| | |
14.10.2010 09:42 -
Re: Zavírání oken - občas nefunguje
|
2358509
|
|
tief
|
|
|
ano, akurat ked mas zatvaracie zrcatka tak potrebujes verzi co to "podporuje"
inak ten modul je hrozne jednoduche otvorit a vycistit, takze s kupou by som pockal
ano, akurat ked mas zatvaracie zrcatka tak potrebujes verzi co to "podporuje" :)
inak ten modul je hrozne jednoduche otvorit a vycistit, takze s kupou by som pockal
|
|
14.10.2010 09:50 -
|
2358512
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Beatldus napsal(a): Zdrávím vechny,mám jeden dotaz.Je moné ,aby se samo otevřelo levé zadní okénko.Auto stálo tři dny,nikde jsem s ním nejezdil a dneska přila sousedka ,e mám otevřené zadní okno ,tak jsem na ní koukal jak na blázna.Okno bylo opravdu otevřené do půlky.Dva dny tady prelo tak je moné ,e tam někde natekla voda.
To sa stáva Ja som mal na prechádzajúcom aute po podobných daďoch problémy s centrálom, za sucha alebo miernej vlhkosti vetko OK ale dvoj-troj dňový dáď a po otvorení auta sa ono samo zamklo skoro som sa nedostal dnu. Proste to voda niekde vyskratovala a blblo to. Takýto problém je vežmi aké odstráni. Ja som a po kompletnom rozobratí vetkých dverí zistil, e odtokové otvory v predných dverách boli pripchaté a zadriavalo tam pri výdatnejích daďoch viac vody, ktorá sa takto dostala k jednej káblovej spojke a vyskratovaním na kostru sa auto stále samo zamykalo. Po vyčistení u som s tým problémy nemal
Zdrávím vechny,mám jeden dotaz.Je moné ,aby se samo otevřelo levé zadní okénko.Auto stálo tři dny,nikde jsem s ním nejezdil a dneska přila sousedka ,e mám otevřené zadní okno ,tak jsem na ní koukal jak na blázna.Okno bylo opravdu otevřené do půlky.Dva dny tady prelo tak je moné ,e tam někde natekla voda.:nevim
To sa stáva :-( Ja som mal na prechádzajúcom aute po podobných daďoch problémy s centrálom, za sucha alebo miernej vlhkosti vetko OK ale dvoj-troj dňový dáď a po otvorení auta sa ono samo zamklo :( skoro som sa nedostal dnu. Proste to voda niekde vyskratovala a blblo to. Takýto problém je vežmi aké odstráni. Ja som a po kompletnom rozobratí vetkých dverí zistil, e odtokové otvory v predných dverách boli pripchaté a zadriavalo tam pri výdatnejích daďoch viac vody, ktorá sa takto dostala k jednej káblovej spojke a vyskratovaním na kostru sa auto stále samo zamykalo. Po vyčistení u som s tým problémy nemal ;-)
|
|
14.10.2010 10:19 -
|
2358514
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
tief napsal(a): ano, akurat ked mas zatvaracie zrcatka tak potrebujes verzi co to "podporuje"
a na vyndání se musí sundat tapec dveří? cos e tma čistí, nějaký kontakty?
a na vyndání se musí sundat tapec dveří? cos e tma čistí, nějaký kontakty?
|
|
14.10.2010 11:43 -
|
2358515
|
|
tief
|
|
|
tapec som dole nedaval, je tam plosak a kontakty, ak si aspon trocha manualne zrucny tak to pri rozoberani ani velmi neznicis
tapec som dole nedaval, je tam plosak a kontakty, ak si aspon trocha manualne zrucny tak to pri rozoberani ani velmi neznicis :)
|
|
14.10.2010 13:14 -
|
2358524
|
|
jumep
|
|
|
presne tak, drzi len zboku taky plast ...
zozadu podpac a rvi
presne tak, drzi len zboku taky plast ...
zozadu podpac a rvi :)
|
|
14.10.2010 15:20 -
|
2358535
|
|
jruze
|
|
|
Nemusí sundavat nic jen to vydloubni - je to tam jen namačknutý.
|
|
25.10.2010 19:05 -
|
2360195
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Zdravím!
Dnes jem si omylem otevřel okno u pravých zadních dveří. Okno sjelo dolů, ale nahoru dojede ani ne do půlky a hned sjede dolů. Kdy jede nahoru - postupně zpomaluje, vypadá to, jako kdy dochází baterka, dolů jede normálně rychle. Ostatní okna fungují. Odpojení baterky nepomohlo.
Zdravím!
