| | |
19.07.2011 14:11 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2402189
|
|
Boris911
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 21 |
|
|
No, já jsem udělal chybu, e jsem si nepřečetl manuál, protoe těch 5 adresářů bylo omezení pouze v případě "přehrávání bez navigace". Při přehrávání "s navigací" (musí být PTY-Dokument a CD4) můe být adresářů výrazně víc. Zatím mám adresářů cca 30 a lape to v pohodě. Jenom mi nefunguje přepínání adresářů bez seznamu (kdy mám na displeji abecední seznam a vyberu si interpreta). Podle návodu by mělo jít přepínat adresáře i bez toho (ipka nahoru, nebo dolů) - .link. (mám to horní rádio) . Take, pokud chci přehodit adresář, tak musím přes 1-ničku proscrollovat abecední seznam interpretů (co interpret a album, to adresář). Take nakonec to funguje, jak má.
No, já jsem udělal chybu, e jsem si nepřečetl manuál, protoe těch 5 adresářů bylo omezení pouze v případě "přehrávání bez navigace". Při přehrávání "s navigací" (musí být PTY-Dokument a CD4) můe být adresářů výrazně víc. Zatím mám adresářů cca 30 a lape to v pohodě. Jenom mi nefunguje přepínání adresářů bez seznamu (kdy mám na displeji abecední seznam a vyberu si interpreta). Podle návodu by mělo jít přepínat adresáře i bez toho (ipka nahoru, nebo dolů) - http://www.xcarlink.co.uk/images/D/Citroen-Peugeot-RD4-Radios-01.jpg (mám to horní rádio) . Take, pokud chci přehodit adresář, tak musím přes 1-ničku proscrollovat abecední seznam interpretů (co interpret a album, to adresář). Take nakonec to funguje, jak má.
|
|
23.10.2011 23:17 -
|
2420987
|
|
Jeník
|
Město: Batňovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Můe mi prosím někdo poradit?
Mám rádio s velkou navigací a k tomu připojen USB box od Stualarm
.link.
V servisu mi aktivovali CD měnič, ale music box nelze pouít (nereaguje na přepnutí). Zkouel jsem to s SD kartou i s USB flash
Můe mi prosím někdo poradit?
Mám rádio s velkou navigací a k tomu připojen USB box od Stualarm
http://www.stualarm.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-most/aux-vstup/
V servisu mi aktivovali CD měnič, ale music box nelze pouít (nereaguje na přepnutí). Zkouel jsem to s SD kartou i s USB flash :nevim
|
|
24.10.2011 08:21 -
|
2421009
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Asi vrátit... Měl jsem od nich Connects2, ten hrál hrozně nekvalitně, prý asi nekomunikuje správně s rádiem. Tak jsme ho vyměnili za tady ten Autolink a ten zase v 1 z 10 pokusů hrál - el přepnout. Nakonec jsem ho taky vrátil a MP3 budu řeit přes Aux vstup.
Asi vrátit... Měl jsem od nich Connects2, ten hrál hrozně nekvalitně, prý asi nekomunikuje správně s rádiem. Tak jsme ho vyměnili za tady ten Autolink a ten zase v 1 z 10 pokusů hrál - el přepnout. Nakonec jsem ho taky vrátil a MP3 budu řeit přes Aux vstup.
|
|
28.01.2012 18:01 -
|
2445082
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
Zdravím, chtěl bych přidat dotaz, nechal jsem namontovat USB-box origo od Citroenu a nezobrazují se názvy písniček a alb. Je to asi veobecný problém, jak jsem se zde dočetl. Myslel jsem, e kdy namontuju originál, e ve bude fungovat, ale bohuel. Nenael někdo nějaký způsob jak toto vyřeit? Přeci jen procházení písniček pod názvy skladba 1...... atd je trochu ( spí víc ) vopluz.
