| | |
17.02.2016 22:42 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2919906
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkus USB napájení do zapalovače, ale musí vypnout při vypnutí klíče. C5 ll to umí.
Zkus USB napájení do zapalovače, ale musí vypnout při vypnutí klíče. C5 ll to umí.
|
|
17.02.2016 22:48 -
|
2919909
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
To chci vyzkouset na test, ale pokud to bude fungovat, rad bych namontoval nejak natrvalo a pak bych nechtel mit z kastliku vytazeny kabel ven do zapalovace.
Proto jsem myslel, zda se to neda pripojit nekde uvnitr?
To chci vyzkouset na test, ale pokud to bude fungovat, rad bych namontoval nejak natrvalo a pak bych nechtel mit z kastliku vytazeny kabel ven do zapalovace.
Proto jsem myslel, zda se to neda pripojit nekde uvnitr?
|
|
18.02.2016 11:44 -
|
2919947
|
|
ivanivan
|
|
|
Musí najít klíčkový proud (kdekoliv), aby se napájení vyp a zap s klíčkem. Těko radit, kdy mám I a II .
Udělal bych si druhou zásuvku do kastlíku a pouil jak jsem psal. Má tam kabel s USB.
Musí najít klíčkový proud (kdekoliv), aby se napájení vyp a zap s klíčkem. Těko radit, kdy mám I a II :palec .
Udělal bych si druhou zásuvku do kastlíku a pouil jak jsem psal. Má tam kabel s USB.
|
|
19.02.2016 19:06 -
|
2920142
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Neviem kam to zaradit, no nasiel som na nete navod na video system, no nenapada ma ako by sa dal vlozit do c5 II.
Hlavne sa mi jedna o navigaciu, mp3+hdd, zadnu cuvaciu kameru, spojenie s BT. Skuste poradit co by sa s tym dalo.
.link.
Neviem kam to zaradit, no nasiel som na nete navod na video system, no nenapada ma ako by sa dal vlozit do c5 II.
Hlavne sa mi jedna o navigaciu, mp3+hdd, zadnu cuvaciu kameru, spojenie s BT. Skuste poradit co by sa s tym dalo.
http://www.aldacerny.cz/2015/01/instalace-tabletu-nexus-7-2012-do-auta-postup-a-zapojeni/
|
|
19.02.2016 20:49 -
|
2920155
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
StevoH - Hodně blbě, u jen kvůli klimě, pal pc atp..
StevoH - Hodně blbě, u jen kvůli klimě, pal pc atp.. ;)
|
|
04.03.2016 13:04 -
|
2925294
|
|
Chochy
|
|
|
Tak AUX mi dorazil. .link. Odmontoval jsem rádio zapojil do MOST konektoru a nic.Jak poznám e je připojen?Není to vidět pouze po povolení na diag.?Popř. kde by mohl být problém?
Tak AUX mi dorazil. http://www.ebay.com/itm/301794397070 Odmontoval jsem rádio zapojil do MOST konektoru a nic.Jak poznám e je připojen?Není to vidět pouze po povolení na diag.?Popř. kde by mohl být problém?
|
|
04.03.2016 13:07 -
|
2925296
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Chochy napsal(a): Tak AUX mi dorazil. .link. Odmontoval jsem rádio zapojil do MOST konektoru a nic.Jak poznám e je připojen?Není to vidět pouze po povolení na diag.?Popř. kde by mohl být problém?
Potrebne cez DIAG povolit cd-menic, ja som kupil cely ten box,kde je usb aj sd karta, no hra, ale na display neukazuje kolke cd
Potrebne cez DIAG povolit cd-menic, ja som kupil cely ten box,kde je usb aj sd karta, no hra, ale na display neukazuje kolke cd :(
|
|
04.03.2016 13:32 -
|
2925305
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Jen pro informaci, reseni, ktere jsem tady nedavno zminoval (tj. bt adapter pripojeny na aux) funguje pomerne dobre a je za par korun.
Takze ted uz jen vyresit montaz nekam do kastliku a zapojeni napajeni, aby to nemuselo byt pripojeno pres zapalovac a parada.
Jedina nevyhoda je snad jen to, ze z principu neumi zobrazovat zadne info o skladbe atd. ale to se mi jevi jako malickost ...
Jen pro informaci, reseni, ktere jsem tady nedavno zminoval (tj. bt adapter pripojeny na aux) funguje pomerne dobre a je za par korun.
Takze ted uz jen vyresit montaz nekam do kastliku a zapojeni napajeni, aby to nemuselo byt pripojeno pres zapalovac a parada.
Jedina nevyhoda je snad jen to, ze z principu neumi zobrazovat zadne info o skladbe atd. ale to se mi jevi jako malickost ...
|
|
04.03.2016 18:08 -
|
2925380
|
|
Chochy
|
|
|
jhonzatko napsal(a): Jen pro informaci, reseni, ktere jsem tady nedavno zminoval (tj. bt adapter pripojeny na aux) funguje pomerne dobre a je za par korun.
Jo to vypadá sluně.Jak přepíná mezi skladbami?Bude pak fungovat i handsfree?
Jo to vypadá sluně.Jak přepíná mezi skladbami?Bude pak fungovat i handsfree?
|
|
04.03.2016 18:32 -
|
2925384
|
|
jhonzatko
|
|
|
Ovládání skladeb probíhá komplet na telefonu.
