| | |
07.07.2009 20:38 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
873545
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ono je to v podstate stejne jeko xcarlink jen se to jmenuje jinak a stoji to taky jinak
vsechny tyhle veci misto changeru jsou znacne omezene ,nechapu proc v tom boxu neni treba HDD
na druhou stranu treba i v me RT5 je jiste omezeni Jukeboxu nicmene je to dano jen a jen sw
no ono je to v podstate stejne jeko xcarlink jen se to jmenuje jinak a stoji to taky jinak :(
vsechny tyhle veci misto changeru jsou znacne omezene ,nechapu proc v tom boxu neni treba HDD
na druhou stranu treba i v me RT5 je jiste omezeni Jukeboxu nicmene je to dano jen a jen sw
|
|
07.07.2009 20:49 -
|
873548
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
autodiag napsal(a): no ono je to v podstate stejne jeko xcarlink
Hele, neni, USB BOX je něco úplně jinýho ne XCarlink - ověřoval jsem si to před koupí u XCarlinku, a ti mi řekli, e ten neumoňuje browsit obsah ipodu na internim displeji auta a umí přistupovat jenom k prvním esti playlistům (nebo adresářům), nejde skočit na dalí album, jenom na dalí track atd. Krom toho je buď iPod nebo USB, ne obé najednou.
Proti tomu USB box umoní přístup ke kompletnímu obsahu přes displej auta a kompletní ovládání.
Prostě XCarlink je úplně jiné řeení ne USB BOX.
Nezkouel jsem to, ale HDD teoreticky lze připojit přes USB - určitě to seere 64GB Flashku, to by mohlo stačit
Hele, neni, USB BOX je něco úplně jinýho ne XCarlink - ověřoval jsem si to před koupí u XCarlinku, a ti mi řekli, e ten neumoňuje browsit obsah ipodu na internim displeji auta a umí přistupovat jenom k prvním esti playlistům (nebo adresářům), nejde skočit na dalí album, jenom na dalí track atd. Krom toho je buď iPod nebo USB, ne obé najednou.
Proti tomu USB box umoní přístup ke kompletnímu obsahu přes displej auta a kompletní ovládání.
Prostě XCarlink je úplně jiné řeení ne USB BOX.
Nezkouel jsem to, ale HDD teoreticky lze připojit přes USB - určitě to seere 64GB Flashku, to by mohlo stačit:)
|
|
07.07.2009 20:56 -
|
873555
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno ja ti rozumim nicmene otazka zni kdo z nas ma Ipoda
ruku do ohne bych dal ze jste tak dva mozna tri at nezeru..kazdeho spis zajima jak co nejjednoduseji a tale nejlevneji prehrat neco jineho nez obyc cd takze do uvahy prichazi pokud mas RD3 /4 se starym sw a mechanikou je changer,ovsem bez MP3,FM Modulator,nebo usb box ci xcarlink - to beru jako jednu vec i kdyz cenove rozdilnou, a nebo potom jine original radio RDx ktere proste MP3 umi se vsim komfortem z CD nicmene s absenci USB ted je na zvazeni jestli je to nevyhoda
ja bych volil asi posledni variantu protoze ze to asi neelegantnejsi reseni
mno ja ti rozumim nicmene otazka zni kdo z nas ma Ipoda:nevim
ruku do ohne bych dal ze jste tak dva :) mozna tri at nezeru..kazdeho spis zajima jak co nejjednoduseji a tale nejlevneji prehrat neco jineho nez obyc cd takze do uvahy prichazi pokud mas RD3 /4 se starym sw a mechanikou je changer,ovsem bez MP3,FM Modulator,nebo usb box ci xcarlink - to beru jako jednu vec i kdyz cenove rozdilnou, a nebo potom jine original radio RDx ktere proste MP3 umi se vsim komfortem z CD nicmene s absenci USB ted je na zvazeni jestli je to nevyhoda
ja bych volil asi posledni variantu protoze ze to asi neelegantnejsi reseni
|
|
07.07.2009 22:54 -
|
873561
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
autodiag napsal(a): jak co nejjednoduseji a nejlevneji prehrat neco jineho nez obyc cd
i na USB se USB BOX vyplatí, protoe ti dovolí procházet celou adresářovou strukturu na USB, kdeto XCarlink ti umoní navigovat se pouze v prvních esti adresářích poslepu.