Zdravím, chtěl bych přidat dotaz, nechal jsem namontovat USB-box origo od Citroenu a nezobrazují se názvy písniček a alb. Je to asi veobecný problém, jak jsem se zde dočetl. Myslel jsem, e kdy namontuju originál, e ve bude fungovat, ale bohuel. Nenael někdo nějaký způsob jak toto vyřeit? Přeci jen procházení písniček pod názvy skladba 1...... atd je trochu ( spí víc ) vopluz. :-))
|
|
28.01.2012 22:32 -
|
2445111
|
|
jumep
|
|
|
ak to je nieco ako xcarlink, co asi bude, tak mozno je niekde vypnuty cd text
to je jedine co ma napada, inak smola asi
ak to je nieco ako xcarlink, co asi bude, tak mozno je niekde vypnuty cd text
to je jedine co ma napada, inak smola asi
|
|
28.01.2012 22:55 -
|
2445125
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
myslel jsem třeba jestli se nemusí nahrát na flash nějaký speciální seznam skladeb, v nějakém formátu
myslel jsem třeba jestli se nemusí nahrát na flash nějaký speciální seznam skladeb, v nějakém formátu
|
|
15.02.2012 17:17 -
|
2451681
|
|
Gesker
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Mam radio RD3 s audiosystemom JBL a pod sedadlom mám CD menič od Clarionu ktorý nevyuívam. Radej by som bol keby som tam mal aux ale nevidím dôvod prečo by som mal plati za boxy s usb vstupom či SD čítačkou ked chcem vyuíva len aux. Má niekto takéto rieenie? .link. je montá jednoduchá a zvládnem ju aj doma? Pozrel som pod sedadlo a do CD meniča ide modrý konektor. To tam namiesto CD meniča napojím tento adaptér a bude to vyrieené? Vdaka za odpovede.
Mam radio RD3 s audiosystemom JBL a pod sedadlom mám CD menič od Clarionu ktorý nevyuívam. Radej by som bol keby som tam mal aux ale nevidím dôvod prečo by som mal plati za boxy s usb vstupom či SD čítačkou ked chcem vyuíva len aux. Má niekto takéto rieenie? http://www.copper.sk/eshop/konektory-redukcie/auto-konektory/aux-vstup-adapter-pre-citroen-peugeot.html je montá jednoduchá a zvládnem ju aj doma? Pozrel som pod sedadlo a do CD meniča ide modrý konektor. To tam namiesto CD meniča napojím tento adaptér a bude to vyrieené? Vdaka za odpovede.
|
|
15.02.2012 17:25 -
|
2451683
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial, na rd3 sa to nedalo dat ako aux
ten link je RD4 CD L2, vseobecne az c5 2
miesto menica sa da dat len nieco co ho emuluje (tj. boxy s usb vstupom či SD čítačkou)
bohuzial, na rd3 sa to nedalo dat ako aux
miesto menica sa da dat len nieco co ho emuluje (tj. boxy s usb vstupom či SD čítačkou)
|
|
15.02.2012 17:47 -
|
2451690
|
|
Gesker
|
|
|
jumep napsal(a): bohuzial, na rd3 sa to nedalo dat ako aux
Ved ja mám C5 II r.v. 2005 ale ani neviem ake radio tam mám. Ale po prečítaní e sa to dá nahradi len niečím čo emuluje CD menič mi dáva logiku e to asi adaptérom nevyrieim a budem musie predsa len investova do boxu.
Ved ja mám C5 II r.v. 2005 ale ani neviem ake radio tam mám. Ale po prečítaní e sa to dá nahradi len niečím čo emuluje CD menič mi dáva logiku e to asi adaptérom nevyrieim a budem musie predsa len investova do boxu.
|
|
15.02.2012 17:50 -
|
2451691
|
|
jumep
|
|
|
aky mas rok vyrobi? lebo v profile mas Rok výroby: 2001
ak mas facelift, teda 2005 (novy predok) tak potom mas RD4 a tam ten kablik staci, len je to treba pokonfigurovat
aky mas rok vyrobi? lebo v profile mas Rok výroby: 2001
ak mas facelift, teda 2005 (novy predok) tak potom mas RD4 a tam ten kablik staci, len je to treba pokonfigurovat
|
|
16.02.2012 09:38 -
|
2451918
|
|
Gesker
|
|
|
Auto je z roku 2005 mám verziu po facelifte. V profile to mám zle uvedené som tu nový. Take stačí nahodi adapter pod sedadlom spolujazdca a povoli to v palubnom počitači a bude to fungova?