Z volantu jde ovládat pouze hlasitost.
Pouít to jako HF jsem nezkouel, mám ho v autě, take nemám potřebu.
Tipuju ale, e výstup asi půjde, ale mikrofon se bude brát vdy z telefonu, co v principu omezuje pouitelnost.
Ovládání skladeb probíhá komplet na telefonu.
Tipuju ale, e výstup asi půjde, ale mikrofon se bude brát vdy z telefonu, co v principu omezuje pouitelnost.
|
|
04.03.2016 20:08 -
|
2925413
|
|
Chochy
|
|
|
jhonzatko napsal(a): Ovládání skladeb probíhá komplet na telefonu.
O.K. Já to myslel tak, e pokud mám u na BT napojené HF, tak jestli to bude fungovat i po připojení té krabky
O.K. Já to myslel tak, e pokud mám u na BT napojené HF, tak jestli to bude fungovat i po připojení té krabky
|
|
11.04.2016 15:29 -
|
2939959
|
|
jhonzatko
|
|
|
Ano, to funguje ...
Tj. telefon je soucasne pripojeny jak k HF, tak k BT adapter.
Ano, to funguje ...
Tj. telefon je soucasne pripojeny jak k HF, tak k BT adapter.
|
|
15.04.2016 14:55 -
|
2941339
|
|
tomd
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím, vlastním C5 Break rv 2003 s orig. rádiem s CD(pouze audio CD). V kaslíku to AUX in bohuel nemá.
Dá se nějak AUX in dobastlit? Ten kabel z ebay, co tu teď proběhl, má v popisu "For Citroen C5 2004 + For Blaupunkt/VDO/Bosch RD4 ", co mi přijde, e není do mého auta. Potřeboval bych do toho auta nějak dostat mp3.
Zkouel jsem FMreciver, ale v tomhle autě to dost umí, asi dobře odstíněná anténa. Ve Felicii to hrálo o dost lépe.
Dík za rady.
Zdravím, vlastním C5 Break rv 2003 s orig. rádiem s CD(pouze audio CD). V kaslíku to AUX in bohuel nemá.
Dá se nějak AUX in dobastlit? Ten kabel z ebay, co tu teď proběhl, má v popisu "For Citroen C5 2004 + For Blaupunkt/VDO/Bosch RD4 ", co mi přijde, e není do mého auta. Potřeboval bych do toho auta nějak dostat mp3.
Zkouel jsem FMreciver, ale v tomhle autě to dost umí, asi dobře odstíněná anténa. Ve Felicii to hrálo o dost lépe.
Dík za rady.
|
|
15.04.2016 15:24 -
|
2941371
|
|
jhonzatko
|
|
|
Ja jsem ve stare C5 mel nejakou krabicku, co se pripojovala misto changeru.
Dal se na to pripojit i BT adapter a umelo to i ovladani z volantu. Nevyhoda byla vyssi cena
Ja jsem ve stare C5 mel nejakou krabicku, co se pripojovala misto changeru.
Dal se na to pripojit i BT adapter a umelo to i ovladani z volantu. Nevyhoda byla vyssi cena :(
|
|
15.04.2016 17:00 -
|
2941399
|
|
jumep
|
|
|
ta krabicka sa vola XCARLINK alebo existuje obdoba toho a radio mas RD3
pripadne aux sa da dobastlit tiez (neviem teraz v rychlosti piny) - na vstup cdchangeru napojis linkovy vstup a nastavis ze v aute je changer
ta krabicka sa vola XCARLINK alebo existuje obdoba toho a radio mas RD3
pripadne aux sa da dobastlit tiez (neviem teraz v rychlosti piny) - na vstup cdchangeru napojis linkovy vstup a nastavis ze v aute je changer
|
|
15.04.2016 18:47 -
|
2941475
|
|
natyon
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím mam doaz mozná hloupej ale vstup u aux je klasicky 3,5 mm nebo jinej zkousel sem napiíchnout sluchátka jen tak a nejde to.tak pokud víte dejte nekdo prosím vedet diky.
Zdravím mam doaz mozná hloupej ale vstup u aux je klasicky 3,5 mm nebo jinej zkousel sem napiíchnout sluchátka jen tak a nejde to.tak pokud víte dejte nekdo prosím vedet diky.
|
|
15.04.2016 18:58 -
|
2941485
|
|
jumep
|
|
|
neviem co mas v aute
a ked si to vyrabas, tak si tam das co chces (u C5 3 je aux uz podporovany normalne)
neviem co mas v aute
a ked si to vyrabas, tak si tam das co chces (u C5 3 je aux uz podporovany normalne)
|
|
15.04.2016 20:30 -
|
2941559
|
|
natyon
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ne to nevyrábim ale nejde me konektorek uplne zastrcit do zdířky tak sem si rikal jestli tam není nakej slabsí.
Ne to nevyrábim ale nejde me konektorek uplne zastrcit do zdířky tak sem si rikal jestli tam není nakej slabsí.
|
|
15.04.2016 20:35 -
|
2941567
|
|
jumep
|
|
|
ok, cize to tam mas
mozes to odfotit, mas navigaciu / aka vybava?
ok, cize to tam mas
mozes to odfotit, mas navigaciu / aka vybava?
|
|
| |
|
|