| | |
12.07.2010 12:01 -
Re: Venkovní čidlo teploty
|
2350104
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Zlobí mě teploměr. Sednu do auta, nastartuju a třeba a za 3 minuty mám správnou teplotu. Začne třeba na 10 stupních a potom tak jednou za pět sekund poskočí o 2 stupně, a se zastaví na správné hodnotě. Ale při jízdě mi jednou spadl jen tak na 10 stupňů (včera, bylo 36), take pak ani klima nejela jak měla mám pocit. A po znovu nastartování a ujetí jednoho km se to pak zase záhadně vyplahlo zpět. Co s tím je, nevíte?
Díky.
Zlobí mě teploměr. Sednu do auta, nastartuju a třeba a za 3 minuty mám správnou teplotu. Začne třeba na 10 stupních a potom tak jednou za pět sekund poskočí o 2 stupně, a se zastaví na správné hodnotě. Ale při jízdě mi jednou spadl jen tak na 10 stupňů (včera, bylo 36), take pak ani klima nejela jak měla mám pocit. A po znovu nastartování a ujetí jednoho km se to pak zase záhadně vyplahlo zpět. Co s tím je, nevíte?
Díky.
|
|
12.07.2010 12:11 -
|
2350107
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to rozbity
vymen cidlo teploty
je to rozbity :d
vymen cidlo teploty
|
|
12.07.2010 12:57 -
|
2350111
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Obligátní otázka, je tu někde manuál, jak se k němu dostat a kolik stojí, případně kde koupit? Zkusím jumepův archiv...
Obligátní otázka, je tu někde manuál, jak se k němu dostat a kolik stojí, případně kde koupit? Zkusím jumepův archiv...
|
|
12.07.2010 17:49 -
|
2350137
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Stirius napsal(a): Obligátní otázka, je tu někde manuál, jak se k němu dostat a kolik stojí, případně kde koupit? Zkusím jumepův archiv...
dostal si radu od AD, a obligátně Ti sděluji, e to c o chce vědět je popsané v tomto vlákně, take by to chtělo číst vdy celé a opakovaně a pak teprve pokládat otázky, děkuji
dostal si radu od AD, a obligátně Ti sděluji, e to c o chce vědět je popsané v tomto vlákně, take by to chtělo číst vdy celé a opakovaně a pak teprve pokládat otázky, děkuji;-)
|
|
12.07.2010 21:48 -
|
2350159
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ja ho menil.Staci sundat krytka praveho zrcatka a prepajet za nove.
Ja ho menil.Staci sundat krytka praveho zrcatka a prepajet za nove.
|
|
17.11.2010 15:25 -
|
2362941
|
|
fidzi
|
Město: Lichkov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Prosím Vás ,chtěl bych se zeptat , jak se vyměnuje čidlo venkovní teploty , které je umístěno na spodní straně pravého venkovního zrcádka.Vím ,e se asi musí vyndat sklo v zrcátku ,ale mám strach aby mě neprasklo.Můete mě někdo , kdo jste to u vyměnoval poradit jak na to?
Prosím Vás ,chtěl bych se zeptat , jak se vyměnuje čidlo venkovní teploty , které je umístěno na spodní straně pravého venkovního zrcádka.Vím ,e se asi musí vyndat sklo v zrcátku ,ale mám strach aby mě neprasklo.Můete mě někdo , kdo jste to u vyměnoval poradit jak na to?
|
|
17.11.2010 15:38 -
|
2362942
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/page/kod-40.html
|
|
17.11.2010 16:05 -
|
2362946
|
|
fidzi
|
Město: Lichkov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Prosím Tě dal jsi mě tam nějaký příspěvek ,ale nic se mi pod ním nezobrazuje.
Prosím Tě dal jsi mě tam nějaký příspěvek ,ale nic se mi pod ním nezobrazuje.
|
|
12.12.2010 15:42 -
|
2365787
|
|
Alexandr
|
Město: Praha-vychod, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Mne čidlo ukazuje tak o 8°C miň.,
1. ma cenu ho menit?
2. pouze upřesnim, to čidlo je v levem nebo pravem (strana spolujezdce) zrcadle? Proto e v přiloze (navod) od Jumep 19.01.2010 21:00 je leve zrcadlo?
P.S. Vdy čtu pak se ptam. Diki
Mne čidlo ukazuje tak o 8°C miň.,
1. ma cenu ho menit?
2. pouze upřesnim, to čidlo je v levem nebo pravem (strana spolujezdce) zrcadle? Proto e v přiloze (navod) od Jumep 19.01.2010 21:00 je leve zrcadlo?
P.S. Vdy čtu pak se ptam. ;-) Diki
|
|
12.12.2010 20:47 -
|
2365813
|
|
JirkaŘ
|
|
|
čidlo je v zrcátku na straně spolujezdce, tedy ve směru jízdy je to pravé zrcátko. Je to taková "bulka" vyčbívající na spodní části zrcátka.