Dnes jem si omylem otevřel okno u pravých zadních dveří. Okno sjelo dolů, ale nahoru dojede ani ne do půlky a hned sjede dolů. Kdy jede nahoru - postupně zpomaluje, vypadá to, jako kdy dochází baterka, dolů jede normálně rychle. Ostatní okna fungují. Odpojení baterky nepomohlo.
|
|
25.10.2010 19:08 -
|
2360197
|
|
jumep
|
|
|
pomoz mu hore a zhod tapec a premaz lano, potom s tym pohni a zasa premaz a takisto mydlom trocha prebehni vodiace gumy
pomoz mu hore a zhod tapec a premaz lano, potom s tym pohni a zasa premaz a takisto mydlom trocha prebehni vodiace gumy
|
|
25.10.2010 19:32 -
|
2360210
|
|
alud
|
|
|
Zkouel jsem mu pomoci, ale v určitém bodě jel dolů. Zítra za světla ve vyzkouím a budu informovat. Jetě musím najít, jak dveře odstrojity abych nenadělal moc kody. Mám dojem, e to tady někde bylo.
Zkouel jsem mu pomoci, ale v určitém bodě jel dolů. Zítra za světla ve vyzkouím a budu informovat. Jetě musím najít, jak dveře odstrojity abych nenadělal moc kody. Mám dojem, e to tady někde bylo.
|
|
25.10.2010 19:41 -
|
2360214
|
|
jumep
|
|
|
pod reprakom su 2 srobky, rozcvaknes madlo dveri, tam su dalsie 2 a myslim ze zboku niekde je pod krytkou jeden a potom to treba len strhnut (maj to v teple, lebo polames cupliky plastove)
premaz co pojde a potom s tym skus hybat, alo by sa to postupne zlepsit, ak by este problem daj vedet
pod reprakom su 2 srobky, rozcvaknes madlo dveri, tam su dalsie 2 a myslim ze zboku niekde je pod krytkou jeden a potom to treba len strhnut (maj to v teple, lebo polames cupliky plastove)
premaz co pojde a potom s tym skus hybat, alo by sa to postupne zlepsit, ak by este problem daj vedet
|
|
25.10.2010 20:09 -
|
2360227
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ty plastový čuplíky jsou levné, vzal je čert. Sám jsem jich měnil u asi 10 .
Ty plastový čuplíky jsou levné, vzal je čert. Sám jsem jich měnil u asi 10 ;-).
|
|
25.10.2010 21:00 -
|
2360287
|
|
alud
|
|
|
Díky za rady. Okno je na svém místě, ve je promazáno, čudlíky nepraskly. Co víc si přát??? Jen jsem si troku lámal hlavu s plastovou trojúhelníkovou krytkou vzadu nad tapecem.
Díky za rady. Okno je na svém místě, ve je promazáno, čudlíky nepraskly. Co víc si přát??? Jen jsem si troku lámal hlavu s plastovou trojúhelníkovou krytkou vzadu nad tapecem.
|
|
25.10.2010 21:01 -
|
2360289
|
|
jumep
|
|
|
spodok von a dohora, ale asi uz vies
spodok von a dohora, ale asi uz vies :)
|
|
02.03.2012 19:13 -
|
2455565
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
jruze napsal(a): Nemusí sundavat nic jen to vydloubni - je to tam jen namačknutý.
nějaké nebezpečí e se něco rozbije, ulomí apod?
nějaké nebezpečí e se něco rozbije, ulomí apod?
|
|
21.05.2012 10:01 -
|
2479760
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
já mám problém od té doby co jsem skracoval táhlo levé dveře spolujezdce:nefunguje mi otvírání+zavírání dálkou na předních dveřích,jen zadní dle diagu přední dveře se neozívají...pamatuji si e kdy jsem dával zpět tapec visel za ním nějaký drát asi se zeleným konektorem.můe to být příčina e nafungujou?jinak normálně otvírání,zavírání je v poho.jooo a jde koupit jen ten plast.čudlík ovládání okna z ridičových dveří,mám ho zlomený take sjedu s oknem na zad.dveřích dolu ale nahoru to musím vrátit na zad.dveřích
já mám problém od té doby co jsem skracoval táhlo levé dveře spolujezdce:nefunguje mi otvírání+zavírání dálkou na předních dveřích,jen zadní dle diagu přední dveře se neozívají...pamatuji si e kdy jsem dával zpět tapec visel za ním nějaký drát asi se zeleným konektorem.můe to být příčina e nafungujou?jinak normálně otvírání,zavírání je v poho.jooo a jde koupit jen ten plast.čudlík ovládání okna z ridičových dveří,mám ho zlomený take sjedu s oknem na zad.dveřích dolu ale nahoru to musím vrátit na zad.dveřích
|
|
21.05.2012 10:03 -
|
2479761
|
|
jumep
|
|
|