nebo to autoradio vůbec neumí? Lze nějak přehrád software aby to lo? Dík za radu
|
|
11.08.2012 21:07 -
|
2498644
|
|
jumep
|
|
|
nie, uz sa to tu riesilo, na MP3 musi byt hardware ...
da sa to riesit pripojenim xcarlinku, fm transmiterom, alebo teraz na strankach xcalinku je nieco nove
nie, uz sa to tu riesilo, na MP3 musi byt hardware ...
da sa to riesit pripojenim xcarlinku, fm transmiterom, alebo teraz na strankach xcalinku je nieco nove
|
|
28.08.2012 22:47 -
|
2502016
|
|
ebzorp
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Chtel bych se podelit o zkusenost s xcarlinkem na C5 (prvni rada). Koupil jsem xcarlink - typ RD3 nekdy v cervnu 2012 s bluetooth modulem. Mel jsem sice nejprve problem s bluetooth, protoze po vypnuti auta a opetovnem nastartovani najednou zvuk sel prilis potichu, jako by tam byla staticka elektrina. Nakonec se problem vyresil tim, ze jsem si u prodejce vymenil bluetooth model za nejnovejsi verzi s vysouvacim audio jackem .link. a vse ted bezi jak ma Audio kvalita pri mp3 256-320 kbps je pres bluetooth velmi dobra. Pri 128 kbsp uz trochu chybi basy. Pri telefonnim hovoru s bluetooth je kvalita take dobra.
Co se tyce instalace, protahnul jsem kabel pod volantem a mam xcarlink v kasliku na levo pod volantem. Pak vedu od xcarlinku bluetooth-audio kabel nahoru, pod listou kolem okna az do mista nad hlavou, kde je otvor pro original mikrofon. Nestacil mi audio kabel, tak jsem koupil prodlouzovaci kabel se 4 konduktory zde: .link.
Xcarlink muzu pro RD3 vrele doporucit. Navic prodejce pan Svestka z www.xcarlink.cz byl velmi vztricny a pomohl mi puvodni problem s bluetooth vyresit vymenou modulu.
Chtel bych se podelit o zkusenost s xcarlinkem na C5 (prvni rada). Koupil jsem xcarlink - typ RD3 nekdy v cervnu 2012 s bluetooth modulem. Mel jsem sice nejprve problem s bluetooth, protoze po vypnuti auta a opetovnem nastartovani najednou zvuk sel prilis potichu, jako by tam byla staticka elektrina. Nakonec se problem vyresil tim, ze jsem si u prodejce vymenil bluetooth model za nejnovejsi verzi s vysouvacim audio jackem http://www.xcarlink.co.uk/images/P/Xcarlink-Bluetooth-module.jpg a vse ted bezi jak ma :-p Audio kvalita pri mp3 256-320 kbps je pres bluetooth velmi dobra. Pri 128 kbsp uz trochu chybi basy. Pri telefonnim hovoru s bluetooth je kvalita take dobra.
Co se tyce instalace, protahnul jsem kabel pod volantem a mam xcarlink v kasliku na levo pod volantem. Pak vedu od xcarlinku bluetooth-audio kabel nahoru, pod listou kolem okna az do mista nad hlavou, kde je otvor pro original mikrofon. Nestacil mi audio kabel, tak jsem koupil prodlouzovaci kabel se 4 konduktory zde: http://www.smartmix.cz/apple-prislusenstvi/954-prodluzovaci-audio-kabel-35mm-jack-pro-apple-iphone-ipad-ipod-mp3-12m-cerveny.html
Xcarlink muzu pro RD3 vrele doporucit. Navic prodejce pan Svestka z www.xcarlink.cz byl velmi vztricny a pomohl mi puvodni problem s bluetooth vyresit vymenou modulu.
|
|
31.08.2012 10:47 -
|
2502403
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Blíí se se vánoce a já přemýlím čím si do auta udělat radost a moná uetřit případné pokuty za telefonování v autě. Nael jsem tohle co mi vyřeí připojení telefonu přes Bluetooth a připojení flashky pro přehrávání mp3. Ve by mělo jít ovládat přes palubní počítač. .link. Máte to někdo?
výhody:
mp3 normálně s názvy,ádný cd01 a pod jako u xcarlink
tel. kontakty v radiu,obsluha tel. v radiu atd. přehrávání hudby s telefonu přes blutooth,
nevýhody:
zbytečná funkce navíc=> připojení aple přístrojů,které nikdy mít nebudu, pouívám samsung...
