| | |
14.02.2010 10:31 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
1804163
|
|
jumep
|
|
|
flashku (malo by to ale byt jedno myslim, ale pri karte moze byt prob s SDHC) a skusal som len vytvorit adresar ... nemal som zatial kedy viac
flashku (malo by to ale byt jedno myslim, ale pri karte moze byt prob s SDHC) a skusal som len vytvorit adresar ... nemal som zatial kedy viac
|
|
21.02.2010 12:05 -
|
1804727
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Pawell napsal(a): Jak je moné, e mě to povoluje pouze 3cd, take mam CD1,CD2,CD3 a dalí tři to u neukáe a nepustí...
U jsem problém odhalil. Prostě do kadé sloky CD se musí naházet max.těch 99songů. A né jako já, e jsem do kadého CD dal sloky kapel, i kdy součet jejich songů nebyl větí ne 99, nefungovalo to. Teď nevím, jesti jsem to napsal srozumitelně
Ale s kvalitou nejsem stále moc spokojen, středy a výky praskaj
Přehraje to i normální formát cd? Třeba mam na prd Mp3, ale vechny, to mi přijde divný
U jsem problém odhalil. Prostě do kadé sloky CD se musí naházet max.těch 99songů. A né jako já, e jsem do kadého CD dal sloky kapel, i kdy součet jejich songů nebyl větí ne 99, nefungovalo to. Teď nevím, jesti jsem to napsal srozumitelně :-))
Ale s kvalitou nejsem stále moc spokojen, středy a výky praskaj :-(
Přehraje to i normální formát cd? Třeba mam na prd Mp3, ale vechny, to mi přijde divný :nevim
|
|
21.02.2010 12:52 -
|
1804731
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja to tu psal nekolikrat ,celej xcarlink a jeho odvozeniny jsou predrazeny shit
ja to tu psal nekolikrat ,celej xcarlink a jeho odvozeniny jsou predrazeny shit
|
|
21.02.2010 19:26 -
|
1804742
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
autodiag napsal(a): ja to tu psal nekolikrat ,celej xcarlink a jeho odvozeniny jsou predrazeny shit
No jo, ale jak jinak dostat dost muziky do auta, ani bych vozil s sebou 20 cd? U Xantie jsem to vyřeil snadně, do vstupu CD jsem zapojil MPtrosku přez kablík a byl klid.
Jetě k tomu Xcarlink, nemá smysl kupovat větí paměovku na 4GB.
No jo, ale jak jinak dostat dost muziky do auta, ani bych vozil s sebou 20 cd? :nevim U Xantie jsem to vyřeil snadně, do vstupu CD jsem zapojil MPtrosku přez kablík a byl klid. :palec
Jetě k tomu Xcarlink, nemá smysl kupovat větí paměovku na 4GB. :-o
|
|
21.02.2010 19:29 -
|
1804743
|
|
jumep
|
|
|
tak ja tam mam 8gb flashku a prskaju len niektore MP3 (nezistoval som aky bitrate a podobne), osobne mi to pride lepsie ako FM modulator ...
tak ja tam mam 8gb flashku a prskaju len niektore MP3 (nezistoval som aky bitrate a podobne), osobne mi to pride lepsie ako FM modulator ...
|
|
21.02.2010 19:41 -
|
1804749
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kvalitni modulator hraje uplne stejne za zlomek ceny....navic ty lepsi maji take funkci Hands Free
kvalitni modulator hraje uplne stejne za zlomek ceny....navic ty lepsi maji take funkci Hands Free
|
|
21.02.2010 19:56 -
|
1804755
|
|
Pawell
|
|
|
autodiag napsal(a): kvalitni modulator hraje uplne stejne za zlomek ceny....navic ty lepsi maji take funkci Hands Free
Jo to mam taky, jestli myslí FM. Nebylo by to patný, kdyby se dala najít nějaká uplně volná frekvence, sice jsou nějaké volné, ale to se po cestě několikrát změní. Take jsem často ladil. No a kvalita zvuku taky né moc valná... Take to puívám jako Hands Free...