Ale taky jsem se rozmejlel, zda mi nestačí levnějí XCar. Navíc volitelně lze objednat i s BlueTooth (zase bez podpory displeje), take můe zabít dvě mouchy jednou ranou. Já tu druhou mouchu budu muset jetě zabít zvlá.
i na USB se USB BOX vyplatí, protoe ti dovolí procházet celou adresářovou strukturu na USB, kdeto XCarlink ti umoní navigovat se pouze v prvních esti adresářích poslepu.
Ale taky jsem se rozmejlel, zda mi nestačí levnějí XCar. Navíc volitelně lze objednat i s BlueTooth (zase bez podpory displeje), take můe zabít dvě mouchy jednou ranou. Já tu druhou mouchu budu muset jetě zabít zvlá.
|
|
22.09.2009 03:36 -
|
1106207
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Koupil jsem nové rádio s DVD - skvělé. USB vstup to má ale vzadu a k tomu asi metrový USB kablík. Máte někdo nějakou vyzkouenou inspiraci, kam ten kablík esteticky vyvést? Napadá mne schránka spolujezdce, ale tam je to pro řidiče blbé. Na středovou konzolu nevím, jak by to vypadalo.
Koupil jsem nové rádio s DVD - skvělé. USB vstup to má ale vzadu a k tomu asi metrový USB kablík. Máte někdo nějakou vyzkouenou inspiraci, kam ten kablík esteticky vyvést? Napadá mne schránka spolujezdce, ale tam je to pro řidiče blbé. Na středovou konzolu nevím, jak by to vypadalo.
|
|
22.09.2009 07:32 -
|
1106208
|
|
autodiag
|
|
|
ja jsem ho vytahnul v miste kde mam v kastliku AV vstup....neni sice za jizdy po ruce (proc taky) ale je skovany , neprekazi a nemusi se nikde nic upravovat
ja jsem ho vytahnul v miste kde mam v kastliku AV vstup....neni sice za jizdy po ruce (proc taky) ale je skovany , neprekazi a nemusi se nikde nic upravovat
|
|
22.09.2009 09:57 -
|
1106215
|
|
jumep
|
|
|
tak by som to riesil aj ja, do kastliku, nevidim dovod preco by to za jazdy malo byt dostupne, ved tam pripojim kluc / disk a nestaram sa a lavu stranu kastlika dociahnem aj ako vodic, cize ten kluc tam dam aj vyberem bez problemov
tak by som to riesil aj ja, do kastliku, nevidim dovod preco by to za jazdy malo byt dostupne, ved tam pripojim kluc / disk a nestaram sa a lavu stranu kastlika dociahnem aj ako vodic, cize ten kluc tam dam aj vyberem bez problemov
|
|
02.10.2009 15:21 -
|
1106923
|
|
Barlow
|
|
|
Zeptam se tech co maji tohle zarizeni. Je nutno zarizeni na diagnostice povolit? Pokud neni pritomen v instalaci CD changer? Jde o Exclusive 2001.
Zeptam se tech co maji tohle zarizeni. Je nutno zarizeni na diagnostice povolit? Pokud neni pritomen v instalaci CD changer? Jde o Exclusive 2001.
|
|
24.10.2009 00:47 -
|
1108082
|
|
aajven
|
Město: Slavičín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny, mám malý dotaz k Xcarlinku. Přehrává to skladby i v náhodném pořadí? Nebo dá se to nějak nastavit? Dík za vechny odpovědi
Zdravím vechny, mám malý dotaz k Xcarlinku. Přehrává to skladby i v náhodném pořadí? Nebo dá se to nějak nastavit? Dík za vechny odpovědi
|
|
24.10.2009 08:15 -
|
1108092
|
|
tief
|
|
|
Sice to nemam ale vzhladom k tomu ze aj normalny CD changer to zvlada tak toto to bude zvladat tiez.
Sice to nemam ale vzhladom k tomu ze aj normalny CD changer to zvlada tak toto to bude zvladat tiez.
|
|
08.02.2010 15:02 -
|
1803794
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
aajven napsal(a): Zdravím vechny, mám malý dotaz k Xcarlinku. Přehrává to skladby i v náhodném pořadí? Nebo dá se to nějak nastavit? Dík za vechny odpovědi Dá se to nastavit normálně na rádiu.
