| | |
24.05.2016 12:10 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2954821
|
|
tomd
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Tak teď nerozumím. Jak to tedy udělat aby to z tohohle hrálo?:
C 18 Audio Line Ground from CD Changer
C 19 Left Audio Line Input from CD Changer
C 20 Right Audio Line Input from CD Changer
Resp. jde k tomuto rádiu(PU-2472B-C) nějak zprovoznit funkční AUX in?
Tak teď nerozumím. Jak to tedy udělat aby to z tohohle hrálo?:
C 18 Audio Line Ground from CD Changer
C 19 Left Audio Line Input from CD Changer
C 20 Right Audio Line Input from CD Changer
Resp. jde k tomuto rádiu(PU-2472B-C) nějak zprovoznit funkční AUX in?
|
|
24.05.2016 13:01 -
|
2954828
|
|
tomd
|
|
|
Vím e rádio neumí mp3 (CD changer také ne, ten ani nemám a nechci). Chtěl jsem jen vyrobit audio vstup, jakkoliv. To tedy také nejde? Take to co radil jumep pár příspěvků výe prostě fungovat nebude. Mrzuté.
Take jedině vyměnit autorádio.
Vím e rádio neumí mp3 (CD changer také ne, ten ani nemám a nechci). Chtěl jsem jen vyrobit audio vstup, jakkoliv. To tedy také nejde? Take to co radil jumep pár příspěvků výe prostě fungovat nebude. Mrzuté.
Take jedině vyměnit autorádio.
|
|
24.05.2016 13:46 -
|
2954833
|
|
jumep
|
|
|
no ked si to hladal v bsi tak si hladal zle
treba to zapnut v displayi
no ked si to hladal v bsi tak si hladal zle
treba to zapnut v displayi
|
|
24.05.2016 14:22 -
|
2954843
|
|
tomd
|
|
|
Ahoj,díky, no prohlíeli jsme snad vechno v té Lexii. CD changer jsme nali jen v té BSI. Tam je, byl vypnutý, zapli jsme (viz printscreen v předchozím příspěvku).
Nemá asi nějaký printscreen nebo konkrétnějí cestu kde to zapnout? Zkusíme najít znovu. Ale jsem si skoro jist e menu Displej jsme prohlédli celé.
Jetě jednou se zaptám. Rádio je tam PU-2472 viz příloha. CD changer nemám. Místo něho jsem připojil jen kabel s 3,5 jackem, na modrý konektor podle návodu. Jruze mě výe zrazuje e to nepůjde. Tak nevím. Mělo by to fungovat?
Ahoj,díky, no prohlíeli jsme snad vechno v té Lexii. CD changer jsme nali jen v té BSI. Tam je, byl vypnutý, zapli jsme (viz printscreen v předchozím příspěvku).
Nemá asi nějaký printscreen nebo konkrétnějí cestu kde to zapnout? Zkusíme najít znovu. Ale jsem si skoro jist e menu Displej jsme prohlédli celé.
Jetě jednou se zaptám. Rádio je tam PU-2472 viz příloha. CD changer nemám. Místo něho jsem připojil jen kabel s 3,5 jackem, na modrý konektor podle návodu. Jruze mě výe zrazuje e to nepůjde. Tak nevím. Mělo by to fungovat?
Přílohy: radio.jpg ( 33394b ) - |
|
24.05.2016 14:48 -
|
2954850
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja myslim ze tohle radio nema AUX jako takovy
musel by jsi k nemu pripojit emulator CD menice (neco jako xcarlink) a pomoci neho teprve prehravat s SD karty,popripade USB
ja myslim ze tohle radio nema AUX jako takovy
musel by jsi k nemu pripojit emulator CD menice (neco jako xcarlink) a pomoci neho teprve prehravat s SD karty,popripade USB
|
|
24.05.2016 14:54 -
|
2954851
|
|
tomd
|
|
|
Samostatný AUX nemá, myslel jsem ale e to jde oálit přes ten jakoby CD changer. Na tom rádiu ten audio vstup z CD Changeru evidentně je. Jen jestli jde to rádio nějak donutit aby z něho hrálo i bez existence CD changeru?