cena... za tuhle cenu mám rádio s vysouvacím displejem,usb,dvd a vím moným,kdyby jen citroen neslučoval funkci projídění palubního pc a radia do jednoho přístroje,u by to prokletý radio bylo venku
Blíí se se vánoce a já přemýlím čím si do auta udělat radost a moná uetřit případné pokuty za telefonování v autě. Nael jsem tohle co mi vyřeí připojení telefonu přes Bluetooth a připojení flashky pro přehrávání mp3. Ve by mělo jít ovládat přes palubní počítač. http://www.mp3auto.cz/citroen/s-podporou-textu-dual-can/218-gateway-five-can-usb-ipod-iphone-a-bluetooth-rozhrani-pro-citroen/ Máte to někdo?
výhody:
mp3 normálně s názvy,ádný cd01 a pod jako u xcarlink
tel. kontakty v radiu,obsluha tel. v radiu atd. přehrávání hudby s telefonu přes blutooth,
nevýhody:
zbytečná funkce navíc=> připojení aple přístrojů,které nikdy mít nebudu, pouívám samsung...
cena... za tuhle cenu mám rádio s vysouvacím displejem,usb,dvd a vím moným,kdyby jen citroen neslučoval funkci projídění palubního pc a radia do jednoho přístroje,u by to prokletý radio bylo venku
|
|
20.09.2012 15:03 -
|
2506566
|
|
Boris911
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Funguje, prosím, někomu přehazování adresářů, kdy je v módu "navigace" (tzn. přes 1 můe procházet playlist), e při přehrávání můe ipkami nahoru a dolů přepínat adresáře, ani by musel chodit přes jedničku do playlistu?
Něco, jako přehazování CD (v módu "bez navigace"). V manuálu je, e by to mělo jít, ale jediná monost, jak změnit adresář mi funguje pouze přes jedničku. Na přímo (ipkami nahorů a dolů, nebo kolečkem na páčce pod volantem) mi to nejde.
Mám RD4 s monochromatickým displejem, co neukazuje CD-TEXT. Firmware 9702.EZ boxu 3.04 (nelo to u s prvotním firmwarem 3.02). A nejde to, ani s iPodem, ani s USB flashkou. Ale podle návodu by to jít mělo (změna adresáře v reimu "s navigací").
Předem díky za odpovědi.
Funguje, prosím, někomu přehazování adresářů, kdy je v módu "navigace" (tzn. přes 1 můe procházet playlist), e při přehrávání můe ipkami nahoru a dolů přepínat adresáře, ani by musel chodit přes jedničku do playlistu?
Něco, jako přehazování CD (v módu "bez navigace"). V manuálu je, e by to mělo jít, ale jediná monost, jak změnit adresář mi funguje pouze přes jedničku. Na přímo (ipkami nahorů a dolů, nebo kolečkem na páčce pod volantem) mi to nejde.
Mám RD4 s monochromatickým displejem, co neukazuje CD-TEXT. Firmware 9702.EZ boxu 3.04 (nelo to u s prvotním firmwarem 3.02). A nejde to, ani s iPodem, ani s USB flashkou. Ale podle návodu by to jít mělo (změna adresáře v reimu "s navigací").
Předem díky za odpovědi.
|
|
19.03.2013 16:17 -
|
2559040
|
|
Devilian
|
|
|
Ahoj
Mate tu niekto mp3 adapter od YATOUR? Viem, ze je to Cina, ale za tu cenu. Chcem len vediet, ci to dobre prehrava, popripade nejake tie skusenosti.
Ahoj
Mate tu niekto mp3 adapter od YATOUR? Viem, ze je to Cina, ale za tu cenu. Chcem len vediet, ci to dobre prehrava, popripade nejake tie skusenosti.
|
|
19.03.2013 22:37 -
|
2559204
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze to kupoval kosta v DE, vypadalo to ako XCAR link a presne rovnake vyvody to malo, len inu krabicku ...
myslim ze to kupoval kosta v DE, vypadalo to ako XCAR link a presne rovnake vyvody to malo, len inu krabicku ...
|
|
15.04.2013 09:42 -
|
2567068
|
|
Pedlo
|
Město: HC, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Caute! Vie mi niekto poradit neaky Xcarlink,alebo nieco podobne co cita MP3 pre C5 2002 RD3,ale s navigaciou? Moje CD je nefunkcne a nechcem to riesit neoriginal radiom. Dik!