čidlo je v zrcátku na straně spolujezdce, tedy ve směru jízdy je to pravé zrcátko. Je to taková "bulka" vyčbívající na spodní části zrcátka.
|
|
12.12.2010 20:50 -
|
2365814
|
|
Pavel C5
|
|
|
ja to cidlo mam ties na pravo a ukazuje dobre
ja to cidlo mam ties na pravo a ukazuje dobre;-)
|
|
12.12.2010 21:02 -
|
2365820
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
fidzi napsal(a): Prosím Vás ,chtěl bych se zeptat , jak se vyměnuje čidlo venkovní teploty , které je umístěno na spodní straně pravého venkovního zrcádka.Vím ,e se asi musí vyndat sklo v zrcátku ,ale mám strach aby mě neprasklo.Můete mě někdo , kdo jste to u vyměnoval poradit jak na to?
první čti předchozí přispěvky! To cos psal je je o dva přispěvký výe, asi slepota!! zační čísst od začatku...
první čti předchozí přispěvky! To cos psal je je o dva přispěvký výe, asi slepota!! :nevim :nevim zační čísst od začatku...;-)
|
|
03.01.2011 14:10 -
Rozbitý teploměr??
|
2368009
|
|
trixiik
|
|
|
Zdravím,
teploměr na palubní desce mi ukazuje teploty kolem 60-80° a nebo neukazuje vůbec nic. Nevíte, kde přesně najdu čidlo venkovního teploměru nebo kde by mohl být problém??
Díííky
Zdravím,
teploměr na palubní desce mi ukazuje teploty kolem 60-80° a nebo neukazuje vůbec nic. Nevíte, kde přesně najdu čidlo venkovního teploměru nebo kde by mohl být problém??
Díííky
|
|
03.01.2011 14:19 -
Re: Rozbitý teploměr??
|
2368012
|
|
jumep
|
|
|
dalsi clovek co necita pravidla a nehlada
je to tu napisane x krat, a po ylonte to zopakujem
v spolujazdcovom zrkadle ten cudlik co trci dodola je cidlo teplomeru vonkajsej teploty
co s tym si uz najdes ... pomocou hladania tu: .link.
dalsi clovek co necita pravidla a nehlada
je to tu napisane x krat, a po ylonte to zopakujem
v spolujazdcovom zrkadle ten cudlik co trci dodola je cidlo teplomeru vonkajsej teploty
co s tym si uz najdes ... pomocou hladania tu: http://www.c5club.cz/page/kod-40.html
|
|
03.01.2011 22:08 -
|
2368066
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Dnes jsem si nechal čidlo vyměnit. Pro ty, kteří se do toho chtějí pustit sami - Velký pozor na vlastní zrcátko. Mechanikovi při zatláčení zpět prasklo. Sice tvrdil, e se mu to jetě nikdy nestalo, ale bylo mi jasné, e u mne to muselo být holt poprvé. Teď jsem rád, e jsem to vzdal. Já bych toho určitě podělal daleko víc.
Dnes jsem si nechal čidlo vyměnit. Pro ty, kteří se do toho chtějí pustit sami - Velký pozor na vlastní zrcátko. Mechanikovi při zatláčení zpět prasklo. Sice tvrdil, e se mu to jetě nikdy nestalo, ale bylo mi jasné, e u mne to muselo být holt poprvé. Teď jsem rád, e jsem to vzdal. Já bych toho určitě podělal daleko víc.
|
|
03.01.2011 22:11 -
|
2368067
|
|
jumep
|
|
|
no pri tej zime aka vladne vonku sa nediv .. to auto by muselo byt aspon 12 hodin vo vykurenom prostredi aby nebol problem
no pri tej zime aka vladne vonku sa nediv .. to auto by muselo byt aspon 12 hodin vo vykurenom prostredi aby nebol problem
|
|
04.01.2011 14:09 -
|
2368113
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tak u jsem taky v klubu venkovních čidel.... Rozhodně dnes ráno nebylo 54 st. Nevíte jestli se dá koupit origo čidlo jen v Citroenu, příp. Peugeotu, nebo to dělá i někdo jako druhovýrobu?
Jinak Citroen i Peugeot Zlín oba shodně 812,-.
Tak u jsem taky v klubu venkovních čidel...:-(. Rozhodně dnes ráno nebylo 54 st. Nevíte jestli se dá koupit origo čidlo jen v Citroenu, příp. Peugeotu, nebo to dělá i někdo jako druhovýrobu?
Jinak Citroen i Peugeot Zlín oba shodně 812,-.
|
|
04.01.2011 16:48 -
|
2368156
|
|
jumep
|
|
|