Samostatný AUX nemá, myslel jsem ale e to jde oálit přes ten jakoby CD changer. Na tom rádiu ten audio vstup z CD Changeru evidentně je. Jen jestli jde to rádio nějak donutit aby z něho hrálo i bez existence CD changeru?
|
|
24.05.2016 19:17 -
|
2954999
|
|
jumep
|
|
|
tak ako som ti napisal, display a v tom povolit cd changer, tym sa radiu povoli prepnut vstup changeru a malo by to normalne hrat
tak ako som ti napisal, display a v tom povolit cd changer, tym sa radiu povoli prepnut vstup changeru a malo by to normalne hrat
|
|
24.05.2016 20:23 -
|
2955044
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
radiu je celkem jedno jestli ma lcd volbu ci ne
co ale uz jedno neni jestli ten changer ma povolene radio
problem je ten ze pokud radio nenavaze komunikaci s changeren neprepne ani audio vstup a vrati se k radiu
radiu je celkem jedno jestli ma lcd volbu ci ne
co ale uz jedno neni jestli ten changer ma povolene radio
problem je ten ze pokud radio nenavaze komunikaci s changeren neprepne ani audio vstup a vrati se k radiu
|
|
24.05.2016 20:28 -
|
2955051
|
|
jumep
|
|
|
ked v displayi vypnes dokonca radio tak toto ani nezapnes - bavime sa o C5 1
Zblbnuty XCARLINK to spravilo len tak ze to zaplo akoze menic ale ten nijake udaje neukazoval, len --
ked v displayi vypnes dokonca radio tak toto ani nezapnes - bavime sa o C5 1
Zblbnuty XCARLINK to spravilo len tak ze to zaplo akoze menic ale ten nijake udaje neukazoval, len --
|
|
24.05.2016 23:02 -
|
2955163
|
|
autodiag
|
|
|
to je vlastne pravda ten LCD je tam i jako VAN gateway
nicmene hrat to jen tak jako aux nebude
to je vlastne pravda ten LCD je tam i jako VAN gateway
nicmene hrat to jen tak jako aux nebude
|
|
25.05.2016 07:47 -
|
2955196
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
kup xcarlink a má to vyřeené.
kup xcarlink a má to vyřeené.
|
|
25.05.2016 08:20 -
|
2955207
|
|
jruze
|
|
|
Prodávají takovou blbinu do zapalovače a tuím se to naladí na rádiu a hraje to také(nevím jak to hraje a jak tomu říkají a je to - hraje to také)
Prodávají takovou blbinu do zapalovače a tuím se to naladí na rádiu a hraje to také(nevím jak to hraje a jak tomu říkají a je to - hraje to také);-)
|
|
25.05.2016 09:11 -
|
2955262
|
|
tomd
|
|
|
FM transmitery mám dva, a nic moc kvalita. Za delí jízdy se bude blbě hledat volná frekvence. Navíc ty moje dost v Citroenu umí. Asi má Citroen dobře odstíněné radio. Ve kodovce to hraje líp.
Xcarlink je dost drahý, to u můu koupit jiné radio. A nelíbí se mi jeho funkce 6*99 mp3, bez názvů...
Právě mne potěilo, e by mohlo jít vyrobit, prakticky zadarmo, ten AUX. Vyrobit a připojit drát není problém, ale zprovoznit asi problém bude. Pročetl jsem znovu vlákno. Na str.7 voslik píe, e AUX připojil k existujícímu CD changeru. Na následující dotaz zda to půjde i bez něj jumep odpovídá, e to nepůjde .link.
Je to diskuze z r.2011, jak to jumepe vidí teď?
Mám dojem, e jsme menu v Lexii procházely vechny a jinde CD changer nebyl (jen v BMI). Domnívám se, e pokud v autě ten CD changer fyzicky není, tak nebude v Display vidět a nepůjde tudí aktivovat. Neví někdo? Mám obavu e, to bohuel prostě nepůjde, jak píe autodiag.
A vyzkouím, dám vědět.
FM transmitery mám dva, a nic moc kvalita. Za delí jízdy se bude blbě hledat volná frekvence. Navíc ty moje dost v Citroenu umí. Asi má Citroen dobře odstíněné radio. Ve kodovce to hraje líp.
Xcarlink je dost drahý, to u můu koupit jiné radio. A nelíbí se mi jeho funkce 6*99 mp3, bez názvů...
Právě mne potěilo, e by mohlo jít vyrobit, prakticky zadarmo, ten AUX. Vyrobit a připojit drát není problém, ale zprovoznit asi problém bude. Pročetl jsem znovu vlákno. Na str.7 voslik píe, e AUX připojil k existujícímu CD changeru. Na následující dotaz zda to půjde i bez něj jumep odpovídá, e to nepůjde http://www.c5club.cz/diskuze/single/2496031-re-aux-mp3-usb-sd-bluetooth-adaptery-apod/.
