| | |
05.12.2014 14:52 -
Re: Akustická signalizace zapnutí pásů
|
2761484
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
nějak ste asi přehlídli můj dotaz
nějak ste asi přehlídli můj dotaz :-((((
|
|
05.12.2014 14:57 -
|
2761485
|
|
jumep
|
|
|
nesvieti ti nikdy?
nesvieti ti nikdy?
|
|
05.12.2014 15:29 -
|
2761500
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
nie
nie
|
|
05.12.2014 22:14 -
|
2761605
|
|
jumep
|
|
|
tak ak to vrieska a nesvieti, tak to bude najskor odpojene
tak ak to vrieska a nesvieti, tak to bude najskor odpojene
|
|
06.12.2014 07:13 -
|
2761660
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
u mě jenom svítí a 1x gong s nápisem na palubáku
u mě jenom svítí a 1x gong s nápisem na palubáku
|
|
06.12.2014 07:25 -
|
2761664
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli jsem teda dobře pochopil, ten zátěoví v sedačce má pouze spolujezdec, není u řidiče ani vzadu.
Jestli jsem teda dobře pochopil, ten zátěoví v sedačce má pouze spolujezdec, není u řidiče ani vzadu.
|
|
06.12.2014 08:17 -
|
2761669
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U řidiče by byl tak trochu zbytečný. Asi Frantíci předpokládali, e kdy auto jede, tak je někdo za volantem a není třeba to kontrolovat. U spolujezdce to bude spí kvůli výhřevu sedaček, aby to netopilo pánu bohu do oken, nebo do igelitky. Vzadu topení není, tak co je komu po tom, jestli je tam někdo připoutaný, nebo je tam stopařka v horizontální poloze přes vechny tři sedáky. To by se holka musela připoutat vema třema pásama a myslím, e na bondá tohle auto nestavěli. To by mohl říct předseda, jestli jsou vzadu zátěový čidla, kdy je v sedačkách topení.
U řidiče by byl tak trochu zbytečný. Asi Frantíci předpokládali, e kdy auto jede, tak je někdo za volantem a není třeba to kontrolovat. U spolujezdce to bude spí kvůli výhřevu sedaček, aby to netopilo pánu bohu do oken, nebo do igelitky. Vzadu topení není, tak co je komu po tom, jestli je tam někdo připoutaný, nebo je tam stopařka v horizontální poloze přes vechny tři sedáky. To by se holka musela připoutat vema třema pásama a myslím, e na bondá tohle auto nestavěli. To by mohl říct předseda, jestli jsou vzadu zátěový čidla, kdy je v sedačkách topení.
|
|
06.12.2014 11:42 -
|
2761693
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Asi dostaneme oba nakopáno do hydraulických komponentů, bo na předelé stránce má vasa popis, nic o stopařkách se tam nepíe.
Asi dostaneme oba nakopáno do hydraulických komponentů, bo na předelé stránce má vasa popis, nic o stopařkách se tam nepíe. :-)) :-))))
|
|
08.12.2014 11:54 -
|
2762418
|
|
63zdenda
|
|
|
To se vypíná a zapíná diagnostikou.
To se vypíná a zapíná diagnostikou. ;-)
|
|
08.12.2014 11:58 -
|
2762419
|
|
Buchta
|
|
|
já sem si to myslel..... tak a někdy no.... díkes
já sem si to myslel..... tak a někdy no.... díkes
|
|
08.12.2015 15:43 -
|
2895596
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Doufám,ze jsem ve správném vlaknu. C5 III - Mám problém se signalizaci pásu. Přestala mi fungovat signalizace nezapnutých pásů.Kontrolka na středové konzoly na stropě svítí,kdy se spolujezdec připoutá a při jízdě odpoutá tak signalizace funguje. Ale kdy se nepřipoutá a rozjedu se,tak gong nefunguje. Troku jsem se do toho zamotal,ale snad je to pochopitelný Nemá s tím někdo zkuenost,co by to mohlo být?
Doufám,ze jsem ve správném vlaknu. :-o C5 III - Mám problém se signalizaci pásu. Přestala mi fungovat signalizace nezapnutých pásů.Kontrolka na středové konzoly na stropě svítí,kdy se spolujezdec připoutá a při jízdě odpoutá tak signalizace funguje. Ale kdy se nepřipoutá a rozjedu se,tak gong nefunguje. Troku jsem se do toho zamotal,ale snad je to pochopitelný :-)))) Nemá s tím někdo zkuenost,co by to mohlo být?
|
|
08.12.2015 15:51 -
|
2895600
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Brachovi v jednom nejmenovanem servise pri vymene celniho skla prerezali drat k indikaci u zrcatka. To ale asi nebude tento pripad protoze tomu to nebungovalo a dokonce hlasilo chybu. Videl bych to mozna na zasuvku bezpecnostniho pasu a nebo problem v kabelazi.