Caute! Vie mi niekto poradit neaky Xcarlink,alebo nieco podobne co cita MP3 pre C5 2002 RD3,ale s navigaciou? Moje CD je nefunkcne a nechcem to riesit neoriginal radiom. Dik!
|
|
01.05.2013 20:57 -
|
2574357
|
|
jumep
|
|
|
pri VDO je klasicke RD3 radio a normalne to pojde
ono to nahradza CD menic
pri VDO je klasicke RD3 radio a normalne to pojde
ono to nahradza CD menic
|
|
15.06.2013 20:46 -
|
2589600
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Tak konečně jsem si nael čas na připojení aux adaptéru. Původně jsem měl MP3 adaptéry, ten Yatour a jetě jiný, ale ani jeden nefungoval pořádně, tak jsem je do týdne vracel. Pak bylo delí období bez MP3, páč dva a půl litru u jsem za MP3 přehrávač bez displeje (Xcarlink) dávat nehodlal. Navíc omezení typu maximálně 6 sloek pojmenovaných CD1..., to je v dnení době celkem úlet.
Teď jsem koupil tohle bluetooth: .link.
Výstup to má 3,5 jack, ten jsem hodil do aux vstupu rádia. USB slouí jen pro napájení, take z USB prodluováku jsem udělal napájecí kabel, spínané napájení je přímo z konektoru autorádia přes 5V stabík. Celé to funguje perfektně, za cca 200Kč muziky a a
Tak konečně jsem si nael čas na připojení aux adaptéru. Původně jsem měl MP3 adaptéry, ten Yatour a jetě jiný, ale ani jeden nefungoval pořádně, tak jsem je do týdne vracel. Pak bylo delí období bez MP3, páč dva a půl litru u jsem za MP3 přehrávač bez displeje (Xcarlink) dávat nehodlal. Navíc omezení typu maximálně 6 sloek pojmenovaných CD1..., to je v dnení době celkem úlet.
Teď jsem koupil tohle bluetooth: http://www.ebay.com/itm/USB-Bluetooth-3-5mm-Stereo-Audio-Music-Receiver-Adapter-for-Speaker-iPhone-Mp3-/320938943331?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item4ab973a363#ht_3115wt_1018
Výstup to má 3,5 jack, ten jsem hodil do aux vstupu rádia. USB slouí jen pro napájení, take z USB prodluováku jsem udělal napájecí kabel, spínané napájení je přímo z konektoru autorádia přes 5V stabík. Celé to funguje perfektně, za cca 200Kč muziky a a:-)
|
|
17.06.2013 00:46 -
|
2590094
|
|
stewie
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Slo by to same udelat u C5 I. ???
Slo by to same udelat u C5 I. ???
|
|
17.06.2013 09:36 -
|
2590147
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 nema takyto AUX vstup standartne, sice tam je, ale aktivuje sa len cez nejake zariadenie (navi, menic), cize standartne to spravit len vystupom kablu nejde
C5 1 nema takyto AUX vstup standartne, sice tam je, ale aktivuje sa len cez nejake zariadenie (navi, menic), cize standartne to spravit len vystupom kablu nejde
|
|
17.06.2013 11:54 -
|
2590190
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
c5vyskov napsal(a): Tak konečně jsem si nael čas na připojení aux adaptéru. Původně jsem měl MP3 adaptéry, ten Yatour a jetě jiný, ale ani jeden nefungoval pořádně, tak jsem je do týdne vracel. Pak bylo delí období bez MP3, páč dva a půl litru u jsem za MP3 přehrávač bez displeje (Xcarlink) dávat nehodlal. Navíc omezení typu maximálně 6 sloek pojmenovaných CD1..., to je v dnení době celkem úlet.
Teď jsem koupil tohle bluetooth: .link.
Výstup to má 3,5 jack, ten jsem hodil do aux vstupu rádia. USB slouí jen pro napájení, take z USB prodluováku jsem udělal napájecí kabel, spínané napájení je přímo z konektoru autorádia přes 5V stabík. Celé to funguje perfektně, za cca 200Kč muziky a a
Zkouel jsem to samé s podobnýma krabičkama, nicméně, kdy mám telefon připojenej kabelem k autorádiu, tak ho můu pouít i jako handsfree. Pokud tam dám nějakou Bluetooth krabici, tak můu hrát muziku, ale nemůu telefonovat, protoe tyto krabičky nepodporují ty dotyčné Bluetooth profily potřebné pro telefonování, a dokonce i ta, která ho papírově podporuje, tak při hovoru to prostě lo jen do telefonu. Zkouel jsi to s touto? (asi to nepůjde, ale co kdyby )
Zkouel jsem to samé s podobnýma krabičkama, nicméně, kdy mám telefon připojenej kabelem k autorádiu, tak ho můu pouít i jako handsfree. Pokud tam dám nějakou Bluetooth krabici, tak můu hrát muziku, ale nemůu telefonovat, protoe tyto krabičky nepodporují ty dotyčné Bluetooth profily potřebné pro telefonování, a dokonce i ta, která ho papírově podporuje, tak při hovoru to prostě lo jen do telefonu. Zkouel jsi to s touto? (asi to nepůjde, ale co kdyby :-)))) )
|
|
| |
|
|