Nejvíc by se mi líbilo origo radio s usb vstupem, se stejným designem. ale to netuím, jestli existuje
Jo to mam taky, jestli myslí FM. Nebylo by to patný, kdyby se dala najít nějaká uplně volná frekvence, sice jsou nějaké volné, ale to se po cestě několikrát změní. Take jsem často ladil. No a kvalita zvuku taky né moc valná... Take to puívám jako Hands Free...
Nejvíc by se mi líbilo origo radio s usb vstupem, se stejným designem. :palec ale to netuím, jestli existuje :nevim
|
|
21.02.2010 20:13 -
|
1804757
|
|
autodiag
|
|
|
jo s tim nalezenim vhodne mezery mas pravdu je to zapraskane po 0.5Mhz ...kvalita opravdu zalezi na typu a pouzitem chipsetu..ty kvalitni jsou bohuzel drassi a kazdy sahne po levnejsi variante...origo radio jen s MP3 na cd,co neni sice 4G flash ale take se na nej vejde hodne a je to bez bastleni...
jo s tim nalezenim vhodne mezery mas pravdu je to zapraskane po 0.5Mhz ...kvalita opravdu zalezi na typu a pouzitem chipsetu..ty kvalitni jsou bohuzel drassi a kazdy sahne po levnejsi variante...origo radio jen s MP3 na cd,co neni sice 4G flash ale take se na nej vejde hodne a je to bez bastleni...
|
|
21.02.2010 22:34 -
|
1804769
|
|
autodiag
|
|
|
pouzij kolegu google a nerid se cenou ale parametry...
pouzij kolegu google a nerid se cenou ale parametry...
|
|
21.02.2010 23:56 -
|
1804770
|
|
Pawell
|
|
|
Já mam tento .link. co neni nejlevnějí a jak říkám, na frekvecích je dost plno
Já mam tento http://www.kasa.cz/mp3-prehravace/koupit/986505/emgeton/emgeton-emgeton-carpack-5-mp3-bluetooth-fm-transmitter-hf-sada-do-auta/ co neni nejlevnějí a jak říkám, na frekvecích je dost plno :-(
|
|
22.02.2010 00:10 -
|
1804772
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Taky jsem uvaoval o modulátoru, ale odradily mně dvě věci - ovládání a volné frekvence. V Xantii jsem měl autorádio s dálkovým ovládání a po několika pokusech jsem jej hodil do kastlíku a tam u zůstalo. No a s frekvencemi mi stačí, kdy mi cestou do práce (60 km) RDS sama 2x přeladí frekvenci. Abych to musel řeit ručně za jízdy si nedovedu představit. A bude hůř - viz připravované rádio Dálnice nebo jak se bude jmenovat.
Xcarlink je sice draí, ale zase podstatně pohodlnějí.
Taky jsem uvaoval o modulátoru, ale odradily mně dvě věci - ovládání a volné frekvence. V Xantii jsem měl autorádio s dálkovým ovládání a po několika pokusech jsem jej hodil do kastlíku a tam u zůstalo. No a s frekvencemi mi stačí, kdy mi cestou do práce (60 km) RDS sama 2x přeladí frekvenci. Abych to musel řeit ručně za jízdy si nedovedu představit. A bude hůř - viz připravované rádio Dálnice nebo jak se bude jmenovat.
|
|
22.02.2010 00:17 -
|
1804784
|
|
Pawell
|
|
|
Martin napsal(a): Taky jsem uvaoval o modulátoru, ale odradily mně dvě věci - ovládání a volné frekvence. V Xantii jsem měl autorádio s dálkovým ovládání a po několika pokusech jsem jej hodil do kastlíku a tam u zůstalo. No a s frekvencemi mi stačí, kdy mi cestou do práce (60 km) RDS sama 2x přeladí frekvenci. Abych to musel řeit ručně za jízdy si nedovedu představit. A bude hůř - viz připravované rádio Dálnice nebo jak se bude jmenovat.
