| | |
24.03.2015 23:13 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
2801685
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
No s tim, ze by me neslysela protistrana problemy nemam, uz ted pouzivam telefon jako HF, ale neslysim ja je (iPhone 5S). S mikrofonem tedy problem nebude
No s tim, ze by me neslysela protistrana problemy nemam, uz ted pouzivam telefon jako HF, ale neslysim ja je (iPhone 5S). S mikrofonem tedy problem nebude :)
|
|
31.03.2015 19:55 -
|
2803659
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Jen jetě kdyby to někoho zajímalo, tak nejlepí co jsem nael na kvalitu zvuku, co vypadá i dobře atd. je tohle .link. Hodí se to klidně i domů třeba k zesilovači co nepodporuje A2DP. Přemýlím, e vemu i jeden domů právě
Jen jetě kdyby to někoho zajímalo, tak nejlepí co jsem nael na kvalitu zvuku, co vypadá i dobře atd. je tohle http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/bluetooth-music-receiver-bm10/ :palec Hodí se to klidně i domů třeba k zesilovači co nepodporuje A2DP. Přemýlím, e vemu i jeden domů právě :-d
|
|
11.04.2015 19:54 -
|
2808367
|
|
Kapr75
|
Město: Nový Bor , Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, nevím jestli nejsem ve patně, ale nael jsem u radia tohle (foto) neví někdo co a k čemu to je?
Díky za radu.
Pokud jsem patně tak se omlouvám a prosím admina o přesunutí do správné debaty.
Zdravím, nevím jestli nejsem ve patně, ale nael jsem u radia tohle (foto) neví někdo co a k čemu to je?
Díky za radu.
Pokud jsem patně tak se omlouvám a prosím admina o přesunutí do správné debaty.
Přílohy: WP_20150411_012.jpg ( 2680024b ) - |
|
11.04.2015 23:33 -
|
2808606
|
|
jumep
|
|
|
samotne ti to je nanic, inak je to adapter k tomtom navigacii aby ti navigacia sla z repro auta, mala lepsi gps signal atd
samotne ti to je nanic, inak je to adapter k tomtom navigacii aby ti navigacia sla z repro auta, mala lepsi gps signal atd
|
|
11.04.2015 23:49 -
|
2808613
|
|
Kapr75
|
Město: Nový Bor , Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Aha, moc děkuju. Navigaci pouívám, kdy u tak, z telefonu. Ničemu to asi nevadí tak nejspí do toho nebudu sourat. Jen se chystám udělat k cd měniči jetě AUX tak doufám e nebude problém.
Karel
Aha, moc děkuju. Navigaci pouívám, kdy u tak, z telefonu. Ničemu to asi nevadí tak nejspí do toho nebudu sourat. Jen se chystám udělat k cd měniči jetě AUX tak doufám e nebude problém.
Karel
|
|
23.04.2015 13:12 -
|
2813600
|
|
luta
|
|
|
nepřemýlel jste někdo nad dodělávkou bluetooth modulu ? bluetooth modul krabička s aux in a audio out se chová jako handsfree pro tablet/mobil. lze pomocí ní streamovat audio. V podstatě by to mělo jít v C5 II napojit na AUX In autorádia. Pak stačí vyřeit u jen napájení pomocí stab. zdroje s 780x případně step-down měnič pokud by to mělo větí odběr. ne 100 mA
.link.
.link.
nepřemýlel jste někdo nad dodělávkou bluetooth modulu ? bluetooth modul krabička s aux in a audio out se chová jako handsfree pro tablet/mobil. lze pomocí ní streamovat audio. V podstatě by to mělo jít v C5 II napojit na AUX In autorádia. Pak stačí vyřeit u jen napájení pomocí stab. zdroje s 780x případně step-down měnič pokud by to mělo větí odběr. ne 100 mA :-)
https://www.alza.cz/logitech-bluetooth-audio-adapter-d1470538.htm
http://www.sencor.cz/audio-prijimac/imperial-btr-500nfc
|
|
23.04.2015 20:52 -
|
2813763
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
tady je profi řeení
.link.
tady je profi řeení
http://www.mp3auto.cz/citroen/s-podporou-textu-dual-can/218-gateway-pro-bt-usb-ipod-iphone-a-bluetooth-rozhrani-pro-citroen/
|
|
23.04.2015 21:07 -
|
2813775
|
|
luta
|
|
|
to znám, je to sice "chytrějí" zařízení, ale přijde mi to zbytečně drahé..
kdysi jsem měl ve starém autě dodělaný line in na audio jack konektor (postup je zde v uiv. článcích), ale audio kabel se pořád někde pletl, nutnost připojovat mobil. ta bluetooth krabička je sice "hloupá", ale nestojí a tak moc. dají se koupit kolem 500,-
to znám, je to sice "chytrějí" zařízení, ale přijde mi to zbytečně drahé..