Je to diskuze z r.2011, jak to jumepe vidí teď?
Mám dojem, e jsme menu v Lexii procházely vechny a jinde CD changer nebyl (jen v BMI). Domnívám se, e pokud v autě ten CD changer fyzicky není, tak nebude v Display vidět a nepůjde tudí aktivovat. Neví někdo? Mám obavu e, to bohuel prostě nepůjde, jak píe autodiag.
A vyzkouím, dám vědět.
|
|
25.05.2016 09:11 -
|
2955263
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Jo ta blbina do zapalovače nehraje zas tak patně (alespoň ta co mám já). Před lety jsem jí koupil jen na zkouku e to zkusím ne nechám povolit ten AUX v rádiu a u sem u toho zůstal
Jo ta blbina do zapalovače nehraje zas tak patně (alespoň ta co mám já). Před lety jsem jí koupil jen na zkouku e to zkusím ne nechám povolit ten AUX v rádiu a u sem u toho zůstal :)
|
|
25.05.2016 09:50 -
|
2955318
|
|
tomd
|
|
|
Jak píu, mám dva a hrajou bídně. Mám obavu e to FM při dlouhé jízdě bude i problém s volnou frekvencí. To FM pásmo je dost zaplněné. Já stejně pořád poslouchám rádio, jen při dlouhých jízdách s rodinou by si chtěli poutět něco z mobilu, a to by nejlépe a nejlevněji řeil ten AUX(přímo kabel do mobilu/tabletu nebo tam připojím za pár dolaru nějakou bluetooth krabičku).
Jak píu, mám dva a hrajou bídně. Mám obavu e to FM při dlouhé jízdě bude i problém s volnou frekvencí. To FM pásmo je dost zaplněné. Já stejně pořád poslouchám rádio, jen při dlouhých jízdách s rodinou by si chtěli poutět něco z mobilu, a to by nejlépe a nejlevněji řeil ten AUX(přímo kabel do mobilu/tabletu nebo tam připojím za pár dolaru nějakou bluetooth krabičku).
|
|
25.05.2016 10:04 -
|
2955328
|
|
jumep
|
|
|
mam tu jednu C5 1, ked sa k tomu dostanem tak to skusim zapat
kazdopadne mas to uz nachystane tak skratka vojdi v lexii do displaya, konfiguracia a povol CD menic a skus
mam tu jednu C5 1, ked sa k tomu dostanem tak to skusim zapat
kazdopadne mas to uz nachystane tak skratka vojdi v lexii do displaya, konfiguracia a povol CD menic a skus
|
|
25.05.2016 10:55 -
|
2955349
|
|
tomd
|
|
|
Jasný, ale budu rád pokud to zkusí. Já Lexii nemám, musím k mému servisákovi 20km. A pořád nemá čas, zná to
Jasný, ale budu rád pokud to zkusí. Já Lexii nemám, musím k mému servisákovi 20km. A pořád nemá čas, zná to :-)
|
|
26.05.2016 23:41 -
|
2956001
|
|
failmaster
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, vežmi ma vytáča moje rádio .link. . Telefonova môem ale neviem z akého dôvodu mi nevyviedli aux a usb. Mám tam pripravenú dieru v tom úlonom priestore pri pravej ruke, a jediné čo v aute mám je cinch v kastlíku. A ako aleternatívu som si kúpil taký bluetooth modul ktorý vydrí 1 hodinu max. Aké je najlepie rieenie pre túto situáciu .
Zdravím, vežmi ma vytáča moje rádio http://www.mycitroen.be/Resources/Content/BE/CT/01_vehicules/01_particuliers/08_c5_tourer/medias_rubriques/04_bien-etre/01_climatisation_automatique/C5_Climatisation_auto.jpg . Telefonova môem ale neviem z akého dôvodu mi nevyviedli aux a usb. Mám tam pripravenú dieru v tom úlonom priestore pri pravej ruke, a jediné čo v aute mám je cinch v kastlíku. A ako aleternatívu som si kúpil taký bluetooth modul ktorý vydrí 1 hodinu max. Aké je najlepie rieenie pre túto situáciu :nevim .
|
|
27.05.2016 10:18 -
|
2956160
|
|
ivanivan
|
|
|
Modul napájený z auta a napojit na klíčkový proud, abys ho nemusel hlídat. V kastlíku má 3x cinch, video - audio?
Modul napájený z auta a napojit na klíčkový proud, abys ho nemusel hlídat. V kastlíku má 3x cinch, video - audio?
|
|
| |
|
|