Auto je z roku 2005 mám verziu po facelifte. V profile to mám zle uvedené som tu nový. Take stačí nahodi adapter pod sedadlom spolujazdca a povoli to v palubnom počitači a bude to fungova?
|
|
16.02.2012 10:27 -
|
2451925
|
|
jumep
|
|
|
skor mam obavu ze je to treba strcit priamo do radia
skor mam obavu ze je to treba strcit priamo do radia
|
|
16.02.2012 11:51 -
|
2451948
|
|
Gesker
|
|
|
Jumep ako má rieený AUX ty? Má box? Skúam zohna ten adaptér volal som na ten eshop a e vraj to nemajú na sklade. Nebol by problem to ani napoji do rádia ved som technicky zručný a dokáem radio vybra. Ale myslím (sudiac podža toho čo som videl pod sedadlom) e to sadne aj niekam tam
Jumep ako má rieený AUX ty? Má box? Skúam zohna ten adaptér volal som na ten eshop a e vraj to nemajú na sklade. Nebol by problem to ani napoji do rádia ved som technicky zručný a dokáem radio vybra. Ale myslím (sudiac podža toho čo som videl pod sedadlom) e to sadne aj niekam tam :-))))
|
|
16.02.2012 15:08 -
|
2451978
|
|
jumep
|
|
|
nakolko ja mam jednickovu c5tku, mam xcarlink, co mi vyhovuje, hodeny kluc a bezi
aj tak 90% mam pustene len radio
povoloval som to na 2ch autach tusim ... obaja su s tym spokojny, ale davali to priamo do radia
ps. to radio ma 2 vstupy
nakolko ja mam jednickovu c5tku, mam xcarlink, co mi vyhovuje, hodeny kluc a bezi
aj tak 90% mam pustene len radio
povoloval som to na 2ch autach tusim ... obaja su s tym spokojny, ale davali to priamo do radia
ps. to radio ma 2 vstupy
|
|
01.03.2012 10:18 -
|
2455201
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Roozena napsal(a): ...
Jinak podobný MMServer (nazval jsem to honosně, ale mě to tak připadalo) jsem měl taky - od Stualarmu. Bylo to mení, v AL case, Hi Amp USB, take to utahlo bez problému HDD, Operate with FAT32/NTFS - čili acceptace velkých souborů. Přehledně a logicky udělané menu (občas naběhlo do číntiny)
Naprosto perfektní zařízení. Pro někoho, kdo oelí rádio stačí jen monitor do 1DIN a někam schovat zesik a má AV centrum jedna paráda. Překvapila mě kvalita zvuku. Tehdy jsem to honil přez zesilovač od Alpine a bylo to zvukově srovnatelné s kvalitním radiem. Výhoda je, e se to celý dá vzhledem k velikosti krásně poschovávat a neználek netuí, co ve je v autě za parádu...
Roozena : to myslis neco takoveho ? .link.
Roozena : to myslis neco takoveho ? http://www.stualarm.cz/produkt/80239-usb-multimedialni-prehravac/
|
|
01.03.2012 11:52 -
|
2455229
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Ano - respektive - toto je pokročilejí varianta toho, co sem měl já. Ve tarí verzi nebyl pouit HDMI out, nebyla četina v menu, nebyla podpora 1080p, nebyla ctecka karet... ale DO zůstalo stejné... hurá!