kdysi jsem měl ve starém autě dodělaný line in na audio jack konektor (postup je zde v uiv. článcích), ale audio kabel se pořád někde pletl, nutnost připojovat mobil. ta bluetooth krabička je sice "hloupá", ale nestojí a tak moc. dají se koupit kolem 500,-
|
|
13.08.2015 10:39 -
|
2850829
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
jumep napsal(a): v c5 1 sa samotny aux ako vstup vybrat neda, takze ti piny ako take nepomozu
Nevím jaký typ rádia mám, mám v tom zmatek, řípadně kdybych sehnal jiné rádioC5 1,rv 2002. Mám anci si nějak vytvořit AUX vstup? Případně kdybych sehnal jiný typ rádia z novějí C5?
Nevím jaký typ rádia mám, mám v tom zmatek, řípadně kdybych sehnal jiné rádioC5 1,rv 2002. Mám anci si nějak vytvořit AUX vstup? Případně kdybych sehnal jiný typ rádia z novějí C5?
|
|
13.08.2015 10:58 -
|
2850841
|
|
DaliborN
|
|
|
Néééé, MP3 to neumí, mám malou kapličku, čili bez navigace.
Asi by se tu hodil i návod s druhy rádií, aby si tam kadý nael, jaké vlastně má
Néééé, MP3 to neumí, mám malou kapličku, čili bez navigace.
Asi by se tu hodil i návod s druhy rádií, aby si tam kadý nael, jaké vlastně má :-D
|
|
13.08.2015 11:23 -
|
2850858
|
|
DaliborN
|
|
|
Jde mi jen o "MP3", jezdím dlouhé trasy tak miláčkovi potím na tabletu filmy, tak to chci pomocí výstupu přes sluchátka pustit do repra auta. Zatím pouívám FM modulátor, ale je problém s volnými frekvencemi a hlavně to bzučí jak sviňa. proto bych raději nějaké přímé propojení, ale xcarlinkmi příjde jako zbytečně drahá sranda
Jde mi jen o "MP3", jezdím dlouhé trasy tak miláčkovi potím na tabletu filmy, tak to chci pomocí výstupu přes sluchátka pustit do repra auta. Zatím pouívám FM modulátor, ale je problém s volnými frekvencemi a hlavně to bzučí jak sviňa. proto bych raději nějaké přímé propojení, ale xcarlinkmi příjde jako zbytečně drahá sranda :nevim
|
|
13.08.2015 17:54 -
|
2850946
|
|
luta
|
|
|
já chtěl zkusit tohle napojit na AUX.. .link. poutět hudbu z mobilu či tabletu by se mi líbilo. ale moc nejezdím, tak jsem se na to vyprd.. moná si udělám radost k narozeninám
já chtěl zkusit tohle napojit na AUX.. http://www.logitech.com/cs-cz/product/bluetooth-audio-adapter poutět hudbu z mobilu či tabletu by se mi líbilo. ale moc nejezdím, tak jsem se na to vyprd.. moná si udělám radost k narozeninám :-d
|
|
13.08.2015 18:51 -
|
2850959
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
na to stačí kabel s jackem 3,5 na jednom a cinchema na druhém konci. Tak to pouívám já
na to stačí kabel s jackem 3,5 na jednom a cinchema na druhém konci. Tak to pouívám já
|
|
13.08.2015 22:31 -
|
2850998
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DaliborN napsal(a): Néééé, MP3 to neumí, mám malou kapličku, čili bez navigace.
Asi by se tu hodil i návod s druhy rádií, aby si tam kadý nael, jaké vlastně má
vechno je na krámu, jen hledat .link.
vechno je na krámu, jen hledat :-D http://www.c5club.cz/clanky/vseobecne-informace-o-c5/system-palubniho-pocitace-a-navigace#.Vcz-Uq31JgM
|
|
14.08.2015 09:54 -
|
2851107
|
|
DaliborN
|
|
|
najk napsal(a): vechno je na krámu, jen hledat .link.
Tak mám to VDO, ale které? RT2 nebo RD3? Nemám navigaci, zato mám malý monochromatický displej v kapličce A nemám ty čudle mezi sedačkama Ani ádné výstupy nemám.
Dumám ale nad tím, e na rádiu je tlačítko pro sputění CD changeru, který ale taky nemám.
Tak mám to VDO, ale které? RT2 nebo RD3? Nemám navigaci, zato mám malý monochromatický displej v kapličce :-) A nemám ty čudle mezi sedačkama :-) Ani ádné výstupy nemám.
Dumám ale nad tím, e na rádiu je tlačítko pro sputění CD changeru, který ale taky nemám.
|
|
| |
|
|