08.01.2023 18:37 -
Re: Venkovní čidlo teploty
|
3353703
|
|
kaza.xx
|
Město: Roztoky 37, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím, taky mi minulý týden začal hlásit venkovní teploměr 48-57 °C, chystám se tedy to vyměnit avak mám dalí problém a chci se zeptat zda je s tím související. Zamluje se mi auto, kdy dám ofuk na plný kotel (a teplotu) tak to odmlí čelní sklo a částečně boční avak (tak do 2/3), ale zadní skla mokrá. Začalo to dělat právě v době kdy se zbláznilo čidlo a chci se zeptat, jestli tam odelo něco větího a nebo jestli má to čilo na to vliv děkuji za odpověď (C5 I rv. 2003)
Zdravím, taky mi minulý týden začal hlásit venkovní teploměr 48-57 °C, chystám se tedy to vyměnit avak mám dalí problém a chci se zeptat zda je s tím související. Zamluje se mi auto, kdy dám ofuk na plný kotel (a teplotu) tak to odmlí čelní sklo a částečně boční avak (tak do 2/3), ale zadní skla mokrá. Začalo to dělat právě v době kdy se zbláznilo čidlo a chci se zeptat, jestli tam odelo něco větího a nebo jestli má to čilo na to vliv :nevim děkuji za odpověď (C5 I rv. 2003)
|
|
09.01.2023 15:14 -
|
3353737
|
|
kaza.xx
|
|
|
jruze napsal(a): Je to orosení sladké ? Funguje klima a odtok z tělesa topení ( kdy běí klima je potom pod autem louička ) ?
Ahoj, no, nenapadlo by me to ochutnavat jelikoz se to chova, jako by byl uzavreny okruh na vnitrek auta. Klimatizace nefunguje uz rok. Namotal se mi tam nejaky drat a urvalo se to obezne kolo. Kratce pred tim se ale menil vymenik (byl prozrany) a meril tlak, jelikoz se plnila. Tvarilo se to OK. Jinak okna jsou zamlzena a jen jedno okno (zadni prave je vzdy doslova mokre). Tipuji, ze odtok si asi sam nezkontroluji. Cidlo tedy na to nema vliv?
Ahoj, no, nenapadlo by me to ochutnavat jelikoz se to chova, jako by byl uzavreny okruh na vnitrek auta. Klimatizace nefunguje uz rok. Namotal se mi tam nejaky drat a urvalo se to obezne kolo. Kratce pred tim se ale menil vymenik (byl prozrany) a meril tlak, jelikoz se plnila. Tvarilo se to OK. Jinak okna jsou zamlzena a jen jedno okno (zadni prave je vzdy doslova mokre). Tipuji, ze odtok si asi sam nezkontroluji. Cidlo tedy na to nema vliv?
|
|
09.01.2023 15:17 -
|
3353738
|
|
kaza.xx
|
|
|
Abych nezapomnel. Kdyz prepinam na vnejsi a vnitrni okruh, tak foukani zni jinak, takze predni klapka asi funguje. Jak ty zadni to netusim, protoze ty jsou schovane v tapecu ne?
Abych nezapomnel. Kdyz prepinam na vnejsi a vnitrni okruh, tak foukani zni jinak, takze predni klapka asi funguje. Jak ty zadni to netusim, protoze ty jsou schovane v tapecu ne?
|
|
| |