Jak řikám - za ty prachy - veleuitečná záleitost pro někoho, kdo nechce utrácet prrachy za drahý headunit. Potí je v tom, e se pochopitelně nedá zařízení ani v základních funkcích ovlátat z volantu a jej pro někoho, kdo je na to zvyklej handicap. ale, jak řikám - za tohle palec nahoru.
Ano - respektive - toto je pokročilejí varianta toho, co sem měl já. Ve tarí verzi nebyl pouit HDMI out, nebyla četina v menu, nebyla podpora 1080p, nebyla ctecka karet... ale DO zůstalo stejné... hurá! :-)
Jak řikám - za ty prachy - veleuitečná záleitost pro někoho, kdo nechce utrácet prrachy za drahý headunit. Potí je v tom, e se pochopitelně nedá zařízení ani v základních funkcích ovlátat z volantu a jej pro někoho, kdo je na to zvyklej handicap. ale, jak řikám - za tohle palec nahoru. :palec
|
|
01.03.2012 13:12 -
|
2455245
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Jeste jsem nasel na aukru toto :.link.
...za 1/3 penez a mohlo by to taky poslouzit, napsal jsem prodejci dotaz ohledne napajeni, tak uvidime.
Jeste jsem nasel na aukru toto :http://aukro.cz/multimedialni-prehravac-nbox-hdd-mp3-divx-avi-sd-i2102450295.html
...za 1/3 penez a mohlo by to taky poslouzit, napsal jsem prodejci dotaz ohledne napajeni, tak uvidime.
|
|
01.03.2012 15:31 -
|
2455261
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
nemá to pravda 1080p, ale koho to v autě zajímá e... cena dobrá a napájení je jak vidím realizováno oholenejma fousama. Počitám, e bude 5 či 12V. V případě 5V bude nutný nějaký invertor z 12V - proudově ti vidim cca do 2A. V případě 12V napájení bych určitě pouil do napájecí cesty odruovací člen, páč jak jsem si dělal sám pro sebe měření - 12V C5tce je poměrně dost ruených a kolísá a mohlo by to způsobovat zákysy, nebo ruení ve zvukové části. Ideální by byl DC/DC konvertor, ale to u je o jiných penězích. Odruovací člen je obyčejně součástí kadého lepího autorádia (blackbox na napájecích kabelech) a poptal bych se u známejch, jestli se jim to někde neválí. V nejhorim bych něco nael i doma.
Věř, e se do toho zamiluje... nedělám si legraci, takhle to vypadá celkem obyčejně, ale v praxi je to picobello záleitost.
nemá to pravda 1080p, ale koho to v autě zajímá e... :-) cena dobrá a napájení je jak vidím realizováno oholenejma fousama. Počitám, e bude 5 či 12V. V případě 5V bude nutný nějaký invertor z 12V - proudově ti vidim cca do 2A. V případě 12V napájení bych určitě pouil do napájecí cesty odruovací člen, páč jak jsem si dělal sám pro sebe měření - 12V C5tce je poměrně dost ruených a kolísá a mohlo by to způsobovat zákysy, nebo ruení ve zvukové části. Ideální by byl DC/DC konvertor, ale to u je o jiných penězích. Odruovací člen je obyčejně součástí kadého lepího autorádia (blackbox na napájecích kabelech) a poptal bych se u známejch, jestli se jim to někde neválí. V nejhorim bych něco nael i doma.
Věř, e se do toho zamiluje... nedělám si legraci, takhle to vypadá celkem obyčejně, ale v praxi je to picobello záleitost. :-)
|
|
03.05.2012 08:59 -
|
2474051
|
|
Roozena
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 03.05.12 20:27 Důvod: inzerce prosim, obrazky tam vkladat lze take. Pak sem klidne dej odkaz na inzerat, ale takto ne. | | |
|
03.05.2012 10:58 -
|
2474113
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
funguje to do vech C5I ? tedy i mojí?
funguje to do vech C5I ? tedy i mojí?
|