Je to fajn, jen se nemohu vypořádat se zvukem, středy a výky praskaj, já jako muzikant to těce nesu Snad na to přijdu
Je to fajn, jen se nemohu vypořádat se zvukem, středy a výky praskaj, já jako muzikant to těce nesu :-) Snad na to přijdu ;-)
|
|
22.02.2010 08:01 -
|
1804804
|
|
autodiag
|
|
|
Martin napsal(a): Taky jsem uvaoval o modulátoru, ale odradily mně dvě věci - ovládání a volné frekvence. V Xantii jsem měl autorádio s dálkovým ovládání a po několika pokusech jsem jej hodil do kastlíku a tam u zůstalo. No a s frekvencemi mi stačí, kdy mi cestou do práce (60 km) RDS sama 2x přeladí frekvenci. Abych to musel řeit ručně za jízdy si nedovedu představit. A bude hůř - viz připravované rádio Dálnice nebo jak se bude jmenovat.
...funkce se jmenuje RDS OFF
...funkce se jmenuje RDS OFF :) :):-D
|
|
22.02.2010 08:05 -
|
1804805
|
|
autodiag
|
|
|
Pawell napsal(a): Je to fajn, jen se nemohu vypořádat se zvukem, středy a výky praskaj, já jako muzikant to těce nesu Snad na to přijdu
vetsinou je problem VBR a BR pres 192 (320 ani neuvazuj)..je to vse dano zvolenym lowcost chipsetem...proto tvrdim ze xcarlink a jeho mutace jsou proste predrazenej srac...
nejsem uplne zastanecem ani modulatoru ane je to nejlepsi reseni v pomeru vykon/cena navic jak jsem psal ty lepsi maji kvalitnejsi chipset nez xcarlink za ctvrtinovou cenu..navic prenositelnost a HF je devizou...
vetsinou je problem VBR a BR pres 192 (320 ani neuvazuj)..je to vse dano zvolenym lowcost chipsetem...proto tvrdim ze xcarlink a jeho mutace jsou proste predrazenej srac...
nejsem uplne zastanecem ani modulatoru ane je to nejlepsi reseni v pomeru vykon/cena navic jak jsem psal ty lepsi maji kvalitnejsi chipset nez xcarlink za ctvrtinovou cenu..navic prenositelnost a HF je devizou...
|
|
22.02.2010 11:56 -
|
1804837
|
|
Pawell
|
|
|
autodiag napsal(a): vetsinou je problem VBR a BR pres 192 (320 ani neuvazuj)..je to vse dano zvolenym lowcost chipsetem...proto tvrdim ze xcarlink a jeho mutace jsou proste predrazenej srac...
problem VBR a BR pres 192 (320 ani neuvazuj)???...zvolenym lowcost chipsetem??? já těm pojmům nerozumím, zku mi to troku popsat jako bychom se bavili v hospodě
Kadopdně, pokud to nebude hrát jak já chci, pujde do světa.
problem VBR a BR pres 192 (320 ani neuvazuj)???...zvolenym lowcost chipsetem??? já těm pojmům nerozumím, zku mi to troku popsat jako bychom se bavili v hospodě :-))
Kadopdně, pokud to nebude hrát jak já chci, pujde do světa. ;-)
|
|
22.02.2010 12:38 -
|
1804838
|
|
autodiag
|
|
|
VBR - Variable Bit Rate - 92-320
BR - BitRate - 16,32,64,92,128 atd
lowcost chipset - levny,ne prilis kvalitni HW codec,procesor
VBR - Variable Bit Rate - 92-320
BR - BitRate - 16,32,64,92,128 atd
lowcost chipset - levny,ne prilis kvalitni HW codec,procesor
|
|
22.02.2010 13:29 -
|
1804839
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
autodiag napsal(a):
Jo, znám ji, jene to potom na kopci poslouchám jinou stanici ne pod kopcem.
Jo, znám ji, jene to potom na kopci poslouchám jinou stanici ne pod kopcem.
|
|
22.02.2010 13:39 -
|
1804840
|
|
autodiag
|
|
|
RDS je Radio Data System to nema na ladeni stanice vliv...mozna PTY ,LOC/REG
RDS je Radio Data System to nema na ladeni stanice vliv...mozna PTY ,LOC/REG
|
|
| |
|
|