Dá se to nastavit normálně na rádiu.
|
|
08.02.2010 15:03 -
|
1803795
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
vlk napsal(a): Tak jsem odhalil příčinu slití!
Do fleky jsem zadal adresáře CD 1 -CD 6
Po ummazání mezery to začlo lapat tak e ne CD 1 ale CD1 jaká drobnost a uělá paseku přesto díky
Jak je moné, e mě to povoluje pouze 3cd, take mam CD1,CD2,CD3 a dalí tři to u neukáe a nepustí...
Jak je moné, e mě to povoluje pouze 3cd, take mam CD1,CD2,CD3 a dalí tři to u neukáe a nepustí...:-((((
|
|
10.02.2010 11:41 -
|
1804003
|
|
Pawell
|
|
|
Pawell napsal(a): Jak je moné, e mě to povoluje pouze 3cd, take mam CD1,CD2,CD3 a dalí tři to u neukáe a nepustí...
Tak jsem stále pořád na místě, mam 6 sloek CD, v kadé míň jak 99 skladeb a stejně mi to načte jen 3 sloky, take CD1,CD2,CD3 a dost
Tak jsem stále pořád na místě, mam 6 sloek CD, v kadé míň jak 99 skladeb a stejně mi to načte jen 3 sloky, take CD1,CD2,CD3 a dost :-((((
|
|
10.02.2010 14:49 -
|
1804013
|
|
jumep
|
|
|
mam 8gb kluc
cd1 - c6, vcera som skusil tam dat c7, po skonceni cd6 skocilo na cd7
mam 8gb kluc
cd1 - c6, vcera som skusil tam dat c7, po skonceni cd6 skocilo na cd7
|
|
10.02.2010 19:46 -
|
1804044
|
|
jumep
|
|
|
tak som prisiel na to ze tocitkom na ovladani pod volantom sa da natocit cd0 - cd9
tak som prisiel na to ze tocitkom na ovladani pod volantom sa da natocit cd0 - cd9
|
|
10.02.2010 23:47 -
|
1804049
|
|
Pawell
|
|
|
jumep napsal(a): tak som prisiel na to ze tocitkom na ovladani pod volantom sa da natocit cd0 - cd9
To mě nenapadlo, já to zkouel ipkama na radiu, nahoru a dolu, a jen ty 3 cd, ráno to prubnu.
To mě nenapadlo, já to zkouel ipkama na radiu, nahoru a dolu, a jen ty 3 cd, ráno to prubnu.;-)
|
|
14.02.2010 10:14 -
|
1804159
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Zdravim!Tak jsem přečetl vae vynálezy a musim říct e po zadání cd 0-9 mi to nulu nebralo.Jen takovej dotazři zadání esti cd a obsazení jednotlivích cd více jak 40 skladbamy trvá dost dlouho načtení,teda alespoň u mně.Zajímalo by mně jestli máte stejnou zkuenost nebo je to nějaká závada? Předem díky za reakce.
Zdravim!Tak jsem přečetl vae vynálezy a musim říct e po zadání cd 0-9 mi to nulu nebralo.Jen takovej dotaz:při zadání esti cd a obsazení jednotlivích cd více jak 40 skladbamy trvá dost dlouho načtení,teda alespoň u mně.Zajímalo by mně jestli máte stejnou zkuenost nebo je to nějaká závada? Předem díky za reakce. :-)
|
|
14.02.2010 10:23 -
|
1804161
|
|
jumep
|
|
|
vsetky 6cd mam po 95 - 99 MP3, prve spustenie je pravda ze chvilu trva, ale nic horibilne - tak do 5s
vsetky 6cd mam po 95 - 99 MP3, prve spustenie je pravda ze chvilu trva, ale nic horibilne - tak do 5s
|
|
14.02.2010 10:28 -
|
1804162
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
jumep napsal(a): vsetky 6cd mam po 95 - 99 MP3, prve spustenie je pravda ze chvilu trva, ale nic horibilne - tak do 5s jetě dotaz má fleku nebo kartu?Zkouel jsi i těch 9 cd?
vsetky 6cd mam po 95 - 99 MP3, prve spustenie je pravda ze chvilu trva, ale nic horibilne - tak do 5s jetě dotaz má fleku nebo kartu?Zkouel jsi i těch 9 cd?
|
|
| |
|
|