Brachovi v jednom nejmenovanem servise pri vymene celniho skla prerezali drat k indikaci u zrcatka. To ale asi nebude tento pripad protoze tomu to nebungovalo a dokonce hlasilo chybu. Videl bych to mozna na zasuvku bezpecnostniho pasu a nebo problem v kabelazi.
|
|
08.12.2015 15:58 -
|
2895604
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Luki- no čelní sklo mi měnili,ale nevybavuju si od kdy to nehlásí? Ale proč to nehlásí jenom kdy se nepřipoutá? Kdy se připoutá a za jízdy odpoutá,tak to hlásí? to je tam na ve extra kabelá?
Teď si vzpomínám,ze kdy vraceli tu kapličku se stropním světlem,tak ikulové proroubovali kabely a nesvitili stropní lampičky,stinitka a nohy. Tak to opravovali,a teď to u funguje.
Luki- no čelní sklo mi měnili,ale nevybavuju si od kdy to nehlásí? Ale proč to nehlásí jenom kdy se nepřipoutá? Kdy se připoutá a za jízdy odpoutá,tak to hlásí? to je tam na ve extra kabelá? :nevim
Teď si vzpomínám,ze kdy vraceli tu kapličku se stropním světlem,tak ikulové proroubovali kabely a nesvitili stropní lampičky,stinitka a nohy. Tak to opravovali,a teď to u funguje.
|
|
08.12.2015 16:03 -
|
2895607
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ono to hlavne neni dratove vedeni ale je to takova folie tistak a opravdu to mohli poskodit. Mozna jen ohnout a nebo priskripnout jak to vraceli. Zkusil bych to proverit, vyndat osvetleni a podivat se na to vedeni k indikaci
Tak vidim ze kvalita servisu stale nic moc
Ono to hlavne neni dratove vedeni ale je to takova folie tistak a opravdu to mohli poskodit. Mozna jen ohnout a nebo priskripnout jak to vraceli. Zkusil bych to proverit, vyndat osvetleni a podivat se na to vedeni k indikaci
Tak vidim ze kvalita servisu stale nic moc :-)
|
|
08.12.2015 16:12 -
|
2895609
|
|
vendac
|
|
|
Jj,fólie to je,toho jsem si viml. Sem mu to ukazoval,přímo prostředkem roubek. Měl jsem za to,ze to je jenom na osvětlení. take to můe být tím?
Jj,fólie to je,toho jsem si viml. Sem mu to ukazoval,přímo prostředkem roubek. Měl jsem za to,ze to je jenom na osvětlení. :-o take to můe být tím? :-((((
|
|
08.12.2015 16:33 -
|
2895615
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No, nějak se mi zdá, e ádný problém není. Moná záleí na výbavě, nebo na modelu auta, ale mě to takhle funguje od začátku. Tzn. - kdy někdo nasedne a nepřipoutá se, tak akustický signál není, je jen oznámení na displeji, e někdo není připoutaný. Ten nápis za chvíli zmizí a můu spolujezdce vozit nepřipoutanýho celý den. Pokud se ale někdo rozepne za jízdy, tak to u začne hlásit i zvukově a pořád se to zesiluje, a je to nesnesitelný a donutí mě to zastavit a otevřít dveře, nebo se spolujezdec musí znova připoutat. A stejný je to i se zadníma sedačkama. Prostě akustika je jen při odpoutání za jízdy. Spolujezdcova sedačka má na víc zátěový spínač v sedáku, take kdy si nikdo nenastoupí, tak mi spolujezdce nehlásí jako nepřipoutanýho, ale hlásí jen nezapnutý pásy zadních sedadel.
No, nějak se mi zdá, e ádný problém není. Moná záleí na výbavě, nebo na modelu auta, ale mě to takhle funguje od začátku. Tzn. - kdy někdo nasedne a nepřipoutá se, tak akustický signál není, je jen oznámení na displeji, e někdo není připoutaný. Ten nápis za chvíli zmizí a můu spolujezdce vozit nepřipoutanýho celý den. Pokud se ale někdo rozepne za jízdy, tak to u začne hlásit i zvukově a pořád se to zesiluje, a je to nesnesitelný a donutí mě to zastavit a otevřít dveře, nebo se spolujezdec musí znova připoutat. A stejný je to i se zadníma sedačkama. Prostě akustika je jen při odpoutání za jízdy. Spolujezdcova sedačka má na víc zátěový spínač v sedáku, take kdy si nikdo nenastoupí, tak mi spolujezdce nehlásí jako nepřipoutanýho, ale hlásí jen nezapnutý pásy zadních sedadel.
|
|
08.12.2015 16:39 -
|
2895617
|
|
vendac
|
|
|
Mikra: jene ono to tak fungovalo,jako u řidiče,kdy se nepripoutam,tak to řve a to samé bylo u spolujezdce. Ano vzadu,svítí jenom kontrolky,kdy není pripoutany,kdy se odpoutá,tak je i zvuková signalizace.
Mikra: jene ono to tak fungovalo,jako u řidiče,kdy se nepripoutam,tak to řve a to samé bylo u spolujezdce. Ano vzadu,svítí jenom kontrolky,kdy není pripoutany,kdy se odpoutá,tak je i zvuková signalizace.
|
|
| |
|
|